forum.levski.com

Форум на привържениците на ФК ЛЕВСКИ
Дата и час: Чет Авг 21, 2025 6:46 am

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 1533 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8 ... 52  Следваща
Автор Съобщение
МнениеПубликувано на: Съб Яну 26, 2013 6:18 pm 
Аватар

Сега и да се ядосваме, и да се смеем все тая. След месец идват истинските мачове, за които предостатъчно ще се ядосваме.. :?

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Яну 26, 2013 6:31 pm 
Аватар

79' Пламен Илиев много находчиво изведе Влади Гаджев сам срещу вратаря, но халфът би покрай дясната греда.

Абе аз ли нещо пропускам...

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Яну 26, 2013 6:31 pm 
Аватар

t0p4o написа:

Да.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Яну 26, 2013 6:50 pm 
Аватар

Някой се ебаваше, че остава и Пламен да преквалифицират като нападател и да се знае.. Е.... :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Яну 26, 2013 6:50 pm 
Аватар

t0p4o написа:
79' Пламен Илиев много находчиво изведе Влади Гаджев сам срещу вратаря, но халфът би покрай дясната греда.

И един от юношите така се казва...

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Яну 26, 2013 6:54 pm 

Не съм се изгубил, влизам редовно във форума и се опитвам да чета мненията ви, но напосладък не ми остава много време и затова не пиша. За контролата: Надявам се довечера, като се прибера да гледам репортаж от нея. Това ще ме направи щастлив, въпреки загубата! САМО ЛЕВСКИ! :levski

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Яну 26, 2013 6:57 pm 

Трудно ще направим нещо и този сезон. При нас се повтарят едни и същи сценарии от предните години. Спортно техническото ръководство работи безкрайно дебилно и аматьорски а Тонев и Батков правят поредица чисто управленски компромиси и грешки :slap Докато основния ни конкурент Лудоселец подобрява класата и играта си и разликата от сезон на сезон става по-голяма.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Яну 26, 2013 6:57 pm 
Аватар

Сигурно си гледал всяка минута от подготовката на Лудогорец :batkoff И нашата естествено. И мачовете.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Яну 26, 2013 6:58 pm 
Аватар

Все бях чувал клишета и тъпотии, но Илиан ме изуми с ново, грандиозно...

Цитат:
"Доволен съм от представянето на отбора през втората част. През първото полувреме си пролича умората. Щях да съм по-притеснен, ако с лекота си бяхме вкарали положенията. Сега личи, че играчите са изморени от тежките тренировки. Важното е какво ще направим в официалните мачове", сподели наставникът.

Същите проблеми имат Реал, Барса и Юнайтед, борките, чудят се как да разкарат Роналдо, Меси и Перси, че вкарват с лекота и създават притеснения...

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Яну 26, 2013 6:58 pm 

Kryten написа:
Сигурно си гледал всяка минута от подготовката на Лудогорец :batkoff

Не е нужно да гледам и една минута от тяхната или нашата подготовка. Като видя един техен мач и един наш - нещата лъсват.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Яну 26, 2013 7:00 pm 
Аватар

Значи си гледал техния мач, браво. За по една контрола истината лъсна. Утре пращаме факс за отказ от участие в първенството защото истината лъсна и всичко е ясно.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Яну 26, 2013 7:01 pm 

Гледах го.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Яну 26, 2013 7:02 pm 

Или всяка минута от нашата подготовка! :smt017

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Яну 26, 2013 7:02 pm 
Аватар

И нашия си го гледал и знаеш как играем.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Яну 26, 2013 7:03 pm 

Kryten написа:
И нашия си го гледал и знаеш как играем.

И нашия го гледах.

Върнете се в началото
 Профил  

Аватар

:smt026 :lsclapp

Върнете се в началото
 Профил  

Аватар

acrimonious написа:
t0p4o написа:

И един от юношите така се казва...

А не е като да не сме имали и тая тактика: Иванков на Гонзо и квот стане ... :smt006

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Яну 26, 2013 7:07 pm 
Аватар

Стига глупави заяждания. Предаването по Дарик започва с пресаташето на Левски, който обяснява как тия от Швейцария са им казали, че ще играят с резервите, защото в неделя започват с мач за Купата и не искат контузии. Т.е. по-напред са в подготовката, играха ни с резервите, биха ни като маче у дирек, а и между другото са във втора дивизия. Това са фактите и всеки има правото да си ги тълкува както му е кеф. Но г-н Илиев да обяснява, че е щял да се притеснява, ако вкарваме с лекота, не смятам, че тук може да има каквото и да е тълкуване.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Яну 26, 2013 7:09 pm 
Аватар

Смятам, че от една контрола става напълно ясно какво е състоянието на отбора и задължително трябва да си правим изводи :batkoff

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Яну 26, 2013 7:10 pm 
Кратуне, що се правиш на ударен тука? :smt006 Лудоспермец ако не си вдигат класата, то поне я запазват и взимат някой и друг играч с хубава визитка. Ние пак сме пълни шматки, класа у нас няма и 100 грама, а треньорът ни е малоумник. Може от една контрола да не става ясно, но в Левски ОТНОВО нищо не се е променило като мислене. А това нали знаем докъде ще ни доведе?
И не става дума, че сме паднали с 2:0. Става дума, че пускаш Тополата Милиев да играе, всичко друго е без значение...

Върнете се в началото

МнениеПубликувано на: Съб Яну 26, 2013 7:13 pm 
Аватар

Ако паднем и във втория мач, искам да чуя новото обяснение на Илиян... :ohmygod
"Изморени сме от първия мач, пазим си головете за първенството, доволен съм от момчетата" :sm_horse :smt079

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Яну 26, 2013 7:14 pm 
Все едни и същи идиотски клишета, на никой не правят впечатление тия вече... Изморени били, гладни били, жадни били, съперника бил по-напред от нас, видял хубави неща

Върнете се в началото

МнениеПубликувано на: Съб Яну 26, 2013 7:16 pm 
Аватар

Alek написа:
Стига глупави заяждания. (...) Но г-н Илиев да обяснява, че е щял да се притеснява, ако вкарваме с лекота, не смятам, че тук може да има каквото и да е тълкуване.

...в контекста на това, че ни е първа контрола след тежки физически натоварвания, може и да има малко по-друг смисъл от това какво правят Барса, Реал и Юнайтед в първенството. Който някога е играл футбол на ниво малко по-високо от пред блока, със сигурност е нясно с разликата да играеш когато имаш сила и въздух и обратното.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Яну 26, 2013 7:18 pm 
Аватар

:strkstrk :strkstrk :strkstrk

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Яну 26, 2013 7:20 pm 
Пука му на някого кога имат сили и въздух и кога нямат, знаеш ли :smt031 Плащат ти се по 40 000 лева на месец, за да имаш сили да бягаш 90 минути на седмица, всичко друго е на журналистите малоумията. Верно, че са "нашите гарджета" и все търсим някаква сламка, за да се хванем и наистина, първа контрола е, ама всеки път едно и също, бе, аре стига... :smt006 Но от мен този път кура нека да е за треньора, за пореден път доказва, че иска да направи от Левски Берое, аре чао.

Върнете се в началото

МнениеПубликувано на: Съб Яну 26, 2013 7:24 pm 
Alek написа:
Все бях чувал клишета и тъпотии, но Илиан ме изуми с ново, грандиозно...

Цитат:
"Доволен съм от представянето на отбора през втората част. През първото полувреме си пролича умората. Щях да съм по-притеснен, ако с лекота си бяхме вкарали положенията. Сега личи, че играчите са изморени от тежките тренировки. Важното е какво ще направим в официалните мачове", сподели наставникът.

Същите проблеми имат Реал, Барса и Юнайтед, борките, чудят се как да разкарат Роналдо, Меси и Перси, че вкарват с лекота и създават притеснения...

Честно казано аз щях да бъда по-притеснен, ако играехме добре 2 месеца преди началото на сезона просто защото няма логическа причина това да е така. Предполагам Илиан е имал впредвид нещо подобно. Първи мач и драми. Живейте по-спокоен живот. Малко оптимизъм (дори да ви се струва нереален или излишен) не се отразява лошо. :smt023
Доста грешки има, но този мач въобще не е показателен за титулярния състав. Ели и Везалов ще са титуляри, а Тополата ще топли пейката докато не се контузят другите защитници, което ще стане на 99 процента. Физическата подготовка е най-голямата ни слабост, а тя се прави в залата. Футболистите ни и да искат да се борят, нямат физическите показатели за това. В добро физическо състояние не бихме имали проблем в А група дори и с тоя състав. :smt006

Върнете се в началото

МнениеПубликувано на: Съб Яну 26, 2013 7:25 pm 
Аватар

Били сме и Обийци в контролите и сме "мачкали" чехи и руснаци и после сме се Осирали брутално в официалните мачове. Може да са клишета нещата, които се говорят за контролите, но е факт, че без да си гледал и без да си наясно каква въобще е била идеята преди контролата е абсурд да си вадиш мега генералните изводи, които направиха 90% от специалистите тук. Да... може да сме супер зле и да се провалим, но може и да не е така. За момента просто няма за какво да се хванем за да сме сигурни за нито едно от двете.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Яну 26, 2013 7:27 pm 
Аватар

Македония написа:
Пука му на някого кога имат сили и въздух и кога нямат, знаеш ли :smt031 Плащат ти се по 40 000 лева на месец, за да имаш сили да бягаш 90 минути на седмица, всичко друго е на журналистите малоумията. Верно, че са "нашите гарджета" и все търсим някаква сламка, за да се хванем и наистина, първа контрола е, ама всеки път едно и също, бе, аре стига... :smt006 Но от мен този път кура нека да е за треньора, за пореден път доказва, че иска да направи от Левски Берое, аре чао.

Извинявай, но като за първа контрола драмата е повече от излишна. Знаеш, че съм съгласен с това, което си написал, но тази контрола и никоя друга не променят нещата независимо дали бием с 20 на 0 или не. Имахме една зимна подготовка дето бихме Динамо Москва с всичките им звезди Курани, мурани и после го ядохме тлъст :)

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Яну 26, 2013 7:28 pm 
Фактът, че пускаш Милиев казва достатъчно. :smt006 За мен това е лична обида, гавра и подигравка с единственият отбор, който обичам...

Върнете се в началото

МнениеПубликувано на: Съб Яну 26, 2013 7:30 pm 
Аватар

Бла- бла...

1. Първа контрола.... момчетата са уморени от тежките натоварвания... съперникът е по- напред от нас в подготовката..

2. Това бяха само контролни мачове... изпробвахме различни състави... имаше тежка физическа подготовка.. дадохме шанс на някои от по- младите момчета...

3. Гостуването в Бургас винаги е било тежко... Домакините ни излъгаха... Херо е добър специалист... Влязохме лошо в мача...

4. За жалост ще е трудно с тази разлика да се преборим за титлата.. Някой от футболистите ме разочароваха.. Левски не е курорт...

5. Няма да повтаряме грешките от зимата при селекцията...

6. Очаквахме да ни се падне по- лесен съперник.. Андора или Сан Марино....

:smt006 :smt006 :smt006

Върнете се в началото
 Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 1533 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8 ... 52  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]