forum.levski.com

Форум на привържениците на ФК ЛЕВСКИ
Дата и час: Съб Сеп 13, 2025 12:14 pm

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 23198 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 618, 619, 620, 621, 622, 623, 624 ... 774  Следваща

Харесва ли ви новото правителство
ПО-СКОРО ДА 65%  65%  [ 87 ]
ПО-СКОРО НЕ 35%  35%  [ 46 ]
Общо гласове : 133
Автор Съобщение
МнениеПубликувано на: Чет Фев 07, 2013 7:38 pm 
Аватар

tprodanov написа:
Ами всъщност не, не затъваше. Всички икомически показатели вървяха нагоре, индекса за корупция си стоеше на едно ниво, показателите за свобода на медиите падаха съвсем леко, безработицата беше в добри граници, продължителноста на живота растеше, броя на ражданията също.

кажи честно.... :smt005 :smt005 :smt005

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Фев 07, 2013 7:39 pm 
Аватар

Mr. Smith написа:
Аз пък съм сигурен, че ако комунягите сега са на власт щяхме да пасем тревата от глад като овцете :wink:

Аз също. Но фактите са на тяхна страна и никой не може да им забрани да ги използват - което и ще направят и за наш общ ужас ще управляват след половин година.
targovishte написа:
tprodanov написа:
Ами всъщност не, не затъваше. Всички икомически показатели вървяха нагоре, индекса за корупция си стоеше на едно ниво, показателите за свобода на медиите падаха съвсем леко, безработицата беше в добри граници, продължителноста на живота растеше, броя на ражданията също.

кажи честно.... :smt005 :smt005 :smt005

Казвам :wink:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Фев 07, 2013 7:41 pm 
Аватар

Проданооов с какво си закусил днеска бе....:strkstrk
То затова народа им игра такъв здрав шут на изборите...щото всичко растеше....и цъфтеше.... :smt005 :smt005 :smt005

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Фев 07, 2013 7:43 pm 
Аватар

targovishte написа:
То затова народа им игра такъв здрав шут на изборите...щото всичко растеше....и цъфтеше.... :smt005 :smt005 :smt005

По скоро, защото се появи ТОЙ. Месията....

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Фев 07, 2013 7:46 pm 
Аватар

targovishte написа:

Нещо не ме четеш. Казах, че на практика по всички показатели тогава бяхме по-добре. Не казах, че сме били добре. Не казах и, че ако онези управляваха сега щеше да е по-добре. Напротив. Времената се смениха глобално, ония тарикати си изиграха картите чудесно - сложиха един тъпак да обере негативите и сега ще се върнат бели като ангели.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Фев 07, 2013 7:51 pm 
Аватар

Няма да споря с тебе...само ще напиша три неща...."заменки"...."спрени пари от еврофондовете"..."цанков камък".
Аз не казвам, че в момента сме цъфнали....в някой отношения сме дали и задна....но да твърдиш, че при комунистите сме вървели нагоре и сме достигнали невероятни висоти е просто несериозно.... :wink:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Фев 07, 2013 7:54 pm 
Аватар

Ми не съм го твърдял. Пак казвам единствено, че при комунистите показателите на страната бяха по-добри. Не казвам, че е била тяхна заслугата. Междудругото, заменките не спряха, усвояването на еврофондовете не е мръднало, а обекти от рода на Цанков камък има и сега, като например лого за пържени яйца за милион и половина.. Единственото, което ми хрумва е, че управлението изобщо не се е сменило, ми все си е същото, просто си сложиха кърпа, с която се избърсаха и която по всичко личи, че вече ще хвърлят.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Фев 07, 2013 7:58 pm 
Аватар

Ще цитирам Змея ,с тоя спор избора го свеждате до предпочитание за холера или чума,вие какво предпочитате :bigok А иначе доста неща се промениха през последните години,но добрите са твърде малко,а това ще е с последствия за доста рехавичката ни демокрация,ще има последствия отново и върху шубето,превърнало се в манталитет на българина

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Фев 07, 2013 8:03 pm 
Аватар

И кои именно показатели? Съществуващия само на книга резерв? 5%-ното усвояване на европарите? Колко престъпника вкараха в затвора? Поисканото от самите тях увеличение на газа? Прокарването на про-руски политики? Нивата на безработица, които бяха почти на сегашните равнища, независимо от кризата? Здравеопазването ли оправиха? Образованието ли? По инфраструктурата ли нещо направиха? Кажи кое?

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Фев 07, 2013 8:06 pm 
Аватар

"...Некой ще застане ли на българска позиция в тоа парламент?"
:fgod :smt005

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Фев 07, 2013 8:11 pm 
Аватар

Включвам се от нищото, но все пак тук си тече дискусия.

На този етап виждате ли евентуална ГРУПА хора, която да заслужава доверие и съответно власт? Скоро по 'Политически комуникации' имахме задача - да попитаме максимален брой хора за имената на шест депутати от ГЕРБ.. Едва ли е нужно да казвам, че от 60 питани човека точно 8 успяха да ми кажат шест или повече имена. Тоест е ясно, че гласуването е на принцип "Чакаме МЕСИЯТА (я Царя, я Бойко..)".. Което е доста пагубно, с оглед на това че обикновено дори и лицето на една партия да е с добри намерения и идеи, ако е заобиколено от хиени и нещастници, затъва заедно с тях.

Потърсих различни мнения, запознах се с група младежи, които се опитват да протестират и да докарат в България "пряка демокрация" - нещо, което за мен е тотална простотия и еднопосочен билет към унищожение на тази държава..
Други (основно пенсионери) ми говориха за "червените", Станишев и други анимационни герои, които е повече от ясно, че ако пак им се даде шанс, ще ни докарат не обратно на дъното а ще ни закопаят километри надолу..

Не виждам на този етап варианти - може би втори мандат за ГЕРБ изглежда най-добро решение?

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Фев 07, 2013 8:15 pm 
Аватар

Това последно ти изречение директно ме закара да погледна колко куфара имам :lol: На дърти години не е лесно да си мислиш да изчезваш,но по-добре eмигрант навън,отколкото в собствената си държава

Последна промяна Ivan63 на Съб Фев 09, 2013 12:53 pm, променена общо 1 път

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Фев 07, 2013 8:18 pm 
Аватар

Повтарям - ВАРИАНТ кой да е по-добър на този етап? С удоволствие бих изслушал. Не съм привърженик на ГЕРБ, нито на която и да е политическа партия на този етап - гледам фактите.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Фев 07, 2013 8:22 pm 
Аватар

Имам един въпрос :?: Как така ВМЗ - Сопот нямаха пари за заплати няколко месеца, а сега имат пари за обещетения на напускащите :roll:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Фев 07, 2013 8:29 pm 
Аватар

Bellamy написа:
Повтарям - ВАРИАНТ кой да е по-добър на този етап? С удоволствие бих изслушал. Не съм привърженик на ГЕРБ, нито на която и да е политическа партия на този етап - гледам фактите.

ДСБ? Мога да изброя повече от 6 техни кадъра.

targovishte написа:
И кои именно показатели? Съществуващия само на книга резерв? 5%-ното усвояване на европарите? Колко престъпника вкараха в затвора? Поисканото от самите тях увеличение на газа? Прокарването на про-руски политики? Нивата на безработица, които бяха почти на сегашните равнища, независимо от кризата? Здравеопазването ли оправиха? Образованието ли? По инфраструктурата ли нещо направиха? Кажи кое?

За всичко си прав - и то е в същото състояние както е и сега. Примера на бай Иван е точен - холера или чума. В случая с общ произход.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Фев 07, 2013 8:36 pm 
Аватар

Някой може ли да ми обясни каква е причината за съществуване на електроразпределителните дружества? При продажбата им беше изтъкнато, че така се слага край на монопола и с ще влязат в пряка конкуренция на пазарен принцип, което ще помогне за повишаване на качеството и намаляване на цената. След което се направи някакво райониране и монополът се запази на регионален принцип. Същата работа е и с топлинните счетоводители.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Фев 07, 2013 8:40 pm 
Аватар

Към Bellamy и всички очички,гледащи към пагончетата:Е какви факти гледаш,факта че междуфирмените задължения са по-високи от Мусала,че най-вулгарно си присвоиха и последните работещи предприятия,без конкурси,е така от кумува срама даже не направиха,че напълно запушиха устата и на бездругото ни мижави журналисти,че ....не ми се продължава,че точно тая тема ме изкарва извън релси.Защо трябва българина да мисли като наближат избори как да гласува така,че да гласува за изборни победители.Е няма ли и други бе мама му стара,други които много повече се доближават до твоя мироглед.И на някой от Вас сигурно му е направило впечатление,че много рядко говоря за Костов,в която и да е посока.Така съм свикнал,някой,който ми е близък до вижданията,ако ме е разочаровал,не мисля че е редно да го плювам в обществено пространство,като имаш да му кажеш с какво не си съгласен,намери начин да му го кажеш лично,пиши му.Иначе,особено и след това обединение с Надето Михайлова,аз лично с удоволствие ще гласувам за тях,нещо повече,след повече от 15 години,ако мога и ще помагам активно.Дошло е време отново да се освобождаваме,за кой ли път.
ПП.А иначе ако променим заглавието на една детска пиеса на Н.Йорданов от миналото,би се получило:
Страшни смешки,задни прашки,за герои с фуражки :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Фев 07, 2013 8:43 pm 
Аватар

Седем:Едно написа:
Някой може ли да ми обясни каква е причината за съществуване на електроразпределителните дружества? При продажбата им беше изтъкнато, че така се слага край на монопола и с ще влязат в пряка конкуренция на пазарен принцип, което ще помогне за повишаване на качеството и намаляване на цената. След което се направи някакво райониране и монополът се запази на регионален принцип. Същата работа е и с топлинните счетоводители.

Еми ето бе, имаш конкуренция, ако не те кефят ЧЕЗ, местиш се да живееш в Пловдив и си на ЕВН или квито беха там :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Фев 07, 2013 8:46 pm 
Аватар

Да де, ама до скоро тук надълго и нашироко се обясняваше, че това е правилно и трябва да плащаш скъпо, щото така било в цивилизованите европейски държави :wink: Кур за ЕРП-тата, два за Мони сакса дето ги доведе :boisw

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Фев 07, 2013 8:47 pm 
Аватар

Седем:Едно написа:

Е вече по закон можеш да си купуваш ток, от където си поискаш...не си длъжен непременно то ЧЕЗ или другите мошенници... :bigok
Може например от Румъния или Русия...само трябва да се разбереш с тия изедници, как ще ти го доставят... :bii_chorbata

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Фев 07, 2013 8:50 pm 
Аватар

Сега това, че товариш Путин директно ти доставя ток за малки копейки, не означава, че за всички може :lol:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Фев 07, 2013 9:39 pm 
Аватар

Сега пуснах СКАТ. Има въпрос за гласуване със СМС, който гласи: Трябва ли да поискаме помощ от ЕС и НАТО за отстраняването на Бойко Борисов от премиерския пост? Гласува се на номер 1914 :bigok и засега само 87% са гласували с ДА :lol: Водещ е оня идол на Змея.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Фев 07, 2013 9:45 pm 
Аватар

:bigok, добре, че идват избори та да се убедя кой на кого е хранилка :strkstrk

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Фев 07, 2013 9:53 pm 

Змея сигурно е най-образования зрител на СКАТ. :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Фев 07, 2013 9:56 pm 
Аватар

А за Другаря Костов...чухте ли.... :loser2

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Фев 07, 2013 10:08 pm 
Аватар

Процентите вече са 94%. Очаквам НАТО да ударят къщата на ББ в Банкя нощес :?

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Фев 07, 2013 10:12 pm 
Аватар

Омраз нямаше ли някакви имоти в Банкя :roll: Да не го изплющят него по погрешка :loser2

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Фев 07, 2013 10:25 pm 
Аватар

96%, тик-так :strkstrk

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Фев 07, 2013 10:32 pm 

Mr. Smith написа:
Омраз нямаше ли някакви имоти в Банкя :roll: Да не го изплющят него по погрешка :loser2

ББ ми е на 200 метра. :strkstrk

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Фев 07, 2013 10:34 pm 
Аватар

Предлагам да почнеш да се притесняваш :strkstrk На всичко отгоре си приличане визуално :strkstrk Внимавай :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 23198 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 618, 619, 620, 621, 622, 623, 624 ... 774  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]