forum.levski.com

Форум на привържениците на ФК ЛЕВСКИ
Дата и час: Сря Сеп 10, 2025 7:54 pm

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 23198 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 575, 576, 577, 578, 579, 580, 581 ... 774  Следваща

Харесва ли ви новото правителство
ПО-СКОРО ДА 65%  65%  [ 87 ]
ПО-СКОРО НЕ 35%  35%  [ 46 ]
Общо гласове : 133
Автор Съобщение
МнениеПубликувано на: Пон Яну 21, 2013 9:41 pm 
Аватар

Написах го горе, но пак ще повторя - ако някой нападне така мой приятел, това дето тия му направиха ще е като лека предсексуална игра, софт петинг. Изобщо не е проблем това.
А дали са бъдещи народни представители зависи от всички нас - ако некой го кефи - да си ги избира.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Яну 21, 2013 9:42 pm 

Седем:Едно написа:
Ми няма да се учудя ако подобен слабоумен протест събере доста хора. Също като оня с цигарите. По важните теми никой не излиза, но за простотии сме първа писта :lol:

Аз съм за протестите,които покриват моите принципи и възгледи.Протест за цигарите не бих подкрепил никога,защото съм страхотен техен противник за което и често си създавам проблеми,но това е друг въпрос.Нали все се оплакваме,че нямаме гражданско общество,не трябва протестите да се оценяват,кой е по-важен и кой не,всички са важни.Ето излязоха хората и протестираха срещу Иракли и спечелиха,поне засега,дано и в крайна сметка победата бъде постигната изцяло !

tprodanov написа:
Написах го горе, но пак ще повторя - ако някой нападне така мой приятел, това дето тия му направиха ще е като лека предсексуална игра, софт петинг. Изобщо не е проблем това.
А дали са бъдещи народни представители зависи от всички нас - ако некой го кефи - да си ги избира.

Eee пич,тук усещам страхотен двоен стандарт.Преди време,като изтъквах моите аргументи относно смъртната присъда,ти,седем едно и други може би правилно ми казахте,че не трябва да се гледа на тези неща на лична основа а да се тълкува от закона.Е това,което ти евентуално би направил,ако се случи срещу твой приятел,трябва ли да се счита за адекватна реакция ?

Последна промяна mihaelo_joro на Пон Яну 21, 2013 9:45 pm, променена общо 1 път

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Яну 21, 2013 9:45 pm 
Аватар

За Иракли излязоха 40 човека, а за цигарите бяха 2500. И срещу какво ще се протестира точно? Омраз ти каза, че за лека телесна повреда трябва ПОТЪРПЕВШИЯ да заведе дело, а не прокуратурата. Ще протестирате срещу потърпевшия ли, що ли?

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Яну 21, 2013 9:49 pm 

STALKER написа:
Omraz написа:
Какво е твоето мнение за Иво Беров?

Моето мнение е, че Беров беше някакъв авторитет сред костунгерите, особено по онова време. Беха му дали да пише официоза "Седем", който лично съм купувал (с онзи си акъл :ohmygod ). В този смисъл, не бива да се съмняваш, че статиите му са съвпадали с позициите на Костов и хората му, които направиха ДСБ по това време и с тези на костунгерите, които се събирахме в залата на ВИАС. За Надка се говореше всичко лошо което ти дойде на ум - че служи на ченгетата, че е изгонила истинските седесари от "Раковска", че закриля клиентелата и далавераджиите, че няма качества за политик, че всичко дължи само на Костов. Тези неща съм ги чел и чул със собствените си очи и уши.

http://oshte-info.de-zorata.de/oshte.info/democracy/01authors/berov3/berov018.htm
http://oshte-info.de-zorata.de/oshte.info/democracy/01authors/berov3/berov015.htm

Лично аз никога не съм го имал за авторитет. Считам го за дървен философ, клонящ към полуидиот.
За другото, което си видял във ВИАС ти вярвам. Моите спомени са сходни, макар и никога да не съм ходил на партийни събрания на никоя партия.

Относно цветния текст, издирих го за да го постна, тъй като в суматохата около турския сериал в събота надали много хора са го видяли. Не знам кой е Христо Марков, не следя блоговете и не знам имената на блогърите.
http://toross.blog.bg/politika/2011/08/ ... lon.802370
Както казах, нямам съмнения в нечистоплътноста, неприятността и нагаждачеството на дебеланата Капон, но тоя текст е. :ohmygod :ohmygod2 :ohmygod А го беше постнал ти.
Евала на който успее да го прочете с тоя ужасен шрифт и невероятен текст. :bigok Според теб това пример за нормална статия ли е, пък била тя и в блог?

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Яну 21, 2013 9:50 pm 

За Иракли излязоха 40 човека, а за цигарите бяха 2500. И срещу какво ще се протестира точно? Омраз ти каза, че за лека телесна повреда трябва ПОТЪРПЕВШИЯ да заведе дело, а не прокуратурата. Ще протестирате срещу потърпевшия ли, що ли?

За Иракли бяха доста повече от 40 човека,но това едва ли е толкова съществено.Съжалявам много,че цигарите се превърнаха в такъв огромен проблем за не малка част от българите и пишман "бизнесмените" и го отричам категорично и съм съгласен,че това не е тема за която трябва ние да се борим.Разбира се,живеем в демокрация и хора като Слабаков имат пълното право да протестират за своите права,друг е въпрос,дали някой ще ги послуша в парламента.

Аз съм пълен лаик на тема право,не познавам материята и сигурно във вашите очи изглежда нелепо да изтъкна моето виждане за нещата,но не искам да повярвам,че срещу тези хора,не може да се повдигне каквото и да е било дело.Най-малкото днес из някой медии,видях че прокуратурата на Пловдив се е заела с един от участниците,значи все пак има някакво правно основание.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Яну 21, 2013 10:03 pm 
Аватар

Я да се върнем на темата за политика. :bigok Според вас какво би било опималното следващо управление на България? Не какво искате да бъде, а какво би било оптималното, реалистично. Тук доста хора искаме управление на Костов и го смятаме за най-добро, но реалистично няма как да се случи. Затова казвайте, хем оптимално, хем реалистично да се случи. :strkstrk И се аргументирайте. :slap

Аз, като един проС гражданин на България, нищо не разбиращ от политика, не се и правещ, че разбира, искам коалиция ГЕРБ-Костов (и всякаквите сини съюзи). Евентуално и Кунева. :strkstrk Извратено, но абсолютно реално, според мен.
Първо, ГЕРБ няма как да бъде избегнато да присъства в слеващото правителство. Ако случайно бъде избегнато сме пред огрозата нова коалиция с участието на БСП и ДПС. Аре нЕма нужда. :ohmygod2 ГЕРБ-БСП-ДПС не смятам, че е реално, а ако се случи би било пагубно.
Второ, сините и да влезнат в парламента с 20-30 депута няма абсолютно никакъв смисъл. Нито са реална опозиция, нито нищо. По-добре да са сред мнозинството, където доста по-лесно могат да влияят. Вярвам в Костов и не мисля, че би се включил в малоумщините на ГЕРБ и по-скоро би бил коректив.
Относно Кунева, мнението ми за нея като политик е добро, а и там е Прошко, чакам да бъда облян. :bii_chorbata И отново се връщам на горното. Три различни партии ми се струва, че доста по-успешно биха били коректив една на друга, отколкото две от тях да бъдат в ненужна опозиция.
Не мисля, че има смисъл да се прави сравнение с тройната ламя, където БСП и ДПС са доволно гнусни и доказано антибългарски партии, докато НДСВ бяха наясно, че приключват и просто се включиха в лапането.
Самостоятелно управление на ГЕРБ също не смятам за удачно. Надали са много хората доволни от този им мандат.

П.П. Не знам що на 5 бири, прибирайки се вкъщи, ме изби на политика. :ohmygod2 :strkstrk

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Яну 21, 2013 10:07 pm 
Аватар

mihaelo_joro написа:
Ми няма да се учудя ако подобен слабоумен протест събере доста хора. Също като оня с цигарите. По важните теми никой не излиза, но за простотии сме първа писта :lol:

Аз съм за протестите,които покриват моите принципи и възгледи.Протест за цигарите не бих подкрепил никога,защото съм страхотен техен противник за което и често си създавам проблеми,но това е друг въпрос.Нали все се оплакваме,че нямаме гражданско общество,не трябва протестите да се оценяват,кой е по-важен и кой не,всички са важни.Ето излязоха хората и протестираха срещу Иракли и спечелиха,поне засега,дано и в крайна сметка победата бъде постигната изцяло !

tprodanov написа:

Eee пич,тук усещам страхотен двоен стандарт.Преди време,като изтъквах моите аргументи относно смъртната присъда,ти,седем едно и други може би правилно ми казахте,че не трябва да се гледа на тези неща на лична основа а да се тълкува от закона.Е това,което ти евентуално би направил,ако се случи срещу твой приятел,трябва ли да се счита за адекватна реакция ?

Ти верно ли поставяш на една везна моята емоционална реакция от една страна, и смъртното наказание като част от наказателното право в една страна от друга?

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Яну 21, 2013 10:10 pm 

В утопичен смисъл,най-добре би било според мен,едно правителство съставено от Синята Коалиция + ВМРО ( с някой уточнения) + Зелените + ГЕРБ.Като ГЕРБ е хубаво да бъдат опозиция,a останалите три партии да имат мнозинство.

В реалният свят това,обаче не може да се случи,аз се надявам БСП + ДПС да бъдат задължително в опозиция,а всичко друго което би било възможно за постигане е добре дошло.

Най-лошият вариант - БСП + ДПС да съставят мнозинство
Най-добър вариант - ГЕРБ + Синята Коалиция да съставят равнопоставено мнозинство
Най-реалистичен вариант - Коалиция на ГЕРБ с РЗС и Синята Коалиция или мнозинство на БСП + ДПС + Кунева...

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Яну 21, 2013 10:14 pm 

tprodanov написа:
mihaelo_joro написа:

tprodanov написа:

Ти верно ли поставяш на една везна моята емоционална реакция от една страна, и смъртното наказание като част от наказателното право в една страна от друга?

Не,аз поставям равнопоставеност на закона ! И смъртното наказание и това което се случи оня ден се счита за престъпление нали ? И двете не бива да се обуславят на лична основа,със това сме съгласни всички нали ? Защо смяташ,че ако беше твой приятел и го смелиш от бой ще се счита за нещо нормално ? Защото ти едва ли не,искаш да омаловажиш това,което се случи,защото видиш ли,той бил атентатор и това,което се случи е нормална реакция.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Яну 21, 2013 10:15 pm 
Аватар

РЗС??? Те ако вземат повече от 2% ще си отрежа 20 см от кура :lol:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Яну 21, 2013 10:15 pm 
Аватар

Преди малко по БНТ мернах затрогваща сцена - Сергей Станишев и Красимир Каракачанов, рамо до рамо, в общо мероприятие на двете партии, раздават листовски в подкрепа на строителството на АЕЦ "Белене" в центъра на Плевен. Тодор Александров и Ванчо Михайлов се въртят в гробовете си за пореден път...

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Яну 21, 2013 10:20 pm 

РЗС??? Те ако вземат повече от 2% ще си отрежа 20 см от кура :lol:

Еми горе-долу толкова са в момента процентите за РЗС,естествено,че тяхното място в парламента изобщо не е сигурно,но не мисля,че и невъзможно.Не се знае,какво ще се случи до изборите,няма да бъда шокиран,ако докопат 4 % и така си осигурят място в следващият парламент.

http://www.dnevnik.bg/bulgaria/2012/11/ ... _shans_za/

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Яну 21, 2013 10:23 pm 
Аватар

mihaelo_joro написа:

Не,аз поставям равнопоставеност на закона ! И смъртното наказание и това което се случи оня ден се счита за престъпление нали ? И двете не бива да се обуславят на лична основа,със това сме съгласни всички нали ? Защо смяташ,че ако беше твой приятел и го смелиш от бой ще се счита за нещо нормално ? Защото ти едва ли не,искаш да омаловажиш това,което се случи,защото видиш ли,той бил атентатор и това,което се случи е нормална реакция.

Къв закон бе? Моята реакция да пребия някой нападнал близък за мен, както и тая на резаците е в нарушение на закона и вече го казах. Кое не е ясното? Това е емоционална реакция, а това със смъртното наказание е закон. Немат никви допирни точки.
Казвам, че да протестираш затова, че 15 резака са извадили напълно нормална реакция е дебилно. Престъплението им е толкова дребно, че не си заслужава дори буквите, които изписахме. Ще протестираш ли затова, че ония нема да получи присъда?

А това е велико -

Цитат:
В утопичен смисъл,най-добре би било според мен,едно правителство съставено от Синята Коалиция + ВМРО ( с някой уточнения) + Зелените + ГЕРБ.Като ГЕРБ е хубаво да бъдат опозиция,a останалите три партии да имат мнозинство.

Как аджеба Герб хем са у правителството, хем са опозиция? :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Яну 21, 2013 10:26 pm 

Пичове, говорите си с голдън ривър, не забравяйте :bigok

Изображение

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Яну 21, 2013 10:29 pm 

tprodanov написа:
mihaelo_joro написа:

Къв закон бе? Моята реакция да пребия някой нападнал близък за мен, както и тая на резаците е в нарушение на закона и вече го казах. Кое не е ясното? Това е емоционална реакция, а това със смъртното наказание е закон. Немат никви допирни точки.
Казвам, че да протестираш затова, че 15 резака са извадили напълно нормална реакция е дебилно. Престъплението им е толкова дребно, че не си заслужава дори буквите, които изписахме. Ще протестираш ли затова, че ония нема да получи присъда?

А това е велико -

Цитат:

Как аджеба Герб хем са у правителството, хем са опозиция? :bigok

Пич,колкото пъти трябва да напиша,че не съм защитник на нападателя ? Аз се възмущавам от това,че това са народни представители,кметове...Ако ми кажеш,че тяхното поведение,като такива хора е нещо съвсем обичайно и нормално,значи аз съм олигофрен.Искам да ми кажеш,че ако аз утре вляза в някой конгрес и шибна един тупаник на някой политик,последствията за мен ще бъдат никакви ? Няма да ме съдят дори за хулиганска проява,защото няма никаква телесна повреда ?

Относно правителството,имах предвид всички тези споменатите партии да бъдат в парламента,а правителството да бъде изградено от Сините + ВМРО + Зелените,моя грешка на езика..

incheto_1914 написа:
Пичове, говорите си с голдън ривър, не забравяйте :bigok

И аз се радвам да те видя Инче :smt006

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Яну 21, 2013 10:36 pm 

Пич,предния път не те баннах аз, но този път ще го направя. Ще ме извиняваш.
Всяко трето мнение в темата е твое, а без да е лично и да искам да те обидя - много си тъп.

Страшно много сваляш нивото и разводняваш темата, а това отказва от писане читави хора, които има какво да кажат, не са с акъл на 8-годишен и с които може наистина да се дискутират различни въпроси или да става смях.

Ако си поставиш ограничение да имаш до 3 мнения на страница, аз лично съм ОК, иначе чао. Не е демократично, но това е форум.левски.цом през 2013 г. :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Яну 21, 2013 10:38 pm 

Omraz написа:
Пич,предния път не те баннах аз, но този път ще го направя. Ще ме извиняваш.
Всяко трето мнение в темата е твое, а без да е лично и да искам да те обидя - много си тъп.

Страшно много сваляш нивото и разводняваш темата, а това отказва от писане читави хора, които има какво да кажат, не са с акъл на 8-годишен и с които може наистина да се дискутират различни въпроси или да става смях.

Ако си поставиш ограничение да имаш до 3 мнения на страница, аз лично съм ОК, иначе чао. Не е демократично, но това е форум.левски.цом през 2013 г. :bigok

Много е лесно да отсечеш по този начин и да ме премахнеш.Ако мнението ми е тъпо,били приел един бас по тази тема,нищо че не си 8 год. ?

Не съм тъп,но просто много лесно като не си съгласен с мен,да го споменеш ;)

Съгласен съм с 3-те мнения на страница,ще бъда стриктен,все пак съм гост и нежелан и ще се съобразя ;)

Последна промяна mihaelo_joro на Пон Яну 21, 2013 10:45 pm, променена общо 1 път

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Яну 21, 2013 10:40 pm 
Аватар

Сега последно да ходим ли да гласуваме за референдума или да му пеем :bigok Какво казва форум.левски.цом, че да не вземем да се изложим :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Яну 21, 2013 10:47 pm 

Командира казва да се гласува с НЕ, но аз лично няма да се съобразя и ще ходя за гъби в гората в този ден. :strkstrk

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Яну 21, 2013 10:49 pm 
Аватар

Адски ми липсва предишния ти аватар :bigok
А и се връзваше прекрасно с модераторската роля, или поне както я разбирам аз :smt003

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Яну 21, 2013 10:53 pm 
Аватар

Аз мисля да се ориентирам към рисуване на фалоси. :smt098

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Яну 21, 2013 10:58 pm 
Аватар

И аз съм готов с моята бюлетина http://prikachi.com/images/335/5769335x.jpg :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Яну 21, 2013 11:00 pm 
Аватар

http://nenovinite.com/news.php?action=v ... I.facebook :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Яну 21, 2013 11:05 pm 
Аватар

Не че нещо, ама трябва ли да правите глупости? Такива като вас само ще ми пречат да си чета през деня, а после и повече броене ще има. :slap Или изразявайте мнение, или си стойте у дома! :strkstrk В неделя ако изпусна "Под прикритие" заради такива като вас, бая ще ви псувам. :bigok

П.П. И аз ще драсна кур, ама аз съм си там и аз ще си го броя. Пък и няма да се търся сам в списъкО. :strkstrk

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Яну 21, 2013 11:08 pm 
Аватар

Твърдо НЕ.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Яну 21, 2013 11:11 pm 
Аватар

Omraz написа:
STALKER написа:
Omraz написа:
Какво е твоето мнение за Иво Беров?

Моето мнение е, че Беров беше някакъв авторитет сред костунгерите, особено по онова време. Беха му дали да пише официоза "Седем", който лично съм купувал (с онзи си акъл :ohmygod ). В този смисъл, не бива да се съмняваш, че статиите му са съвпадали с позициите на Костов и хората му, които направиха ДСБ по това време и с тези на костунгерите, които се събирахме в залата на ВИАС. За Надка се говореше всичко лошо което ти дойде на ум - че служи на ченгетата, че е изгонила истинските седесари от "Раковска", че закриля клиентелата и далавераджиите, че няма качества за политик, че всичко дължи само на Костов. Тези неща съм ги чел и чул със собствените си очи и уши.

http://oshte-info.de-zorata.de/oshte.info/democracy/01authors/berov3/berov018.htm
http://oshte-info.de-zorata.de/oshte.info/democracy/01authors/berov3/berov015.htm

Лично аз никога не съм го имал за авторитет. Считам го за дървен философ, клонящ към полуидиот.
За другото, което си видял във ВИАС ти вярвам. Моите спомени са сходни, макар и никога да не съм ходил на партийни събрания на никоя партия.

Относно цветния текст, издирих го за да го постна, тъй като в суматохата около турския сериал в събота надали много хора са го видяли. Не знам кой е Христо Марков, не следя блоговете и не знам имената на блогърите.
http://toross.blog.bg/politika/2011/08/ ... lon.802370
Както казах, нямам съмнения в нечистоплътноста, неприятността и нагаждачеството на дебеланата Капон, но тоя текст е. :ohmygod :ohmygod2 :ohmygod А го беше постнал ти.
Евала на който успее да го прочете с тоя ужасен шрифт и невероятен текст. :bigok Според теб това пример за нормална статия ли е, пък била тя и в блог?

Ето ти я статията с нормален шрифт
http://www.extremecentrepoint.com/?p=9875

кой е Христо Марков
http://bg.wikipedia.org/wiki/%D0%A5%D1%80%D0%B8%D1%81%D1%82%D0%BE_%D0%9C%D0%B0%D1%80%D0%BA%D0%BE%D0%B2_%28%D0%BF%D0%BE%D0%BB%D0%B8%D1%82%D0%B8%D0%BA%29

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Яну 21, 2013 11:12 pm 
Аватар

Бахти....сега гледам "Господарите" и видях...че един от биячите на турчина...дето щеше да стреля по Доган е....Танер...от избирателен район Антоново....тоя мюсюлманин...ми беше комшия в детството...учеше в моето училище....2...3 години по малък...колко съм го бил с кур в челото.... :losers

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Яну 21, 2013 11:28 pm 
Аватар

Нещо не виждам да се пише за управление на ДПС и ГЕРБ след изборите, което никак не е изключено. Особено ако проектът Яне - Марешки се провали, а Волен влезе със слаб резултат

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Яну 21, 2013 11:32 pm 
Аватар

targovishte написа:
Бахти....сега гледам "Господарите" и видях...че един от биячите на турчина...дето щеше да стреля по Доган е....Танер...от избирателен район Антоново....тоя мюсюлманин...ми беше комшия в детството...учеше в моето училище....2...3 години по малък...колко съм го бил с кур в челото.... :losers

Точно се притесних,че още пипалата на фороНа не са изпъкнали с подобна история по тази тема :fgod :strkstrk

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Яну 21, 2013 11:33 pm 
Аватар

DirtyDog написа:
Не че нещо, ама трябва ли да правите глупости? Такива като вас само ще ми пречат да си чета през деня, а после и повече броене ще има. :slap Или изразявайте мнение, или си стойте у дома! :strkstrk В неделя ако изпусна "Под прикритие" заради такива като вас, бая ще ви псувам. :bigok

П.П. И аз ще драсна кур, ама аз съм си там и аз ще си го броя. Пък и няма да се търся сам в списъкО. :strkstrk

Под Приктирие, нема да има :)

Върнете се в началото
 Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 23198 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 575, 576, 577, 578, 579, 580, 581 ... 774  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]