forum.levski.com

Форум на привържениците на ФК ЛЕВСКИ
Дата и час: Пет Сеп 12, 2025 1:16 am

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 23198 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 595, 596, 597, 598, 599, 600, 601 ... 774  Следваща

Харесва ли ви новото правителство
ПО-СКОРО ДА 65%  65%  [ 87 ]
ПО-СКОРО НЕ 35%  35%  [ 46 ]
Общо гласове : 133
Автор Съобщение
МнениеПубликувано на: Пон Яну 28, 2013 5:57 pm 
Аватар

Ами обясняват, че реално не се е включил, покрил се е, а той е най-големият играч, което е и причината гласовете за "Да" все пак да са повече. Накрая даже го бъзикат как тия 40% явно се дължат само на Иван Костов, както и в прав текст дават обяснение защо се заяждат с него. Както се казваше в пясъчника: "Ама той почна първи!" :lol:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Яну 28, 2013 6:03 pm 
Аватар

Brannik написа:
24051914 написа:
Инвестиционен разход може да го дадеш и 5лева щото няма инвеститори освен руснаците. Защо трябва да сме 100% зависими от тях? 16 мил. лева са много пари и могат да се изразходват по много по добър начин.

Ти в кондиция ли си? Вчера сам каза, че много ясно, че не всичко излиза по медиите, особено при несигурната позиция на правителството, а аз ти казвам, че инвеститор има от януари месец 2012 година, има интерес и от други инвеститори. Само щот ти не си прочел по медиите, че нямало инвеститор и само защото Боко така казал не значи, че няма. Никой инвеститор не е малоумен да заяви официално интерес пред медии при цирковете на правителството и смяната на позицията му относно проекта през ден. Друг вариант е да се вземат заеми, които да започнат да се изплащат след завършване на централата и тя сама да си ги изплати. Варианти на финансиране бол, ние нямаме 16 милиарда, че да ги изразходваме по друг начин.

Къде са тия инвеститори, на станишеф в гардероба ли? Няма инвеститор, който да си мълчи при положение,че боко сто пъти каза,че няма инвеститор. Ти ако искаш да инвестираш излизаш и опровергаваш всички които казват, че няма инвеститор. Видехме на комунистите инвеститора преди нова година-некъв измислен тип който не се знае от къде са го довели. И не отговаряш защо да се набутваме 100% на руснаците и да сме 1000% зависими от тях? Като искате централа направете си акционерно дружество белене и си стройте!

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Яну 28, 2013 6:03 pm 
Аватар

Morning Glory написа:
Иначе е щедро от ваша страна да приписвате 600 000 гласа за "Не" на Командира. Това са сигурно едно 30 депутатски места :strkstrk

Ако си прочел внимателно, аз лично му отделих 2% от гласувалите, тоест около 20 хил. гласа, което е доста правдоподобно на фона на 50-те хиляди за Прошков на общинските избори. :wink: Вярно обаче, че няма как до последно да се знае колко точно хора ще ходят да гласуват, че да "преебем преразглеждането", един вид. Аз лично обаче не успях да видя убедителен аргумент "против" от Сините, за разлика от глистите, които на всички фронтове си се бяха подготвили доста добре. Единственото, от което разбирам покрай дебатите, беше за "земетръсната зона" и дори самият Костов остави ужасяващо дебилно впечатление у мен, защото едно, че изобщо ползва този малоумен аргумент, второ, че дори малко не се беше подготвил и говореше глупости и трето, че Р.Овч. по тази тематика го затапи отвсякъде (индиректно).

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Яну 28, 2013 6:31 pm 
Аватар

Не съм те разбрал явно :strkstrk 2% е по-правдоподобно. От агитпроп изявите покрай референдума съм запознат само с тези на Жорката, но вероятно е така, както казваш :strkstrk

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Яну 28, 2013 6:32 pm 
Бойко уволни първият от министрите си с най-нисък рейтинг след Дянков и Цв.Цв, които знаем са недосегаеми :wink: Май вчера наистина е усетил задвратник, макар да се правеше ан 5 стотинки. :wink:

Върнете се в началото

МнениеПубликувано на: Пон Яну 28, 2013 6:34 pm 
Аватар

Бранник,
ти не признаваш никакви източници даеба. Докладите на Козлодуй са фалшиви, писмото на РВЕ и то. Същевременно не даваш друг източник - общо взето си в позицията, че можеш да сложиш такива данни, каквито си искаш.

Не разбирам обаче какво става с кредита - как го слагаш като инвестиционен разход, а не като оперативен, и къде отиде вноската по него. Или инвеститора ще действа със собствени средства?

Не разбирам и друго - ако реално има инвеститор, то той ще се покаже преди референдума, а не след него.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Яну 28, 2013 6:37 pm 
Оп и Семерджиев от ДКВЕР си отива, Боко в явна акция за общественото мнение и най-вече неправителствените в неговия случай...

Върнете се в началото

МнениеПубликувано на: Пон Яну 28, 2013 6:47 pm 

Македония написа:
Оп и Семерджиев от ДКВЕР си отива, Боко в явна акция за общественото мнение и най-вече неправителствените в неговия случай...

Според Проданов,Бойко умишлено ръководи ГЕРБ към разпад,така че,едва ли e притеснен от общественото мнение.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Яну 28, 2013 6:51 pm 
Аватар

Той води държавата, заеби Герб. Нали се хванахме на бас?

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Яну 28, 2013 7:00 pm 

tprodanov написа:
Той води държавата, заеби Герб. Нали се хванахме на бас?

Да,ако искаш измисли,някакъв залог,който да можем да изпълним и двамата ;)

Ще дам дори прогнозни проценти :

1 ГЕРБ - 25-27 %
2 БСП - 22-25 %
3 Кунева 7-10 %
4 ДПС 5-8 %
5 Синята коалиция 3-5 %
6 Атака + ВМРО 3-5 %

Естествено,процентите може драстично да се променят до юли месец,но все пак мисля,че ГЕРБ ще победят минимално БСП,каквото и да се случи.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Яну 28, 2013 7:39 pm 
Аватар

tprodanov написа:
Бранник,
ти не признаваш никакви източници даеба. Докладите на Козлодуй са фалшиви, писмото на РВЕ и то. Същевременно не даваш друг източник - общо взето си в позицията, че можеш да сложиш такива данни, каквито си искаш.

Не разбирам обаче какво става с кредита - как го слагаш като инвестиционен разход, а не като оперативен, и къде отиде вноската по него. Или инвеститора ще действа със собствени средства?

Не разбирам и друго - ако реално има инвеститор, то той ще се покаже преди референдума, а не след него.

Да, не признавам фалшификации. Такова писмо на рве няма. Годишните отчети на Козлодуй може и да не са фалшиви, но са манипулирани при всички положения или ти смяташ, че от Козлодуй не се източват пари? Какъв друг източик да ти дам - аз анализите и числата ги имам на компютъра, а са се появили на компютъра ми от времето когато работех по проекта Белене. За какво ми е друг източник? И сам можеш да си направиш проучване - това ли са произведените мегават часа на Козлодуй и на такава цена ли са продавани, това е просто и предполагам ако гугълнеш ще го намериш. Оттам нататък идват разходите, които за мен са завишени с около 70 милиона. Това, което съм дал, са и числата на Белене. Най-грубо сложени естествено, имам ги в доста по-подробен вид. Иначе никой себеуважаващ се инвеститор няма да се вкара в цирковете на правителство, което очевидно не иска да реализира проекта. Те само за пред хората уж търсят инвеститор и казват, че няма, а реалността е друга - имат външен натиск и си въртят гъзовете.

24051914, как по-точно се набутваме на руснаците на 100%? Питах те вече 5 пъти - при положение, че 30% от оборудването е немско и френско то зависими ли сме от Германия и Франция. Ядрено гориво не произвежда само Русия.

Доста силна пресконференция на ВМРО снощи, съгласен съм почти на 100% с нея:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Яну 28, 2013 7:47 pm 
Аватар

mihaelo_joro,нас всички трябва да ни е много срам,че допуснахме една лява партия да звучи по-демократично от властоимащите,които претендират,че са десни,но това само те си го знаят.Силно разчитам,че това което си решил че са прогнози,няма да се сбъдне,дори и защото гласоподавателя е напълно опрян до стената и вярвам,че ще има повече отворени очи.Да ,веднага идва другият въпрос,за кого да се гласува на предстоящите избори.Да,сегашните "господари"доста успешно успяха да върнат чрез интриги,заплахи Бог знае още какво,двупартийната система,но все пак ,колкото и да е трудно,все пак остана някакъв изход.И за мен е пределно ясен,или сините в атака,или аре на дърти години с куфарчетата и семейството ми по-далечко оттук.Като аз не се заблуждавам,че за тези,за които ще гласувам ще спечелят изборите,интересува ме да имат достатъчно представителство,което да поспира комунистическо-милиционерските съзаклятници.
ПП.А атака-вмро могат само да почистват снега пред Народното събрание

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Яну 28, 2013 7:52 pm 
Аватар

Очевидно, че референдума не е противоконституционен, нито противоречи на Закона за пряко участие на гражданите в държавната власт и местното самоуправление, така, че няма смисъл да се лае по тази тема :wink: Това, че 80% от имащите право на глас му пяха означава две неща : първо, че масово хората не разбраха за какво трябва да гласуват и второ, че така формулиран референдума е брутално малоумен :bigok, а от тези 20% гласували, 40% категорично не искат да продължават комунистическите далаверки на Р.Овч и ко :wink:, може би това не са сигурни гласоподаватели на СК, но биха могли да бъдат привлечени с една ясно и точна програма :roll:, от тези 60% гласували с ДА най-малко 2/3 от тях отидоха да гласуват с "червената" бюлетина както винаги са правили. Тези които не гласуваха не може да се каже, че са твърдо против изграждането на АЕЦ Белене, просто не и по този начин, но ако се гласуваше за "Искате ли да бъде построена АЕЦ Белене, но само и единствено след привличане на чужди инвеститори и без ангажименти за изкупуване на електроенергията", според мен гласувалите с ДА щяха да са поне 80% :wink:, само,че при така зададен въпрос не съм сигурен дали референдума нямаше да бъде обявен за нелигитимен :wink:
И разбира се коалицията БКП-ДПС-Атака-ВМРО е налице, инвестициите от Москва почват да се изплащат, явно ще бъдем свидетели на интересни избори :bii_chorbata

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Яну 28, 2013 8:26 pm 

идеята на референдумите не е ли точно да са аполитични?
защото веч втори ден слушам как еди коя си партия спечелила, еди коя си загубила, това било разгромен вот срещу еди кой си...ебахти. аз за тва не гласувах. тва не беше референдум, а тотален фарс

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Яну 28, 2013 8:30 pm 
Аватар

Да, но все пак всяка партия застава зад даден избор. Сега като 60% са гласували ДА, ами ГЕРБ е против Беляне, това означава че тъй като ГЕРБ са спечели предните избори с мнозинство, то голяма част от тухният електорат не са съгласни с партийното им решение.

Естествено тъй като избирателната активност е толкова малка, това са пълни групости на комунистите, защото тея 60% гласували ДА, реално като бройка са по-малко от техният електорат на последните избори. Докато ГЕРБ още от самото начало демнстрираха, че този референдум им е през кура. Бойко по същата логика, може да каже, че 80% от гласоподавателите са съгласни с него, защото не са пуснали бюлетина и неформално са против Беляне.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Яну 28, 2013 9:19 pm 
Аватар

SharkyTT написа:
Да, но все пак всяка партия застава зад даден избор. Сега като 60% са гласували ДА, ами ГЕРБ е против Беляне, това означава че тъй като ГЕРБ са спечели предните избори с мнозинство, то голяма част от тухният електорат не са съгласни с партийното им решение.

Естествено тъй като избирателната активност е толкова малка, това са пълни групости на комунистите, защото тея 60% гласували ДА, реално като бройка са по-малко от техният електорат на последните избори. Докато ГЕРБ още от самото начало демнстрираха, че този референдум им е през кура. Бойко по същата логика, може да каже, че 80% от гласоподавателите са съгласни с него, защото не са пуснали бюлетина и неформално са против Беляне.

По същата логика 80% не са гласували с не и са против Бойко...
Баси, партиите, баси тъпите им лидери... Казвам ви аз, че има ли партии(поне в България е така) партийните интереси са над държавните...
Няма реализъм и тв'а е...

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Яну 28, 2013 10:19 pm 

Ivan63 написа:
mihaelo_joro,нас всички трябва да ни е много срам,че допуснахме една лява партия да звучи по-демократично от властоимащите,които претендират,че са десни,но това само те си го знаят.Силно разчитам,че това което си решил че са прогнози,няма да се сбъдне,дори и защото гласоподавателя е напълно опрян до стената и вярвам,че ще има повече отворени очи.Да ,веднага идва другият въпрос,за кого да се гласува на предстоящите избори.Да,сегашните "господари"доста успешно успяха да върнат чрез интриги,заплахи Бог знае още какво,двупартийната система,но все пак ,колкото и да е трудно,все пак остана някакъв изход.И за мен е пределно ясен,или сините в атака,или аре на дърти години с куфарчетата и семейството ми по-далечко оттук.Като аз не се заблуждавам,че за тези,за които ще гласувам ще спечелят изборите,интересува ме да имат достатъчно представителство,което да поспира комунистическо-милиционерските съзаклятници.
ПП.А атака-вмро могат само да почистват снега пред Народното събрание

Това е положението в България в момента,хубаво,лошо,това е....И аз копнея БСП да не съществува,но не само,че не отслабна,ами и хората постоянно и дават втори шанс.Положението е точно БСП или ГЕРБ за 6 месеца,не очаквам двете партии да направят нещо толкова драматично,че да успеят да повишат или да намалят своята популярност значително.Аз не вярвам,че в България се заражда двуполюсният модел,защото ГЕРБ са поредното политическо явление,махне ли се Бойко,партията отива в небитието,докато червените боклуци имам чувство,че и светът да падне,те отново ще са фактор за съжаление....

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Яну 28, 2013 10:24 pm 
Аватар

Тва сближаване между МВРО-Атака и БСП ми е интересно дали няма да се задълбочи в следващия парламент...Днес оня Людмил Георгиев, чичото на Чората, дето беше в ръководството на ДПС, явно вече е към Касим Дал и даде доста интересно интервю по БТВ. Според него, ДПС със сигурност ще участва в следващото правителство, независимо дали с БСП или ГЕРБ

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Яну 28, 2013 10:29 pm 

е от изказването на бойко днес пак пролича, че се гласи за коалиция със обединените сини. щото сложи в един кюп дпц, бсп и кунева

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Яну 28, 2013 11:33 pm 
Аватар

Wildkid написа:
Пак питам, ти какво си мислиш, че щеше да стане, ако тоя референдум беше събрал достатъчно гласове и се беше гласувало с "ДА"?

Пак нямаше да се построи, но щеха да се източат още 1-2 милиарда от точните фирми. Защо си мислиш, че бранника, единственият човек на света , който може да вземе 8 млрд евро кредит без лихва, така се пали за тоя проект? :strkstrk

south написа:
Morning Glory написа:
Иначе е щедро от ваша страна да приписвате 600 000 гласа за "Не" на Командира. Това са сигурно едно 30 депутатски места :strkstrk

Ако си прочел внимателно, аз лично му отделих 2% от гласувалите, тоест около 20 хил. гласа, което е доста правдоподобно на фона на 50-те хиляди за Прошков на общинските избори. :wink: Вярно обаче, че няма как до последно да се знае колко точно хора ще ходят да гласуват, че да "преебем преразглеждането", един вид. Аз лично обаче не успях да видя убедителен аргумент "против" от Сините, за разлика от глистите, които на всички фронтове си се бяха подготвили доста добре. Единственото, от което разбирам покрай дебатите, беше за "земетръсната зона" и дори самият Костов остави ужасяващо дебилно впечатление у мен, защото едно, че изобщо ползва този малоумен аргумент, второ, че дори малко не се беше подготвил и говореше глупости и трето, че Р.Овч. по тази тематика го затапи отвсякъде (индиректно).

Екзит пола дава на СК около 3.5 % , което е доста добре предвид голямата мобилизация на бсп спрямо другите партии. Всъщност според мен Комунетата юни месец ще имат по-нисък резултат от миналите избори и със сигурност нема да минат 20%.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Яну 29, 2013 12:16 am 
Аватар

basma написа:
е от изказването на бойко днес пак пролича, че се гласи за коалиция със обединените сини. щото сложи в един кюп дпц, бсп и кунева

Аз не знам как още се мъчите нещо да предвидите по изказванията на Бойко, макар да няма важен въпрос, по който да не се завъртял на 180 градуса. :lol:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Яну 29, 2013 12:27 am 
Аватар

Комунетата почват доста успешно да се представят като единствената алтернатива на ГЕРБ и това ще им даде добър резултат, със сигурност по-добър от 2009. СК също имат нелош шанс за по-голямо представителство ако успеят да преборят Кунева за гласовете на нормалните десни.
Искрено се надявам "какфявата" коалиция МВРО - Атака (Москва) да не влязат, но и те си имат шанс. ГЕРБ ще са първи, макар и с малко, готов съм и аз да хвана бас с проданов :bigok .

в сърцата ни разпръсква светлина

Един Апостол, свето име – Левски

Идея, Пример и Борба!“

Димчо Дебелянов

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Яну 29, 2013 12:30 am 

nazional написа:
Комунетата почват доста успешно да се представят като единствената алтернатива на ГЕРБ и това ще им даде добър резултат, със сигурност по-добър от 2009. СК също имат нелош шанс за по-голямо представителство ако успеят да преборят Кунева за гласовете на нормалните десни.
Искрено се надявам "какфявата" коалиция МВРО - Атака (Москва) да не влязат, но и те си имат шанс. ГЕРБ ще са първи, макар и с малко, готов съм и аз да хвана бас с проданов :bigok .

Станахме 3-ма :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Яну 29, 2013 12:39 am 

Станаха 4 мнения на страницата, бях казал максимум 3 :s_police

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Яну 29, 2013 12:41 am 
Аватар

Мислех да е на каса бира, обаче две каси ше ми дойдат много. Единия от вас ще ми носи вратни пърожли :bigok
За мен е далеч по-неясно представянето на Кунева и ДПС.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Яну 29, 2013 12:46 am 

Omraz написа:
Станаха 4 мнения на страницата, бях казал максимум 3 :s_police

Мисля,че ще направиш изключение,все пак става въпрос за уточнение относно баса :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Яну 29, 2013 12:47 am 
Аватар

В момента гледам супер мега гига скандално предаване по Анал 1 :strkstrk Денис Резов води някакво предаване и карат Татяна Дончева да пее рап :smt005 :smt005 :smt005 :smt005 :smt005

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Яну 29, 2013 12:54 am 
Аватар

Не зная защо мислите, че този вот е партиен. В Плевен от 4 мандата социалистите не са печелили. Активността е най високата и процента ДА е най висок. Това значи ли, че комунягите ще вземат най много гласове в тази област? Ще вземат, ама в някой друг живот. От моите познати, които гласуваха с Да, няма нито един който ще гласува за тях. В София може да се е гласувало партийно, но тук не.
Аз например, не съм гласувал от 97 ма година и няма да гласувам, защото за партия няма да го направя, а мажоритарните кандидати в смесената система не носят никаква отговорност, както и партиите.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Яну 29, 2013 1:02 am 
Аватар

Проданов, да включим и няколко литра мента в баса? :strkstrk

Смит и аз припаднах като го видях това :smt005

в сърцата ни разпръсква светлина

Един Апостол, свето име – Левски

Идея, Пример и Борба!“

Димчо Дебелянов

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Яну 29, 2013 1:11 am 
Аватар

Абе всички ли т'ва сме гледали бе :smt005

Върнете се в началото
 Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 23198 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 595, 596, 597, 598, 599, 600, 601 ... 774  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]