forum.levski.com

Форум на привържениците на ФК ЛЕВСКИ
Дата и час: Пон Юли 14, 2025 12:28 am

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 4005 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 68, 69, 70, 71, 72, 73, 74 ... 134  Следваща
Автор Съобщение
МнениеПубликувано на: Пон Яну 21, 2013 10:51 pm 
Аватар

Читаво оборудване е около 1200 лв, но трябва да си намериш добър майстор да ти монтира и настрои чинията.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Яну 21, 2013 11:01 pm 
Аватар

ши пратиш твойти гастербайтери бе...аз поемам хотел....обяд...курви...пиано бар...едно друго.... :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Яну 21, 2013 11:53 pm 
Аватар

Аз немам. Ползвам некъв темерут тук. Мога да дойда само за яденето, пиенето и курвите :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Яну 22, 2013 1:23 am 
Аватар

Цитат:
Комисар Златанов след боя в Борисовата градина: Имаме хора под прикритие сред агитките

Внимавайте, ушев е навсякъде :octo Ушев, ако четеш, КУР-ът да ми ядеш :blowj

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Яну 22, 2013 1:30 am 
Аватар

Тони сладоледа ще е новият главен герой в Под прикритие в 4ти сезон. :strkstrk

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Яну 22, 2013 12:13 pm 
Аватар

Цитат:
Вечното дерби между лит(*кс-етрополе и Левски ще е на 27 април, Лазаровден, стана ясно от предварителните преговори за програмата на първенството ни през пролетта.

Да се връщат никовете 27 умрете свине! :bigok :hitl1

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Яну 22, 2013 12:16 pm 
Аватар

Седем:Едно написа:
Аз немам. Ползвам некъв темерут тук. Мога да дойда само за яденето, пиенето и курвите :bigok

Аз пък ще дойда само за курвите, че ако на бачи Тони разчиташ, ще си останат недонаебани милинките :?

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Яну 22, 2013 12:20 pm 

Ръкавицата беше хвърлена :strkstrk Седем:едно не се давай, докажи се! :strkstrk

А добре, знае ли се къде и кога ше играеме с/у гората?

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Яну 22, 2013 1:45 pm 
Аватар

Цитат:
Венци Стефанов за трансфера на Тошко Янчев в Славия: Бял човек при бели хора идва.

Баче Венци отново громи с коментара си :strkstrk

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Яну 22, 2013 2:42 pm 
Аватар

mech0 написа:
Цитат:
Венци Стефанов за трансфера на Тошко Янчев в Славия: Бял човек при бели хора идва.

Баче Венци отново громи с коментара си :strkstrk

Ама не е прав, щото по тая логика неговите самураи трябваше да са при жалтити :strkstrk

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Яну 22, 2013 2:54 pm 
Аватар

И освен това точно Тошку ЯнчеФ е доста далеч от определението "бял човек" :strkstrk

С ЛЕВСКИ И ЩЕ УМРА

www.bgblood.org
facebook: БОДК / BOVBD

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Яну 22, 2013 4:23 pm 
Аватар

Бел или църен, вярвам, че добре ще се метнат с Вили на чорбата тоя полусезон и ще има "шостанабе" :strkstrk

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Яну 26, 2013 12:09 pm 
Аватар

:mrgreen:

Цитат:
В Ботев (Пловдив) продължават да мислят за трансферна бомба тази зима. "Жълто-черните" са се прицелили в бившата голова машина на Левски Гара Дембеле. 26-годишният французин е в плановете на Станимир Стоилов след отказа на Валери Божинов за заиграе на Колежа. Мъри има картбланш от собственика Цветан Василев за грандиозен зимен трансфер. Освен с Дембеле хасковлията продължава през ден да се чува и с низвергнатия в Дуисбург Валери Домовчийски.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Яну 26, 2013 12:21 pm 
Аватар

Накрая ще вземат Срас.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Яну 26, 2013 1:02 pm 
Аватар

По-скоро Певецо :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Яну 27, 2013 4:10 pm 
Аватар

"Надявам се Левски да стане шампион, желая им да спечелят 14 мача през пролетта и да загубят само един, тук във Варна. Хубаво е Левски да стане шампион, защото четвърта година без трофей е много. Не титлата обаче е най-важното, трябва да се направи отбор, да изградиш стил, хората да се забавляват и накрая да станеш шампион. Това е последствие на нещата."

Въпреки че Гонзо измъчи синя България като треньор и ръководител на Левски, си остава голям човек и Левскар! :smt023 Желая му успех в Черно Море! И да Ибе мощно чорбата и домус ага. :strkstrk

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Яну 27, 2013 8:56 pm 
Пожелавам на Гонзо да смаже свинктера на двата турски отбора :smt023 Притеснява ме обаче как ще бъде обявен за главния и смъртен виновник и какви лайна ще отнесе, ако наще капути решат да изиграят поредния си спектакъл насред Варна и потвърдят мнението ни за тях с един хикс или загуба от ряците...

Върнете се в началото

МнениеПубликувано на: Нед Яну 27, 2013 9:17 pm 
Аватар

И да паднем във Варна (което няма да е нищо невиждано)..със сигурност няма да скача и се търкаля по пистата ,като бачи Кокалеско.Ако стане така и отнесе лайна и кълнежи..сме си станали типични чорбари.

Иначе усещам,че Гонзо ще ибе чорби,рязани и кюрда тоя сезон :strkstrk

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Яну 28, 2013 10:23 am 
Аватар

А на мен ми се струва, че Гонзо ще вземе точки само от нас....

С ЛЕВСКИ И ЩЕ УМРА

www.bgblood.org
facebook: БОДК / BOVBD

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Яну 28, 2013 4:35 pm 
Аватар

Аз пък искам Кокала пак да ни е треньор. Илиян ме разочарова напълно...... :ls-cup :ls-cup

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Яну 28, 2013 4:57 pm 

http://gong.bg/view_article.php?article_id=324609

Спартак Варна приключи!

Футболният отбор Спартак 1918 както се и очакваше днес в 14 часа официално преустанови подготовката си и футболистите ще си търсят нови клубове. Това разкриха самите те на импровизирана среща с представители на медиите. Играчите и треньорския щаб очакваше все пак някой от ръководството да пристигне на стадиона и да внесе някаква яснота какво става с отбора. Това обаче не се случи. Бившият спортен директор на Спартак Живко Великов, който още в петък се оттегли от отбора и футбола също бе с играчите днес и запозна и медиите с факта, че Инжстрой повече няма да издържа отбора.

„Вече всеки е свободен да си търси нов отбор. Спираме с тренировките”, категоричен е старши треньорът на отбора Иван Найденов.

„При условие, че от два дни не се появява никой, това е ясен знак”, каза вратарят на Спартак Генко Славов.

„Ако нещо не се случи генерално, мащабно..какви надежди да имаме. До края на седмицата дори е късно, защото не знам кой ще остане въобще тук”, каза Марин Петров.

„Тук съм, защото съм поел ангажимент да поясня на футболистите ситуацията каква е, защото няма кой да им я обясни. Няма да дойде никой да им я обясни. За да знаят докато има време да си намерят отбори. Отбор вече няма. Следващото решение е да пуснем до края на седмицата факс до футболния съюз и остават само юношите”, коментира Живко Великов.

Този човек в който отбор е отишъл,него е съсипал...

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Яну 28, 2013 6:24 pm 
Аватар

http://www.sportal.bg/news.php?news=408135

Това нашите пеперуди да го прочетат, особено частта за отстранените тестиси и после да се оплакват как са изтощени от цикъла сряда - събота вечер в син сити :ohmygod2

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Яну 28, 2013 7:59 pm 
Аватар

Шпайдела, момче :boisw

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Яну 28, 2013 8:09 pm 
Аватар

Mr. Smith написа:
Шпайдела, момче :boisw

От нашите треньори по добър от него нямаше. Вуцов предвижваше пакети, а бай Пенчо сочеше с палец, тоя оня...

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Яну 29, 2013 8:28 pm 

Отборът на ЛЕВСКИ с треньор Васил Методиев беше най-силния отбор на ЛЕВСКИ, който съм гледал някога! Играеше страхотен футбол и мачкаше всички отбори в България, а чорбата ги бихме седем пъти подред! Отборът на Шпайдела щеше да направи и пробив в Европа, но за наше съжаление, срещнахме рано днепър ( Украйна, а тогава от ссср )! Първия мач ги бихме 3-1 в София, като ги надиграхме категорично и направо се оттърваха с малко, а аз бях убеден, че ще ги бием и в Украйна! Но не стана така! Явно по заповед отгоре, нашите не играха нищо в този мач. днепър поведоха с 2-0, а нашите футболистти нямаха никакво намерение да вкарват гол, като върхът на сладоледа беше моментът, в който реферът свири дузпа в наша полза! Сираков заложи топката на дузпата и се готвеше да я бие, но се появи от някъде Спасов и много леко подаде топката на техния вратар :ohmygod ! Това беше много грозна картинка и не вярвам да е зарадвало Украинските фенове :oops: ! Шпайдела го отнесе, заради това, че буферите биха динамо ( Киев ) и се страхуваше от ново уволнение :smt012 ! Така, че победата на буферите навреди и на нас! :levski

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Яну 30, 2013 6:00 pm 
Аватар

Ако не бяха гнусните комунисти на проклетия им 7 ноември тогава....не ми се мисли докъде можехме да стигнем....след като по заповед им се нагъзихме, на съветските изроди им се падна Бордо (нищо особено) и естествено ги отстрани....след това Бордо изигра полуфинал с Юве и загуби драматично 2:0 и 0:3 ....като нищо можехме да играем НИЕ на този полуфинал...а финалът го знаете Юве - Ливърпул....Хейзел....забраната за английските клубове...
Та без изобщо да се изхвърлям съвсем спокойно историята можеше да не е такава каквато я знаем днес :(

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Яну 30, 2013 7:39 pm 
Аватар

Levskar67 написа:
Отборът на ЛЕВСКИ с треньор Васил Методиев беше най-силния отбор на ЛЕВСКИ, който съм гледал някога! Играеше страхотен футбол и мачкаше всички отбори в България, а чорбата ги бихме седем пъти подред! Отборът на Шпайдела щеше да направи и пробив в Европа, но за наше съжаление, срещнахме рано днепър ( Украйна, а тогава от ссср )! Първия мач ги бихме 3-1 в София, като ги надиграхме категорично и направо се оттърваха с малко, а аз бях убеден, че ще ги бием и в Украйна! Но не стана така! Явно по заповед отгоре, нашите не играха нищо в този мач. днепър поведоха с 2-0, а нашите футболистти нямаха никакво намерение да вкарват гол, като върхът на сладоледа беше моментът, в който реферът свири дузпа в наша полза! Сираков заложи топката на дузпата и се готвеше да я бие, но се появи от някъде Спасов и много леко подаде топката на техния вратар :ohmygod ! Това беше много грозна картинка и не вярвам да е зарадвало Украинските фенове :oops: ! Шпайдела го отнесе, заради това, че буферите биха динамо ( Киев ) и се страхуваше от ново уволнение :smt012 ! Така, че победата на буферите навреди и на нас! :levski

Аз доколкото си спомням я би навън или удари греда май... :smt017

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Яну 30, 2013 7:53 pm 
Аватар

Май съм я срещал в тубата тая дузпа, ако не греша я би леко, вратаря спаси и имахме шанс за лесна добавка, но пак нещо се преебаха нещата... най-добре някой да изпъкне с линк :smt003

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Яну 30, 2013 7:58 pm 
Аватар

http://vbox7.com/play:m06abc80
Мисля че това е дузпата ако не греша,защото Мичмана в началото споменава Днепър :smt006
После има кадри от Сектор Б :levski

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Яну 30, 2013 8:02 pm 
Аватар

Твай, да.
Иначе дори само от тия кадри си личи "атмосферата Аржентина" :ohmygod
Тоя мач май го играхме в некъв полусекретен град - Кривой рог, дето не знам дали го слагаха по картите тогава :ohmygod2 Блядска раОта :sm_horse

Върнете се в началото
 Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 4005 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 68, 69, 70, 71, 72, 73, 74 ... 134  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]