forum.levski.com

Форум на привържениците на ФК ЛЕВСКИ
Дата и час: Пон Сеп 15, 2025 11:22 am

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 36100 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 873, 874, 875, 876, 877, 878, 879 ... 1204  Следваща
Автор Съобщение
МнениеПубликувано на: Чет Яну 31, 2013 3:31 pm 
Аватар

И ние правим трансфер към Италия :8)
Цитат:
Преминаването на Христо Попадийн под наем в Киево е въпрос на часове. Юношата на Левски вече подписа своя договор с италианците. „Сините“ също са приели предложението на „летящите магаренца“. За да бъде приключена сделката, трябва да пристигне подписан договора и от Киево Верона.

Италианците вече пробваха Ицо Попадийн и харесаха българина. Той снощи игра в контролата на Левски срещу Виктория Пилзен, като в края на мача замени титуляра Дъстли Мюлдер. Юношата на „сините“ най-вероятно ще играе за втория тим на Киево, но ако направи силно впечатление, може да се надява и на дебют в Серия А.

гонг

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Яну 31, 2013 3:50 pm 
Аватар

Сякаш има малка разлика - 11 милиона евро, ама какво са те за бездънния дЖеб на бащицата :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Яну 31, 2013 3:53 pm 
Аватар

Има съществена разлика, ама има такава и между Попадийн и хърватчето, убеден съм :smt006

С ЛЕВСКИ И ЩЕ УМРА

www.bgblood.org
facebook: БОДК / BOVBD

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Яну 31, 2013 5:34 pm 
Аватар

И все пак те не са нищо особено, даже нашето първенство е по-добро от тяхното :bii_chorbata

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Яну 31, 2013 5:57 pm 

Гара Дембеле,премина в Китайският отбор Ухан,за съжаление надеждите ми,че ще се върне в България,окончателно се изпариха ;)

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Яну 31, 2013 9:09 pm 
Аватар

15:23 - ОФИЦИАЛНО! Защитникът на Левски Христо Попадийн премина под наем в Киево. Сделката е до края на сезона, като елитния италиански тим разполага и с опция за закупуване.

от Гонг

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Яну 31, 2013 9:39 pm 
Аватар

Цитат:
Изпълнителният директор на Левски Иво Тонев заяви, че сините избират измежду трима за ново попълнение. Очаква се клубът от Герена да се подсили с халф до началото на шампионата.

„Гледаме трима футболисти. Докато сме в София треньорът трябва да реши кой да вземем“, отбеляза Тонев.

Силният човек в клуба добави, че в следващите дни ще се види с Иван Вуцов и ще разговаря с него по повод медийните изяви на съветника си.

„Не мога да коментирам, но ще се видя с Вуцов в следващите дни, за да разбера какво става“, сподели Иво Тонев.

гонг

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Яну 31, 2013 10:40 pm 
Очаква ни разстройващ психиката и покъртващ с мащабите си трансфер :bigok

Върнете се в началото

МнениеПубликувано на: Чет Яну 31, 2013 11:08 pm 
Аватар

Македония написа:

:smt005 :smt005 :smt005 :smt005 :smt005

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Яну 31, 2013 11:21 pm 

Македония написа:

И стомашно разстройство с мексикански пропорции причинено от парите, които ще платим.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Яну 31, 2013 11:34 pm 
Аватар

Щом леля Бру от 2-ра френска ни е бил първи избор, представете си 2-ри, 3-ти и 4-ти какви са :bigok Във Франция колко дивизии надолу имат? :loser2

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Яну 31, 2013 11:40 pm 
Аватар

:smt003 :smt003 :smt003 Всичките досега направиха по-добри селекции от нас. Но, ние разчитаме на кадърна постройка от треньора, изпълнителите нямат значение.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Яну 31, 2013 11:48 pm 
Илиан каза, че не е доволен единствено от това, че едно от младите момчета се е контузило. За кого говори?

Върнете се в началото

МнениеПубликувано на: Чет Яну 31, 2013 11:49 pm 
Аватар

Пламен Илиев. Дясно крило.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Яну 31, 2013 11:53 pm 
Аватар

acrimonious написа:
Щом леля Бру от 2-ра френска ни е бил първи избор, представете си 2-ри, 3-ти и 4-ти какви са :bigok Във Франция колко дивизии надолу имат? :loser2

:smt005 :smt005
Цитат:
Двама тъмнокожи футболисти пристигнаха на проби в Септември (Симитли) днес следобед. Това са Крис и Идрис, които имат френски паспорти и са играли в петото ниво на футбола във Франция.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Фев 01, 2013 12:29 am 
Аватар

Не знам кой гледаме и следим,ама няма как да не е супер класен :loser2 .А,ако верно е атакуващ халф,тва значи да върнем Владко пак назад,където определено е по-зле,а също и по-малко игрово време за Вутов и близнаците.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Фев 01, 2013 1:29 am 
Аватар

Някак съм по-доволен от българи, отлколкото анонимни чужденци. Освен парите, то ние нямаме дори един аргумент да вземем класен чужденец. Особено зимата, когато добрите играчи на разумна цена са кът.
Пък и винаги съм давал за пример какъв отбор изгради Мъри и с какви играчи.
Доста се дразня и когато някой извън отбора, особено бивш кадър, го напада. Но за едно е прав Наско Сираков да пита. Как, мамка му, правиха скаутите ни цял полусезон из Европа? Нали уж набелязвали играчи през есента. Какво се разкарваха като туристи?

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Фев 01, 2013 1:35 am 
Аватар

Добре де, каква е логиката зимата да са по-трудни трансферите? На хиляди играчи изтичат договорите и могат да се вземат за 100к сега, отколкото лятото когато мениджърът му ще го предлага на всевъзможни отбори и ще вземе по-голяма комисионна, защото води свободен агент? Ситуацията с Велев ми се струва перфектна. Въпросът е както ти, Наско и повече разумни хора се питат, какво точно са наблюдавали тези скаути, за да се налага Илиан да ходи по време на подготовката да гледа два мача от Кипър.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Фев 01, 2013 1:55 am 
Аватар

Зимата проблема е, че трябва да се дадат пари на клуба.Много по-яко е да изчакаме лятото, когато играчът Х ще е свободен агент.Според мен най-добрият вариант е да купуваме играчи точно през зимният трансферен прозорец.Защото тогава новите имат време да се свикнат с отбора,да влязат във форма иначе се получава ефекта на Тони Калво ,който докато влезе в форма и свикне с отбора беше станало ноември.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Фев 01, 2013 2:09 am 
Аватар

Ако приемем, че играч подходящ за нашето ниво с изтичащ договор, максималната сума за трансфер е 100-200к евро. То ти гарантирам, че голям % от тази сума би се взела от мениджърът му през лятото. Т.е. предлагайки един играч свободен агент, мениджърът му взима много по-голяма комисионна. А, освен това вероятността, ако е кадърен играч, да бъде прилапан от друг отбор лятото е много по-голяма. Дадения от теб за пример Калво, дойде август, защото до последно си търсеше други опции за трансфер. Да, най-вероятно такъв трансфер зимата не може да се направи, защото играчите ще си мислят, че лятото може да преминат в по-голям отбор като свободни агенти, но все пак с $$$ виждаме, че всичко става.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Фев 01, 2013 8:16 am 

Жалко

Цитат:
Ботев Враца и Палермо се разбраха за Варела, уругваецът започва с Панчаревоспор
Източник: ГОНГ

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Фев 01, 2013 9:26 am 
Аватар

Като цяло си е прав, перчема :bigok

http://gong.bg/view_article.php?article_id=325445

Бившият шеф на Левски Наско Сираков призна, че очаква с противоречиви чувства предстоящото срутване на стадион „Георги Аспарухов“. Въпреки това, той добави, че ще наблюдава, макар и с мъка, взривяването на сектор А на „Герена“ тази неделя.

„На този стадион са преминали най-хубавите ми години, и той ще бъде разрушен, но има оптимизъм, че любимият ми отбор ще играе на нов и красив стадион,“ сподели Сираков в ефира на TV7. „Убеден съм, че ще го има, дори да не се влезе в определените срокове. Мъка ще ми е, но при всички положения ще гледам срутването в неделя.“

Относно спекулациите за смяна на името от „Георги Аспарухов“ на това на някой спонсор, Сираков обясни: „Никой още не е излязъл, и не е казал, че ще бъде сменено името. Тук са много сложни нещата, от рекламна гледна точка, са оправдани нещата. Един нов стадион струва много. Тези стадиони, на които са сменени имената, обаче, предишното име не е било на такъв символ, какъвто е Георги Аспарухов. Но може да се намери решение, като например, целият комплекс да се казва „Георги Аспарухов“, а стадиона – еди как си, и други. Ще се намери точното решение. Първо, трябва да сме доволни, че се тръгна към построяването на такъв стадион-красавец.“

През седмицата Наско Сираков разкритикува селекцията на Левски, и в частност – работата на скаутите на клуба. „По-добре да се бие камбаната преди да е станал проблем. Аз мисля, че имаме крайно належаща нужда от нови попълнения, и то не от нивото на тези, които взехме досега. Те не са лоши футболисти, но просто не са на нужното ниво,“ каза легендарният „син“ нападател. „Аз бих приел да се обявят 2-3 нулеви години, и да не се гонят успехи, да разчитаме на собствена продукция, отколкото да се кърпят нещата с футболисти, които не са показали, че заслужават да са в Левски, и да заливаме левскарската общност с обещания за купи и титли. Самият собственик обяви, че всичко друго освен трите купи, ще е провал. А се насочваме към поредна година, в която нищо няма да стане. Един период от четири години без титла на „Герена“ предизвиква в мен сериозно притеснение.“

Сираков каза няколко думи и за селекцията на лит(*кс-етрополе: „Не е коректно да коментирам лит(*кс-етрополе. Моите думи и за Левски се възприемат като обида, трагедия, какво остава за лит(*кс-етрополе...? Не съм убеден, че и лит(*кс-етрополе са направили кой знае каква селекция. Но не мога да кажа нищо конкретно, защото не съм ги наблюдават в игра. Но лит(*кс-етрополе има доста добър потенциал като футболисти, нов треньор, със сериозни амбиции, лесна програма през пролетта, и лит(*кс-етрополе според мен ще играе сериозна роля през този полусезон, дава му право да мечтае.“

Наско Сираков обаче добави, че трябва да се даде време на Левски:„За шест месеца не мога да кажа, че няма напредък в играта на Левски. Но не бива да се правят прибързани заключения, за работата на един треньор в рамките на година. Няма такива магьосници. Левски е в играта, но не убеждава с играта си. Левски има най-тежката програма, но ако се измъкне от първите четири кръга, става фаворит за титлата. Трябва Илиан да се остави на спокойствие. Той има картбланш от ръководството, и от феновете, ще се види през юни месец.“

„Никога няма да кажа – аз никога няма да се върна в Левски. Аз ако съм там, доста хора, които сега са там, няма да бъдат. Но всяка думичка от моята уста на тази тема, ще предизвика полемика. А аз искам спокойствие,“ коментира отново познатата тема за своето място в клуба Сираков.

„Наслушал съм се на клишета. Това за умората е пълна глупост,“ отбеляза още той за друг коментиран от него по-рано през седмицата въпрос за умората в играчите по време на контролите в поготвителните лагери.

„Левски може да си позволи скаутите. Но притеснителното е, че няма резултат. Аз бих предпочел Левски да направи един-два трансфера, но те наистина да вдигнат нивото. Тези скаути са се опитали да дадат най-доброто от себе си, но лошото е, че не са успели. Пожелавам им другия път да успеят,“ завърши Наско Сираков.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Фев 01, 2013 11:11 am 
Аватар

Гледам, че доста хора си нарочват скаутите като основни виновници за липсата на класни играчи, а това за мен е далеч от истината. Хубаво, пътували са, харчила са пари, няма играчи насреща, които да са дошли, след тяхните наблюдения. Но тях някой ги праща на дадени места с определени задачи. Основната е да определят дали набелязаните играчи показват добро ниво като за Левски и точка. Нататък други хора трябва да мислят при какви условия дадените играчи могат да дойдат в Левски, с колко от тях да се преговаря за кой колко пари биха били поносими и още куп фактори, които се решават от някой. Този някой в Левски е Тонев, и ако има въпроси, те са главно към него. Защо се пращат скаути да гледат играчи, с които на практика е невъзможно да се договорим например. Самия скаут не носи вина, че клуба не може да извади Х пари за даден сърбин, ако са го пратили да гледа дадения сърбин ...

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Фев 01, 2013 11:23 am 
Аватар

SZ_FEN написа:
Жалко

Цитат:
Ботев Враца и Палермо се разбраха за Варела, уругваецът започва с Панчаревоспор
Източник: ГОНГ

Това не ми се струва да е вярно. Ясно беше, че Варела във Враца няма да се върне, но продължавам да се съмнявам, че ще играе за свинете. Сухия каза, че не може да бъде предотстъпван на 2 клуба в един сезон, а свинете не мисля че могат да си позволят да го купят. Усещам О-брат и Варела да започне с някой руски отбор, където тр. прозорец още е отворен.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Фев 01, 2013 1:06 pm 
Аватар

krivia написа:
Гледам, че доста хора си нарочват скаутите като основни виновници за липсата на класни играчи, а това за мен е далеч от истината. Хубаво, пътували са, харчила са пари, няма играчи насреща, които да са дошли, след тяхните наблюдения. Но тях някой ги праща на дадени места с определени задачи. Основната е да определят дали набелязаните играчи показват добро ниво като за Левски и точка. Нататък други хора трябва да мислят при какви условия дадените играчи могат да дойдат в Левски, с колко от тях да се преговаря за кой колко пари биха били поносими и още куп фактори, които се решават от някой. Този някой в Левски е Тонев, и ако има въпроси, те са главно към него. Защо се пращат скаути да гледат играчи, с които на практика е невъзможно да се договорим например. Самия скаут не носи вина, че клуба не може да извади Х пари за даден сърбин, ако са го пратили да гледа дадения сърбин ...

Не си прав- скаутите трябва не да наблюдават набелязани играчи, а да откриват такива, които треньорът да отиде да наблюдава и да прецени. Та ако нашите хубавци са набелязали Меси, Роналдо и Бензема, то.. :smt006

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Фев 01, 2013 1:14 pm 
Аватар

Мениджъри пращат десетки оферти с приблизителни параметри, преглеждат се и се пращат скаутите, за да преценят дали на живо тия играчи са добри. Просто нас ни надцакаха за сърбина, който отиде в Мерсин, чеха отиде в Дюселдорф, а макето явно е партенка, за пред медиите. За защитника не ги обвинявам толкова, защото до някъде мога да приема, че Димов е бил трета опция. Но цяла есен да не можеш да намериш по-добър вариант от Кевин Бру е супер несериозно, тоя го изкарваме по-голям играч и от Асус ебати. А, най-малкото е току що подписал договор и е нормално след като е играл добре, хората да искат пари за него. :smt003 В цяла Европа отборите си комплектоваха съставите, а ние още не сме си избрали даже футболист с който да преговаряме.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Фев 01, 2013 1:34 pm 
Аватар

acrimonious,
Това е така, за отборите, които пращат даден скаут да отговаря за определена страна, или континент дори, и да следи млади таланти.

В нашия случай си мисля, че не се касае за нито едно от тези неща. Ние търсим изградени футболисти, на ниска цена и с добри качества. Чува се из медиите отвреме навреме, когато някой скаут замине за дадена страна уикенда например, това означава само едно според мен, поставена му е задачата кой играч да гледа(може би след предварително проучване на ориентировачна цена/класа и т.н. ) и той докладва какво е видял. След което други хора трябва да преценяват нещата ...

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Фев 01, 2013 4:35 pm 
Аватар

https://www.youtube.com/watch?v=yZDD3MS ... ata_player

На вниманието на скаутите, това момче вчера съм го договорил след бутилка уиски и дузина бири. Тъф лад държи на пиене и слуша бг чалга, също така играе футбол.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Фев 01, 2013 4:43 pm 

Защо си мисля, че въпреки всичките приказки Каядо ще се отзове при нас?

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Фев 01, 2013 6:23 pm 
Аватар

А защо не вземем някой под наем? :smt006 Така хем рискът е ограничен, хем има шанс да се попадне и на добър играч, който не получава шанс в клуба си. Не си спомням някога да сме взимали играч от чужбина под наем. Явно комисионните са твърде малки.

Върнете се в началото
 Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 36100 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 873, 874, 875, 876, 877, 878, 879 ... 1204  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]