forum.levski.com

Форум на привържениците на ФК ЛЕВСКИ
Дата и час: Съб Сеп 13, 2025 12:12 pm

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 23198 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 619, 620, 621, 622, 623, 624, 625 ... 774  Следваща

Харесва ли ви новото правителство
ПО-СКОРО ДА 65%  65%  [ 87 ]
ПО-СКОРО НЕ 35%  35%  [ 46 ]
Общо гласове : 133
Автор Съобщение
МнениеПубликувано на: Чет Фев 07, 2013 10:51 pm 
Аватар

tprodanov написа:
targovishte написа:
Проданооов с какво си закусил днеска бе....:strkstrk
То затова народа им игра такъв здрав шут на изборите...щото всичко растеше....и цъфтеше.... :smt005 :smt005 :smt005

Нещо не ме четеш. Казах, че на практика по всички показатели тогава бяхме по-добре. Не казах, че сме били добре. Не казах и, че ако онези управляваха сега щеше да е по-добре. Напротив. Времената се смениха глобално, ония тарикати си изиграха картите чудесно - сложиха един тъпак да обере негативите и сега ще се върнат бели като ангели.

Ръстът на заплатите последните 4 години е към 25% и над 60 за софия - ето ти факти

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Фев 07, 2013 10:53 pm 
Аватар

Това не мога да го повярвам. Всички фирми свиха бюджетите, намалиха заплатите и съкратиха хора. Ако става въпрос за бюджетните заплати, тогава може. Там нямам лични наблюдения, освен по заплатата на жена ми, която не е увеличавана повече от 4 години.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Фев 07, 2013 11:00 pm 
Аватар

Изображение

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Фев 07, 2013 11:00 pm 
Аватар

Omraz написа:
Въпросният Фараж за мен е доста по-адекватен от всичките заклеймяващи го възмутени коментатори. Единственото неадекватно в писмото му е, че негов приятел и източник е Слави Бинев. :lol: :ohmygod2

Абе това да кажеш неколко факти за бг не променя и фактът, че великобритания е подписала едни документи и се е съгласила на едни условия. Така че тоя смешник мое да ме фане за долуподписания. Да ходи да се репчи на руските олигарси и шейховете дето си харчат милионите в западен лондон и спасиха балонът премиършип, те също са емигранти

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Фев 07, 2013 11:41 pm 
Аватар

ДСБ? Мога да изброя повече от 6 техни кадъра.

За всичко си прав - и то е в същото състояние както е и сега. Примера на бай Иван е точен - холера или чума. В случая с общ произход.[/quote
след двайсе поста и ти дойде н :smt005 а моето, че сички са маскари. но Търговище е прав! ДСБ ги забрави те имаха своя шанс и предпочетоха да се карат и борят за власт като крастави кучета вместо да направят това за което бяха избрани от народа!

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Фев 07, 2013 11:49 pm 
Аватар

Boyo написа:
Ръстът на заплатите последните 4 години е към 25% и над 60 за софия - ето ти факти

Дай източник.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Фев 07, 2013 11:56 pm 

http://www.nsi.bg/otrasal.php?otr=26&a1 ... 715&a3=717

http://www.nsi.bg/ORPDOCS/Labour_2.2.1.xls

2008: 6538 лева годишно
2011: 8230 лева годишно

Почти 26% увеличение :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Фев 08, 2013 12:03 am 
Аватар

Проблемът според мен в тези статистики е, че на повечето места заплащането в държавния сектор е по-високо от това в частния :wink:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Фев 08, 2013 12:22 am 
Аватар

Не. Проблема е друг - че това мери средна заплата, а не отчита безработицата. Имам 5 работника, двама на 800лв, трима на 500 и средна заплата 620лв. Уволнявам двама на 500 и смъквам заплатите на двамата от 800 на 750. Имам средна заплата 670лв. Ей го е. Като туриш и инфлацията за тоя 4 годишен период, картинката става чудна, а кура е за нас.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Фев 08, 2013 12:23 am 
Аватар

Semper_Fidelis написа:
http://www.nsi.bg/otrasal.php?otr=26&a1=708&a2=715&a3=717

http://www.nsi.bg/ORPDOCS/Labour_2.2.1.xls

2008: 6538 лева годишно
2011: 8230 лева годишно

Почти 26% увеличение :bigok

Как да не обичаш статистиката :strkstrk

Я сега виж пак на НСИ същата статистика за 2004 г. Излиза, че предишният ръст на заплатите е бил колко?
Ама хич не се усещаше така.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Фев 08, 2013 12:25 am 

Защо ми говориш на мен? Ти пита за източник и аз ти дадох източник, не съм твърдял, че при ГЕРБ заплатите са нараснали повече, отколкото при тройната.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Фев 08, 2013 12:27 am 
Аватар

Ми аз исках от Бойо източник... То аз най-малко твърдя нещо, ама Тойо ( :blass ) го прави.

Нищо към теб, а и към никого. :wink:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Фев 08, 2013 12:28 am 
Аватар

Omraz написа:
E то затова се пускат тия неща, да му отнемат няколко процента от рейтинга.
Това е целта ка кукловода, който стои зад Биволъ, който и да е той.

Лошо няма. Особено след последните самосиндикални чупения на тъпомера от ЦвЦв свързани с Хизбула, както и поради други причини, вече много искам тия да нямат нищо общо в властта след юли.
Искам и комунягите и ДПС да ги няма там, т.е. требва некак Командира да вземе пълно мнозинство. :lol:

Тези от Бивол ли са виновни, че пускат разкриват документи или Борисов, че крие какво е вършил през 90-те? Спред теб, редно ли е обществото да знае биографията на един човек с толкова много власт? Особено пък когато има ПОДОЗРЕНИЯ, че е заработвал като мутра. Според мен и това което досега излезе е напълно достатъчен повод за оставка, ако поне имахме някакви допирни точки с нормалните държави. Тук (имам предвид в България) има хора, които лансират тезата, че едва ли не Борисов трябва в затвора първо да го вкарат, за да подаде оставка. Ами хайде да използвам и аз "обоснованите предположения", нали сега са на мода. Според теб, можем ли да направим обосновано предположение на базата на папка "Буда", че Боко е бил част от престъпният свят през 90-те?

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Фев 08, 2013 12:30 am 
Аватар

Що, 2009та не можехме ли да ги направим същите предположения? :strkstrk

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Фев 08, 2013 12:31 am 
Аватар

Това ми напомня за примера, дето го дава един приятел, който отдавна вече не пише тук.

Какво значи статистика?

Някаква си болест увеличила разпространението си със 100%. И това като го чуе някой човечец си казва: "Леле, ужас! Направо страшна чума иде..."
И какво всъщност значи това?
Че до онзи ден от нея боледувал един човек на 100 000, а сега боледуват двама.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Фев 08, 2013 12:36 am 
Аватар

tprodanov написа:
:smt005 Тогава бяхме сигурни,а сега само предполагаме,ето още една съществена промяна

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Фев 08, 2013 12:37 am 
Аватар

:lol: :lol: :lol: :lol:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Фев 08, 2013 12:38 am 

rkk написа:
Това ми напомня за примера, дето го дава един приятел, който отдавна вече не пише тук.

Какво значи статистика?

Някаква си болест увеличила разпространението си със 100%. И това като го чуе някой човечец си казва: "Леле, ужас! Направо страшна чума иде..."
И какво всъщност значи това?
Че до онзи ден от нея боледувал един човек на 100 000, а сега боледуват двама.

Това ако някой изтъква увеличението със 100% в този случай си е демагогия, не статистика :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Фев 08, 2013 12:41 am 
Аватар

tprodanov написа:

2009 не разполагахме с официален документ, с който да си ОБОСНОВЕМ предположението :smt006

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Фев 08, 2013 12:44 am 
Аватар

Честно казано, аз лично от тези документи не научих нищо ново за Борисов. Научих, че му е дошло времето и ше си ходи. Сега чакам в съвсем кратък срок Пеевската империя да обърне рязко курса, както го направи в изборната нощ и герб да си ебат майката. Проблема е, че от това на нас няма да ни стане по-добре, напротив.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Фев 08, 2013 12:54 am 
Аватар

Кой кзва, че ние сме научили нещо ново? Съвсем не е в това въпроса. Казах, че хората имат правото да знаят. А знание е това - черно на бяло. Иначе ние го виждаме, че прилича на мутра, говори като мутра, държи се като мутра и следователно най-вероятно е мутра. Но в България има за съжаление и доста простовати хора, които дори такива елементарни заключения им е трудно да направят сами. Те обаче също имат право да знаят. Ние също трябва да искаме да знаят повече хора, защото от това зависи общата ни съдба тук в България. Лесно е да махнам с ръка и да кажем - мани ги тия орки/идиоти/селяндури/елемрнтари, но изборите ги решават предимно такива хора.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Фев 08, 2013 12:56 am 

STALKER написа:
tprodanov написа:

2009 не разполагахме с официален документ, с който да си ОБОСНОВЕМ предположението :smt006

2013 също не разполагаме с официален документ, Биволските документи ги четох внимателно, не го уличават в никакво престъпление.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Фев 08, 2013 12:57 am 
Аватар

STALKER написа:
Кой кзва, че ние сме научили нещо ново? Съвсем не е в това въпроса. Казах, че хората имат правото да знаят. А знание е това - черно на бяло. Иначе ние го виждаме, че прилича на мутра, говори като мутра, държи се като мутра и следователно най-вероятно е мутра. Но в България има за съжаление и доста простовати хора, които дори такива елементарни заключения им е трудно да направят сами. Те обаче също имат право да знаят. Ние също трябва да искаме да знаят повече хора, защото от това зависи общата ни съдба тук в България. Лесно е да махнам с ръка и да кажем - мани ги тия орки/идиоти/селяндури/елемрнтари, но изборите ги решават предимно такива хора.

Прав си, но подаването на информация в избрани периоди от време си е жива манипулация.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Фев 08, 2013 1:01 am 
Аватар

А нали не забравяте,че за хората,които говорите,думата Бивол означава едно животно,което ебе кравата.Много е важно за тия хора какво ще каже кметО,а те бивол са виждали,но бивол се не чете

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Фев 08, 2013 1:02 am 
Аватар

Omraz написа:
STALKER написа:
tprodanov написа:

2013 също не разполагаме с официален документ, Биволските документи ги четох внимателно, не го уличават в никакво престъпление.

Значи допускаме, че ЦСБОП са разработвали за връзки със "силовите групировки" един човек, който се е занимавал с отглеждането на маргаритки, да речем?

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Фев 08, 2013 1:03 am 
Аватар

Ами като е бил престъпник що не са го арестували?

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Фев 08, 2013 1:04 am 

Ivan63 написа:
А нали не забравяте,че за хората,които говорите,думата Бивол означава едно животно,което ебе кравата.Много е важно за тия хора какво ще каже кметО,а те бивол са виждали,но бивол се не чете

Бикът ебе кравата, биволът ебе биволицата. :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Фев 08, 2013 1:04 am 
Аватар

Седем:Едно написа:
Ами като е бил престъпник що не са го арестували?

Ние ги хващаме,те ги пускат :strkstrk

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Фев 08, 2013 1:07 am 

STALKER написа:

Значи допускаме, че ЦСБОП са разработвали за връзки със "силовите групировки" един човек, който се е занимавал с отглеждането на маргаритки, да речем?

Не че е съпоставимо с конкретния случай, но по твоята логика всеки който ЦвЦВ разследва и арестува (с причина или не) е престъпник. И от форума има такива момчета.
Току що погреба съда и правораздаването.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Фев 08, 2013 1:08 am 
Аватар

Omraz написа:
Ivan63 написа:

Бикът ебе кравата, биволът ебе биволицата. :bigok

Ти па ше им кажеш :bigok Некъде май имаше клип как слон ебе носорог, та изобщо не съм убеден в твърдението ти.

Върнете се в началото
 Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 23198 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 619, 620, 621, 622, 623, 624, 625 ... 774  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]