forum.levski.com

Форум на привържениците на ФК ЛЕВСКИ
Дата и час: Пет Сеп 12, 2025 7:47 am

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 23198 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 599, 600, 601, 602, 603, 604, 605 ... 774  Следваща

Харесва ли ви новото правителство
ПО-СКОРО ДА 65%  65%  [ 87 ]
ПО-СКОРО НЕ 35%  35%  [ 46 ]
Общо гласове : 133
Автор Съобщение
МнениеПубликувано на: Сря Яну 30, 2013 3:59 pm 
Аватар

Опа, БСП официално си има министър в правителството на ГЕРБ :strkstrk

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Яну 30, 2013 4:56 pm 
Аватар

Що да са идиоти аз го одобрявам този референдум и мисля,че българина е доста по-подготвен за него от предишния. Само да го направят онлайн а не да харчат пак милиони.[/quote]

А баба ти у Горно Стърчипишково и тя ли онлайн ше воти?

Нереално тъп референдум всъщност, и още по-нереално тъпа позиция на СДС.[/quote]

Що да е тъп референдума? Поне 50% от българите пушат и не са доволни от забраната. На един такъв референдум ще има пет пъти по голяма активност от този за белене. Бази, ужким сте за демокрация. :ohmygod2

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Яну 30, 2013 4:59 pm 
Аватар

Правото на чист въздух не е в юрисдикцията (да ме прощават маститите ни юристи, ако ползвам термина им купешки и не на място :strkstrk ) на демокрацията :smt006

А СДС са шепа малоумници, които си мислят, че с популизъм ще се върнат в играта.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Яну 30, 2013 5:00 pm 
Аватар

И дори и да се проведе референдум, резултатът ще е същият - забрана. :smt006

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Яну 30, 2013 5:03 pm 
Аватар

Нема нищо лошо в популизма, все пак това влиза в работата на политика. Или популизъм е просто друга дума да слушаш какво иска народа. Иначе за мотивите на сдс за този референдум не знам,но аз съм да има такъв референдум, както и много други.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Яну 30, 2013 6:22 pm 
Аватар

24051914 написа:
Нема нищо лошо в популизма, все пак това влиза в работата на политика. Или популизъм е просто друга дума да слушаш какво иска народа. Иначе за мотивите на сдс за този референдум не знам,но аз съм да има такъв референдум, както и много други.

Страхотна идея, и аз съм на същото мнение ! За това мнение получаваш синя шапка !
Изображение

Даже бих предложил да махнем парламента и правителството, и да ги заменим с една комисия по организиране на референдуми всяка седмица на належащите въпроси.

А за да може хората да гласуват по интернет, най-добре просто за всеки въпрос да се прави една страница за и една против във фейсбук и хората да лайкват :strkstrk

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Яну 30, 2013 6:35 pm 
Аватар

Бегай да решаваш кога ше се напълни басейна. :ohmygod2

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Яну 30, 2013 6:37 pm 
Аватар

Започва да ми се гади и да ми става гнусно от предизборната партийна помия! А това е само началото. Кой знае каква гняз ще ни залее до лятото. Няма толкова гнусно нещо като комуниста.

http://dariknews.bg/view_article.php?article_id=1032898

Бил много кадърен, ама заради полииката на ГЕРБ няма да го подкрепят. Това го разбирам като "който ида предложите все ще сме контра". :ohmygod2 Еми добре де, да му еба майката, дайте тогава да няма изобщо министър на образованието.
Това е всичко друго, но не и опозиция!

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Яну 30, 2013 6:39 pm 
Аватар

SharkyTT написа:
24051914 написа:

Страхотна идея, и аз съм на същото мнение ! За това мнение получаваш синя шапка !
Изображение

Даже бих предложил да махнем парламента и правителството, и да ги заменим с една комисия по организиране на референдуми всяка седмица на належащите въпроси.

А за да може хората да гласуват по интернет, най-добре просто за всеки въпрос да се прави една страница за и една против във фейсбук и хората да лайкват :strkstrk

Точно :smt005 :smt005 :smt005
Популизмът бил част от политиката... то исторически и политическите убийства са част от нея, както и лъжите... то и гъза е на 2 санта от мъдата, ма некси има разлика дали ти лижат едното или другото...

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Яну 30, 2013 6:46 pm 
Аватар

:ohmygod2 човек не знае да плаче ли да се смее ли на такива изказвания!

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Яну 30, 2013 6:50 pm 
Аватар

24051914 написа:
Бегай да решаваш кога ше се напълни басейна. :ohmygod2

Сега имам нова задача, за колко време ще събереш 10 сини шапки, равняващи се на една зелена :strkstrk

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Яну 30, 2013 6:54 pm 
Аватар

24051914 написа:

Ако се замислиш и ще се сетиш, че популизма е тъп подход към управлението на една държава. Примерите са много, пък ти ако искаш плачи.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Яну 30, 2013 6:58 pm 
Аватар

Е то е ясно че Боко назначава академик Воденичаров за да усмири бан-аджиите, които от 4 години уж правят реформи и не са променили абсолютно нищо, освен да се преструктурират в различни секции и институти. А комунягите ги боли фара, ако ще е майка Тереза да назначат, пак ще е кризисен PR ход...

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Яну 30, 2013 7:06 pm 
Аватар

kozarets1914 написа:
24051914 написа:

Ако се замислиш и ще се сетиш, че популизма е тъп подход към управлението на една държава. Примерите са много, пък ти ако искаш плачи.

Като всяко нещо така и популизма може да е лош и добър. Това което казвам е, че един референдум за пушенето има повече смисъл от предходния. И това, че да се слуша народа от време на време може да го наричате популизъм,но ако не бъркам политиците са избрани за да упражняват волята на народа. Съвсем ли сте забравили какво трябва да е демокрацията?

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Яну 30, 2013 7:27 pm 
Аватар

И какъв е смисълът от референдум за тютюнопушенето? Чисто законно дори и в момента можеш да си пушиш навсякъде с минимален риск. Смисълът е точно като тоя за ЯЕЦа - нулев. Не носи никакви последствия, а решението се взима на различни нива.
Изобщо не съм убеден, че има смисъл от национални референдуми - винаги, щом един референдум касае цяла нация, значи има и много пари заложени, а това винаги означава сериозни лобита, страшни манипулации и драстична гавра с истината. В резултат получаваш пряка демокрация с манипулирана информация. Това е като да дадеш на компютърен вирус администраторски права.
Референдума има смисъл ако е локален, за дребни въпроси - както някой беше казал преди страница - две. Дали да има детска градина, дали оттук да мине трамвай, дали да остане тая тревна площ, дали да се строи в Западния парк. Тези неща касаят хората пряко и последствията са доста бързи във времето за тях, за разлика от един АЕЦ например. Затова такива референдуми биха били ангажирали хората, ще бъдат с висока избирателна активност и ще имат смисъл.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Яну 30, 2013 7:34 pm 
Аватар

kozarets1914 написа:
SharkyTT написа:
24051914 написа:

Изображение

Точно :smt005 :smt005 :smt005
Популизмът бил част от политиката... то исторически и политическите убийства са част от нея, както и лъжите... то и гъза е на 2 санта от мъдата, ма некси има разлика дали ти лижат едното или другото...

Разлика има само за тоя, който ти ги лиже. На теб все ще ти е кеф :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Яну 30, 2013 7:49 pm 
Аватар

24051914 написа:
kozarets1914 написа:
24051914 написа:

Като всяко нещо така и популизма може да е лош и добър. Това което казвам е, че един референдум за пушенето има повече смисъл от предходния. И това, че да се слуша народа от време на време може да го наричате популизъм,но ако не бъркам политиците са избрани за да упражняват волята на народа. Съвсем ли сте забравили какво трябва да е демокрацията?

Начи виж са. Т'ва ако мине като референдум викам директно да пускаме и един за мастурбирането на обществени места.
със сигурност поне 50% от хората мастурбират. :smt031
Здравето на околните не може да е за сметка на некви "права" :smt002 Демокрацията е да правиш каквото искаш ама без да пречиш на никой.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Яну 30, 2013 7:59 pm 
Аватар

Съгласен съм с това! Особенно когато се касае за здравето на хората, но нека все пак те да си решат. Аз съм 100%сигурен,че повечето ще гласуват с не и това е повод да се запуши устата на пушачите веднъж завинаги. после няма да имат оправдания от сорта на диктатура дискриминация и т.н.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Яну 30, 2013 8:02 pm 
Аватар

За пореден път ни занимават с Топлофикация - София :smt006 Или да я приватизират, или да я закриват, омръзна ми през 3-4 години предизборно държавата да опрощава милиони дългове :boisw Не искам и една стотинка от моите данъци да отива за да може някой наглец в панелка 15 години да си топли гъза без да плаща :boisw или плащаш и имаш топло, или не плащаш и си ебеш майката :boisw

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Яну 30, 2013 8:15 pm 
Аватар

24051914 написа:
Що да е тъп референдума? Поне 50% от българите пушат и не са доволни от забраната. На един такъв референдум ще има пет пъти по голяма активност от този за белене. Бази, ужким сте за демокрация. :ohmygod2

24051914 написа:
Аз съм 100%сигурен,че повечето ще гласуват с не и това е повод да се запуши устата на пушачите веднъж завинаги. после няма да имат оправдания от сорта на диктатура дискриминация и т.н.

Изображение

Втора шапка в рамките на 1 страници, ако продължаваш така ще събереш 10 преди да се напълни басейна :strkstrk

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Яну 30, 2013 8:24 pm 
Аватар

Ако нямаш какво да кажеш по темата имаш правото да мълчиш. Шапки може да раздаваш колкото си искаш, но все пак не забравяй да сметнеш кога ще се напълни басейна. Иначе оценявам чувството ти за хумор на ниво казармено спално помещение :ohmygod2

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Яну 30, 2013 8:30 pm 
Аватар

24051914, за бога, преустанови участието си в темата :D Бойо би трябвало да те последва също :smt004

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Яну 30, 2013 8:45 pm 
Аватар

теб искам да те питам, как минаха преговорите в ню йорк с инвеститорите за белене! Ще строим ли?

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Яну 30, 2013 8:56 pm 
Аватар

24051914,голЕм си заядливко

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Яну 30, 2013 9:11 pm 
Аватар

Тук някаква игра с награди ли има :smt005 Кой ще събере повече сини шапки :smt005 :smt005 :smt007

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Яну 30, 2013 9:21 pm 
Аватар

24051914 написа:

Кабаиванов, ти ли си? :bigok
Пич, сериозно, има толкова много сериозни теми, които са за референдум, а тази е последната която трябва да се обсъжда. Демокрацията е избиране на народни представители, които да решават за всички, в същността си, а не говорилня, където лоботомираните и зависимите могат да взимат решения по всички въпроси. Това е най, ама най-тъпата тема за референдум, която може да се измисли и която подклажда позатихващия рев на зависимите от тутунките.

Как може въобще да се помисля за такъв референдум използван за 100% популизъм от тия осиротели клошари, да им сера на животеца? В стремежа си да измислят по тъп референдум от този за АЕЦ-а надскочиха себе си.

Командира не им ли се е изсрал вербално на гробовете на тия бедняци в някое интервю днес? :strkstrk

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Яну 30, 2013 9:43 pm 
Аватар

http://www.24chasa.bg/Article.asp?ArticleId=1747302

:bigok :bigok :bigok

Цитат:
До края на тази седмица е трябвало да приключи вътрешна проверка на проекта, но малко преди това е получено писмо от "Пайнер Медиа", с което тя се отказва от субсидията.
:loser2 :loser2 :loser2

Цитат:
В писмо до органа фирмата заява, че ще купи със собствени средства техниката за модернизацията на студиата, тъй като те са от "изключителна важност за дейността на компанията".
:loser2 :loser2 :loser2

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Яну 30, 2013 9:45 pm 
Аватар

Току що Кр.Петков каза, че в някакво скрито от властта представително изследване, ГЕРБ са чак четвърти в София с 14 % , първи били Костов и МаЛтично с 30%, след тях Кунева :smt003

Добрите новини за костунгерите идват по СКАТ :strkstrk

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Яну 30, 2013 9:46 pm 
Аватар

За сметка на това очакваме Иван Ласкин, Слабаков, Венци Мицов и другите велики артисти да спечелят куприльони от пиене и псуване по медиите :smt031

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Яну 30, 2013 9:50 pm 
Аватар

STALKER написа:
Току що Кр.Петков каза, че в някакво скрито от властта представително изследване, ГЕРБ са чак четвърти в София с 14 % , първи били Костов и МаЛтично с 30%, след тях Кунева :smt003

Добрите новини за костунгерите идват по СКАТ :strkstrk

Костов най-накрая реши да извади от дюшека парите от Балкан и Кремиковци и купи СКАТ :strkstrk

Morning Glory написа:
Ценичката на "Южен поток" нещо се поудвоила, милата тя :strkstrk

поне за трети път :loser2
бранника сега ще намери инвеститори в ню йорк и за този проект, нема проблеми

Върнете се в началото
 Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 23198 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 599, 600, 601, 602, 603, 604, 605 ... 774  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]