forum.levski.com

Форум на привържениците на ФК ЛЕВСКИ
Дата и час: Пон Сеп 15, 2025 1:06 pm

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 36100 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 876, 877, 878, 879, 880, 881, 882 ... 1204  Следваща
Автор Съобщение
МнениеПубликувано на: Съб Фев 02, 2013 11:27 pm 
Аватар

Тва с многото юноши само веднъж е било, през 80-те и вече всички искат с юноши. Трите поредени при Гочето пък, когато играехме сигурно най-добрия си футбол за последните 25 г. немаше нито един юноша в основния състав. Ако не броим 30 годишния 'юноша' Сираков

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Фев 02, 2013 11:51 pm 

STALKER написа:
Тва с многото юноши само веднъж е било, през 80-те и вече всички искат с юноши. Трите поредени при Гочето пък, когато играехме сигурно най-добрия си футбол за последните 25 г. немаше нито един юноша в основния състав. Ако не броим 30 годишния 'юноша' Сираков

По принцип е точно така, но точно тази година можем да дадем шанс на 1-2 момчета в титулярния състав. И без това реално нямаме шанс за трофей, а селекцията е толкова смешна, че може и без нея...

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Фев 02, 2013 11:54 pm 
Аватар

[az] написа:
tprodanov написа:
и най-добре за нас е да нямаме юноши при все целия рев за юноши. И така поне едно 7-8 години.

Това е пълна глупост и е пагубно за отбор като Левски,особено в сегашната ситуация.Нито имаме парите на селогорец,за да купим 40 играчи,от които да стават 10,нито някога сме имали успешен отбор без наши юноши и други български играчи.И тва,че всички юноши са зле е чутовна глупост,но се налага като мнение сред хората,щото повечето треньори ги е страх да им дават шанс,а и не знаят как да ги налагат.

Да бе, не са зле, затова прекратяват кариерите си на 20, или играят по А окръжна. Хайде стига - юношите са зле, и така ще бъде поне 7,8 години най-малко. А кво значи, че нямаме парите на селогорец, тоя домусчиев какъв е, собственика на България случайно? Щото все ми се струва, че бюджета ни е по-голям от техния.

Това не значи, че не трябва да се започне работа в школите. Трябва, но резултатите по-нататък.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Фев 03, 2013 12:46 am 
Аватар

не го знам къв е домуса...но за тоя новия колумбиец са платили 400 хилки...и то не лева.... :bii_chorbata
ние да платим...кога.... :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Фев 03, 2013 1:17 am 
Аватар

Пълни смехории пишете.Казах,че не всички юноши са зле,естествено,че и не всички стават,но фактите са такива:в последните 2-3 години не сме наложили нито един в титулярния състав,няма даже такъв,който да е резерва и да играе по-често.
За бюджета на селогорец не знам дали е по-малък,като цяло-може,щото нашите заплати са по-високи,но трансферният им бюджет е доста по-голям от нашия,или поне това показват похарчените пари.В последните 5 години почти неизменно сме на печалба от трансфери,настоящия сезон е сериозно изключение,щото вече немаме Хичовци,Жоазиньовци,Гари и т.н. за продаване.Реално почти никой от играчите ни не струва значителна сума.А последните наистина скъпи,които взехме бяха още по времето на Мъри.Сега селекциите ни са много по-евтини от парите,които дадохме за Чилика навремето,при все че сме на печалба от трансфери.В последните години всеки сезон сме се разделяли с титуляри по една или друга причина-Рабех,Зе,Жо,Сърмов,Жиката,Гарата,Дарко,Минев и т.н..На колко от тия имаме адекватни заместници в момента-само на Сърмов,донякъде на Жиката и Зе Соарес.Правихме безброй грешки с трансфери.За разлика от преди не можем да изкупуваме добрите млади български футболисти.Сега да речем си заслужават Миланов,Терзиев и Велев.Качествата на третия са най-спорни,а ние само него можехме да вземем и то заради изтичащия му договор.Вече нито имаме парите,нито те изгарят от желание да играят при нас.Добри чужденци от А група също ни е много трудно да купим.Личьекс не ни продават,Венци може само да ни излъже,за Черноморец и Ботев немаме пари,остават колоси като Бирои и Докотата,които са сиромаси и са съглсни на трошици.
В последните години дадохме пари за много невероятни идиоти,повечето от които бяха толко зле,че преспокойно можеше да играят разни юноши и нямаше да има особена разлика,а поне щяха да са безплатни.Натрупаха ни се много грешки и ще трябва да плащаме.Сега сме стигнали до положение,в което дори страхливият ни треньор няма голям избор освен да пуска млади.За Вутов си личи,че има качества,близнаците също изглеждат добре,има още 4-5 момчета.Двама-трима от тях да станат,пак ще е нещо голямо.Дори момчета като Коприваров и Цачев,които очевидно не са за Левски са играли и вкарвали.Абсурдно е да не можем да изкараме поне такива за резерви,причината не е само в юношите.Така и така нямаме никви успехи,поне да се пробват,а не да взимаме всякакви глупаци.
Сравнение със селогорец не може да става.Те са с Домуса от три години,направиха си бази,оправиха си стадиона,в Б група харчиха повече от почти всички в А,в последните две годни са дали доста повече от нас като трансферни суми,а не са взели почти нищо.Като продадат един-двама за доста пари(щото техните струват пари) ще стане още по-лошо.Ние сега почваме да стриом нов стадион и тепърва няма да имаме пари за играчи.Ако бързо не свикнем,че трябва да изстискваме квото се може от юношите,да си преценяваме много внимателно всеки трансфер,защото с всяка грешка си го набиваме надълбоко,и да си взимаме важните мачове на всяка цена,ще става все по-зле.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Фев 03, 2013 1:54 am 

Прав си е човека, ама кво от туй...

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Фев 03, 2013 2:16 am 
Аватар

Най-доходоносните трансфери за поседлните 4-5 сезона са на чужденци, а не на юноши, дори не и на българи. Значи да се намират качествени чужденци е не само правилно от спортоно-техническа гледна точка, но и разумно от финансова. Черноморец го правят, което не им пречи в същото време да налагат и млади български играчи. Истината е, че нещо за да се получи, трябва да го захванат кадърни хора.
Аз не съм убеден, че в Левски делата се движат от хора на ниво. Това първо, пък чак след това идват парите, много или малко. Еднин глупак и с много пари ще се провали, винаги ще избира грешните попълнения, ще налага играчи на грешните позиции, ще дава шанс не на най-подготвените юноши и тн. Затова и в Левски като дойдат тези паузи м/у полусезоните,когато фактически трябва да се свърши много и различна по характер работа, винаги лъсва целото неможачество, защото повечето от скаутите до Тонев са пълни аматьори и немат идея как да развиват отбора. Та добре, че чорбата по безхаберие и простотия никой не може да ги настигне, та да има с какво да се успокояваме.
Сега се започна това със стадиона и ще го ползват като универсалното оправдание за провалите поне една-две години напред. А след това? Аз не знам некой клуб да спрял да си развива отбора, понеже тръгва да строи стадион и да обяви Х нулеви години. Явно ние ще сме първите. И то не защото чак толкова няма пари, а защото некадърниците не умеят да оползотворят и онези дето ги има.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Фев 03, 2013 3:49 am 
Аватар

К.р за ревльовците! Пе..раси скапани! Защо сте се осрали и сравнявате Левски с Лдгрц и Черноморец... Това ли е Левски за вас?! Правилна трансферна политика и звездни попълнения?!
Въпреки всичко и всички имаме шанс за титла и купа, въпреки че селекцията ни не е нищо за момента, ние трябва да подкрепяме Левски(ако знаете какво е Левски), а не да ревем като путки какво било, преди да е било и да се покланяме на Черноморец които си връзват бюджета с продадени титуляри и еднодневката Лудогорец...
ТОВА ЛИ ВИ Е ИДЕАЛЪТ ЗА ЛЕВСКИ? :ohmygod :ohmygod (drunk)

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Фев 03, 2013 11:09 am 

STALKER написа:
Аз не знам некой клуб да спрял да си развива отбора, понеже тръгва да строи стадион и да обяви Х нулеви години. Явно ние ще сме първите. И то не защото чак толкова няма пари, а защото некадърниците не умеят да оползотворят и онези дето ги има.

Харсенал, майна. Натам сме тръгнали и ние :wink:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Фев 03, 2013 11:27 am 
Аватар

Абе вие сте ебати сърдитите старчета, бах му мамата.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Фев 03, 2013 11:28 am 
Аватар

BluePower написа:
К.р за ревльовците! Пе..раси скапани! Защо сте се осрали и сравнявате Левски с Лдгрц и Черноморец... Това ли е Левски за вас?! Правилна трансферна политика и звездни попълнения?!
Въпреки всичко и всички имаме шанс за титла и купа, въпреки че селекцията ни не е нищо за момента, ние трябва да подкрепяме Левски(ако знаете какво е Левски), а не да ревем като путки какво било, преди да е било и да се покланяме на Черноморец които си връзват бюджета с продадени титуляри и еднодневката Лудогорец...
ТОВА ЛИ ВИ Е ИДЕАЛЪТ ЗА ЛЕВСКИ? :ohmygod :ohmygod (drunk)

Надявам се цялото мнение беше зле изразена ирония...? :smt017

Хидъне, арсенал не са пример, защото там финансовото скъперничество идва не от собствениците, а от треньора ;) Когато паднаха от Юнайтед му казаха "Имаш 100млн паунда бюджет за трансфери". Той купи май само Мертазакер.. А и квото да си говорим, 100 млн са ти 5 доста добри играча.. Освен това като цяло Арсенал дава доста пари за трансфери, но не купува 1 за 20, а 4 х 5 млн, някои от които почти не записват мач..

Иначе за юношите досега- еми никой не сме изпуснали- всичките играят в супер слаби отбори и дори не са титуляри. В момента би ме било яд да изпуснем близнаците и Вутов, защото от тях има шанс да стане нещо. Другите не мисля, че са кой знае какво..

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Фев 03, 2013 11:56 am 

Арсенал са възможно най-удачният пример - не успяват да задържат най-добрите си играчи, губят всяка битка с Юнайтед на трансферния пазар. Последният пример е от преди 2 седмици. Същото ни очаква и нас, въпреки че ние и сега сме горе-долу така спрямо кочината.
Пак казвам - при условие, че ще сме първият отбор в БГ с истински стадион, не е толквоа фатално че ще се съберат 10 сезона без титла. Стига после да не се получи някаква схема между държавата и чорбата на онези да им се построи стадион под предтекст че ще е "национален", пък да го ползват те и така жертвата, която правим откъм отличия да остане напразна.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Фев 03, 2013 12:22 pm 
Аватар

Аз мисля, че не са виновни юношите, а системата за работа с тях. Какви са им треньорите? Какви успехи имат те? На какво ги учат? Как да спират топката? Това упражнение го беше заложил бай Пенчо в плана за подготовката за световното през 94 г. цели 16 часа. Още от деца, те трябва да се учат как да се пласират, да търсят коридори за пасове, да пресират и всички елементи на съвременния футбол. Гледал съм тренировки на детски формации, абсурдно е. Правят си загрявката и след това ги разделят на две групи. Тичат след топката, а треньора си пуши цигарата и си прави лафмоабет с някой приятел или познат. Не съм гледал как тренират в Левски, но съм убеден, че не е много по-различно. Затова имаме толкова малко юноши. Стават само тези, които имат някаква дарба, а не, че са научени. Обърнете внимание на чужденци, които идват дори от вторите дивизии, които са били в посредствени школи. Те знаят как да застанат, те имат поглед, те мислят. Това е разликата и докато не се започне работа от деца с доказани треньори, няма как да стане.
Мисля, че пренебрежителното отношение към крейзитата, е излишно. За много голямо съжаление трябва да погледнем реалността в очите. 3 мача - 3 загуби. Мисля, че от същата гледна точка високомерие, ръководството допуска друга грешка, Няма да се вземат футболисти на проби. Защо? Не може ли скаусткия отдел да да се запознава с качествата на потенциалните желаещи играчи и да направи предварително пресяване. След това пробите и ако попадне някой качествен да се вземе. Херо пробва по десетина на полусезон и взема по един двама, които после ние нямаме пари да купим. А те с какво ги привличат? В спортнотехническият щаб на Левски задължително трябва да има един като Херо, който да се занимава с това и да разпознава талантливите играчи от посредствените.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Фев 03, 2013 12:38 pm 

Ми не, просто на Левски му трябва Херо и никой друг. Това е истината. Няма кой друг да ни направи №1 у нас при сегашната финансова ситуация.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Фев 03, 2013 12:54 pm 
Аватар

hidden767 написа:
Ми не, просто на Левски му трябва Херо и никой друг. Това е истината. Няма кой друг да ни направи №1 у нас при сегашната финансова ситуация.

Съгласен съм, че Херо е най удачния вариант, но тези неща стават с взаимно съгласие. Ако приемем, че той не иска, ти ще можеш ли да го доведеш или ще успееш да спазариш Миланов?
Хидъне, едно е реалността, съвсем друго са перспективните илюзии.
Фактите са други. Има една много стара поговорка - Като нема кака кого да либи, либи и келчо...

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Фев 03, 2013 3:58 pm 

Аврамов отива при Чаворски в клуба от Разлог

Лявото крило на Левски Доменик Аврамов, който бе в групата на "сините" за първия зимен лагер в Агия Напа, ще доиграе сезона като преотстъпен в Пирин Разлог.

Преди няколко седмици към Пирин се присъедини и друг футболист от тима - Тодор Чаворски.

Аврамов дори игра вчера за тима от "Б" група в контролата с Места Хаджидимово (4:2 за Пирин).

® лъжеспорт.bg / Христо Евстатиев

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Фев 03, 2013 4:08 pm 
Аватар

Вие с това ЛЕВСКИ да е номер 1 у нас ли се задоволявате?
Аз по времето на Херо по-грозен и страхлив футбол, рядко се сещам да сме играли около тия години...

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Фев 03, 2013 4:15 pm 
Аватар

Все си мисля, че за 15 години и той се е развил като треньор.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Фев 03, 2013 4:20 pm 

То си личи само по нещата, които прави с Ч-ц и то без пари :smt006

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Фев 03, 2013 4:24 pm 

UL написа:
Вие с това ЛЕВСКИ да е номер 1 у нас ли се задоволявате?
Аз по времето на Херо по-грозен и страхлив футбол, рядко се сещам да сме играли около тия години...

Ами нека стане номер 1 у нас първо, а после да мислим за други неща.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Фев 03, 2013 4:27 pm 
Аватар

Kryten написа:
Абе вие сте ебати сърдитите старчета, бах му мамата.

Много закъсня с мненето,очаквах ти или Морнинг Глори доста по-рано да напишете нещо за "мрънкачите".Нещата,които са писани са верни и всички ги знаем,аз просто отговорих на Проданов за юношите.После Сталкера тотално извъртя темата с некви глупости,появи се и Хидъна и оттам вече и ти.
Аз не мрънкам,а си пиша в нормален тон и верни неща,освен тва отдавна казах,че съм доволен от зимната селекция и няма как да останем много разочаровани,щото очакванията не са високи.Би било добре да вземем и един наистина класен чужденец,но едва ли ше е такъв,та май по-добре да не взимаме никой.Нещата през втория полусезон ше се решат на терена,в зависимост от тва дали ще почнем да играем футбол или не.

STALKER:Верно е,че двата най-доходоносни трансфера в последните 5 години са на чужденци-Гарата и Жо,след тях са Домо,Хичо,Сърмов,Жан Карлос,Живко Миланов,Зе Соарес.Не,че тва има някава връзка с темата за юношите,която ти така умело завъртя в съвсем друга посока.Виж,вече ако сметнеш платените пари за чужденците,които сме продали в тия 5 години,щото такива като Карлос,Рабех,Бензукан,Бистрон,наема на Ортега,Видович,Диамунтен и т.н. ни донесоха сериозни загуби,то сме почти на нулата и то само заради Дембеле.А ако прибавиш и дадените пари за Силва,Прохазка,Пинто,които все пак може да продадем в бъдеще,сме дори на загуба от чужденците,без изобщо да се споменават огромните им заплати.
А що се отнася до юношите,не съм казвал нищо за цял отбор такива,абсурдно е,разбира се.Трябва да има чужденци,но да са малко и наистина много класни,иначе нема смисъл.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Фев 03, 2013 4:36 pm 
Аватар

По принцип темите за треньори аз лично съм се убедил че ако се вдигнем всички 30 000 човека от Герена и обсъдим работата на 5 популярни треньори ще има 30 001 мнения :smt003

та ясно, всеки си има мнение де, но не пречи да си коментираме, нали за това е форума...

аз лично смятам че Балъков направи повече за цингаморец за един сезон , отколкото Херо за цялата си кариера, да съзнавам че и парите бяха други, но така се прави - с пари...

Херо взима 2-3 ма качествени на сезон, които му дърпат нивото и то само в мачовете които няма какво да губят - с грандовете вземат някоя победа/равен и се почва "гледай какъв отбор, гледай какви играчи" и реално до половин-една година стават по-големи путки от анонимниците-Българи в цингаморец и следващия сезон търсиме други ;)...

дори самият Херо е заявявал неведнъж че не иска такива чужденци а наши момчета, но всичко е в школите и манталитета, треньорите и постиженията....като сме ги заебали си береме последствията - за 20 години се сринахме на нивото на Габон, ако не са и по-добри от нас...никаква идея, никакви треньори, никакви инвестиции с дългосрочен проект...замазват се тук-там очи но връзкарщината продължава на всички нива...а футбол от връзкари не се прави ;)

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Фев 03, 2013 5:09 pm 
Аватар

Е, по-несериозно нещо, че Балъков е направил нещо за Черноморец не бях чел. Той ги фалира от огромни заплати и комисионни за пълни идиоти.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Фев 03, 2013 5:24 pm 
Аватар

Аз пък съм на мнението на UL. Херо при нас почти загуби спечелена от Люпко титла. Имахме 11 точки преднина като ни пое, а за малко накрая да го поемем ние, ако не беше некадърността на Барби да се спъва в топката :lol: И, разбира се, едни бог Гонзо с кървавия гол.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Фев 03, 2013 5:37 pm 

Цитат:
Монтана привлече Даниел Младенов

:cry: :cry: :cry:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Фев 03, 2013 5:37 pm 
Аватар

Последните години е в топ 5, без подготовки в чужбина, продажба на абсолютно всеки кадърен играч и 0 лева за трансферни суми. Пак ще попитам, онзи Херо за които всички говорите, смятате ли, че за 15 години не се е развил? Защото всичко което виждаме последните 5 години е много под онова ниво на Херо.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Фев 03, 2013 5:38 pm 
Аватар

И забравих най-важното - на същия мач, който споменах по-горе, отмениха един автогол на футболист на Левски. Може би някои от вас са чували за него :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Фев 03, 2013 5:46 pm 
Аватар

Alek написа:
Е, по-несериозно нещо, че Балъков е направил нещо за Черноморец не бях чел. Той ги фалира от огромни заплати и комисионни за пълни идиоти.

Балъков , Бобич и кинтите за които се бяха разбрали че ще им се отпускат за играчи, база и т.н. направиха цаците за 1 година ФАКТОР в Българското първенство.....след като се разбра че всичко е само бошлаф и не може да се държи темпо, нормално е Балъков и особенно Бобич, да си дигнат чукалата...а цингаморец се върна там където си беше и преди - селско отборче с тук-таме победи над грандовете и дотука... :smt006

ако бяха продължили 3-4 години в тоя темп, можеше със сигурност да имат Титла и поне групи Уефа...

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Фев 03, 2013 5:50 pm 
Аватар

С по-малко пари Домусчиев не направи фактор, а шампион. Като за по-малко пари ти гарантирам, Черноморец ги водят, че имат 40млн задължения. Те са "фактор" от 5 години, считай за какъв бюджет говорим. Даже Събев каза след като уволни Балъков, че с такъв бюджет не е трябва да слиза от първото място. Никой в Бургас не харесва Балъков, а аз абсолютно никога не искам да стъпва на треньорския пост на Герена, защото и това се спрягаше някога. С милиони за трансфери и огромни заплати, докара само един Хайри, като дори той не може да стъпи на малкия пръст на свободните агенти на Херо, благодарение на когото ги има като клуб. И всяка година ни облива в Бургас.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Фев 03, 2013 6:01 pm 
Аватар

аз не знам къде видя че Балъков искам да стъпва в ЛЕВСКИ?
Какво се е спрягало съвсем не ме интересува, а говорехме за Херо - великият треньор но само на село, в Бургас...
аз лично му пожелавам всичко най-добро, само да си седи в Бургас и където иска, само не тук...

Балъков направи Черноморец, отбор със стил и ако не го бяха изгонили след година, можеше да се случат и други неща с този отбор...а много ясно че дивият селянин и чорбар Събев ще каже такива неща, ама не е казал че е червена путка и каквото е обещал за 5 години се е отметнал след 1? :)
Какво да говорим за проститутка която взима най-добрите от отбора си и ги подарява на ЧУРКА като много добре знае че пари няма да види от тях...е как да не ги виждам тия като сателит, кажи ми?

Върнете се в началото
 Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 36100 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 876, 877, 878, 879, 880, 881, 882 ... 1204  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]