forum.levski.com

Форум на привържениците на ФК ЛЕВСКИ
Дата и час: Пон Сеп 15, 2025 9:44 am

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 36100 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 874, 875, 876, 877, 878, 879, 880 ... 1204  Следваща
Автор Съобщение
МнениеПубликувано на: Пет Фев 01, 2013 6:46 pm 
Аватар

На първата среща Тонев каза, че не би взел играч на проби. Щото отбивали номера и след 6 месеца изчезвали... Но по изключение се бил съгласил за онова счупеното бразилче, дето го беше харесал да не съм оффтопик Николай Костов..

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Фев 01, 2013 6:49 pm 
Аватар

И Черноморец отбиват номера, с няколко трансфера по милион.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Фев 01, 2013 6:52 pm 
Аватар

Alek написа:
И Черноморец отбиват номера, с няколко трансфера по милион.

Е те под наем не вземат..

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Фев 01, 2013 6:54 pm 
Аватар

Написал си проби и мислех, че за това говорим. :) Все едно, да се оправят скаутите и треньорите, ако не стават бързо ще си проличи.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Фев 01, 2013 6:57 pm 
Аватар

Alek написа:
Написал си проби и мислех, че за това говорим. :) Все едно, да се оправят скаутите и треньорите, ако не стават бързо ще си проличи.

Ох, да, идиот съм.. Имах предвид под наем :loser2

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Фев 01, 2013 8:37 pm 
Аватар

Let There Be Rock написа:
Като цяло си е прав, перчема :bigok

http://gong.bg/view_article.php?article_id=325445

Бившият шеф на Левски Наско Сираков призна, че очаква с противоречиви чувства предстоящото срутване на стадион „Георги Аспарухов“. Въпреки това, той добави, че ще наблюдава, макар и с мъка, взривяването на сектор А на „Герена“ тази неделя.

„На този стадион са преминали най-хубавите ми години, и той ще бъде разрушен, но има оптимизъм, че любимият ми отбор ще играе на нов и красив стадион,“ сподели Сираков в ефира на TV7. „Убеден съм, че ще го има, дори да не се влезе в определените срокове. Мъка ще ми е, но при всички положения ще гледам срутването в неделя.“

Относно спекулациите за смяна на името от „Георги Аспарухов“ на това на някой спонсор, Сираков обясни: „Никой още не е излязъл, и не е казал, че ще бъде сменено името. Тук са много сложни нещата, от рекламна гледна точка, са оправдани нещата. Един нов стадион струва много. Тези стадиони, на които са сменени имената, обаче, предишното име не е било на такъв символ, какъвто е Георги Аспарухов. Но може да се намери решение, като например, целият комплекс да се казва „Георги Аспарухов“, а стадиона – еди как си, и други. Ще се намери точното решение. Първо, трябва да сме доволни, че се тръгна към построяването на такъв стадион-красавец.“

През седмицата Наско Сираков разкритикува селекцията на Левски, и в частност – работата на скаутите на клуба. „По-добре да се бие камбаната преди да е станал проблем. Аз мисля, че имаме крайно належаща нужда от нови попълнения, и то не от нивото на тези, които взехме досега. Те не са лоши футболисти, но просто не са на нужното ниво,“ каза легендарният „син“ нападател. „Аз бих приел да се обявят 2-3 нулеви години, и да не се гонят успехи, да разчитаме на собствена продукция, отколкото да се кърпят нещата с футболисти, които не са показали, че заслужават да са в Левски, и да заливаме левскарската общност с обещания за купи и титли. Самият собственик обяви, че всичко друго освен трите купи, ще е провал. А се насочваме към поредна година, в която нищо няма да стане. Един период от четири години без титла на „Герена“ предизвиква в мен сериозно притеснение.“

Сираков каза няколко думи и за селекцията на цнда: „Не е коректно да коментирам цнда. Моите думи и за Левски се възприемат като обида, трагедия, какво остава за цнда...? Не съм убеден, че и цнда са направили кой знае каква селекция. Но не мога да кажа нищо конкретно, защото не съм ги наблюдават в игра. Но цнда има доста добър потенциал като футболисти, нов треньор, със сериозни амбиции, лесна програма през пролетта, и цнда според мен ще играе сериозна роля през този полусезон, дава му право да мечтае.“

Наско Сираков обаче добави, че трябва да се даде време на Левски:„За шест месеца не мога да кажа, че няма напредък в играта на Левски. Но не бива да се правят прибързани заключения, за работата на един треньор в рамките на година. Няма такива магьосници. Левски е в играта, но не убеждава с играта си. Левски има най-тежката програма, но ако се измъкне от първите четири кръга, става фаворит за титлата. Трябва Илиан да се остави на спокойствие. Той има картбланш от ръководството, и от феновете, ще се види през юни месец.“

„Никога няма да кажа – аз никога няма да се върна в Левски. Аз ако съм там, доста хора, които сега са там, няма да бъдат. Но всяка думичка от моята уста на тази тема, ще предизвика полемика. А аз искам спокойствие,“ коментира отново познатата тема за своето място в клуба Сираков.

„Наслушал съм се на клишета. Това за умората е пълна глупост,“ отбеляза още той за друг коментиран от него по-рано през седмицата въпрос за умората в играчите по време на контролите в поготвителните лагери.

„Левски може да си позволи скаутите. Но притеснителното е, че няма резултат. Аз бих предпочел Левски да направи един-два трансфера, но те наистина да вдигнат нивото. Тези скаути са се опитали да дадат най-доброто от себе си, но лошото е, че не са успели. Пожелавам им другия път да успеят,“ завърши Наско Сираков.

Когато Сираков говори, е добре да бъде слушан внимателно, щото в 90% от случаите е прав.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Фев 01, 2013 9:25 pm 
А в 100% от случаите е алчен и иска да е намесен в лукмата... А изявите му са като на ГА, строго избираеми и силно натоварващи.

Върнете се в началото

МнениеПубликувано на: Пет Фев 01, 2013 9:28 pm 
Аватар

acrimonious написа:
На първата среща Тонев каза, че не би взел играч на проби. Щото отбивали номера и след 6 месеца изчезвали... Но по изключение се бил съгласил за онова счупеното бразилче, дето го беше харесал да не съм оффтопик Николай Костов..

То и хора с по 5 годишни договори отбиват номера в Левски. А тези поне ако не стават, след 6 месеца си тръгват без драми. Ма поне можеш да се надяваш, че ако вземеш играч, който не получава достатъчно игрово време в отбора си, ще се натегне да се докаже и ще помогне. Толкова ли не може да се погледне към един Зенит например, който има сигурно 40 футболисти разпредеелни в 3 отбора. Да се избере некое амбициозно момче и така. Все нещо може да се измисли с тая слекция. Никой не може да ме убеди, че това в момента е възможно най-доброто и най-правилното.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Фев 01, 2013 10:21 pm 
Аватар

http://лъжеспорт.bg/CHakaniyat-v-Levski ... rupa-82568
Честит ни! :smt007
Кур за Бирой! :losers

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Фев 01, 2013 10:23 pm 
Аватар

Цитат:
Португалският защитник на Берое - Давид Каядо, е халфът, който е с най-големи шансове да акостира на "Герена".

На вена, боклуци. Сигурен съм, че няма да е той. Много ще се изненадам ако не е.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Фев 01, 2013 10:29 pm 

BluePower написа:
http://лъжеспорт.bg/CHakaniyat-v-Levski-chujdenets-igrae-v-A-grupa-82568
Честит ни! :smt007
Кур за Бирой! :losers

На мен ми се щеше да е някой по-добър, но съм ОК и с него.

Въпреки, че е дясно крило, Каядо играе и с двата крака. Ако Каядо наистина дойде новия офанзивен халф на Левски май ще се казва ..... Кристовао Рамос. В Португалия той е играл точно на този пост.

Да видим. Има още няколко дена, нека изчакаме.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Фев 01, 2013 10:34 pm 
Аватар

Ако един отбор е на осмо място и всичките му футболисти минат в отбора на второ място, то на кое място ще финишира този отбор, ей това се пита в загадката :strkstrk

Ако каядо дойде в Левски ще видите още в първите три мача, че това е напълно безсмислен трансфер , поредният жуниор, вава, нешко милованович и тн

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Фев 01, 2013 10:42 pm 

Boyo написа:
Ако един отбор е на осмо място и всичките му футболисти минат в отбора на второ място, то на кое място ще финишира този отбор, ей това се пита в загадката :strkstrk

Ако каядо дойде в Левски ще видите още в първите три мача, че това е напълно безсмислен трансфер , поредният жуниор, вава, нешко милованович и тн

А какво ако отбора на 8-мо място е щял да бъде на 14-то без тези тримата, които преминаха при нас (третия го броим само условно за сега)?

А какво ако никой друг не дойде и единствения, който имаме някакъв шанс да вземем е Каядо?

Виждаш, че задачата не е чак толкова проста колкото се мъчиш да я изкараш.

Аз лично не очаквам някакви чудеса от Каядо (ако въобще дойде). Мисля обаче, че би се справил чудесно на дясното крило, а Рамос може да заиграе зад нападателя, но нека не бързаме.

Нито Каядо официално е преминал при нас, нито сме го видели в игра за отбора ни.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Фев 01, 2013 10:43 pm 
Аватар

Няма да дойде, не свикнахте ли с глупостите на тия сайтове. Ако щяхме да го взимаме щеше да дойде с Велев. Защо да купуваме от Берое на два пъти?

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Фев 01, 2013 10:47 pm 
Аватар

Специално тия лайвспорт са толкова точни в познаванията си колкото Ицо Йовов.
Първо писаха, че сме били договорили Жужу от ЧЦ,лятото писаха за Цветан Генков ,че е бил сигурен за нас.Сега пък Каядо.Имаше и още писани глупости от тоя сайт ,но сега се сещам само за тези :ohmygod2

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Фев 01, 2013 10:50 pm 
Аватар

А тва момче :smt003

http://www.transfermarkt.co.uk/en/kabat/profil/spieler_7068.html

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Фев 01, 2013 10:55 pm 

STALKER написа:

Абе ти се таковаш, ама ма от Бирой си тръгва Ливраменто, та ще видиш как новия Марсиньо ще се отзове при нас :lol: .

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Фев 01, 2013 11:11 pm 
Аватар

Въобще не се майтапя, Кабат е голмайстор на унгарския шампионт с 10 гола през есента :D
Според мен ще мачка и в А група :wink:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Фев 01, 2013 11:13 pm 
Аватар

Не може сериозно да искаш 35 годишен играч :ohmygod2 да играе вместо 32 годишния ни нападател.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Фев 01, 2013 11:27 pm 
Аватар

Кабат си играе добре и зад нападателя, освен това има и 6 асиситенции през тоя сезон :) И да, не си представям на този етап да вземем по-качествен играч. Годините са последното което ме притеснява. Кабат не е Йовов, нито е Пелето, за да му броим годините. Убеден съм, че ако дойде, ще мушне одма 5-6 парцала и ще подаде за още толко, до лятото

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Фев 01, 2013 11:47 pm 

Kryten написа:
Няма да дойде, не свикнахте ли с глупостите на тия сайтове. Ако щяхме да го взимаме щеше да дойде с Велев. Защо да купуваме от Берое на два пъти?

Каядо не го взехме заедно с Велев, защото договора му изтича това лято и Берое се опитваше да го продаде в чужбина за по-голяма сума от тази, която евентуално биха получили от нас.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Фев 01, 2013 11:49 pm 
Аватар

http://www.flashscore.com/match/C8qeWlfD/#match-summary

Мисля, че открих точния човек... Дори нз как излежда, на какъв пост играе, но ми го препоръча Иво Димов, току що е вкарал 5гола! Той го е гледал няколко пъти на живо в лайвскора :strkstrk

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Фев 01, 2013 11:55 pm 
Аватар

Подкрепям мнението на SZ_FEN, че Рамос може да се пуска да играе зад нападателя. Достатъчно борбен, бърз и комбинативен играч е. Още след първите му прилични мачове ми се искаше да го видя как би играл, като плеймейкър. Мисля, че ще е по-добър на този пост от Гаджев, заради по-голямата си преса и скорост, а и е свикнал да се връща често назад и да покрива съотборници.
И най-важното е да се дава все по-често игрово време на Вутов.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Фев 01, 2013 11:59 pm 
Аватар

SZ_FEN написа:
Каядо не го взехме заедно с Велев, защото договора му изтича това лято и Берое се опитваше да го продаде в чужбина за по-голяма сума от тази, която евентуално биха получили от нас.

А на Велев договора му изтичаше...
http://gong.bg/view_article.php?article_id=319683

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Фев 02, 2013 12:00 am 

просТак написа:
Подкрепям мнението на SZ_FEN, че Рамос може да се пуска да играе зад нападателя. Достатъчно борбен, бърз и комбинативен играч е. Още след първите му прилични мачове ми се искаше да го видя как би играл, като плеймейкър. Мисля, че ще е по-добър на този пост от Гаджев, заради по-голямата си преса и скорост, а и е свикнал да се връща често назад и да покрива съотборници.
И най-важното е да се дава все по-често игрово време на Вутов.

Подкрепям за Вутов. Той би могъл да израстне до Рамос на поста зад нападателя и след това да го замени като титуляр.

Ще ми се да видя по-често в игра и близнаците.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Фев 02, 2013 12:03 am 

Kryten написа:
SZ_FEN написа:

А на Велев договора му изтичаше...
http://gong.bg/view_article.php?article_id=319683

Спор няма, но според беройци Каядо е по-конвестируем от Велев и за това последния го прежалиха за символична цифра. На скоро дори се говореше, че Каядо заминава за втора немска дивизия да играе за Франкфурт (ама не Айнтрахт).

Като си помисля само, че през Януари 2012 можеше да вземем Каядо за без пари от Олимпиakoc Никозия започвам да се ядосвам.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Фев 02, 2013 12:06 am 
Аватар

Е те тогава медиите пишеха, че ние сме го искали, ама той избрал Берое, щото една от причините била, че Илиан говорел португалски :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Фев 02, 2013 1:05 am 
Аватар

Един футболист имаме, който да си играе на поста и тука вече предложения да го пробвали там или онам :lol:
Аз пък предлагам, преди мача да теглят жребий от един конус и кой където му се падне - там играе. Хем нема да има недоволни, хем Илиан най-сетне ще си спести критиките :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Фев 02, 2013 1:13 am 
Аватар

Ами то, малко така се получава :smt005

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Фев 02, 2013 1:35 am 
Аватар

STALKER написа:
Един футболист имаме, който да си играе на поста и тука вече предложения да го пробвали там или онам :lol:
Аз пък предлагам, преди мача да теглят жребий от един конус и кой където му се падне - там играе. Хем нема да има недоволни, хем Илиан най-сетне ще си спести критиките :bigok

Водим се по модата в отбора ни просто :strkstrk Някой ден може да станем треньори и да трябва да сме тренирали "преквалифициране" :loser2

Върнете се в началото
 Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 36100 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 874, 875, 876, 877, 878, 879, 880 ... 1204  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]