forum.levski.com

Форум на привържениците на ФК ЛЕВСКИ
Дата и час: Пет Авг 15, 2025 8:46 am

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 8216 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 170, 171, 172, 173, 174, 175, 176 ... 274  Следваща
Автор Съобщение
МнениеПубликувано на: Чет Яну 31, 2013 1:26 am 
Аватар

Аз изобщо не бих се наемал да сравнявам Меси и Роналдо, щото те имат по десетима съотборници още.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Яну 31, 2013 1:27 am 
СелянинО написа:
този отбор на Барса, не виждам кой ще ги спре.. :smt115

Изображение

Има толкова футболисти в пъти по-велики от тия лайненца. Направо ме е срам от тоя форум вмомента. :ohmygod

Последна промяна El Hacendado на Чет Яну 31, 2013 1:28 am, променена общо 1 път

Върнете се в началото

МнениеПубликувано на: Чет Яну 31, 2013 1:27 am 
Аватар

Гледам че се води някакъв спор Роналдо-Меси,та да се изкажа компетентно и аз :lol: Според мен разликата между двамата идва от иниеста и шави....в смисъл че Меси го крепят и двамата,докато Роналдо си е човека отбор и той мъкне Реал на гърба си откакто е дошъл.Той ги направи и миналага година шампиони
Хипотетично ако бях Бащицата и имах пари за да купя единия...бих купил Роналдо.Тва е :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Яну 31, 2013 1:28 am 

тоя гелосания ако дойде тук и направи едно гостуване на черно море и ще си плаща, да го пуснем да си ходи :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Яну 31, 2013 1:29 am 

mihaelo_joro написа:
ultima frontiera написа:
mihaelo_joro написа:
Те са най-добрият отбор на света през последните 5-6 год. да не се изхвърлям и да кажа,че може би са най-добрият отбор в историята на футбола,всичко друго е чесане на езици ;) Все пак това е футбол,нормално е да нямаш ден,да имаш спад и естествено да отпаднеш от някой отбор,все пак не са роботи. Нямам никакви симпатии към тях по принцип или към който и да е било друг европейски отбор,просто на черното не може да се каже бяло.

А Меси е нещо средно между човек и божество,освен това за разлика от много други набедени звезди е скромен,интелигентен и честен.Не симулира,не се разправа със съдиите или съперниците,просто гениален ;)

Аз не отричам, че Меси е велик играч. Не съм съгласен, че е по-добър от Роналдо, нито обаче твърдя обратното. Дразни ме, противен ми е и това не е само защото играе за барселона. Скромен бил, не симулирал... мда, как ли пък никога да не симулира :) Лекенце си е и той, както всички останали.

Пак казвам, пуснете отново оная снимка където Роналдо пазарува в мола, а пък Меси дарява парички и си играе с негърчета. :) Тази богиня аржентинска...

Бате,може ли при намесването на Меси - Роналдо - Симулации и театрални номера,да заемеш страната на португалеца ?

Може, защото просто повече ме радва като играч. :) Разбира се, че и той симулира, да, може би по-често от Меси, ама не ми го изкарвайте аржентинчето нек'ва светиня, щото и той прави театро... :) Всеки играч в съвременния футбол в разни моменти симулира и се опитва да измъкне каквото може от дадена ситуация.

серящия гъз с хуй да достигне.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Яну 31, 2013 1:30 am 
Аватар

Росен написа:
Аз изобщо не бих се наемал да сравнявам Меси и Роналдо, щото те имат по десетима съотборници още.

Точно така :smt023 Забележи в повечето ситуации как Меси го извеждат перфектно и правят страхотни комбинации, а в доста от подобните положения играчите на Реал ги пропиляват и Роналдо за това се сърди постоянно и т.н. Шави, Иниеста и Фабрегас си разцъкват, извеждат Меси и гол. Йозил подава на Бензема, а той остава само да я чукне на Роналдо, но се насира и т.н. отбора е много важен. При Рийкард Меси беше също много добър, но не вкарваше както сега, а и Барса не играеха както сега.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Яну 31, 2013 1:31 am 
Аватар

Меси е много по комплекса играч от роналдо. Много повече футболна мая има в него. Не случайно дава два пъти повече асистенции от роналдо. А и роналдо в първите сезони в манчо го наричаха трик пони. А бе който разбира знае за какво идва на въпрос.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Яну 31, 2013 1:33 am 
Аватар

Абсолютно Роналдо си е човек-отбор в Реал, докато Меси без Шави и Иниеста не би бил същия, нито щеше да вкара 90 гола за 1 година. Като сте седнали да сравнявате, добавете в сравнението Шави, Иниеста, Йозил и Шави Алонсо примерно :lol: :lol:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Яну 31, 2013 1:33 am 
Аватар

СелянинО написа:
тоя гелосания ако дойде тук и направи едно гостуване на черно море и ще си плаща, да го пуснем да си ходи :bigok

А тебе ако те пуснат изобщо на който и да е мач и ти направят една шпага, каквито правят на Роналдо през 10 минути и ще влезеш в болницата с два счупени крака и ребро :bigok смисъл сещаш се, че е около 20 пъти по здрав и издръжлив от теб. Коментарите, че футболисти от тоя калибър едва ли не са педали и не са мъже са просто смешни. Независимо дали става дума за Роналдо, Меси или някой друг. Пък и съм сигурен, че на каквато и нива да ги пуснеш играчите на Реал и Барса ще са много по издържливи от наще футболистчета.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Яну 31, 2013 1:34 am 
Аватар

В нета има много клипчета на Меси, но това е специално за тези които казват, че неможел да се справи с един по сериозен защитник

www.youtube.com/watch?v=6_5IQAPAbWI

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Яну 31, 2013 1:35 am 

Меси е печелил 4 пъти приза футболист номер 1 на година,Роналдо само веднъж,какво има още да се каже по темата ?

Последна промяна mihaelo_joro на Чет Яну 31, 2013 1:37 am, променена общо 1 път

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Яну 31, 2013 1:37 am 
Аватар

Месито дали ще вкарва 21512534 гола на сезон ако играеше в по-равностойно първенство. Аре да речем Англия :strkstrk И дали нямаше в първия мач срещу стоук сити примерно шоукрос да му счупи краченцето на две места :strkstrk

ти ще бъдеш победен!"

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Яну 31, 2013 1:38 am 

Рафе Клинче написа:
Месито дали ще вкарва 21512534 гола на сезон ако играеше в по-равностойно първенство. Аре да речем Англия :strkstrk И дали нямаше в първия мач срещу стоук сити примерно шоукрос да му счупи краченцето на две места :strkstrk

Е малко ли вкара на Арсенал и Манчестър ? Само Челси,не е успял досега да опари,но и това ще стане рано и ли късно ;)

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Яну 31, 2013 1:38 am 
Аватар

трик пони :ohmygod :ohmygod2 ебати измислените глупости

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Яну 31, 2013 1:39 am 
Аватар

Меси както вземе топката по четрима са в него на роналдо цял мач му играе дани алвеш. къде отивате вие, може би?

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Яну 31, 2013 1:39 am 
Аватар

mihaelo_joro написа:
Рафе Клинче написа:

Е малко ли вкара на Арсенал и Манчестър ? Само Челси,не е успял досега да опари,но и това ще стане рано и ли късно ;)

На нито едно гостуване в Англия Меси не е вкарвал гол до сега. Изключваме финала на Уемлби там е друго.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Яну 31, 2013 1:41 am 
Аватар

cirka написа:
трик пони :ohmygod :ohmygod2 ебати измислените глупости

Кви глупости ве, влез в red cafe там съм член от 2006.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Яну 31, 2013 1:42 am 

Рафе Клинче написа:

Само един мач му трябва на меситу срещу новите ми любимци - дърварите Олдъм и със сигурност ще бъде отказан от футбола :strkstrk

какво е трик пони бе :smt005 :smt005

серящия гъз с хуй да достигне.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Яну 31, 2013 1:43 am 
Аватар

Не влизам в некви измислени ред лайна и интернет говна.Не всичко,което пише някъде в интернет,написнао от някой,е истина.Помня,когато Роналдо дебютира на Олд Трафорд и реакциите бяха :o :smt007 :smt038 :fgod

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Яну 31, 2013 1:45 am 

смърт за цдна написа:
mihaelo_joro написа:
Рафе Клинче написа:

На нито едно гостуване в Англия Меси не е вкарвал гол до сега. Изключваме финала на Уемлби там е друго.

Много ми е страна тая логика със сравняването на английският и испанският футбол.Ако някой си мисли,че в Испания се играе по нежен и мек футбол,жестоко се лъже.Освен това по същата логика,аз мога да кажа,че Ван Перси и Руни в Испания няма да вкарат и 15 гола на сезон,просто е много относително.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Яну 31, 2013 1:49 am 
Аватар

Пак шеггички! Меси е най-добрия в последните 20 години и тва е факт. Ред лайна това е официалния форум на манчо сигурно си забравил как роналдо имаше един финт дето прескачаше топката и се спъваше от нея. Не съм фен на пакистанчестър, но съм регистриран в техния форум съм наясно с трендовете много ясно си спомням това за роналдо и one trick pony

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Яну 31, 2013 1:50 am 
Аватар

Относително е :strkstrk Снощи шити направи 0:0 с последния, днес манафите едвам биха саутхемптън, а челси направиха хикс с гиганта рединг. В испания такива изненади има 3-4 пъти в годината. Реал и особено барса немат никаква конкуренция. Ебати жалката испания :strkstrk

ти ще бъдеш победен!"

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Яну 31, 2013 1:51 am 
Аватар

Е погледнете го тоя кавал Мичу в Англия вкара повече голове, отколкото за 5 години в Испания :lol:
Между другото според вас защо Меси не прави чудеса в националния на Аржентина?

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Яну 31, 2013 1:53 am 
Аватар

Росен написа:
Е погледнете го тоя кавал Мичу в Англия вкара повече голове, отколкото за 5 години в Испания :lol:
Между другото според вас защо Меси не прави чудеса в националния на Аржентина?

Мичу в испания е играл като халф :wink:

ти ще бъдеш победен!"

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Яну 31, 2013 1:54 am 
Аватар

Не гледам кой какво пише и мисли,който и да е той.Аз си имам мое си мнение и мои виждания и не ми трябва да гледам и слушам кой какви ги дрънка за да си изградя изводите.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Яну 31, 2013 1:56 am 
Аватар

Рафе Клинче написа:
Относително е :strkstrk Снощи шити направи 0:0 с последния, днес манафите едвам биха саутхемптън, а челси направиха хикс с гиганта рединг. В испания такива изненади има 3-4 пъти в годината. Реал и особено барса немат никаква конкуренция. Ебати жалката испания :strkstrk

Това е щото в Испания грандовете са грандове, а не ги бие атлетик билбао като маче у дирек, ако разбираш какво искам да кажа

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Яну 31, 2013 1:57 am 
Аватар

cirka написа:
Не гледам кой какво пише и мисли,който и да е той.Аз си имам мое си мнение и мои виждания и не ми трябва да гледам и слушам кой какви ги дрънка за да си изградя изводите.

За твое добре е да слушаш хората, ще се изненадаш. Това не значи да се превърнеш в безгласна

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Яну 31, 2013 1:59 am 
Аватар

Слушам,когато и когото преценя :wink:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Яну 31, 2013 2:02 am 
Аватар

24051914 написа:
Рафе Клинче написа:

Това е щото в Испания грандовете са грандове, а не ги бие атлетик билбао като маче у дирек, ако разбираш какво искам да кажа

Не, не те разбирам :strkstrk
Преди години с валенсия, депортиво, виляреал, атлетико и севиля испанското беше интересно. Сега там единственото интересно нещо е барса или реал ше станат шампиони и с колко 50+ точки пред 3тия. Предпочитам да гледам мачове от мадагаскарското първенство вместо испанЯ :strkstrk

ти ще бъдеш победен!"

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Яну 31, 2013 2:07 am 
Аз се чудя защо футболът се изпедерасти и идоли станаха някакви лекета и педали, а то било заради феновете, които не им отстъпват по нищичко. :smt006 Финтове, засилки, салта путки майни. :ohmygod

Радвайте се, че сте гледали симуланти и гелосани манекенки.
Аз се радвам, че съм имал възможността да гледам множество мачове е на тези момчета, които незнайно как не са печелили нито една златна топка.

Изображение
А към тях още колко играчи могат да се добавят, които чисто откъм морална стойност надминават двамата назобени клоуни, заради които се карате.
Цар футбол умира след няколко години НАПЪЛНО.

Върнете се в началото

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 8216 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 170, 171, 172, 173, 174, 175, 176 ... 274  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]