forum.levski.com

Форум на привържениците на ФК ЛЕВСКИ
Дата и час: Сря Сеп 10, 2025 11:55 pm

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 23198 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 577, 578, 579, 580, 581, 582, 583 ... 774  Следваща

Харесва ли ви новото правителство
ПО-СКОРО ДА 65%  65%  [ 87 ]
ПО-СКОРО НЕ 35%  35%  [ 46 ]
Общо гласове : 133
Автор Съобщение
МнениеПубликувано на: Вто Яну 22, 2013 1:18 pm 
Аватар

Omraz написа:
Kaкви десни гласове пък ще краде Яне. :lol: Вотът им с Марешки ще е на 95 % купен, въпросът е дали ще успеят да си купят 4 %.
Иначе те са напълно под контрола на ББ.

Щом успя да вземе 2-ро място на изборите във Варна, явно на това разчитат, на гласовете от Максуда :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Яну 22, 2013 1:37 pm 
Аватар

Който си мисли, че ДПС не са с ГЕРБ е много заблуден. На 90% от най-главните гласувания в парламента, парламентарната група на турците или ги нямаше, или бяха пас, а понякога дори бяха с позицията на управляващите. А, още повече, че ДПС вдигнаха хората преди 4 години с онзи прословут запис от не знам си кое село, където пред 50 човека Доган """"""случайно"""""" започва на обяснява за мрежи, фондове и т.н. Излъчиха го по всички новини, всички се ядосаха на "турците", активизация и мощно вот по "очевидната" тяхна опозиция от ГЕРБ. БСП го отнесоха най-много от ДПС тогава.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Яну 22, 2013 1:45 pm 
Аватар

Кунева бега на дълга писта, не я подценявайте. Повечето от отговорните фактори около нея отдавна са напълнили джобовете и спокойно могат да изчакат момента, когато ще влязат във властта с по-добър резултат и съответно с по-голям ресурс. За Костов и Кунева съм убеден, че ще останат в опозиция след изборите. Очаквам активно сътрудничество и постепенно сближаване на двете партии в името "нормализацията и европейското бъдеще на България" с хоризонт 2017 г. Та с други думи, препоръчвам още от сега на костунгерите да започвате активно да борите омразата към Кунева, защо Командира вече си е намислил "помирителното" слово и железните аргументи. :lol:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Яну 22, 2013 1:50 pm 
Аватар

Както писах и по-рано - идеалният вариант за ГЕРБ е в парламента да са само те, комунягите и турците. Тогава ГЕРБ остават в опозиция, но след макс 4 години ще спечелят изборите с мнозинство (защото всяка партия останала извън парламента е забравена завинаги от избирателя в БГ).
По същата логика е изключено да се коалират с ДПС или БСП.

При вариант с повече партии:
Убеден съм, че ако ГЕРБ имат над 40% от парламента ще са твърда опозиция - идеалният вариант за тях е да няма правителство и да има нови избори след няколко месеца. В такива случаи , този с най-голям процент печели още повече за сметка на малките.

Ако има много партии и ГЕРБ останат примерно с 30-35% от депутатите ще стане интересно. Зависи от това кои са другите партии и колко процента имат, но пак шансовете за официална коалиция са малки. Единствено ако СК вземе сериозен процент (10+) и заедно с ГЕРБ имат мнозинство може да се стигне до такъв вариант под думите , че ЕНП ги е натиснала. Иначе нито Боко, нито Костов ще се юрнат на коалиция заедно, според мен.

Сближение между Кунева и Костов е абсурдно, Змей, имаш литър уиски от мен ако някога стане :strkstrk

При всички положения ще е интересно :)

За случаят с Доган предлагам и друга гледна точка - Доган наистина е решил да се оттегли. "Златните години" за ДПС минаха, процентите им само ще спадат следващите 10 години, а пък той си е на възраст. Нищо чудно да е решил да се оттегли докато все още е фактор - Доган е голям грандоман и такова решение му отива. С тази постановка си гарантира по-специално място в историята - защото след 20 години по книгите няма да пише всички тея шегички дето сега вървят из фейсбука, а ще пише "по време на заключителната си реч е нападнат с пистолет" и т.н. , демек ще завърши политическата си кариера като герой

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Яну 22, 2013 1:58 pm 
Аватар

Хващам басове, че Кунева ще остане в опозиция след изборите :smt006 За сближаването с Костов - също, но има доста време. И все пак трябва Костов да влезе, което съвсем не е сигурно. :wink:

За мен ГЕРБ ще направят всичко възможно да да останат в управлението. Това да чакат един мандат - забравете. БСП докопат ли се до властта ще ги съсипят от компромати. ГЕРБ е НДСВ 2 партия за бързо нагушване с 2 мандата живот.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Яну 22, 2013 6:49 pm 
Аватар

Цитат:
Бившият зам.-министър на ядрената енергетика на Русия Булат Нигматулин потвърди пред парламентарната комисия, която проверява как е осъществяван проектът за АЕЦ "Белене", разчетите, че строителството на централата би струвало 10 млрд. евро.

Бах мааму...

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Яну 22, 2013 7:02 pm 

Румен Овчаров е реагирал доста възмутено днес :bigok Дори е напуснал залата :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Яну 22, 2013 7:05 pm 
Аватар

Ех, да имаше начин изобщо да не се връща..... :bigok

С ЛЕВСКИ И ЩЕ УМРА

www.bgblood.org
facebook: БОДК / BOVBD

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Яну 22, 2013 7:23 pm 
Аватар

Цитат:
НИГМАТУЛИН: НЕ СМЕ ПРОТИВ ЯДРЕНА ЕНЕРГЕТИКА, А ПРОТИВ "БЕЛЕНЕ"

22.01.2013 / 17:33 - citybuild.bg
Това заяви бившият зам.-министър на ядрената енергетика в Русия Булат Нигматулин на заседанието на Временната парламентарна анкетна комисия за проверка по проекта от 2002 г. до края на март 2012 г.

Според него България разполага с море от електроенергия, а стойността на проекта АЕЦ "Белене" възлиза на 10 млрд. евро. Нигматулин заяви, че след като "Южен поток" влезе в действие, цената на газа за България и съседните й страни ще е по-ниска от цената на електричеството от АЕЦ "Белене".

"Ако се окаже, че проектът „Белене" не е ефективен за периода, който се предвижда - 50-60 години, когато този проект се окаже неефективен за едната от страните, дори в кратък период, такъв проект не може да бъде устойчив и това води до разваляне на отношенията", каза още Нигматулин.

Нигматулин е убеден, че за следващите 20 години България е осигурена с електроенергия, която дори е в излишък. На глава от населението в България се произвежда 1,5-2 пъти повече, отколкото в съседните страни.

Нигматулин не отрече предимствата, които „Белене" ще предложи - като работни места за около 5000-6000 души за около седем-осем години, но заяви, че след като този период приключи, ще се получи обърната пирамида.

„Българската електроенергетика е много добре балансирана. Пети и шести блок на АЕЦ „Козлодуй" дават електроенергия при цена 2,2 цента за киловат. Ако сравним с продукцията на електроцентралите в другите страни, там става дума за 4,5-5 цента", коментира Булат Нигматулин.

"Експлоатацията на тези блокове може да бъде удължена за следващите 15-20 години - същото се прави в електроцентралите в Украйна и Русия. В следващите години консумацията на енергия в България няма да се увеличава. Ако възникне необходимост от повече енергия, вие така или иначе разполагате с газопровода по „Южен поток", каза още Нигматулин.

Срещу изказването му пред комисията се обявиха депутатите от БСП Петър Димитров и от "Атака" Венцислав Лаков. По-късно в заседанието на комисията се включиха и Румен Овчаров, и Волен Сидеров. Овчаров нарече Нигматулин "дисидент", а Сидеров поиска прекратяване на изслушването му, но въпреки това професорът изрази своята позиция по проекта "Белене".

Всъщност Димитров и Овчаров през цялото време се противопоставяха на присъствието на Нигматулин на заседанието и дори попитаха кой му е платил идването и престоя в България. Те, както и Волен Сидеров, напуснаха срещата точно преди изнасянето на конкретната информация за хода на проекта от 2002 г. до края на март 2012 г. (очаквайте подробности).

Аз не съм дисидент, подкрепям руската власт, а като руснак и като атомен експерт съм за това да имаме добри отношения между България и Русия, каза Нигматулин. При сегашните условия, при които се проектира АЕЦ "Белене", 10 евроцента ще бъде цената на енергията, ако се смятат само разходите за централата, а ако се добавят и разходите за създаване на мрежата, цената достига до 14 евроцента за киловатчас за следващите 20 години и това прави електроенергията непродаваема, каза още експертът.

Вашата икономика вече има друга структура, вие развивате най-вече сферата на услугите, а ако имате нужда от нови мощности, то може да изградите газови централи, след като бъде построен "Южен поток", а и други газопроводи, които се проектират, повтори експертът.

Довечера със сигурност ще гледам новини за първи път от доста време, само за да видя запотената физиономия на р.овч. :slap :slap :sm_horse

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Яну 22, 2013 7:24 pm 

STALKER написа:
Кунева бега на дълга писта, не я подценявайте. Повечето от отговорните фактори около нея отдавна са напълнили джобовете и спокойно могат да изчакат момента, когато ще влязат във властта с по-добър резултат и съответно с по-голям ресурс. За Костов и Кунева съм убеден, че ще останат в опозиция след изборите. Очаквам активно сътрудничество и постепенно сближаване на двете партии в името "нормализацията и европейското бъдеще на България" с хоризонт 2017 г. Та с други думи, препоръчвам още от сега на костунгерите да започвате активно да борите омразата към Кунева, защо Командира вече си е намислил "помирителното" слово и железните аргументи. :lol:

БСП в момента води преговори с Кунева за коалиране за изборите.

Знам, го от вътрешен човек.

Друг е въпроса дали ще се разберат.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Яну 22, 2013 8:55 pm 
Аватар

Кво значи "коалиране за изборите"? БСП и Кунева да се явят заедно? :lol:
Ако искаш предложи и на "вътрешния човек" да хванем бас :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Яну 22, 2013 9:13 pm 
Аватар

герб и дпс според мен няма да влязат в коалиция, нали уж едните са от ЕНП, другите от либералите :wink: По-скоро за Бойко ще е или всичко или нищо, защото Sauron does not share power :bigok, а може би ще бъдем свидетели на новата тройна коалиция Първанов-Пръмова-Местан :smt078

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Яну 22, 2013 9:24 pm 
Аватар

Е кво като не са от ЕНП. СДС нали са ЕНП? Според мен версията на Даниел Вълчев е доста вероятна - СДС и ДПС заедно на изборите и после във властта с ГЕРБ. На Кабата със сигурност му е обещано нещо, за да отлюспи така брутално сума народ :lol: Единственият друг вариант е да се събере с Яне и Марешки, но тва не му гарантира нищо. Аз не изключвам в крайна сметка Боката да ги заебе тия двамата да се оправят сами и да нема "логистична" подкрепа за изборите и да заложи на сигурносто - СДС и ДПС. В крайна сметка, тарикатчета като Янето често финишират точно по този начин. :blass

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Яну 22, 2013 10:05 pm 

Каракачанов и Волен пак са се строили рамо до рамо с комунистическия енергиен елит по Канал 1, лобрайки за руския интерес. :lol:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Яну 22, 2013 10:07 pm 
Аватар

Волен май директно си е на субсидии от Русия. Неколко пъти ходи там на поклонение.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Яну 22, 2013 10:10 pm 

Не се чувствам информиран, но като гледам какви боклуци са се строили да лобират да се гласува с ДА, ще взема да спазя повелята на Божествения и напук да ида да гласувам с против. :strkstrk

От другата страна е любимката на Змея с шкембе почващо от шията, но и с брошка Коко Шанел. :strkstrk

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Яну 22, 2013 10:14 pm 
Аватар

Лошото е, че тия от другата страна не са ми по-симпатични :lol: и според мен не лъжат по-малко

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Яну 22, 2013 10:38 pm 

Скандално… как може 4 дни преди някъв референдум, да има дебат колко струва очеизвадно погребваща пари централа?!

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Яну 22, 2013 10:43 pm 

STALKER написа:

Бас за това дали в момента преговарят? Не ща да ти хабя парите. На "вътрешния ми човек" името много се споменаваше през 2011, но не искам да казвам повече защото всички ще се досетят за кого говоря.

Както вече написах, не знам дали ще се разберат за да участват заедно на изборите.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Яну 22, 2013 10:44 pm 
Аватар

Omraz написа:
Каракачанов и Волен пак са се строили рамо до рамо с комунистическия енергиен елит по Канал 1, лобрайки за руския интерес. :lol:

Некой да ги снима за спомен.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Яну 22, 2013 10:46 pm 
Аватар

По-гнусно нещо отдавна не бях гледал :ohmygod2

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Яну 22, 2013 10:52 pm 
Аватар

В момента по БНТ тече "референдум" и просто може да служи за учебник тая "дискусия", "дебат" или както са решили да го наричат. :ohmygod :ohmygod :ohmygod :ohmygod На село, като се събират бабите в магазинчето горе, е далеч по-културно събеседването, няма подобни простотии и е далеч по-възможно да разбереш за какво иде реч. От един час я слушам тая говорилня и, ако ме питаш какво разбрах, просто ще вдигна рамене. Някакви милиарди хвърчат, ядрената централа така и не разбрах нито какво ще ни струва, нито каква ще е файдата, нито кой за какво се бори :shock:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Яну 22, 2013 10:53 pm 
Аватар

Вчера Каракачанов раздаваше листовски заедно със Станишев в Плевен, днес акомпанира на Сидеров, Овчаров, Курумбашев и Димитров. Ебати селската чета :lol:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Яну 22, 2013 10:54 pm 
Аватар

Тая зад Каракачанов как държи небрежно една листовка с едно голямо ДА :smt005 :smt005 :smt005

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Яну 22, 2013 11:00 pm 
Аватар

Т'ва ми напомня малко на "Сблъсък" ама там поне се "дискутираха" по-дребни теми :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Яну 22, 2013 11:03 pm 
Аз като напълно незапознат с енергетиката човек, как от такъв спор да си направя извод, като всеки един от тях каза различно число :lol: Прават си пълен ташак с нас, не трябва никой да им гласува в неделя на тия урунгели :evil:

Върнете се в началото

МнениеПубликувано на: Вто Яну 22, 2013 11:19 pm 
Аватар

Тоя овчаров дали не си заслужава фамилията-точно като овчар се надвиква. Иначе и децата в училище, когато спорят на тема футбол се уважават и изслушват повече от тея киртаци! А дано всички гласуват с не да им е вътре на комунистите и веднъж завинаги се погребе дълбоко това белене

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Яну 22, 2013 11:29 pm 
Аватар

SZ_FEN написа:
STALKER написа:

Бас за това дали в момента преговарят? Не ща да ти хабя парите. На "вътрешния ми човек" името много се споменаваше през 2011, но не искам да казвам повече защото всички ще се досетят за кого говоря.

Както вече написах, не знам дали ще се разберат за да участват заедно на изборите.

Дали в момента преговарят няма как да хванем бас, по простата причина, че няма как да го установим по безспорен начин :lol: Можем да хванем бас дали ще се коалират :)

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Яну 22, 2013 11:35 pm 

Електоратът на Пръмовица е различен от електората на комунягите и голяма част няма да гласува за нея, ако се коалират. За мен няма как да стане, най-малкото защото не би било печелившо и в съвкупност ще загубят депутати.

Тази "дискусия" току що беше ебати кочината. :lol: :ohmygod2 :ohmygod
Иначе моята прогноза е, че на референдума активността ще е около 20 %, а гласувалите с ДА поне 60 %. Твърдото ядро комуняги ще излезе, освен това за ДА се направи масирана кампания, вероятно финансирана от Съветския съюз. Всеки ден някакви хора ми раздават листовки, докато листовки за другата позиция не съм виждал. Дори тук във форума се поизравниха нещата, докато в началото отговор НЕ имаше смазващо превъзходство.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Яну 22, 2013 11:56 pm 
Аватар

На мен пък днес в центъра едни раздаваха листовки с НЕ, но се бяха облекли с ония жилетки като от чистотата, даже в началото мислех да ги увикам що не метат както трябва, а само се въртят в кръг :bigok
Ако гласувам с хуй за НЕ ли ще ми се зачете гласа :loser2

Върнете се в началото
 Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 23198 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 577, 578, 579, 580, 581, 582, 583 ... 774  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]