forum.levski.com

Форум на привържениците на ФК ЛЕВСКИ
Дата и час: Пет Сеп 12, 2025 11:49 pm

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 23198 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 603, 604, 605, 606, 607, 608, 609 ... 774  Следваща

Харесва ли ви новото правителство
ПО-СКОРО ДА 65%  65%  [ 87 ]
ПО-СКОРО НЕ 35%  35%  [ 46 ]
Общо гласове : 133
Автор Съобщение
МнениеПубликувано на: Пет Фев 01, 2013 12:08 am 

Omraz написа:
:lol: :lol: :lol:

???

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Фев 01, 2013 12:08 am 
Аватар

:bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Фев 01, 2013 12:15 am 

mihaelo_joro написа:

Четох,днеска че Цацаров бил нещо на контра с Борисов и това е още в началото на мандата му,явно не е толкова със силните на деня ;)

Я кажи какво прочете, какво разбра и защо според теб главният прокурор е "контра" на министър председателя?

Явно на тая страница няма да говорим за нещо сериозно, а ще се занимаваме с михаеложоро. :strkstrk Аз затова искам да го банна, с имбицилността си засмуква по-сериозните разговори. :lol:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Фев 01, 2013 12:21 am 

Omraz написа:
mihaelo_joro написа:

Четох,днеска че Цацаров бил нещо на контра с Борисов и това е още в началото на мандата му,явно не е толкова със силните на деня ;)

Я кажи какво прочете, какво разбра и защо според теб главният прокурор е "контра" на министър председателя?

Явно на тая страница няма да говорим за нещо сериозно, а ще се занимаваме с михаеложоро. :strkstrk Аз затова искам да го банна, с имбицилността си засмуква по-сериозните разговори. :lol:

Разбирам,все повече,че проблема,не е това,че пиша тук,а това,че трябва явно постоянно да преминавам през ситото на някой.Айде кажи ми моля те,ако ти не беше ми цитирал иронично мнението,колко щях да навредя на темата с единственото си мнение на тази страница ? А след твоя присмех,последваха и други и това е истинско разваляне на темата,не моето скромно мнение с което не изявявам никакви претенции :smt006

http://www.dnevnik.bg/bulgaria/2013/01/ ... a_borisov/

От тук си правя заключението,че ако Цацаров,беше путка,можеше много по меко да не се съгласи с премиера.
"Аз от 30 години обучавам студенти, а не други длъжностни лица в държавата" - Според мен това е лека иронична препратка към Борисов,това имах предвид,не е нужно да ми отделяш толкова внимание след,всяко мое мнение,ти разваляш темата,не аз ;)

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Фев 01, 2013 12:24 am 
Аватар

Цацаров е невероятен пич, как щедро си купува ниви с жена си :smt005

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Фев 01, 2013 12:25 am 
Аватар

Цитат:
"Аз от 30 години обучавам студенти, а не други длъжностни лица в държавата"

Това го каза Лазар Груев, а не Цацаров. Гледах го по новините.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Фев 01, 2013 12:27 am 

tprodanov написа:
Цацаров е невероятен пич, как щедро си купува ниви с жена си :smt005

Някъде да съм казал нещо за неговият морал и етика ? Е то,защо темата се разводнява,25 човека след моето мнение се опитват да ми натякват,колко не съм запознат с материята,изопачават се думите ми,а може толкова лесно,мненията ми да бъдат игнорирани от тези,които не за заинтересовани...

Седем:Едно написа:
Цитат:
"Аз от 30 години обучавам студенти, а не други длъжностни лица в държавата"

Това го каза Лазар Груев, а не Цацаров. Гледах го по новините.

Е ми явно съм сгрешил,човекът с цитираният израз.Заслужавам най-малко смъртно наказание ;)

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Фев 01, 2013 12:28 am 
Аватар

Тук според мен не става въпрос за морал, а за престъпление. И ако Цацаров беше толкова независим от изпълнителната власт, същата тая власт щеше да го разкатае.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Фев 01, 2013 12:31 am 

mihaelo_joro написа:
"Аз от 30 години обучавам студенти, а не други длъжностни лица в държавата" - Според мен това е лека иронична препратка към Борисов,това имах предвид,не е нужно да ми отделяш толкова внимание след,всяко мое мнение,ти разваляш темата,не аз ;)

Ако прочетеш статията малко по-внимателно, което очевидно не си направил, ще установиш че това го е казал Лазар Груев, а не Цацаров. :lol:

Цацаров е казал: "Във всяка цивилизована държава единствено съдът определя мерките за неотклонение. Не подкрепям идеята хора с присъди на първа инстанция да бъдат задържани в ареста".
Не мисля че ще намериш нормален юрист, който да се съгласи с казаното от Бойко Борисов по повод мерките за неотклонение.
Аз не виждам контра, не знам за тебе. Може би си очаквал Цацаров да каже: "Прав сте, Господарю"? :lol:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Фев 01, 2013 12:34 am 

Omraz написа:
mihaelo_joro написа:

Ако прочетеш статията малко по-внимателно, което очевидно не си направил, ще установиш че това го е казал Лазар Груев, а не Цацаров. :lol:

Цацаров е казал: "Във всяка цивилизована държава единствено съдът определя мерките за неотклонение. Не подкрепям идеята хора с присъди на първа инстанция да бъдат задържани в ареста".
Не мисля че ще намериш нормален юрист, който да се съгласи с казаното от Бойко Борисов по повод мерките за неотклонение.
Аз не виждам контра, не знам за тебе. Може би си очаквал Цацаров да каже: "Прав сте, Господарю"? :lol:

Разбрах си грешката,просто не съм проявил нужната концентрация да прочета цялата статия както трябва,можеше още в първият цитат,да кажеш,че съм объркал и всичко щеше да приключи до там ;) Изтрих си мнението,когато съм сгрешил се съгласявам..

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Фев 01, 2013 12:39 am 

михаелчо,всеки що годе читав човек усеща като е нежелан някъде и се оттегля.Не мога да ви разберем тебе и оня косместия какъв ви е проблема? :smt017

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Фев 01, 2013 12:42 am 

alexbod написа:
михаелчо,всеки що годе читав човек усеща като е нежелан някъде и се оттегля.Не мога да ви разберем тебе и оня косместия какъв ви е проблема? :smt017

Аз нямам нуждата,някой да ме желае или да ме одобрява,пиша си съвсем нормално и човешки,нито провокирам някого,нито се заяждам ;) Намирам форума за интересен с интересни хора и си пиша,който иска да ме критикува,който иска да ме псува,едва ли някой печели от това.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Фев 01, 2013 12:43 am 
Аватар

Знаеш как е по агитките... :?

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Фев 01, 2013 12:44 am 

А аз съм страничният съдия нали :bigok Откъм сектор "А",където се събирате форумните олигарси,но и аз като него,ще търпя !

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Фев 01, 2013 12:46 am 

Пети пост за половин страница,някой ще си удържи ли на думата? :D

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Фев 01, 2013 12:48 am 

alexbod написа:
Пети пост за половин страница,някой ще си удържи ли на думата? :D

Много ли е красиво 5 човека да ме цитирам,а аз да имам правото на 1 отговор ?

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Фев 01, 2013 12:48 am 
Аватар

joro е кадърен потребител, всеки прави глупости все пак. :)))

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Фев 01, 2013 12:50 am 

Alek написа:
joro е кадърен потребител, всеки прави глупости все пак. :)))

Аз съм съгласен да бъда директно изритан,когато правя глупости,ама проблема е,че не правя,единственият ми "недъг" е,че имам различно мнение и не нямам претенции,както някой си мисли,че видиш ли "Аз съм онзи неразбраният гении на който всички завиждат и мразят".Просто имам различно мнение и това е,не е болка за умиране..

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Фев 01, 2013 12:52 am 

михаелчо отиди някъде на живо при непознати хора и ги залей с простотиите си,пък като те зачешат им обясни,че ти просто си контактуваш.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Фев 01, 2013 12:55 am 

alexbod написа:
михаелчо отиди някъде на живо при непознати хора и ги залей с простотиите си,пък като те зачешат им обясни,че ти просто си контактуваш.

Значи,някой ако не е съгласен с мен,трябва да ме пребие с държале или да ме наръга 7 пъти в стомаха,така ли ? Много излишна агресия,както в виртуалният свят,така и в реалността,затова сме и на това дередже..Ако те накарам да ми цитираш едно мое мнение с простотия,доста ще се затрудниш нали ? Но все пак е важно да мразим по инерция...
Както и да е,лека вечер от мен,ако искате за наказание заради многобройните ми мнения мнения на тая страница,ме банете за 1 месец..

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Фев 01, 2013 1:03 am 

Когато си тъп, най-удобно е да твърдиш че си различен. :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Фев 01, 2013 1:04 am 
Аватар

Ако до 5 мин. не си разбрал кой е тъпанара в една компания (или форум), значи си ти :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Фев 01, 2013 1:05 am 
Аватар

Свобода за мишата-жорка :bigok Поне не е агресвен/на !

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Фев 01, 2013 1:22 am 
Аватар

Omraz написа:
Когато си тъп, най-удобно е да твърдиш че си различен. :bigok

Богатите са ексцентрични... :D

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Фев 01, 2013 1:36 am 
Аватар

Англичаните имат проблем с ЕС, не с българите или румънците. Да си го решават и да бъдат така добри да не ни занимават. Докато са вътре, да си спазват ангажиментите, както направихме ние! А комплекс имат те, защото не могат да се примирят, че от "имперята, над която слънцето не залязва" за 100 г. се превърнаха в препълнена с емигранти от бившите си колонии страна. И че са равноправни членове в съюз с други 24 държави, повечето от които по няколко пъти са изчезвали от картата на света. На всичкото отгоре, този съюз се лидира от омразните им германци, които не успяха да затрият в две световни войни.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Фев 01, 2013 4:50 am 
Аватар

Като казваш не успяха да ги затрият в две световни човек ще остане с впечатлението,че англичаните са ги започнали тези войни. Що не кажеш,че благодарение на американците германците са това което са днес. Американците два пъти им спасяват нацистките задници от тотален икономически колапс. Друг е въпроса, че англичаните никой не ги е питал дали искат да са част от този съюз,който така и така ще се разпадне.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Фев 01, 2013 9:53 am 
Аватар

Как да не ги е питал бе? Сигурно краят на 60те, началото на 70те някой насила ги е накарал :smt005 :ohmygod Те първоначално отказват, разбира се.

Какво искаш ти? През 2-3 години да ги питат: Искате ли? Ако не искат - да бегат - има си процедура за излизане от Съюза.
Норвежците два пъти ги питаха, един път 70те, един път 90те с референдуми - хората си казаха: "Не щем, ще ни свалите стандарта и не искаме да си даваме риболовните квоти" и това е...

Истината е, че тоя процес, който започна с Лисабонския договор, по-конкретно ясното обособяване на съюза като такъв - по-единен, отколкото разпокъсан, а не като европейска общност просто някаква, щеше да започне много по-рано (за добро или лошо) и главната спънка за развитието на тоя процес са именно британците, които винаги са ощипаните госпожички и се чудят как да препънат нещо, защото се мислят откакто свят светува за най-великите на света.

Неслучайно е известна репликата на Джон Мейджър 93-та година след като се прибира от Маастрихт: "Ако бях подписал, нямаше да мога да кацна на Хийтроу."

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Фев 01, 2013 10:04 am 
Аватар

У нас жестоко прокламираме как трябва да си защитаваме националния интерес, но като някой друг иска да защити своя и това ни засяга егото, вече не сме съгласни :smt006 Толкова нелепо е да мрънкаме от изказванията на англичаните, че не е реално просто. А само ако можехме да се видим отстрани

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Фев 01, 2013 10:27 am 
Аватар

Ние че сме смешни с жалването, смешни сме. Ама и те са си смешни :bigok

Изображение

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Фев 01, 2013 10:58 am 
Аватар

Kryten написа:
У нас жестоко прокламираме как трябва да си защитаваме националния интерес, но като някой друг иска да защити своя и това ни засяга егото, вече не сме съгласни :smt006 Толкова нелепо е да мрънкаме от изказванията на англичаните, че не е реално просто. А само ако можехме да се видим отстрани

Кратун, подписали сме договор - ние, те и още 25 държави, че най-късно от 2014 година българите могат да работят навсякъде в ЕС без виза, тоест стават равноправни с местните граждани. Този договор е подписан след 10-на години преговори и включва стотици точки и задължения на всички страни. Като например - всеки англичанин може да дойде и да си купи собственост тук (и много го правят) , всяка английска фирма може да продава на бг пазара без мита и затруднения, може да стартира дейност тук и да си изнася печалбата към англия без затруднения и т.н. Като част от този договор затворихме 1-4 блок например и т.н. Договорите трябва да се спазват - ако не им харесва нещо е трябвало да го кажат преди 2007-ма, сега вече трябва просто да си изпълняват задължениета или ако не ги кефи - да напускат ЕС изцяло.

Честно казано се надявам след отварянето на пазара на труда УК да бъдат заляти с милиони мангали и най-лошите им прогнози да се сбъднат, дейба и арогантните тикви :strkstrk

Върнете се в началото
 Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 23198 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 603, 604, 605, 606, 607, 608, 609 ... 774  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]