forum.levski.com

Форум на привържениците на ФК ЛЕВСКИ
Дата и час: Съб Сеп 13, 2025 2:11 pm

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 23198 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 622, 623, 624, 625, 626, 627, 628 ... 774  Следваща

Харесва ли ви новото правителство
ПО-СКОРО ДА 65%  65%  [ 87 ]
ПО-СКОРО НЕ 35%  35%  [ 46 ]
Общо гласове : 133
Автор Съобщение
МнениеПубликувано на: Пет Фев 08, 2013 2:15 pm 
Аватар

Седем:Едно написа:
Тва за ква кола е, бре? Аз преди малко бях в общината за моята и данъка ми 399.63 лв. И въобще не ги ебе, че е Евро 5, не замърсява и е нова. Дерат и ебат.

:slap Стига си мрънкал, караш кола за 30 бона, за 400 лева данък недоволстваш :bigok Ти какво искаш за кола за 2500 да се плаща 300 лева данък :loser2
"Богатите да плащат за тяхната криза " - този надпис чел ли си го :bigok време е да се осъзнаеш класово :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Фев 08, 2013 2:17 pm 
Аватар

tprodanov написа:
Цитат:
Дори и така да е , това не променя фактът, че който работи е увеличил доходите си с 25%

Не, не е така. Просто от статистиката са махнати ниските заплати и затова се вдига средната заплата, а не защото са увеличени заплати. Съвсем нормално е да се съкращават първо нискоквалифицираните.

Да гледаме ли разбивките по професии :wink:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Фев 08, 2013 2:17 pm 
Аватар

Яж ми кура :smt003

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Фев 08, 2013 2:20 pm 
Аватар

ФОСТАТАААААА, изедник :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Фев 08, 2013 2:20 pm 
Аватар

Omraz написа:
Mr. Smith написа:
Реално каква е ползата за един човек да се осигурява здравно на повече от минимума :roll:

След това твое разсъждение ще следя внимателно за твои мнения свързани с лошата здравна система. :strkstrk

Не сме единаци, а живеем в общество и осигурителната ни система е конструирана така, че хората с по-високи доходи да дават повече.
Ако те не дават повече, кой ще дава? Хората с ниски доходи ли?
Ако никой не дава, как да имаме добро здравеопазване?
В страните, към чието ниво на здравеопазване се стремим, процента от дохода който отива за здравеопазване е много по-висок, не като тук 3,2 %.

Хмм в много страни плащаш фиксирани суми, а не процент от дохода... Точно това има предвид мистъра , защо да даваш на максимума като нивото на услугата не се определя от това колко даваш? Щом живеем в общество е редно всички в обществото да имат равни права, НО и равни задължения, а именно за плащат еднакво за една и съща услуга

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Фев 08, 2013 2:28 pm 
Аватар

Цитат:
"Хизбула са масонска ложа от Арабия. Рептили! Искат да завладеят Западния свят заради парите и златото му, а нас всички да обрежат. Пълен фарс!"
:bigok

Цитат:
"Хиз Була е водач на ТИР, когото спрях оня ден, че беше паркирал на торто..., тротл..., торлот..., абе там, където минават хората, дето нямат моторни превозни средства. Опасен джигит!"
:bigok :bigok :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Фев 08, 2013 2:37 pm 
Аватар

subata написа:
Защо се правите на ударени. Едва ли са го следили защото е имал контакти с дилъри. Вярвате ли, че хора на тези постове ще следят по този начин даден човек ако не знаят нещо за него. И вярно ли се питате "Защо не са го арестували" :smt042 Къде живеете ебати :smt042 Аз лично се надявам, че до изборите ще излезнат много неща за него, а и не само. И междудругото медии като Бивол са бъдещето на журналистиката и в следващите години сами ще се убедите. Дали ще е конкретно този сайт или някой друг, остава да разберем :)

Ако това е бъдещето на журналистиката, по-добре Ангелов да е. Ебем ти и журналистите. Чакат шефчето от ДС да им подхвърли компроматчето в точно определен момент и го изакват. В Бивол нещо за Гоце изкараха ли досега? Или за някой друг виден комуняга? Айде нема нужда от такова бъдеще. Не са послушни на ББ като останалите медии, но пък са послушни на още по-гнусни хора.

Гоце
https://www.bivol.bg/gergov-lozha-plovdiv.html
https://bivol.bg/kolevkirov.html

Р. Овч.
https://www.bivol.bg/06sofia1691-bg.html

Р. Петков
https://www.bivol.bg/home/item/631-intouchable.html

Ангелофф - https://www.bivol.bg/wlbgcrimeregistry.html - Ти тука верно ли не виждаш хора от ляво?

Това ви го вадя с малко търсене в гугъл. Със сигурност има и други материали. Налагащото се мнение, че комунисти стоят зад сайта лично за мен е глупаво.

Според мен тоя доклад е пратен в действителност от някой виден комуняга, но това не значи автоматично, че bivol.bg няма да публикува нещо за Станишев примерно. Не съм някакъв застъпник на сайта, но е глупаво във всичко да се търси конспирацията.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Фев 08, 2013 2:58 pm 
Аватар

"Бивол" няма нищо общо с БСП, не знам откъде дойде тая идея. Ангелов не го слушайте. Подкрепям Субата.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Фев 08, 2013 3:43 pm 
Аватар

STALKER написа:
Ами като е бил престъпник що не са го арестували?

Защото са предпочели да го използват, очевидно. Онзи дето му е отворил досието, сега бил шеф на ДАНС. Сигурно е напълно случайно съвпадение.

Назначен е на този пост от Станишев, а не от Буда

От времето на Станишев се смениха двама шефове на ДАНС

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Фев 08, 2013 3:49 pm 

Аз продължавам да не разбирам какво значение има откъде идва информацията за ББ и защо точно сега излиза, а не преди миналите избори или след тях?Това е все едно собственикът на местната бакалия да дойде и да ти каже, че хваща вече за трети път детето ти да краде и ти да почнеш да се чудиш защо точно сега ти го казва, а не на първия или втория път, какво цели с това и каква изгода има, вместо да се замислиш накъде е тръгнало детето ти.Важна е самата информация, а не това какво цели разкриването й.Тези неща винаги ги е имало и ще ги има в политиката.Справка Доминик Строс-Кан.

Друго, което ме втрещява в разсъжденията на много хора, са сметките които си правят от типа на "ние тия не ги харесваме, ама ако не гласуваме за тия, ще дойдат ония".Тия с подобните сметките да бъдат сигурни, че някой си е направил доста по-добре сметката от тях.Самият факт, че ги вкарват в подобни размисли, да избират между двете злини, означава че някой си е направил перфектно сметката.За такива, избиращи между две злини, няма спасение.Този избор ще си го правят и след 50 години, и все ще се оплакват и чудят защо в България нищо не се случва. :smt006

ВЪН ДОНОСНИЦИТЕ ОТ ЛЕВСКИ!

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Фев 08, 2013 3:55 pm 

Змей, показваш неподготвеност. Въпросният е главен секретар на ДАНС, не председател.
Някъде срещах обаче, че е станал такъв след 2009 г., преди това е бил на друг пост в агенцията.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Фев 08, 2013 4:45 pm 
Аватар

Omraz написа:
Змей, показваш неподготвеност.

Така е, но съм спокоен. Знам, че нема да допуснеш и една запетайка да сгреша без да се появиш отнекъде и да ме поправиш. Не знам с какво заслужих честта да си имам личен коректор във форума, обаче нямам нищо против :blass Смятам да се възползвам :strkstrk

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Фев 08, 2013 4:49 pm 
Аватар

basma написа:
е що се плескаш - и теб да те научат така и ти ше си го бараш. виждал съм манго, дето не сяда 10 часа и се спуква от физическа работа и то никак не лека. кой както го научат, братле. щото познавам и деца на богаташи, дето само друсат и карат на тате Q7-цата. и никога няма да бачлат. щото така са научени.

Изключението потвърждава правилото. :smt006

subata написа:
И междудругото медии като Бивол са бъдещето на журналистиката и в следващите години сами ще се убедите. Дали ще е конкретно този сайт или някой друг, остава да разберем :)

Дано да не си прав, медии като биволъ (независимо дали са леви или десни) съществуват, защото всички други медии са зависими. Лично аз се надявам след някакви години, да имаме истински медии, които не обслужват на 100% интереси.

Цитат:
Omraz wrote:
Змей, показваш неподготвеност.

Така е, но съм спокоен. Знам, че нема да допуснеш и една запетайка да сгреша без да се появиш отнекъде и да ме поправиш. Не знам с какво заслужих честта да си имам личен коректор във форума, обаче нямам нищо против :blass Смятам да се възползвам :strkstrk

Ти си имаш един, Косата има около 60 активни и пак ни громи :strkstrk

tprodanov написа:
Цитат:
Дори и така да е , това не променя фактът, че който работи е увеличил доходите си с 25%

Не, не е така. Просто от статистиката са махнати ниските заплати и затова се вдига средната заплата, а не защото са увеличени заплати. Съвсем нормално е да се съкращават първо нискоквалифицираните.

Първо, как така направи заключението, че 100% са махнати ниските заплати, второ примера който си дал е напълно нереален, когато не става дума за 5 работника, ами за няколко милиона. Изведнъж 40% от работещите са останали съкратени ?

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Фев 08, 2013 4:55 pm 

Е това са елементарни неща. Не си някой тъпанар, като разни други пишещи тук, четеш и се интересуваш доста от обществени и политически въпроси, имаш съответното образование в областта, поддържаш блог в тази насока. Би трябвло да различаваш шеф на агенция от главен секретар.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Фев 08, 2013 5:02 pm 
Аватар

Пусни си СКАТ и не се ядосвай :loser2 герберче :strkstrk

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Фев 08, 2013 5:04 pm 

:bigok
Koй се ядосва?

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Фев 08, 2013 5:06 pm 
Аватар

Аз една вечер гледах новините на СКАТ, щях да пукна :smt005

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Фев 08, 2013 5:07 pm 
Аватар

Няма значение пускай СКАТ, докато мушкате сингъл малц в офиса :loser2
Пусни си сега има някакви от НАционален фронт на незнам си какво :bigok Силно скандално предаване :strkstrk
В момента хранят Пръмова :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Фев 08, 2013 5:27 pm 

Mr. Smith написа:
Няма значение пускай СКАТ, докато мушкате сингъл малц в офиса :loser2
Пусни си сега има някакви от НАционален фронт на незнам си какво :bigok Силно скандално предаване :strkstrk
В момента хранят Пръмова :bigok

Те тези са хората на Валери Симеонов, който е и собственик на СКАТ.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Фев 08, 2013 5:39 pm 
Аватар

SharkyTT написа:
Първо, как така направи заключението, че 100% са махнати ниските заплати, второ примера който си дал е напълно нереален, когато не става дума за 5 работника, ами за няколко милиона. Изведнъж 40% от работещите са останали съкратени ?

Не съм го направил. Примера е само пример, с цел да покаже как една статистика може да сочи едно, а да отразява друго. Че самия пример не е верен е факт, но върши чудесна работа. И да - не 100%, но основно загубиха работата си тези с ниска квалификация.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Фев 08, 2013 5:51 pm 
Аватар

Върши чудесна работа и просто да напишеш измислена цифра в статистиката, без да ги мислиш толкова сложни :strkstrk

Все пак е статистически доказано, че 75% от статистическите данни са измислица :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Фев 08, 2013 6:47 pm 
Аватар

:bigok :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Фев 08, 2013 8:35 pm 
Аватар

Omraz написа:
Е това са елементарни неща. Не си някой тъпанар, като разни други пишещи тук, четеш и се интересуваш доста от обществени и политически въпроси, имаш съответното образование в областта, поддържаш блог в тази насока. Би трябвло да различаваш шеф на агенция от главен секретар.

Така е, но Седем:едно каза, че този е назначен от Станишев, а не видях да му се напише, че "показва неподготвеност" :bigok
ДАНС действително смени началниците си от времето на Станишев, ако не се лъжа 2 пъти. Махнаха Сертов, сложиха Цветлин Йовчев, а сега е некъв трети. Говоря по памет.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Фев 08, 2013 8:37 pm 
Аватар

Точно в ДАНС е назначен от Станишев. Кое ми е неподготвено?

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Фев 08, 2013 8:46 pm 
Аватар

Morning Glory написа:
Аз една вечер гледах новините на СКАТ, щях да пукна :smt005

Аз вчера слушах радио К2 :ohmygod , и по него имаше пресконференция на някакъв заместник на онзи англичанин Фараж, или както там беше, който е тук по покана на Слави Бинев :bigok , а на пресконференцията присъстваше и Болен. Колкото и да ми е тъжно да го призная, единствения що-годе адекватен беше англичанина. Болен се набираше като пинчер докато ония не го попита - ако в България дойдат един милион турци, вие с каква позиция ще сте? И Болен се насра, щото немаше правилен отговор. А с него имаше и неква банда атакистчета и моя личен любимец Десислав Чуколов, велик е тоя :loser2 А Слави Бинев е просто неам думи :bigok борец за справедливост вика...

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Фев 08, 2013 8:49 pm 
Аватар

Самото ДАНС не беше ли създадено от Станишев :roll: да еба и цирея гнусен, ако има нещо абсолютно безполезно, харчещо милиони всяка година и когато и да се закрие все ще е късно, това е данс :boisw

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Фев 08, 2013 9:16 pm 
Аватар

http://www.eurochicago.com/2012/04/v-tchuzhbina/

Интересни данни.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Фев 08, 2013 9:45 pm 
Аватар

Точно в ДАНС е назначен от Станишев. Кое ми е неподготвено?

На този пост е назначен август 2009 г. Преди това е бил някакъв служител редови

Хайде да прекратим този идиотски спор, става ли? Ясно е, че котка по гръб не пада

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Фев 08, 2013 11:22 pm 
Аватар

Що не смените анкетата,много ми е интересно какво ще се получи,колкото и форума да не е никаква представителна извадка,но в този момент ме гризе,дали са намалели феновете на Спартак София,за сметка на феновете на Левски София,толкова голямо ли продължава да е присъствието на Пирин,имаше в предната анкета и няколко гласа за лит(*кс-етрополе септемврийско знаме,вероятно и Арда Кърджали е имало представител,може би и Мюнхен 1880 :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Фев 08, 2013 11:22 pm 

Ето нещо хубаво и доста по-важно от Буди и т.н. простотии, с които се занимаваме. :smt023

http://www.dnes.bg/politika/2013/02/08/ ... ini.179759

Цитат:

Въпреки намаляването на общия бюджет на ЕС до 960 млрд. евро за 2014-2020 г. България получава повече средства за новия програмен период.
В новата финансова рамка нашата страна ще получи над 12 млрд. евро нетен приход от ЕС - разликата между средствата, които получава и тези, които внася в бюджета на общността.

България е най-големият нетен бенефициент сред държавите от ЕС като процент от брутния национален доход с нетен баланс около 4 процента и от това сме много доволни, заяви пред български журналисти в Брюксел премиерът Бойко Борисов след края на двудневното заседание на Европейския съвет, на което бе утвърден бюджетът на ЕС за следващите седем години.

Нашата страна получава около седем милиарда евро по структурните фондове и по фондовете за сближаване, спрямо 6,85 млрд. евро по досегашния бюджет, съобщи той.

При общото намаляване на бюджета за общата селскостопанска политика, България се очаква да получи за преки плащания и за развитие на селските райони около 7,5 млрд. евро (при 5,8 млрд. евро досега). В реално изражение преките плащания на хектар у нас ще продължат да нарастват, като се предвижда от 184 евро през 2014 г. те да достигнат 228 евро през 2020 година.

Осигурено е допълнително европейско финансиране от 260 млн. евро (увеличение със 75 млн. евро спрямо първоначалното предложение на Европейската комисия) за безопасно извеждане от експлоатация на спрените реактори в АЕЦ "Козлодуй".

Изключително важно е и съм много щастлив, че освен средствата, които пряко ще получи нашата страна, бе договорена общоевропейска програма за преодоляването на последствията от младежката безработица, заяви премиерът. По тази програма България получава за следващите седем години общо шест милиарда евро, уточни той.

Върнете се в началото
 Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 23198 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 622, 623, 624, 625, 626, 627, 628 ... 774  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]