forum.levski.com

Форум на привържениците на ФК ЛЕВСКИ
Дата и час: Нед Сеп 14, 2025 10:07 pm

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 36100 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 865, 866, 867, 868, 869, 870, 871 ... 1204  Следваща
Автор Съобщение
МнениеПубликувано на: Пон Яну 21, 2013 9:44 pm 
Аватар

busted

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Яну 21, 2013 9:53 pm 
Аватар

mihaelo_joro написа:
flo написа:
mihaelo_joro написа:
Българското първенство е по-силно и от хърватското и от сръбското,всичко друго е излишен български нихилизъм..

Ти на кале ли си :lol:

flo написа:
Не се занимавайте с Партизан,Динамо и всякакви такива отборчета.Щом ЛЦ за малко да отстрани Загреб са ми ясни що за стока са.
Гледайте БАТЕ Борисов какво правят през последните няколко години.След около месец ще играят с Фенербахче и нищо чудно да ги отстранят.

Усещам някаква изключителна шизофрения...

Явно аз съм на калеее :lol:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Яну 21, 2013 11:52 pm 
Аватар

Не е шизофреник, сигурно просто е пиян и е забравил, че е писал по-рано. :strkstrk

И според мен Динамо не са нищо особено. :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Яну 22, 2013 1:30 am 
Според тоя сайт сме по-назад и от сърби и хървати, а ми се струва, че още ще падаме надолу :ohmygod
http://kassiesa.home.xs4all.nl/bert/uef ... k2013.html

Върнете се в началото

МнениеПубликувано на: Вто Яну 22, 2013 1:59 am 
Аватар

Развалихте хубавата тема :slap Тоя Иво Танев е виновен! Нема трансфери и темата си еба майката!

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Яну 22, 2013 11:59 am 
Аватар

Цитат:
GNK Dinamo Zagreb
Domagoj Vida Dynamo Kyiv 4.400.000 £
Milan Badelj Hamburger SV 3.520.000 £

HNK Hajduk Split
Anas Sharbini Al-Ittihad 1.584.000 £
Ante Vukusic Delfino Pescara 1936 3.344.000 £

NK Zagreb
Mateo Pavlovic Werder Bremen 572.000 £

Това е само от зимния трансферен прозорец :smt006 като 3 от тези 5 момчета са юноши на отборите си, а Домагой Вида предния сезон е купен за милион и нещо от Леверкузен и ако не ме лъже паметта и в двата мача го наби до корен на Домусчиеви :bigok :smt006 http://www.transfermarkt.co.uk/en/1-hnl ... _KR1.html- от този сезон освен Динамо и Хайдук, и няколко други отбора правят добри пари от трансфери, като сигурно с 1-2 продажби са вързали бюджет за година напред . Ето това е разликата между техните клубове и нашите и там се правят далавери, но явно се върши работа :wink:

Бойо, как смяташ, че щяхме да бием Вердер в Германия с 10 човека, идеята беше да се атакува ШЛ в следващия сезон, но не така мислеше капитана на отбора и шиптъра Дости :boisw :boisw :boisw :boisw :boisw

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Яну 22, 2013 12:58 pm 
Аватар

А, схемата да продадеш за 8м евро и да купуш за 250к евро харесва ли ти?

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Яну 22, 2013 1:15 pm 
Аватар

Alek написа:
А, схемата да продадеш за 8м евро и да купуш за 250к евро харесва ли ти?

Опан бащица стайл :strkstrk :strkstrk

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Яну 22, 2013 1:17 pm 
Аватар

Пропорцията е невиждана. 5% от приходите отиват за трансфери, шефовете на тия имат по-дълбоки джобове явно...

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Яну 22, 2013 1:35 pm 
Аватар

Просто ние сме избрали грешна политика. Първо тук никога не сме имали треньорска школа - тук футболистите като свършат с футбола взимат една проформа диплома и почват да тренират, докато там винаги се е работило в тази насока. Цялостно обръщат повече внимание и на школите. Така те произвеждат повече и по-качествени играчи от нас. След това, за да компенсираме търсим чужденци, което вдига много заплащането във футбола. Така българите в А група взимат по-високи заплати от сърбите в сърбия и хърватите в хърватия. Ефектът от това е, че младите таланти на Динамо знаят, че трябва да си скъсат гъза от трениране за да ги забележат от чужбина и чак тогава ще си уредят живота. Младите играчи в БГ знаят, че им стига да стигнат до някой от топ отборите ни и вече ще изкарват достатъчно пари. Така се получава цикличност - те произвеждат мотивирани млади играчи , поколение след поколение, а ние не можем да произведем никакви и компенсираме с чужденци. В крайна сметка представянето е еднакво защото финансовите ни възможности са еднакви, но впоследствие хърватите например имат силен национален отбор.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Яну 22, 2013 1:56 pm 
Аватар

Едно птиче ми каза...че този ни е в кърпа вързан.....Моше... :bigok

Прикачени файлове:
Moshe.jpg

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Яну 22, 2013 2:20 pm 
Аватар

Звучи страхотно :smt007 Някой Авраам няма ли бе, да го еба..

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Яну 22, 2013 2:20 pm 
Аватар

Въпреки че винаги съм искал в Левски човек с имена Шломи Моше, няма ли да ни станат много ДХ :smt017

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Яну 22, 2013 2:30 pm 
Аватар

Тоя Муше Охайон от 3-4 години вече го пращат при нас

Едит: даже от повече години

Ето статия от 2005 г.

http://www.7sport.net/archive7ds/2005/0 ... /index.htm

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Яну 22, 2013 2:33 pm 
Аватар

Ясно.. Еми да си вземаме Асус тогава и твай :strkstrk

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Яну 22, 2013 2:34 pm 
Аватар

Асус не сме го взимали вече от 2-3 трансферни прозореца, взех да се притеснявам.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Яну 22, 2013 2:37 pm 
Аватар

Нищо, виж как хубаво му е паднала цената, скоро ще стане по нашия брздънен джеб :smt003

http://www.transfermarkt.de/de/jonathan-assous/mwverlaufgraph/spieler_29276.html

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Яну 22, 2013 2:53 pm 
Аватар

Още 200 хиляди евро да паднат и е наш :smt007

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Яну 22, 2013 4:27 pm 

:smt023

Цитат:
Ръководството на Левски ще насочи усилията си за привличането на Венсан Лабант от Анортозис.

Вчера ви съобщихме за интерес на сините към този играч, но днес се разбра, че той е все по-близо то трансфер на "Герена".

Скаутите на Левски на няколко пъти са наблюдавали играта на Лабант и са останали очаровани от видяното.

Лабант е разиграващ халф и ще дойде на Герена, като заместник на Марсиньо. Венсан е французин, но има кипърски паспор и дори е национал на тази държава.
http://www.gol.bg/levski/2013-01-22/kip ... ski.145164

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Яну 22, 2013 5:49 pm 
Аватар

Пиша го тук, щото темата за ДЮШ я отварят 5 човека. Сигурно сте чули или прочели, че Марио Тихомиров от Белоградчик ще избере школата на ловешките селяни, въпреки че има предложение и от нашата. Вече и децата знаят, че в школата на Левски си е ебало мамата. Нищо не казвам за момчето, даже мисля, че изборът му е правилен.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Яну 22, 2013 9:15 pm 
Аватар

Morning Glory написа:
Пиша го тук, щото темата за ДЮШ я отварят 5 човека. Сигурно сте чули или прочели, че Марио Тихомиров от Белоградчик ще избере школата на ловешките селяни, въпреки че има предложение и от нашата. Вече и децата знаят, че в школата на Левски си е ебало мамата. Нищо не казвам за момчето, даже мисля, че изборът му е правилен.

Така или иначе, изборът му е олигофренски. Когато пред цяла България казваш какъв си левскар, като ти предложат от Левски ставаш и тръгваш. Твай. ;)

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Яну 22, 2013 9:20 pm 
Аватар

Ти пък щото знаеш точно какво е станало :wink:, а школата на Ловеч и тази на Лудогорец се предпочита от мнозинството от децата в Северна България :wink:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Яну 22, 2013 9:24 pm 
Аватар

Тъй като не зная какво е станало, аз лично не бих искал да коментирам - дали проблемът е в ДЮШ, или при момчето.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Яну 22, 2013 9:31 pm 
Аватар

А кой ви каза, че на Марио са му предложили от нашата школа? На мен лично той ми каза, че нищо не са му предлагали, а директорката пък ни разказа, че някакви хора го искали в София и казвали, че имат връзки с нашата школа и щели да го уредят, но не били официални контакти и тя не искала да пусне детето при некви непознати.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Яну 22, 2013 9:32 pm 
Аватар

Точно затова коментарите биха били излишни.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Яну 22, 2013 10:36 pm 
Аватар

Седем:Едно написа:
А кой ви каза, че на Марио са му предложили от нашата школа? На мен лично той ми каза, че нищо не са му предлагали, а директорката пък ни разказа, че някакви хора го искали в София и казвали, че имат връзки с нашата школа и щели да го уредят, но не били официални контакти и тя не искала да пусне детето при некви непознати.

Мисля, че му предложиха, като беше на гости на Герена. Както и да е, никой не казва нищо на момчето, нахраних школата.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Яну 22, 2013 10:41 pm 
Аватар

http://gong.bg/view_article.php?article_id=323385
:smt017

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Яну 22, 2013 10:41 pm 
Аватар

На школата голям проблем е, че не се тренира някъде на спокойно извън града. Това според мен е една от причините да избират Ловеч - щото е по-спокойно. Ама е ясно, че основният проблем е, че имиджа на школата е, че е пълна с връзкаро-снобарчета и че за можещите и трудещите се няма много реализация.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Яну 22, 2013 10:49 pm 
Аватар

Morning Glory написа:

Мисля, че му предложиха, като беше на гости на Герена. Както и да е, никой не казва нищо на момчето, нахраних школата.

Ами ние бяхме там с Козарски 2 дни след като Марио се върна от София и той каза, че никой не му е предлагал абсолютно нищо. Само са му дали екип и некви пари. Даже коментирахме, че това е много тъпо. Марио ни каза, че е добър, но имал приятел, който е много по-добър. Демек не се надува, скромно момче е, надали ще ни излъже ако са му предложили нещо.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Яну 22, 2013 11:28 pm 

Morning Glory написа:

Ами ние бяхме там с Козарски 2 дни след като Марио се върна от София и той каза, че никой не му е предлагал абсолютно нищо. Само са му дали екип и некви пари. Даже коментирахме, че това е много тъпо. Марио ни каза, че е добър, но имал приятел, който е много по-добър. Демек не се надува, скромно момче е, надали ще ни излъже ако са му предложили нещо.

Жалко.

Като сме на тема юноши, нека само спомена, че има малко вероятност близнаците Цоневи да помиришат терен този сезон. Даори и в турнира за купата останаха предимно сериозни съперници.

Такива играчи трябва да играят всеки кръг за да не ги чакаме на 24 да станат звезди. Не би било никак зле да ги преостъпят в някой отбор с треньор левскар (Локо Сф., Ботев Вр., Миньор Пк. примерно) за да натрупат опит.

Върнете се в началото
 Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 36100 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 865, 866, 867, 868, 869, 870, 871 ... 1204  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]