Хехе, и аз ли съм гербер вече?

Отправих питане, защото очевидно познаваш некви хора, като същевременно споделих моето мнение. Извинявай, че не вярвам на соц разузнавателни кадри, честно казано, даже ще се учудя, ако съм само аз

Колкото до реакциите на опозицията - чел съм ги всички, особено внимателно тази на моя парламентарен представител, т.е. Командира himself. Не може да се приравнява поредното му много издържано мнение с конспирациите на Сидеровци, Станишевци и т.н.:
http://www.dnevnik.bg/bulgaria/2013/02/ ... stta_sled/Цитат:
Съпредседателят на "Синята коалиция" Иван Костов призова Народното събрание, разтревожено от това, което се е случило, да покани премиера Бойко Борисов, след като свика Съвета за сигурност, говори с разузнавателната общност, получи информация от министрите, да дойде и да каже как ще противодейства и ще предотврати рисковете за националната сигурност, които възникнаха от вчера.
Практически сме в състояние на поява на нови рискове за националната ни сигурност, каза той. Костов, който не участва във вчерашното заседание на КСНС, отбеляза, че за първи път дискусия от консултативния съвет се пренася в Народното събрание и причината е липсата на консенсус. Това означава, че не е трябвало да се свиква КСНС, тъй като той демонстрира нашата разединеност и нашата слабост - това е голям провал в управлението на ГЕРБ и недопустим провал за президента, той е трябвало да предугади тези неща предварително, коментира Костов.
Той напомни за решението 1999 г. България да даде въздушното си пространство за операцията в Косово. "Когато падаха ракети в Горна Баня и Западна България, тук седяха черни знамена, пак държавата ни пое риск, даде въздушно пространство, но правителството беше тук, посрещна всичко, заяви позицията, имаше дебат, рисковете, които бяха поети, се оправдаха. Преживя се една тежка кризисна обстановка, защото се спазваха демократичните процедури", каза той.
Костов напомни още, че "Синята коалиция" е снела доверието си от Цветан Цветанов. "Този човек от тази трибуна, по тези микрофони, пак с разрешението на прокурор чете и обвини невинни доктори в смъртта на мъртвородено дете. Този човек пак излиза и нещо казва, но той няма това доверие", каза лидерът на ДСБ.
И попита защо онзи, който се е провалил в доверието си, излиза и говори от името на правителството. Най-неубедителният човек в нашите очи не може да бъде сериозен източник на такава информация, още повече че е предизвикал маса притеснения за косвения характер на доказателствата, които е превел на заседанието. Премиерът трябва да дойде тук и да каже как ще противодейства на тези нови мерки, настоя Костов.
Той попита още дали застава прокурор зад тези доказателства, които Цветанов размахва вчера. "Тези трима, ако бъдат хванати, българският прокурор ще застане ли в съда да им предяви обвинение, че принадлежат към "Хизбула". Къде са тези отговорни лица, защо те не поемат отговорност, защо в страната никой не си върши работата, възмути се той и коментира колко дълбока е кризата в съдебната система.