forum.levski.com

Форум на привържениците на ФК ЛЕВСКИ
Дата и час: Съб Сеп 13, 2025 10:09 am

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 23198 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 620, 621, 622, 623, 624, 625, 626 ... 774  Следваща

Харесва ли ви новото правителство
ПО-СКОРО ДА 65%  65%  [ 87 ]
ПО-СКОРО НЕ 35%  35%  [ 46 ]
Общо гласове : 133
Автор Съобщение
МнениеПубликувано на: Пет Фев 08, 2013 1:09 am 
Аватар

Седем:Едно написа:
Ами като е бил престъпник що не са го арестували?

Защото са предпочели да го използват, очевидно. Онзи дето му е отворил досието, сега бил шеф на ДАНС. Сигурно е напълно случайно съвпадение.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Фев 08, 2013 1:19 am 
Аватар

Omraz написа:
STALKER написа:

Значи допускаме, че ЦСБОП са разработвали за връзки със "силовите групировки" един човек, който се е занимавал с отглеждането на маргаритки, да речем?

Не че е съпоставимо с конкретния случай, но по твоята логика всеки който ЦвЦВ разследва и арестува (с причина или не) е престъпник. И от форума има такива момчета.
Току що погреба съда и правораздаването.

А защо не му извадиха офоциално цялата папка, да видим какво е правил? Нека да видим цялата истина, а не само манипулациите на Бивол! Но цялата истина на Флоров беше две листчета, всички тези неща които коментираме ги нямаше там. Това какво ти говори? Вероятно Румен Петков, БСП, КГБ и враговете на чистите сили са преровили папката, в която е имало документи, че Борисов е честен гражданин, служил на МВР?
Пак казвам, ако имахме нещо общо с нормалните държави, дори и тези документи биха били достатъчни за оставка.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Фев 08, 2013 1:40 am 
Аватар

STALKER написа:
Седем:Едно написа:
Ами като е бил престъпник що не са го арестували?

Защото са предпочели да го използват, очевидно. Онзи дето му е отворил досието, сега бил шеф на ДАНС. Сигурно е напълно случайно съвпадение.

Назначен е на този пост от Станишев, а не от Буда

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Фев 08, 2013 11:23 am 
Аватар

Аз пък съм сигурен, че нито Цв. нито ББ са предполагали за съществуването на тези листчета :wink:, а също така съм сигурен, че тези документи са изчезнали преди 2003-2004 година :smt006 Въобще не е толкова лесно да се измъкне документ на който пише строго секретно, освен ако не го направи някоя голяма клечка, която да покрие следите си толкова години :smt006 и аз съм на мнението на Омраз, че от тия неща се разбира само, че ББ е потдържал контакти с хора от криминалния контингент, аз също познавам човек, който беше дилър, това прави ли ме престъпник автоматично :?:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Фев 08, 2013 11:26 am 
Аватар

Аз пък си мисля, че тия листчета ги пуска Цветанов, за останалото съм съгласен.
А за контактите, оказа се, че един мой бивш съученик от основното бил някакъв Ники Бобъра, който бил известен трафикант и го били утрепали. Некой чувал ли е нещо за тоя, че ми стана любопитно?

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Фев 08, 2013 11:29 am 
Аватар

След като влезе в сила ЗЗКИ всеки един документ се е разглеждал отново и му е определяно ниво на класифициране, на тези старите с един голям червен печат се отбелязва какво ще бъде, а тези нямат така, че са изнесени отдавна от архивите :wink:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Фев 08, 2013 11:31 am 

STALKER написа:
Пак казвам, ако имахме нещо общо с нормалните държави, дори и тези документи биха били достатъчни за оставка.

Може би си прав за това.
Така или иначе, вече сме на такъв етап, че оставка е напълно безмислена. Остават 4-5 месеца до изборите, т.е. горе-долу колкото ще са нужни за организирането им в случай на оставка на правителството. И минаваме през служебен кабинет назначен от Плевнелиев.

Иначе включването на г-н Смит е много точно. Аз също мисля, че тези документи са изтекли отдавна.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Фев 08, 2013 11:32 am 
Аватар

tprodanov написа:
Аз пък си мисля, че тия листчета ги пуска Цветанов, за останалото съм съгласен.
А за контактите, оказа се, че един мой бивш съученик от основното бил някакъв Ники Бобъра, който бил известен трафикант и го били утрепали. Некой чувал ли е нещо за тоя, че ми стана любопитно?

Разстреляха Бобъра с 9 куршума в столично заведение
http://www.vesti.bg/?tid=40&oid=947254

ето новината за тоя

Последна промяна FLAME на Пет Фев 08, 2013 11:33 am, променена общо 1 път

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Фев 08, 2013 11:33 am 
Аватар

Защо се правите на ударени. Едва ли са го следили защото е имал контакти с дилъри. Вярвате ли, че хора на тези постове ще следят по този начин даден човек ако не знаят нещо за него. И вярно ли се питате "Защо не са го арестували" :smt042 Къде живеете ебати :smt042 Аз лично се надявам, че до изборите ще излезнат много неща за него, а и не само. И междудругото медии като Бивол са бъдещето на журналистиката и в следващите години сами ще се убедите. Дали ще е конкретно този сайт или някой друг, остава да разберем :)

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Фев 08, 2013 11:35 am 
Аватар

Проблемът е, че в момента се отваря триумфално път за завръщане на Гоце във властта, а ако стане това ще си ебе майката напълно :wink: иначе въобще не ме ебе за Бойко, нито за Цв. :wink:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Фев 08, 2013 11:39 am 

subata написа:
Защо се правите на ударени. Едва ли са го следили защото е имал контакти с дилъри. Вярвате ли, че хора на тези постове ще следят по този начин даден човек ако не знаят нещо за него. И вярно ли се питате "Защо не са го арестували" :smt042 Къде живеете ебати :smt042 Аз лично се надявам, че до изборите ще излезнат много неща за него, а и не само. И междудругото медии като Бивол са бъдещето на журналистиката и в следващите години сами ще се убедите. Дали ще е конкретно този сайт или някой друг, остава да разберем :)

Е то има и десетки негови снимки с фигури от сенчестия бизнес, съвместни търговски дружества и т.н. :smt042
През 90-те години в Банкя нямаше СИК, ВИС, Корона Инс и т.н., навсякъде лепенките по търговските обекти бяха на Ипон.
За 48-ми път казвам - няма доказателства за конкретно престъпление. Засега.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Фев 08, 2013 11:39 am 
Аватар

На мен проблема ми е, че този, който предоставя сега документите със сигурност разполага с тях отдавна, а ако г-н Домоуправителя е прав, разполага с тях от близо 10 години. Което значи, че спокойно е можел да предотврати идването на Герб на власт, но не е искал. Затова съм убеден, че тия, които качиха ББ на власт го свалят и в момента. Мисля си и че Цвъки е част от тая работа, но да видим. Въпросът е единствено Боко ще се държи ли послушно и ще се самосвали доброволно или доброзорно.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Фев 08, 2013 11:46 am 

Много ми е смешно как хората се правят, че не знаят кой стои зад Биволъ. От този сайт пуснаха статия "Известни българи, забогатели по престъпен начин", в който списък нямаше нито един комунист. Нито :smt035 един :smt035

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Фев 08, 2013 11:46 am 
Аватар

Е аз не знам кой стои зад сайта?

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Фев 08, 2013 11:48 am 
Аватар

немлад написа:
Ми аз исках от Бойо източник... То аз най-малко твърдя нещо, ама Тойо ( :blass ) го прави.

Нищо към теб, а и към никого. :wink:

Източникът е същия - НСИ. Това са доходите върху които са платени данъци - твърдиш, че не е вярна статистиката ли?

Mr. Smith написа:
Проблемът според мен в тези статистики е, че на повечето места заплащането в държавния сектор е по-високо от това в частния :wink:

Което какво ти показва? Че в частния все се крият доходи , тоест реалната средна заплата в страната е по-висока - тя е минимум равна на тази в публичния сектор, а вероятно и 10-15% отгоре.

tprodanov написа:
Не. Проблема е друг - че това мери средна заплата, а не отчита безработицата. Имам 5 работника, двама на 800лв, трима на 500 и средна заплата 620лв. Уволнявам двама на 500 и смъквам заплатите на двамата от 800 на 750. Имам средна заплата 670лв. Ей го е. Като туриш и инфлацията за тоя 4 годишен период, картинката става чудна, а кура е за нас.

Дори и така да е , това не променя фактът, че който работи е увеличил доходите си с 25%.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Фев 08, 2013 11:51 am 
Аватар

Mr. Smith написа:
Аз пък съм сигурен, че нито Цв. нито ББ са предполагали за съществуването на тези листчета :wink:, а също така съм сигурен, че тези документи са изчезнали преди 2003-2004 година :smt006

Най-вероятно въобще не са завеждани в архива както трябва. Но едва ли са и попадали в комунягите защото щяха да са ги използвали отдавна. Възможно е да са били в този спасов, който починал преди месец и сега да се озовали в някой друг

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Фев 08, 2013 11:52 am 
Аватар

това, ако стоиш зад някой сайт значи ли, че може да му го турнеш :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Фев 08, 2013 11:52 am 
Аватар

Цитат:
Дори и така да е , това не променя фактът, че който работи е увеличил доходите си с 25%

Не, не е така. Просто от статистиката са махнати ниските заплати и затова се вдига средната заплата, а не защото са увеличени заплати. Съвсем нормално е да се съкращават първо нискоквалифицираните.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Фев 08, 2013 11:55 am 
Аватар

Boyo написа:
немлад написа:
Ми аз исках от Бойо източник... То аз най-малко твърдя нещо, ама Тойо ( :blass ) го прави.

Нищо към теб, а и към никого. :wink:

Източникът е същия - НСИ. Това са доходите върху които са платени данъци - твърдиш, че не е вярна статистиката ли?

Мога ли да те помоля, да провериш колко е тогава цифрата за 2004 г.? :strkstrk

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Фев 08, 2013 11:58 am 

Реално е по-висока средната заплата. Според мен е поне 1000 лева, но това са спекулации и няма как да се каже точно. Осигуряването и плащането на данъци само върху част от дохода сякаш понамаля, но продължава да е масова практика. Както се установи наскоро, дори голям работодател като Булсатком си позволява да го прави, а не са само те.
А НСИ прави тия статистики въз основа на внесени данъци и осигуровки.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Фев 08, 2013 12:00 pm 
Аватар

Основният въпрос е дали доходите са нарастнали, а не заплатите. Ако не бъркам - нарастнали са горе-долу колкото и инфлацията, та по-скоро сме на нула.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Фев 08, 2013 12:08 pm 
Аватар

Реално каква е ползата за един човек да се осигурява здравно на повече от минимума :roll:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Фев 08, 2013 12:12 pm 

офертата е да се осигуряваш доброволно допълнително в някой здравен фонд, щото имат бахти пакетите дето са чук

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Фев 08, 2013 12:18 pm 

Mr. Smith написа:
Реално каква е ползата за един човек да се осигурява здравно на повече от минимума :roll:

След това твое разсъждение ще следя внимателно за твои мнения свързани с лошата здравна система. :strkstrk

Не сме единаци, а живеем в общество и осигурителната ни система е конструирана така, че хората с по-високи доходи да дават повече.
Ако те не дават повече, кой ще дава? Хората с ниски доходи ли?
Ако никой не дава, как да имаме добро здравеопазване?
В страните, към чието ниво на здравеопазване се стремим, процента от дохода който отива за здравеопазване е много по-висок, не като тук 3,2 %.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Фев 08, 2013 12:21 pm 

процентите са едни за всички, на база на заплата е нормално да са различни цифрите.
той май точно имаше предвид точно за смисъла от допълнителното. да се уточни :smt003

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Фев 08, 2013 12:23 pm 
Аватар

Според мен имаше предвид, че Айше, дето никога не е внесла стотинка, и някой форумен олигарх осигуряващ се на максималния праг получават еднаква медицинска услуга.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Фев 08, 2013 12:25 pm 
Аватар

Ковачев да пристига и да обяснява.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Фев 08, 2013 12:28 pm 
Аватар

Omraz написа:
Mr. Smith написа:

След това твое разсъждение ще следя внимателно за твои мнения свързани с лошата здравна система. :strkstrk

Не сме единаци, а живеем в общество и осигурителната ни система е конструирана така, че хората с по-високи доходи да дават повече.
Ако те не дават повече, кой ще дава? Хората с ниски доходи ли?
Ако никой не дава, как да имаме добро здравеопазване?
В страните, към чието ниво на здравеопазване се стремим, процента от дохода който отива за здравеопазване е много по-висок, не като тук 3,2 %.

Питах само каква е ползата :slap, а че системата е лоша, лоша е, даже по-зле става :smt006 особено след реформата на Монката :lol:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Фев 08, 2013 12:29 pm 
Аватар

tprodanov написа:
На мен проблема ми е, че този, който предоставя сега документите със сигурност разполага с тях отдавна, а ако г-н Домоуправителя е прав, разполага с тях от близо 10 години. Което значи, че спокойно е можел да предотврати идването на Герб на власт, но не е искал. Затова съм убеден, че тия, които качиха ББ на власт го свалят и в момента. Мисля си и че Цвъки е част от тая работа, но да видим. Въпросът е единствено Боко ще се държи ли послушно и ще се самосвали доброволно или доброзорно.

Аз пък смятам, че както много други неща и този път всичко ще се замете под килима, ще заглъхне и т.н.
Тези ,които гласуват за ББ много, много не ги интересуват такива неща.
Може да му падне рейтинга още с някой и друг процент, но дотам.
По-скоро ще дръпне след това нагоре- много лентички чакат да ги среже преди изборите - Магистрала Тракия, Дунав Мост 2, отсечката на Хемус и т.н.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Фев 08, 2013 12:30 pm 

tprodanov написа:
Според мен имаше предвид, че Айше, дето никога не е внесла стотинка, и някой форумен олигарх осигуряващ се на максималния праг получават еднаква медицинска услуга.

Е тука идва другия аргумент, който често ползвам - Да не се сравняване с двойкаджиите, а с отличниците.
Това че някой мангал не си плаща нещо, не значи че и ти трябва да спреш да го правиш. Въпрос на личен избор е дали ще подражаваш на мангала или на нормалния човек.

Върнете се в началото
 Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 23198 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 620, 621, 622, 623, 624, 625, 626 ... 774  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]