forum.levski.com

Форум на привържениците на ФК ЛЕВСКИ
Дата и час: Чет Сеп 11, 2025 5:16 pm

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 23198 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 589, 590, 591, 592, 593, 594, 595 ... 774  Следваща

Харесва ли ви новото правителство
ПО-СКОРО ДА 65%  65%  [ 87 ]
ПО-СКОРО НЕ 35%  35%  [ 46 ]
Общо гласове : 133
Автор Съобщение
МнениеПубликувано на: Нед Яну 27, 2013 9:45 pm 
Аватар

Morning Glory написа:
Жоре, айде погледни трезво, както знаем, че можеш, и виж кой политизира проекта :D

И от двете страни се политизира здраво, това е тъпото. Не казвам, че сините само го политизират, напротив, бсп го политизират много повече. Точно затова не трябва такива икономически проекти да са на референдум.

Синя Варна, образовай ме бе да му еба майката. АЕЦ-а бил руски щот реакторите били руски. Е ако бяха американски то американски ли щеше да е? Ако бяха френски френски ли щеше да е? А дори в тоя проект като има 30% оборудване от Германия и Франция то става ли автоматично и Френско-Немски?

24051914, сам каза, че е нормално да не излиза всичко по медиите, а сега не бил чул нищо от инвеститори. Е ми инвеститори има, но има и малоумно милиционерско правителство. А ако смяташ, че Великобритания е отделила 80 милиарда паунда, за да прави само една централа - ок.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Яну 27, 2013 9:46 pm 
Аватар

Инвеститори няма, и далеч не съм убеден, че точно правителството е виновно, поне в тоя момент. 2009та със сигурност.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Яну 27, 2013 9:48 pm 
Аватар

Инвеститорите се редят на опашка, България ликува минахме 20 % :strkstrk :strkstrk :strkstrk
10 компании в момента пишат реални оферти, натиска се ако ексела и проджекта, офертите са само практически и всички са под 3 млрд. ойро :smt026
Сега ме е яд че не нарисувах кур на бюлетината в клетката за Не, като нищо без моя глас немаше да мине 20 :loser2

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Яну 27, 2013 9:52 pm 
Аватар

Не мога да го трая тоя червен боклук бе :smt021

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Яну 27, 2013 9:55 pm 
Аватар

DirtyDog написа:
Около 60% от гласувалите над 55 години. :wink:

Което е много странно, при положение, че това е проект с хоризонт 30-50 г. Не би ли било логично да решават хора до 40 г. ?

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Яну 27, 2013 9:59 pm 

Змей, по-голям си от мен, не ми казвай, че търсиш логика в народния глас? :smt042

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Яну 27, 2013 10:02 pm 
Аватар

Командира пак много голям на тяхната пресконференция :strkstrk Насра една-две журналистки, идеално определи едни партии и техните симпатизанти като "кафявата компонента" и така :lol:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Яну 27, 2013 10:04 pm 
Аватар

STALKER написа:
DirtyDog написа:
Около 60% от гласувалите над 55 години. :wink:

Което е много странно, при положение, че това е проект с хоризонт 30-50 г. Не би ли било логично да решават хора до 40 г. ?

Цитат:
По данни на "Алфа рисърч" гласоподавателите на възраст между 18 и 30 години са разделили мненията си за нова ядрена централа на 50:50. От гласувалите между 31-60 г. 57% са казали „да“ на референдума, а 43% са отговорили с „не“.

Избирателите над 60 години категорично са дали своя вот за нова ядрена централа – 72%, а само 28% са отговорили с „не“.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Яну 27, 2013 10:05 pm 
Аватар

Не бе, по прицип си мисля, с къв акъл един човек на 70 г. отива да гласува за нещо, което е много вероятно да не го касае пряко. Ами да гласуват внуците му. А точно те не гласуват...Всичко е тотална перверзия

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Яну 27, 2013 10:06 pm 
Аватар

Командира събира последните си минути слава според мен :bigok :oops:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Яну 27, 2013 10:07 pm 
Аватар

БС(к)П била автентична европейска партия според тоя плъх Станишев. И никой няма доблеста да му напомни, че бсп е нищо друго освен продължение на бкп. Смърт за тия до един смърт и за децата им семействата им и целия им род до девето коляно.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Яну 27, 2013 10:10 pm 
Аватар

FLAME написа:
Командира събира последните си минути слава според мен :bigok :oops:

Постоянно го "закриват" разни хора, но когато се изказва, пред него винаги има тълпа народ с микрофони, не по-малка от тълпите пред ББ и Станишев. Освен това, последните социологически проучвания показват интересни неща :wink:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Яну 27, 2013 10:13 pm 
Аватар

Не се интересувам от политика, нито го закривам. Определено е интересен за журналистите, но е част от нещо което се разруши и компроментира... и за което съм гласувал доста пъти, но в момента просто не вярвам. :?

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Яну 27, 2013 10:13 pm 
Аватар

24051914 написа:
БС(к)П била автентична европейска партия според тоя плъх Станишев. И никой няма доблеста да му напомни, че бсп е нищо друго освен продължение на бкп. Смърт за тия до един смърт и за децата им семействата им и целия им род до девето коляно.

Тва, че БСП е най-близо да представата за нормална партия и всъщност едниствената партия в БГ е факт, колкото и да ми е неприятно да го кажа. Не знам да има друга партия, която да не е = на лидера си. Да се водят вътре в нея някакви дебати, да се сменят ръководства, без това да води до разцепления и тн.
Пак да повтория за дежурните шегоУбийци, НЕ симпатизирам на БСП, но това са фактите!

Последна промяна Кока-Кольо на Нед Яну 27, 2013 10:15 pm, променена общо 1 път

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Яну 27, 2013 10:14 pm 
Аватар

Ще им еба путката лелина на РИк, ЦИк, Мик и всички орфанизатори на тоя тъп референдум. :smt027 Ква държава, кво управлвние на държавата, за пореден път една елементарна организация не могат да направят, да им сера на олигофрените.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Яну 27, 2013 10:16 pm 
Аватар

FLAME написа:
Не се интересувам от политика, нито го закривам. Определено е интересен за журналистите, но е част от нещо което се разруши и компроментира... и за което съм гласувал доста пъти, но в момента просто не вярвам. :?

А, по никакъв начин не те поучавам, не съм ти на годините, а и съм приключил в общи линии с форумната агитация, освен ако не е нещо на ташак. Просто, както го написа, ми се стори, че го "закри" Командира :D

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Яну 27, 2013 10:17 pm 
Аватар

DirtyDog написа:
Ще им еба путката лелина на РИк, ЦИк, Мик и всички орфанизатори на тоя тъп референдум. :smt027 Ква държава, кво управлвние на държавата, за пореден път една елементарна организация не могат да направят, да им сера на олигофрените.

Това си мислех,че ще стане..за н-ти път и им пях :lol: Когато писа,че ще ходиш се надявах да е различно,но..уви :ohmygod

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Яну 27, 2013 10:18 pm 
Аватар

STALKER написа:
24051914 написа:

Тва, че БСП е най-близо да представата за нормална партия и всъщност едниствената партия в БГ е факт, колкото и да ми е неприятно да го кажа. Не знам да има друга партия, която да не е = на лидера си. Да се водят вътре в нея някакви дебати, да се сменят ръководства, без това да води до разцепления и тн.
Пак да повтория за дежурните шегоУбийци, НЕ симпатизирам на БСП, но това са фактите!

Ква партия са тая сбирщина от селяндури гласуващи под строй? Това, че са овце не ги прави партия.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Яну 27, 2013 10:21 pm 
Аватар

STALKER написа:
24051914 написа:

Е, айде сега. Едни и същи муцуни са вечно, пък и какви точно дебати се водят? Има един-двама вътрешни критици като Близнашки, Дончева и този от ултра лявото крило, чието име забравих за момент, но първите двама ги отлюспиха, а третият не ще да пусне кокала, да не е луд. Освен това, за комунистите е привично пакетното придвижване.

ЕДИТ
Янаки Стоилов бе :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Яну 27, 2013 10:22 pm 
Аватар

Янаки Стоилов :bii_chorbata

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Яну 27, 2013 10:22 pm 
Аватар

Morning Glory написа:
FLAME написа:

А, по никакъв начин не те поучавам, не съм ти на годините, а и съм приключил в общи линии с форумната агитация, освен ако не е нещо на ташак. Просто, както го написа, ми се стори, че го "закри" Командира :D

Чета темата, любопитно ми е, не ми влияе на изборните решения по никакъв начин :) Просто изказвам разочарование от нещо,в което вярвах прекалено много през 90те. Това е :wink:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Яну 27, 2013 10:26 pm 
Аватар

Лабрадор написа:
DirtyDog написа:

Това си мислех,че ще стане..за н-ти път и им пях :lol: Когато писа,че ще ходиш се надявах да е различно,но..уви :ohmygod

Не е като миналия път, но уцелих късата клечка. Понеже бяхме сред първите великите орфанизатори объркаха рик-овете. Съответно на първите от секциите аха им дойде реда и се осетиха, нагласиха ни по верните зали ама с номера от 599 нагоре

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Яну 27, 2013 10:31 pm 
Аватар

Изображение

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Яну 27, 2013 10:32 pm 
Аватар

Morning Glory написа:
STALKER написа:
24051914 написа:

Е, айде сега. Едни и същи муцуни са вечно, пък и какви точно дебати се водят? Има един-двама вътрешни критици като Близнашки, Дончева и този от ултра лявото крило, чието име забравих за момент, но първите двама ги отлюспиха, а третият не ще да пусне кокала, да не е луд. Освен това, за комунистите е привично пакетното придвижване.

ЕДИТ
Янаки Стоилов бе :bigok

Не е точно така. Там има хора за Гоце, други за Станишев, Р.Овч. си държи софиийската организация, Р5 е в Северна България, лявото крило на Янаки Стоилов. За 20 г. смениха 4 лидери. Коя друга партия го има това? СДС беше, но умре. Всичко друго е "вожда и компания".

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Яну 27, 2013 10:37 pm 
Аватар

STALKER написа:

бсп е такава партия, защото е създадена да бъде на власт просто, 45 години дядовците и бащите на тези нещастници са ги подготвяли за това. Всяко едно действие на всеки човек от бсп е с цел някаква облага. Идеологията на бсп е или да управлява или да се готви 4 години със всички средства да се върне. Не случайно льольовците от сергей до мая манолова, сега са пуснати на свобода и реват като за последно и четат резултатите от тоя "референдум", както дявола чете евангелието.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Яну 27, 2013 10:52 pm 
Аватар

Е то борбата там е за електората :smt031 Ясно им е че ако се "разцепят", електората остава с т'ва дето се определи като наследник на БСП. При СДС и ДСБ "твърдия" електорат се разпредели горе-долу по равно.
Горе долу като марката и харизмата, дори и да ги закрият окончателно и да се пререгистрират наново с нови хора, па ше се гласува за тех.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Яну 27, 2013 10:54 pm 
Аватар

Brannik написа:
Как да ти обясня, че тия цени дет съм ги дал са производствени и оттам нататък всичко се трупа допълнително върху цената? Нямаш аргументи, но явно не можеш и да си признаеш, че съм прав. Естествено, че ДДС-то в случая се товари върху крайната цена за потребителите и не се плаща от производителя.

Ти ако произведеш една минерална вода да речем и я изнесеш за Германия кой ще плати ДДС - ти или немецът, който я консумира? На кой се товари цената?

Дори и да забравим за съществуването на данъци в този свят, при твоите 1.4 млрд на година се получава изплащане за 25 години. И тъй като няма кой да инвестира такава сума за да спечели след 25 години значи цената ще е по-висока от тези 80лв с едно 50%. При пълна мощност "скъпата" аес гълъбово е на 105 лв.

ДДС винаги се дължи от продавача. Дори ако продаваш на загуба ти дължиш ддс върху себестойността на продукта.

Аз лично прекратявам този спор - България пя кур на белене и този проект е вече в кошчето. Убеден съм също така , че след няколко години ще има референдум за и против ядрената енергетика като цяло

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Яну 27, 2013 11:03 pm 
Аватар

Змея е напълно прав всъщност относно БСП - това е най-близкото нещо до партия у нас. При все, че при тях обединяващото не е идея, а интерес, но откъм структури, начин на управление и представяне - да, прав е.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Яну 27, 2013 11:10 pm 
Аватар

DirtyDog написа:
Не е като миналия път, но уцелих късата клечка. Понеже бяхме сред първите великите орфанизатори объркаха рик-овете. Съответно на първите от секциите аха им дойде реда и се осетиха, нагласиха ни по верните зали ама с номера от 599 нагоре

Тия не са реални :shock: :ohmygod Разкарвали са ви като Цуци на талибанско турне,поне няма "Под прикритие". :bigok Като си видЕл номерчето как не си им направил първа..не знам :smt005 Прави сметка какво ще е Юни месец с нормална избирателна активност...

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Яну 27, 2013 11:25 pm 

Червените боклуци колко политизираха референдума,не е истина :boisw Уж,не бил политически,уж не трябвало да се смесват политическите партии в този референдум,а мръсната украинска путка излиза на пресконференция и вместо да коментира резултатът започна да сере по Бойко Борисов.Мръсната курва Мая Манолова изсипа лайна по Сините и хората на Кунева,като цяло бсп отново показаха,защо са най-отвратителната партия в България.

Върнете се в началото
 Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 23198 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 589, 590, 591, 592, 593, 594, 595 ... 774  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]