forum.levski.com

Форум на привържениците на ФК ЛЕВСКИ
Дата и час: Нед Сеп 14, 2025 6:02 pm

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 36100 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 870, 871, 872, 873, 874, 875, 876 ... 1204  Следваща
Автор Съобщение
МнениеПубликувано на: Пон Яну 28, 2013 5:10 pm 

И,че нямаме дълбочина в някои зони. :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Яну 28, 2013 5:11 pm 
Съдържателно :bigok Като цяло малко отбори имат практика да търсят правилните играчи :bigok Повечето търсят и се съсредоточават върху неправилните.

Върнете се в началото

МнениеПубликувано на: Пон Яну 28, 2013 5:12 pm 
Аватар

Е нашият отбор доказано от години търси и намира неправилните, прав е човекО :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Яну 28, 2013 5:44 pm 
Аватар

acrimonious написа:
На мен ИлИл отдавна спря да ми бъде мерило за адекватен треньор...

За мен не беше такова още преди да го назначим и даже съм го казвал, за съжаление не ме опровергава по никакъв начин, даже напротив, ама към момента друг нямаме, а и е крайно време да спрем с тая постоянна смяна на треньори, та единствено ми остава да се надявам на някакво развитие. Плашещото е, че с такива мнения единствено ме убеждава, че развитие нЕма, а вероятно нЕма и да има....

С ЛЕВСКИ И ЩЕ УМРА

www.bgblood.org
facebook: БОДК / BOVBD

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Яну 28, 2013 5:52 pm 
Аватар

Wildkid написа:
acrimonious написа:
На мен ИлИл отдавна спря да ми бъде мерило за адекватен треньор...

За мен не беше такова още преди да го назначим и даже съм го казвал, за съжаление не ме опровергава по никакъв начин, даже напротив, ама към момента друг нямаме, а и е крайно време да спрем с тая постоянна смяна на треньори, та единствено ми остава да се надявам на някакво развитие. Плашещото е, че с такива мнения единствено ме убеждава, че развитие нЕма, а вероятно нЕма и да има....

Ами аз нямам против да оставим адекватен треньор с визия повечко време дори и при слаби резултати. Нашата публика винаги е била сравнително интелигентна и затова такива като Кратко Останич изкараха доста време. Тренировките му бяха добри, имаше адекватно мнение, имахме надежда, че нещата ще се оправят. При Илиян всеки ден съм все по- сигурен, че ще стават по-зле.. Просто държането му е загуба на време за мен.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Яну 28, 2013 7:21 pm 
Аватар

Чш, алооо :slap намери някой по-добър като знаеш много :strkstrk

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Яну 28, 2013 7:28 pm 
99 процента от коментарите са неадекватни като Тополата срещу Локо Пд. ЛИЧНО МНЕНИЕ, ВСЕКИ ИМА ПРАВО НА НЕГО. :bigok

Върнете се в началото

МнениеПубликувано на: Пон Яну 28, 2013 9:11 pm 
Аватар

Абе, важното е, че търсим to4nite хора. :strkstrk

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Яну 28, 2013 9:14 pm 
Аватар

Ми то и треньорът ни е като футболистите - евтин. Кво очаквате? :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Яну 28, 2013 9:27 pm 
Аватар

По този начин сереш върху Бащицата :smt018

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Яну 28, 2013 9:52 pm 
Аватар

Гледах тия дни некъв репортаж от контрола на Черноморец и ми направи впечатление тия как търчат и комбинират върху 5 санта снег. Според мен ще ни изчукат много лошо в Бургъз, а Илиан нищо чудно на връщане към София вече да не треньор.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Яну 28, 2013 10:31 pm 
Аватар

Цитат:
От много време не съм питал!! Но сега имам въпрос.След като цяла есен скаутското звено на ЛЕВСКИ пропътува ИНКОГНИТО цяла ЕВРОПА,защо се купиха 4 футболисти от отбори в България ,които се борят само да не изпаднат?Колко пари струва това скаутско звено и дали си струва??? И с умиление прочетох интервю на треньора на Левски,че вчера сме загубили заради умора от тежки тренировки.Явно другите отбори не тренират, а се пазят за контролите с Левски!!!! Вземете мерки момчета ,че за нов стадион се иска и ОТБОР да имаш,иначе ще ви гледат там само родните ви

Сираков :smt047

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Яну 28, 2013 10:43 pm 
Аватар

Тоя път само дарадонка е изцвъкал, не повече :bigok Но за скаутите е прав. Бимо мамата!

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Яну 29, 2013 12:55 am 

До последно пазех надежда, че Тонев и Илиев ще си вземат поука след толкова много срам тази есен и ще опитат да променят концепцията си за развитието на клуба (или по-точно да си създадат такава, защото в момента нямат никаква), но явно надеждата е била напразна. Стигнало се е дотам, че след позор в Европа и измъчено второ място в България, бой от лит(*кс-етрополе и Лудогорец, треньорът обявява, че отборът се развива във възходяща линия и едва ли не критиките са неуместни. Искам само да припомня на господата, че последният голям отбор на Левски бе изграден с бюджет не по-голям от сегашния и в конкуренция не по-малка от сегашната - чорбата при Васил Божков имаха повече средства за селекция от нас. Примерът как се гради отбор, не е патентован, все още е пресен и не знам дали заради неумение или просто заради завист сегашните силни хора не желаят да го следват. Някой може ли да обясни как така имаме най-силната школа в България (ако се съди по резултатите на юношеските формации), а разчитаме на "млади и перспективни" играчи от Полски Тръмбеш и Долни Дъбник. Как пък толкова не се намери спортно-техническо ръководство, което да подобри организацията и тренировките в ДЮШ и да извършва тоя проклет преход към мъжкия тим. И продължавам да недоумявам кво правят тия некадърници в Кипър, при положение, че след като се приберат и почне сезонът, разни селяци, дето цяла зима са се бъхтали на Белмекен или по разни схлупени зали, ще ги смачкат от бой. За какво въобще се дават тия пари, ние да не сме някакво ваканционно сдружение?

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Яну 29, 2013 1:09 am 

Изображение

Върнете Калин отрепки :slap :slap :slap :slap

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Яну 29, 2013 10:10 am 
Аватар

Smirnoff написа:
До последно пазех надежда, че Тонев и Илиев ще си вземат поука след толкова много срам тази есен и ще опитат да променят концепцията си за развитието на клуба (или по-точно да си създадат такава, защото в момента нямат никаква), но явно надеждата е била напразна. Стигнало се е дотам, че след позор в Европа и измъчено второ място в България, бой от цнда и Лудогорец, треньорът обявява, че отборът се развива във възходяща линия и едва ли не критиките са неуместни. Искам само да припомня на господата, че последният голям отбор на Левски бе изграден с бюджет не по-голям от сегашния и в конкуренция не по-малка от сегашната - чорбата при Васил Божков имаха повече средства за селекция от нас. Примерът как се гради отбор, не е патентован, все още е пресен и не знам дали заради неумение или просто заради завист сегашните силни хора не желаят да го следват. Някой може ли да обясни как така имаме най-силната школа в България (ако се съди по резултатите на юношеските формации), а разчитаме на "млади и перспективни" играчи от Полски Тръмбеш и Долни Дъбник. Как пък толкова не се намери спортно-техническо ръководство, което да подобри организацията и тренировките в ДЮШ и да извършва тоя проклет преход към мъжкия тим. И продължавам да недоумявам кво правят тия некадърници в Кипър, при положение, че след като се приберат и почне сезонът, разни селяци, дето цяла зима са се бъхтали на Белмекен или по разни схлупени зали, ще ги смачкат от бой. За какво въобще се дават тия пари, ние да не сме някакво ваканционно сдружение?

От нЕколко години насам, "смЕ"!

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Яну 29, 2013 1:00 pm 
Аватар

Цитат:
Левски е напът да се отърве от най-ненужния си играч тази зима. Това е нападателят Шурд Арш, който е пред трансфер в Белгия.

"Сините" са в напреднали преговори с последния в местния шампионат Серкъл Брюж. Очаква се до края на деня да има развитие около сделката.

Цената на холандеца беше малко намалена и веднага се намери кандидат-купувач за него. Сега договорката с белгийците е за 150 хил. евро.

В началото на януарския трансферен прозорец цената на Арш беше 200 хил. евро. Тя обаче отказа всички кандидати за подписа му.

"Има развитие около неговия трансфер, но не искам да коментирам нищо. До вторник вечерта всичко ще е ясно.

Искат го и под наем, и директно за купуване. В напреднали разговори сме", сподели агентът на нападателя Николай Жейнов пред вестник "7 дни спорт".

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Яну 29, 2013 3:32 pm 
Аватар

Най-ненужният ни играч :ohmygod Ей богу :ohmygod
И като цъфне напролет Банго Бацил с "Monsieur BatkOv, me transfer", ще цъфнем и вържем :bii_chorbata Важното, е че имаме най-нужните играчи като Милийката, майна :smt005 :ohmygod

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Яну 29, 2013 4:14 pm 
Аватар

Стига сме продавали, да вземем и да купи сега някой :bigok
Цитат:
“Левски” проявява интерес към халф от Кот д`Ивоар, съобщават кипърските медии. Според информациите хора на “сините” са наблюдавали изявите на Гаосу Фофана от Докса Катокопия.

28-годишният полузащитник иска да се раздели с кипърския си тим, а тази вечер трябва да има среща с ръководството на клуба. Интерес към Фофана има и от страна на Омония (Никозия).

http://www.transfermarkt.de/de/gaoussou ... 58696.html
блиц
:loser2

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Яну 29, 2013 4:21 pm 
Аватар

FLAME написа:
Стига сме продавали, да вземем и да купи сега някой :bigok
Цитат:
“Левски” проявява интерес към халф от Кот д`Ивоар, съобщават кипърските медии. Според информациите хора на “сините” са наблюдавали изявите на Гаосу Фофана от Докса Катокопия.

28-годишният полузащитник иска да се раздели с кипърския си тим, а тази вечер трябва да има среща с ръководството на клуба. Интерес към Фофана има и от страна на Омония (Никозия).

http://www.transfermarkt.de/de/gaoussou ... 58696.html
блиц
:loser2

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: това ще е краят.

Този канибал ще изпапа половината съблекалня.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Яну 29, 2013 4:27 pm 
Аватар

Изображение

Изображение

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Яну 29, 2013 4:28 pm 
Аватар

Матондо без брадичката

ти ще бъдеш победен!"

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Яну 29, 2013 4:29 pm 
Аватар

Тоя 100% е опитвал човешко. И е с не повече от 30 кг. наднормено тегло, но с нашите свръх тежки тренировки във фитнеса и на терена бързо ще влезе във върхова форма :lol:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Яну 29, 2013 4:30 pm 
Аватар

Важното е, че е перспективен.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Яну 29, 2013 4:35 pm 
Аватар

Сетих се и за липсващият централен защитник
http://www.transfermarkt.de/de/johnny-s ... 75748.html

Скаутите да се хващат за работа
Изображение

определено такъв защитник не е играл по нашите терени :blass

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Яну 29, 2013 5:10 pm 

Ново 20 :)
Цитат:
Левски привлича халф от България

Левски може да привлече халф от България по време на зимната пауза на първенството. Както е известно, "сините" търсят заместник на Марсиньо, който се върна в Кипър.

След загубата с 0:2 от Аарау в Агия Напа, Илиан Илиев призна, че Левски имат нужда от още играчи, но най-належащо е привличането на халф.

Вчера Илиан още веднъж обяви, че не е изключено "сините" да привлечат още играчи от българското първенство.

До този момент сините взеха само българи от "А" група - Михаил Иванов, Милен Василев, Стефан Велев и Пламен Димов. Скоро бройката на новите от България може да скочи на пет.

До края на месеца сините ще търсят играч от чужбина, след което ще се насочат към България.

Това е и причината Иво Тонев и Илиан, в компанията на Дончо Донев и Николай Митов да наблюдават на живо срещата от кипърското първенство Неа Саламина - АЕЛ Лимасол.

След 1 февруари синьото ръководство ще обяви План "Б" за селекцията, а той е именно привличането на играч от българското първенство.
http://www.gol.bg/levski/2013-01-29/lev ... iia.145513

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Яну 29, 2013 5:18 pm 
Аватар

По-точно нови 20 измислици ;)

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Яну 29, 2013 5:21 pm 
Аватар

Сега им падна на журналягите да творят "новини" :lol:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Яну 29, 2013 5:32 pm 
Аватар

сега е моментът да вземем георги миланов, да си осигурим спечелването на шампионата и влизането в ШЛ с някакви си 1 - 1.5 млн лв плюс процент от бъдеща продажба...

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Яну 29, 2013 5:35 pm 

Дори да има пари:

1) Няма кой да ни го даде.
2) Не мисля че самия той ще иска да дойде в Левски, при положение че със сигурност вече се е настроил, че отиването в чужд отбор е въпрос на време.

Върнете се в началото
 Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 36100 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 870, 871, 872, 873, 874, 875, 876 ... 1204  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]