forum.levski.com

Форум на привържениците на ФК ЛЕВСКИ
Дата и час: Пет Сеп 12, 2025 11:01 am

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 23198 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 601, 602, 603, 604, 605, 606, 607 ... 774  Следваща

Харесва ли ви новото правителство
ПО-СКОРО ДА 65%  65%  [ 87 ]
ПО-СКОРО НЕ 35%  35%  [ 46 ]
Общо гласове : 133
Автор Съобщение
МнениеПубликувано на: Чет Яну 31, 2013 10:53 am 
Аватар

Аналогията с Африка е отлична и нема какво да се сърдим. А за мангалите кръвосмешенията са ми най-смешни. Предпочитат си техните колониални мангали с чалми пред нашите. :ohmygod2

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Яну 31, 2013 10:56 am 
Аватар

Omraz написа:
Е нали за мангали говорим. :lol:

Вярно :lol: и все пак е по-добре натурален мангал роден в Европа от гнусен пакистанец или негър от Буркина Фасо :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Яну 31, 2013 10:59 am 

Аз съм гледал едно предаване на Карбовски, в което показваше палатков лагер на наши гастарбайтери в парк в Париж. Даже не бяха и цигани повечето.
Не че съдя някой, всеки си прави сметката и се спасява както може, но е нормално британците това да не ги кефи.
Бранника примерно като е в Лондон и работи нормална работа, да не би да пречи на някой?

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Яну 31, 2013 11:03 am 
Аватар

Това е ясно, даже бяха изяли лебедите в едно езеро :ohmygod, но при положение, че сме в 21 век, да се слагат хората под общ знаменател е глупаво и популистко :wink: пък и доста от нашите мангали ако се принудят могат да бачкат, най-малкото щото си спомнят 2-те години от престоя им в КЕЧ /Кралските елитни части/, където вземаха занаят най-вече чрез метода на боя с лопата :lol:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Яну 31, 2013 11:08 am 
Аватар

Omraz написа:
Все едно ако дойдат една тумба негри тук, на някой ще му пука дали са от Конго, от Камерун или от Буркина Фасо. :lol:
Сигурно хората от Буркина Фасо ще казват "Ми не е правилно да ни слагат под един знаменател с Конго, на един наш мангал се падат 10 техни. " :strkstrk

Абсолютно точно и вярно. Няма какво да се добави. :smt023

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Яну 31, 2013 11:12 am 

Гусин Смит, пак питам, през призмата на евентуална емиграция при нас, ти разграничаваш ли хората Афганистан, Пакистан, Бангладеш и Шри Ланка или пък от Ботсвана, Зимбабве и Мозамбик или да речем Китай, Тайван и Виетнам.
Все едно ми е откъде са, не ги ща. :bigok
Макар че аз бая бачкам с китайци, тайванци и корейци, ама от тия със скъпите костюми. Те не ми пречат. :lol:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Яну 31, 2013 11:14 am 
Аватар

Еми и аз не ги ща :lol: Добре де, печелиш :lol:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Яну 31, 2013 11:16 am 
Аватар

То като гледам, как са се засилили да идват при нас.... :bii_chorbata
Кой е луд да идва за средна заплата 200 евра, разрушена инфраструктура и мизерни ценности.... :loser2

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Яну 31, 2013 11:17 am 
Аватар

Това с ценностите е :lol: :ohmygod :loser2 :bii_chorbata

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Яну 31, 2013 11:19 am 

targovishte написа:
То като гледам, как са се засилили да идват при нас.... :bii_chorbata
Кой е луд да идва за средна заплата 200 евра, разрушена инфраструктура и мизерни ценности.... :loser2

Аааа не, както възмутено поправиха британския политик в много статии и "отворени писма" :ohmygod2 , средната заплата не е 200, а е 374 евро, което е потресаваща разлика :strkstrk :ohmygod2

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Яну 31, 2013 11:23 am 
Аватар

24051914 написа:
Що да са идиоти аз го одобрявам този референдум и мисля,че българина е доста по-подготвен за него от предишния. Само да го направят онлайн а не да харчат пак милиони.

Що да е тъп референдума? Поне 50% от българите пушат и не са доволни от забраната. На един такъв референдум ще има пет пъти по голяма активност от този за белене. Бази, ужким сте за демокрация. :ohmygod2

За демокрация сме, обаче демокрацията далеч не означава да се правят референдуми за всичко, което на някого му скимне! Затова беше тъп проведения, затова ще е тъп и подобен за цигарите. Малоумно (и, естествено - популистко и ПОЛИТИЧЕСКО - за някои, които повдигаха тоя въпрос по-назад) е да се правят референдуми по въпроси, чиято реализация не зависи от желание и някакъв избор на принципа "искате ли"! Със същия успех можем да направим референдум "Искате ли минималната заплата в България да стане 5000 лева". Гарантирам ти, че ще има огромна активност и крещящо "ДА". Ама това няма да направи заплатата 5 бона, нъл тъй? Точно затова беше тъп и проведения референдум - продължавам да питам според вас ако беше валиден и резултата беше "ДА", сериозно ли някой мисли, че щяхме да построим Белене??? Ето затова е тъпо - въпросът не зависи от "решението" на народа, това е! Същото е с цигарите - има си Европейско законодателство, което е определило как стоят нещата, а ние, за добро или лошо, сме част от Съюза - затова можем да решим, че ще се пафка навсякъде, обаче просто не може да стане (не можем да си го позволим, щото нямаме как да си плащаме глобите - други държави могат....).

С ЛЕВСКИ И ЩЕ УМРА

www.bgblood.org
facebook: БОДК / BOVBD

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Яну 31, 2013 11:28 am 
Аватар

Няма лошо да си защитаваме националната гордост, но нека е адекватно, когато и където трябва, а не в отговор на популистки изказвания на английски политици (не съм търсил кой и какъв е, може да е бил английският еквивалент на някой наш малоумник на хранилка - например Волен Сидеров), които даже са абсолютно верни.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Яну 31, 2013 11:40 am 
Аватар

Да, вярна е, ако се имаш за нископлатен мангал или нарко мутра.
Масата гастарбайтери в аМглия са бармани, строители, чистачи. Работи, които простия английски средностатистически профан смята за долна и мизерна и не би се хванал на нея. В България чистачките по улицата и събирачите на боклук не са българи и малко българи биха го работели това.
Да си търсят проблеми в собствената държава, не в идващото население и то конкретно България.
Не им пречат долните мазни цигани от южна Азия или маймуноподобните от Африка, които тероризират, крадат и буквално смучат социалната им политика. А еврейчето от МВнР отново се скри и не посмя и да гъкне.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Яну 31, 2013 11:42 am 
Аватар

Дреме ме на кура какво е казал този симпатяга, но забелязвам че адски много хора го постват в ФБ това, при това одобрително, което не мисля че е нормално :roll:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Яну 31, 2013 11:45 am 
Аватар

Последно Ники Младенов :rip роднина ли е на Петър Младенов или просто да му пеем кур на еврейчето :bii_chorbata

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Яну 31, 2013 11:48 am 
Аватар

genchev написа:
Да, вярна е, ако се имаш за нископлатен мангал или нарко мутра.
Масата гастарбайтери в аМглия са бармани, строители, чистачи. Работи, които простия английски средностатистически профан смята за долна и мизерна и не би се хванал на нея. В България чистачките по улицата и събирачите на боклук не са българи и малко българи биха го работели това.
Да си търсят проблеми в собствената държава, не в идващото население и то конкретно България.
Не им пречат долните мазни цигани от южна Азия или маймуноподобните от Африка, които тероризират, крадат и буквално смучат социалната им политика. А еврейчето от МВнР отново се скри и не посмя и да гъкне.

Прочети пак мненията на Омраз, щото нема смисъл да си пишем по 10 пъти едно и също.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Яну 31, 2013 12:16 pm 
Аватар

Румънците отговориха с хумор на идеите във Великобритания за организиране на негативна рекламна кампания с цел отблъскване на потенциални румънски и български имигранти след отпадането на ограниченията за трудовия пазар в края на текущата година.
Михай Гонгу, творчески директор на GMP, на когото хрумнала идеята за рекламите, заяви, че кампанията има "приятелски дух". :loser2

"Нашата наливна бира е по-евтина от вашата бутилирана вода"
"Половината от жените ни изглеждат като Кейт, а другата половина - като сестра й"
"Ние говорим по-добър английски от хората във всички части на Франция"
"Ние предлагаме повече групи храни, не само пай, наденица, риба и чипс"
"Чарлз купи къща тук през 2005 г. А Хари никога не е бил сниман гол"

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Яну 31, 2013 12:28 pm 
Аватар

Ако по-голямата част от тези, които отиват да бачкат в Англия, се изсипят на Софията, ще стане революция и ще се иска връщане на софийско жителство. Не знам кво се учудвате, че рожбите на кръвосмешение са се притеснели лекинко :lol:
Иначе румънците добре са им сипали, но ще си го преместят в другия крачол :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Яну 31, 2013 12:31 pm 
Аватар

Има и доста свестни, които отиват да бачкат там :wink: Дори и за сезонна работа :wink:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Яну 31, 2013 12:45 pm 
Аватар

Да, но от свестните никой не реве, нали се сещаш.

С ЛЕВСКИ И ЩЕ УМРА

www.bgblood.org

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Яну 31, 2013 2:56 pm 
Аватар

Не знам :wink: Нямам представа от кои реват, също така нямам и статистика на престъпления и нарушения извършени от наши емигранти, т.е. нямам представа реално за какво реват :wink: Тази работа с вземането на "нашите " работни места е брутално тъпа, но всеки път хората се връзват :bigok Може и да е само търсене на 5 минути слава, както се оказа с италианците, които бяха осрали един дом за деца по медиите, а накрая се оказа, че не могат да се справят с това с което са се заели :oops:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Яну 31, 2013 3:06 pm 

Ми примерно нашите зъболекари там са поне няколкостотин. Срещу тях никой не реве, даже търсят още, щото и там като тук по градчетата няма кадри. :wink: Никой не реве и срещу хората, които си бачкат съвестно там, каквато и да е работа.
На всички ни е ясно обаче, че няма кой да спре орда мангали да отиде в Лондон, да разпъне палатки в гората, да осере района и да изяде лебедите в езерото. Айде да не се лъжем. Според мен са си съвсем прави британците.

А иначе, за да покажа че не съм политически сектант, след малко отивам на заседание на една комисия на НС, за да обливам безумен законопроект, внесен от виден депутат от Синята коалиция, левскар и любимец на другаря Смит. Написал съм си разгромяваща реч даже. :lol:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Яну 31, 2013 3:10 pm 
Аватар

Ако пак ми кажеш "другарю" директно те пращам при http://bigfish.bg/news/novini/Geiove-na ... arevo.html :smt003

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Яну 31, 2013 3:16 pm 
Аватар

Да де ама тоя симпатяга не казва циганите тва, циганите онова, казва си в прав текст българите са бедняци, около тях навсякъде е кенеф, мафия, стрелби ала бала... Проблема на англичаните, че са си битер шовинисти. Ако един българин е успял или преуспял в Лондон има голяма вероятност дори да не прави впечатление на колегите му откъде е, виж ако има един мангал с български паспорт дето сере в кофите на Даунинг Стрийт примерно, ще им направи. А иначе, че са прави за себе си, прави са, но не е коректно да се говори така за държава от европейския съюз, пък била тя и най-скромната :smt031

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Яну 31, 2013 3:19 pm 

Е да, ама мангала ще влезе там с българския си паспорт. Ако е албански мангал нема да го пуснат.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Яну 31, 2013 3:46 pm 
Аватар

И освен това - да, покрай сухото, гори и мокрото. Като имат 200 случая с мангали с български паспорти, които правят свинщини, нормално е да излезе име на "българите" че осират нещата. Щото те няма да седят да ти анализират какви точно са тия. Като стана дума за поляци - на английски даже си има израз "polish plumber" - полски водопроводчик. Сещаш се, че далеч не всички поляци са водопроводчици, ама така се е наложило, щото са били много. Едва ли поляците се кефят на тая квалификация, обаче това е положението.....Както тука се твърди, че англичаните са пияници и футболни хулигани - ми има такива, вероятно доста, ама далеч не са всички, нали. Впрочем същото е и с агитките - у нас футболен фен (еле пък някой от "агитка") е абсолютен еквивалент на изрод-хулиган-наркоман в очите на обикновения човек. Твай.

С ЛЕВСКИ И ЩЕ УМРА

www.bgblood.org

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Яну 31, 2013 3:47 pm 
Аватар

e то в UK понеже няма пакистански, индийски, черни и дръпнати мангали. хич :bigok българските вече ше прелеят и без това пълната халба с всякаква сган от цял свят. :strkstrk

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Яну 31, 2013 4:11 pm 
Аватар

Англичаните имат проблем с имигрантите, и вече са се усетили. Сега искат да си го решът, и от кого да започнат ? Най-лесно е да почнеш от тея дето последни са хванали влака, демек Българи и Румънци.

Иначе не че имат друга основателна причина, вероятно сме от най-непроблемните, просто не искат да стане като с поляци и тем подобни, дето им се е напълнила държавата с такива малоумници. Все пак си имат достатъчно английски инбреди, че да почват да събират всички европейски такива :bigok

Иначе както бачи Омраз каза, комплекса ни изби на максимум отново, от всичките поствания на това клипче във фейсбук, вероятно най-накрая и в Англия са го видяли :bigok

Интересно, че за такива тъпотии се вдигаме на нож, но примерно, че с всяка година усложняват взимането на работно разрешение за студенти в рамките на 20 часа седмично по време на семестъра, никой нищо не казва ? А това си е сериозен проблем, защото много хора разчитат на припечелване на допълнителни пари, за да си изкарат бакалавара. Знам хора, които не можаха да си изкарат летният стаж, въпреки че имат оферта и подписан договор с големи банки, петролни компании, защото Граничен Контрол им бави документите 6-7 месеца.... За справка аз 2010 го изкарах за 2 месеца само с попълване на бланка и лична карта, сега 6-7 месеца им държат картите и не е сигурно, дали няма да ти я върнат без разрешение, защото нещо не са доволни от здравна застраховка и т.н. Ето това реално е дискриминация, а не някакъв английски Волен...

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Яну 31, 2013 4:24 pm 
Аватар

абе просто консерваторите пускат некви тъпи националистически популистки изказвания за да спечелят електорат... ако не го направят ще се появи некой волен сидеров , който ще ги обере тея гласове

джо от йоркшир дето е безработен и нема пари да отиде на мач на хъдърсфийлд иска това да чуе - че некой е дошъл от друга страна и му е взел работата и кинтите. Нема да излезнат политиците и да му кажат, че е тъп и затова е без работа вече 4 години я :strkstrk

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Яну 31, 2013 4:55 pm 
Абе кур за Англия :evil: Нема им стъпа никога! Никога не бих отишъл да уча в тая пробита държава, където вали по 24 часа и всеки втори е черен, пък камо ли да им мия чиниите за жълти стотинки! Аре Fuck off :smt006

Върнете се в началото

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 23198 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 601, 602, 603, 604, 605, 606, 607 ... 774  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]