forum.levski.com

Форум на привържениците на ФК ЛЕВСКИ
Дата и час: Чет Сеп 11, 2025 5:07 pm

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 23198 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 588, 589, 590, 591, 592, 593, 594 ... 774  Следваща

Харесва ли ви новото правителство
ПО-СКОРО ДА 65%  65%  [ 87 ]
ПО-СКОРО НЕ 35%  35%  [ 46 ]
Общо гласове : 133
Автор Съобщение
МнениеПубликувано на: Нед Яну 27, 2013 7:23 pm 
Аватар

Mr. Smith написа:
Айде кур за референдума, два за комунистите :smt098
и за братчетата им с фуражки :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Яну 27, 2013 7:28 pm 
Аватар

Omraz написа:
Май 20 % бариера ще се окаже мираж, т.е пълен кур за този референдум и рубладжиите комуняги. :lol:
Сега единствената надежда на Бранника остава Р.Овч. и компания пак да са на власт след юли, за да възобновят този проект. :blass :lol:

На бранника в лично отношение му е през кура дали този проект ще стане. Но за България би било добре, да :wink:

Това политизиране е адски смешно и то няма и как да е след като 99,9% от гласуващите си нямат и представа от енергетика и икономика, а доста явно нямат представа и от данъци и други такива основополагащи неща. В този ред на мисли не върви много да ми даваш каквито и да било оценки и определения и какви ми били надеждите. Понеже малко или много се познаваме само затова не съм по-груб в изказването си.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Яну 27, 2013 7:31 pm 
Аватар

Бранник, само да ти кажа, че същата компания дето се отказа за белене се отказа да строи няколко централи и в ук без правителството да е виновно. Явно те знаят нещо което ние не знаем. Също така инвеститорите най малко заявяват интерес по тв, вестници,радио. Аз не съм чул или видял инвеститор за белене.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Яну 27, 2013 7:37 pm 

Brannik написа:
Omraz написа:
Май 20 % бариера ще се окаже мираж, т.е пълен кур за този референдум и рубладжиите комуняги. :lol:
Сега единствената надежда на Бранника остава Р.Овч. и компания пак да са на власт след юли, за да възобновят този проект. :blass :lol:

На бранника в лично отношение му е през кура дали този проект ще стане. Но за България би било добре, да :wink:

Това политизиране е адски смешно и то няма и как да е след като 99,9% от гласуващите си нямат и представа от енергетика и икономика, а доста явно нямат представа и от данъци и други такива основополагащи неща. В този ред на мисли не върви много да ми даваш каквито и да било оценки и определения и какви ми били надеждите. Понеже малко или много се познаваме само затова не съм по-груб в изказването си.

:wink:
Бъзикам се, не се впрягай толкова. Приеми го като шега, не като оценка и определение.

Както виждаш не взимам отношение по темата, точно защото не мисля че бих могъл да кажа нещо експертно и единствено бих политизирал.

Все пак виждайки кои лобират за този проект - Станишев, Р. Овч, Петър Димитров и цялата мафия около тях, намерих достатъчно аргументи днес да гласувам с НЕ.
Защото вярвам, че тези хора НЕ могат да искат нищо хубаво за България.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Яну 27, 2013 7:38 pm 
Аватар

Само ви се чудя тия дето сте против за какво ходихте да гласувате :roll: Предплолагам, че Командира не е активирал чиповете вградени в черепните ви кутии :bigok, щото до колкото си спомням повечето нямаха претенции ако Белене е изцяло частен проект :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Яну 27, 2013 7:44 pm 
Аватар

Omraz написа:

Ще мине. Около 25те ще е. 23 залагам. :bigok На тоя референдум му се пя бая солидно.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Яну 27, 2013 7:47 pm 

Цитат:
17,42% е избирателната активност на референдума към 17 часа, съобщи говорителят на ЦИК Ралица Негенцова.

Съмнявам се. Колкото и да е нелогично, на този референдум гласуват основно възрастни хора, а те не са активни между 5 и 7 вечерта.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Яну 27, 2013 7:51 pm 
Аватар

Около 60% от гласувалите над 55 години. :wink:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Яну 27, 2013 8:03 pm 
Аватар

20.3% са гласувалите. С клизма ще мине.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Яну 27, 2013 8:04 pm 

Omraz написа:
Цитат:
17,42% е избирателната активност на референдума към 17 часа, съобщи говорителят на ЦИК Ралица Негенцова.

Съмнявам се. Колкото и да е нелогично, на този референдум гласуват основно възрастни хора, а те не са активни между 5 и 7 вечерта.

Омразе, преди време попитах нещо форума, ама не получих отговор и сега ще питам пак същото тебе, защото си юрист! :bigok Казваш, че ако комунягите се върнат на власт през лятото, ще въстановят проекта. Ако на този референдум се гласува с не, имат ли законово право да възобновят проекта? Възможно ли е по закон резултат от референдум да бъде пренебрегнат?
Ако не, комунистите имат ли право ако се върнат на власт да кажат, че референдума е бил невалиден, понеже броя гласоподаватели не е достатъчен?

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Яну 27, 2013 8:17 pm 

The Eraser написа:
Ако не, комунистите имат ли право ако се върнат на власт да кажат, че референдума е бил невалиден, понеже броя гласоподаватели не е достатъчен?

Точно това ще стане. :wink:

Иначе не съм чел точно този закон, имам си други приоритети.

Срещах в по-сериозните медии, че ако сега се преминат 20 % и преобладаващия отговор е ДА, в тримесечен срок парламента трябва да преразгледа въпроса.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Яну 27, 2013 8:19 pm 
Аватар

И ББ каза, че ще го преразгледат и ще гласуват "Кур" :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Яну 27, 2013 8:23 pm 
Аватар

В 49-то училище на Герена.. някакъв си запалил бюлетината,секретаря на комисията я тъпкал 3 минути.Тоя го правел за 4-ти пореден път,явно обича 5-то РПУ,защото има парно :strkstrk

В друго квартално училище някакви си заключили секцията в 13 ч,обърнали урната и започнали да си броят :smt005 Явно са решили,че за тия пари толкова ще работят :strkstrk

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Яну 27, 2013 8:25 pm 

Прескочихме 20те %. :|

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Яну 27, 2013 8:28 pm 
Аватар

24051914 написа:
Бранник, само да ти кажа, че същата компания дето се отказа за белене се отказа да строи няколко централи и в ук без правителството да е виновно. Явно те знаят нещо което ние не знаем. Също така инвеститорите най малко заявяват интерес по тв, вестници,радио. Аз не съм чул или видял инвеститор за белене.

РВЕ явно си имат други проблеми, с идването на кризата най-вече. А конкретно за България - РВЕ се отдръпнаха, защото държавата се дърпаше да подпише договора, нормално да се дръпнат. Във Великобритания Хитачи ще строят централи, те лоша компания ли са? Иначе именно - не го правят по тв, вестници и радио и затова и не си чул, но това не значи, че няма интерес :wink:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Яну 27, 2013 8:34 pm 
Аватар

И сега всички политици ще са доволни :lol:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Яну 27, 2013 8:35 pm 
Аватар

Ако имаше инвеститорски интерес, той щеше да бъде заявен преди референдума.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Яну 27, 2013 8:35 pm 
Аватар

Почна се - пускайте си Босфор ТВ :strkstrk Станишев и младите социалисте празнуват, нали не беше политически вота :strkstrk

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Яну 27, 2013 8:38 pm 
Аватар

Brannik написа:
24051914 написа:

РВЕ явно си имат други проблеми, с идването на кризата най-вече. А конкретно за България - РВЕ се отдръпнаха, защото държавата се дърпаше да подпише договора, нормално да се дръпнат. Във Великобритания Хитачи ще строят централи, те лоша компания ли са? Иначе именно - не го правят по тв, вестници и радио и затова и не си чул, но това не значи, че няма интерес :wink:

Не знам, къде и какво ще строят, засега са затворени мисля 7-8 централи и официално са обявили,че ще строят само една. Другото е, че шотландците им пяха да има аец на тяхна почва. Не знам за белене не съм чул за инвеститори за английските се знае кои са и какво са. И мисля,че не хитачи а edf ще са инвеститорите в единствената която ще се строи.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Яну 27, 2013 8:46 pm 
Аватар

Иначе "младежкото" БСП гони 40така :smt005

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Яну 27, 2013 8:47 pm 
Аватар

ДипломатО написа:
Иначе "младежкото" БСП гони 40така :smt005
Подмладили са се,аз доскоро можех да им бъда най-малкият син на партията :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Яну 27, 2013 8:51 pm 
Аватар

Ебаните комунисти вече се гласят пак да вкарват белене в парламента. Мама му да еба няма ли да умрат тия боклуци :smt027

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Яну 27, 2013 8:58 pm 
Аватар

Били си изтеглили за по-рано прес конференцията :strkstrk Нормално, дъртите треа да легат :strkstrk

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Яну 27, 2013 9:02 pm 
Аватар

Жоре, айде погледни трезво, както знаем, че можеш, и виж кой политизира проекта :D

Автентичните комунягите обаче си честитят някаква победа все едно празнуват 9 септември :lol:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Яну 27, 2013 9:23 pm 
Аватар

Кой е трезвен бе :strkstrk 20:23 е, навксвам за цел ден - за 20 минути изпуках 3 бири :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Яну 27, 2013 9:24 pm 
Аватар

Бабонго за Мая Манолова :smt027 :taff

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Яну 27, 2013 9:26 pm 
Аватар

а България запя,
кур за референдумааааа :lsfc3 :lsfc3 :lsfc3 :lsfc3 :losers

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Яну 27, 2013 9:26 pm 
Аватар

СМЪРТ за Руския аец ! Малко се образовайте преди да гласувате с "да" , еби му майката :ohmygod

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Яну 27, 2013 9:27 pm 
Аватар

Е т'ва го кажи на дедо ти. Не вервам некой в тоя форум(изключваме Бранника) да е гласувал с ДА.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Яну 27, 2013 9:29 pm 

Mr. Smith написа:
Бабонго за Мая Манолова :smt027 :taff

100 % е чорбарка тази :sm_horse :sm_horse :sm_horse

Върнете се в началото
 Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 23198 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 588, 589, 590, 591, 592, 593, 594 ... 774  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]