forum.levski.com

Форум на привържениците на ФК ЛЕВСКИ
Дата и час: Нед Сеп 14, 2025 6:05 pm

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 36100 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 869, 870, 871, 872, 873, 874, 875 ... 1204  Следваща
Автор Съобщение
МнениеПубликувано на: Нед Яну 27, 2013 9:43 pm 
Аватар

Важното е да не взимаме на проби, че е мноУ непрестижно и клошарско :bigok
Нищо, че Бардон, а май и Томашич, точно след проби ги взехме :wink:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Яну 27, 2013 9:46 pm 
Аватар

Как преиначаваш жестоко думите ама аре, при теб е нормално.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Яну 27, 2013 9:46 pm 
Аватар

acrimonious написа:
Kryten написа:
Само не сравнявай нашата политика с тази на ЧЦ. Те карат 15 играчи на проби и взимат 3ма. Ако Илиан доведе 15 играча на проби ще бъде сринат и публично линчуван. Пък и чъц не съм забелязал да се бори дори за ЕКТ.

Илиян от торбата с путките пак ще набара хуя, а от 15 играча на проби ще подпише с Милийката, така че по- добре въобще да не го прави :loser2

Важното е ние от торбата винаги да вадим путките :strkstrk

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Яну 27, 2013 9:50 pm 
Аватар

Погледнете го от хубавата страна, няма как да ни изненадат с нещо. Т'ва е все едно да имаш шавлива приятелка, която ти е изневерявала безброй пъти и ти да си шокиран всеки път, когато разбереш! :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Яну 27, 2013 10:25 pm 
Аватар

Ти нещо няма ли да извадиш от цилиндъра :bigok или вече те е шубе от народната воля :loser2

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Яну 27, 2013 11:10 pm 
Аватар

Един голям фалос ни чака в цилиндъра :bigok Избери си кой предпочиташ - Мандинго, Роко или Начо Видал :smt017

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Яну 28, 2013 12:22 am 
Аватар

А какво стана с изненадите :bigok а, А, А Кой сега ще понесе отговорността :bigok Кой, кой, кой,кой :loser2

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Яну 28, 2013 12:42 am 
Аватар

Да подхраним малко илюзиите. Спиртала пишат, че Иво Т. бат Дончо и Илианката са ходили да гледат НЕА Саламис и АЕЛ Лимасол :lol: Ако приемем, че не са излъгали журналята и не са обикаляли по курви, най-вероятно следят некой :bigok
А добрата новина е, че и двата отбора имат по един висок централен защитник, който не се казва Милиев. За сега това е добра новина ЗА ТЯХ, но надеждите са безплатни :strkstrk

http://www.transfermarkt.de/en/dosa-junior/profil/spieler_133450.html
http://www.transfermarkt.co.uk/en/karoly-graszl/profil/spieler_74315.html

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Яну 28, 2013 1:15 am 
Аватар

STALKER написа:
Да подхраним малко илюзиите. Спиртала пишат, че Иво Т. бат Дончо и Илианката са ходили да гледат НЕА Саламис и АЕЛ Лимасол :lol: Ако приемем, че не са излъгали журналята и не са обикаляли по курви, най-вероятно следят некой :bigok
А добрата новина е, че и двата отбора имат по един висок централен защитник, който не се казва Милиев. За сега това е добра новина ЗА ТЯХ, но надеждите са безплатни :strkstrk

Не търсехме ли плеймейкър? Или к'вото дойде :strkstrk

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Яну 28, 2013 3:09 am 
Аватар

Ние взимаме само поливалентни футболисти. Крило, дефанзивен халф и бек в едно. :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Яну 28, 2013 9:03 am 
Аватар

STALKER написа:

според ММач "почти сигурно" е гледан този
http://www.transfermarkt.de/de/helio-ro ... 33782.html

Според мен просто са гледали мача, както Дончо дето ходи в Испания да гледа централен нападател, бил много добър, ама нашите не знаели,че му искат няколко милиона евро :blass

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие: Re:
МнениеПубликувано на: Пон Яну 28, 2013 11:54 am 
Let There Be Rock написа:
al3kz написа:
Анхел Ди Мария е роден на 14 февруари 1988 година. Той е висок 167 см и тежи 55 кг.

Този е с перфектни мерки за конкурса "Мини мис" ...

Да си припомним :strkstrk

Върнете се в началото

МнениеПубликувано на: Пон Яну 28, 2013 12:00 pm 
Аватар

FLAME написа:
STALKER написа:

според ММач "почти сигурно" е гледан този
http://www.transfermarkt.de/de/helio-ro ... 33782.html

Според мен просто са гледали мача, както Дончо дето ходи в Испания да гледа централен нападател, бил много добър, ама нашите не знаели,че му искат няколко милиона евро :blass

Е този го дават дясно крило. Ние не търсим дясно крило? :roll:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Яну 28, 2013 1:05 pm 
Аватар

Аз казвам какво пише, друг е въпросът,че този от ММач не е играл въобще :blass както и унгарецът.
http://www.soccerway.com/matches/2013/0 ... l/1298379/
Държа си на мнението,че просто са гледали мача :8)

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Яну 28, 2013 1:12 pm 
Аватар

Пак ли крила бе :smt005

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Яну 28, 2013 1:42 pm 
Аватар

Е, кво като играе крило, ние ще го вземем за централен защитник :strkstrk

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Яну 28, 2013 2:30 pm 

Дон Балон ама все пак ....

Цитат:
Левски разменя Арш за нов халф

28 януари 2013 09:29

Сьорд ще бъде пратен в кипърски отбор, откъдето сините ще вземат полузащитник

Левски пече бартер на ненужния Сьорд Арш срещу нов халф. Холандецът не успява да си намери нов отбор, след като игра под наем в Тяндзин (Китай) през 2012-а. Сините искат 200 хиляди евро за деветката.

Председателят на управата Иво Тонев, който е вече на лагера в Кипър, разговаря специално с Арш. И му потвърди, че е нежелан. Сьорд прие вариант да бъде пратен в кипърски отбор, откъдето в замяна Левски да вземе така мечтания полузащитник. Холандецът обаче държи да получава заплата от калибъра на “синята”, която е 150 хиляди евро чисти годишно, пише "Труд".

В същото време Левски от две седмици оглежда футболисти в Кипър, така че сделката ще е изгодна и няма да струва нищо на клуба като трансферна сума. Особено в настоящия период, когато липсва свеж капитал, дори стотина хиляди евро е твърде едра сума за "Герена".

Снощи Тонев и още трима от щаба отидоха на пореден мач в Кипър. Те бяха на “Неа Саламина” - АЕЛ (Лимасол) с цел да наблюдават халфове.

Ако бартерът не стане, ще се оглеждат възможности за Арш с Русия, Китай и Южна Корея, където пазарът затваря по-късно.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Яну 28, 2013 2:42 pm 
Аватар

Ако някой се навие на бартер за Арш, значи халфът ще е страшна класа :strkstrk По- добре да вземат онова испанчето- Ла Паме Кура..

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Яну 28, 2013 2:47 pm 

В момента има много добри играчи,които или са свободни или са на добра цена,поне според трансфермаркет,ако може човек горе-долу да се довери на този сайт.На Левски,трябват истински скаути,които да усещат тия промени...Айде разбирам,че да вземеш Дренте,наистина сигурно изисква огромни усилия и финанси,но има много момчета,които чакат да бъдат взети и да им се даде шанс.Трябват и пари разбира се,ако не можеш да си позволиш да отделиш 500 хил. евро за един играч,значи не може и да очакваш да сглобиш добър отбор,който в Европа да се представя на ниво.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Яну 28, 2013 4:13 pm 
Аватар

mihaelo_joro написа:
В момента има много добри играчи,които или са свободни или са на добра цена,поне според трансфермаркет,ако може човек горе-долу да се довери на този сайт.На Левски,трябват истински скаути,които да усещат тия промени...Айде разбирам,че да вземеш Дренте,наистина сигурно изисква огромни усилия и финанси,но има много момчета,които чакат да бъдат взети и да им се даде шанс.Трябват и пари разбира се,ако не можеш да си позволиш да отделиш 500 хил. евро за един играч,значи не може и да очакваш да сглобиш добър отбор,който в Европа да се представя на ниво.

Че то 500 хил ни са всичките пари за селекция :loser2

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Яну 28, 2013 4:19 pm 
Аватар

http://en.wikipedia.org/wiki/Jeanvion_Yulu-Matondo FREE AGENT
:bigok :bigok :bigok :bigok :bigok :bigok :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Яну 28, 2013 4:19 pm 
Аватар

Основното, което ме притеснява мен е това, че Илиан в не знам вече кое подред интервю продължава да повтаря, че есенния полусезон бил доказателство, че подготовката е била на ниво (макар и закъсняла, за което признава, била качествена, щото сме изкарали целия полусезон с едни и същи играчи) :shock: Аз, честно казано, по-лошо подготвен отбор на Левски от този през есента, в момента не мога да си спомня. Подготовката беше доста зле, а физическа такава просто нямахме - във всеки един мач се издишаше след 60-тата мин., което е недопустимо за нас и претенциите ни. Искрено се надявам, че нещо ще се направи по въпроса, но тия изказвания сериозно ме притесняват за преценката на треньора ни по доста важни въпроси.... :?

С ЛЕВСКИ И ЩЕ УМРА

www.bgblood.org
facebook: БОДК / BOVBD

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Яну 28, 2013 4:29 pm 
Аватар

Според мен в кондиционно отношение бяхме като ветераните, които ритат всяка неделя, а после сядат да пият по няколко бири на лафче, но естествено не съм специалист в областта. Вероятно само на мен и още няколко човека ни се е сторило,че буквално всеки отбор ни надборваше и надбягваше. :smt017

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Яну 28, 2013 4:34 pm 
Аватар

Каква кондиция, погледнете го, че кондиционният ни треньор прилича на сумист... По-добре да наемат някоя треньорка по аеробика.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Яну 28, 2013 4:37 pm 
Аватар

На мен ИлИл отдавна спря да ми бъде мерило за адекватен треньор...

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Яну 28, 2013 4:38 pm 
Аватар

Росен написа:
Каква кондиция, погледнете го, че кондиционният ни треньор прилича на сумист...

Изображение

Ален Делон :bigok :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Яну 28, 2013 4:56 pm 
Аватар

Цитат:
Старши треньорът на Левски Илиан Илиев заяви в специално интервю за Гонг, че „сините“ продължават да търсят точните хора в своята селекция. Специалистът се аргументира, защо тимът му все още не е затворил процеса с привличането на нови попълнения.

„Както и да го погледнем, видя се и в последната контрола, че ни липсва дълбочина в някои зони. Може би са ни нужни един-двама футболисти, но качествени. Със сигурност сега нямаше да ме питате това, ако бяхме взели един или двама нови. Ние обаче се предпазваме, не бързаме, защото може да ми задавате въпроси, както беше през целия първи полусезон. Кой е взел този или онзи футболист? Мисля, че много от момчетата, за които питахте тогава, показаха, че имат място в Левски. С две думи, чакаме подходящия човек, или подходящите хора“, отбеляза Илиев.

Той коментира и бъдещето на Сьорд Арс, който тренира със „сините“ в Кипър, но трескаво му се търси нов тим.

„Трябва да кажа, че както всички, така и Сьорд Арс работи изключително професионално. Имах един разговор с него и му обясних как стоят нещата. Ние имаме трима футболисти на тази позиция. Ако беше само един освен него, нямаше да има проблем, защото щеше да има шансове да играе. Не знам дали е нормално да държим трима на тази позиция с нашата схема на игра. Тримата са с идентични качества и позиция на терена. Той разбра перфектно нещата. Продължава да си тренира и му се търси отбор. Има интерес, но не сме поставяли въпроса, ако не стане трансфер, какво ще се прави. Ако стане така, той си има договор и ще си бъде с нас. При трима на една и съща позиция, колкото и да са големи професионалисти, както е, ще има напрежение“, завърши по въпроса Илиан Илиев.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Яну 28, 2013 4:58 pm 
Аватар

Като толкова търсят да наемат Лусио Вагнер!
Мъри така като търсеше и само казваше 'Лусио - търси!' и идваха Жоаозиньо и Зе Соареш :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Яну 28, 2013 5:03 pm 
Хайде да играем на една игра :bigok Не съм чел интервюто, но със сигурен какво е казал Илиан. Някой да ме поправи, но това, което е казал е, че все още търсим правилните играчи, но срещаме трудности, защото добрите струват пари и ще привлечем само ако намерим подходящия, който ще вдигне класата, иначе няма смисъл. Но иначе имаме варианти, момчетата, които вече взехме, са с перспектива и показват много старание в тренировъчния процес досега.

Върнете се в началото

МнениеПубликувано на: Пон Яну 28, 2013 5:08 pm 
Аватар

Не, каза, само че търсим правилните играчи и не искал да става като лятото да го питат после 5 месеца кой и защо е взел този или онзи :bigok Но подчерта, че ни трябват > 1 играчи, нищо не спомена за сегашните.

Върнете се в началото
 Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 36100 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 869, 870, 871, 872, 873, 874, 875 ... 1204  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]