forum.levski.com

Форум на привържениците на ФК ЛЕВСКИ
Дата и час: Съб Авг 16, 2025 11:52 am

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 8216 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 150, 151, 152, 153, 154, 155, 156 ... 274  Следваща
Автор Съобщение
МнениеПубликувано на: Нед Яну 13, 2013 11:19 pm 
Аватар

:bann3 :taff :unc-k :tmbk :blowj :bashta :gsh

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Яну 14, 2013 1:12 am 
Аватар

Kryten написа:
Изображение

:smt007 :smt005 :smt005 :smt005

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Яну 14, 2013 1:53 am 

Да си фен на отборче от острова е най-безсмиленото нещо! 10 пъти изглеждат по-красиво стадионите в Европа, от тия в Англия! А на тоя тоя белами му желая да обича Левски точно толкова колкото се пали за това червено отборче ... КАК НЕ ТЕ ВИДЯХ за Левски да палиш толкова колкото за тия ? Как не прочетох един път че харесваш Пламен повече от Д. Хеа? Как пък в темата за Легендите на Левски не те видях да пишеш, а тука се прайш на голирихунтър? Чесно, виждал съм много Левскари, ходил съм с маслината на мач, но ти ме изумяваш ... Дано днес да си по-щастлив ...

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Яну 14, 2013 1:57 am 

Gesha91 написа:
Да си фен на отборче от острова е най-безсмиленото нещо! 10 пъти изглеждат по-красиво стадионите в Европа, от тия в Англия! А на тоя тоя белами му желая да обича Левски точно толкова колкото се пали за това червено отборче ... КАК НЕ ТЕ ВИДЯХ за Левски да палиш толкова колкото за тия ? Как не прочетох един път че харесваш Пламен повече от Д. Хеа? Как пък в темата за Легендите на Левски не те видях да пишеш, а тука се прайш на голирихунтър? Чесно, виждал много Левскари, ходил съм маслината на мач, но ти ме изумяваш ... Дано днес да си по-щастлив ...

Точно това се опитах и аз да му го кажа, след като ни пожела, на "нашия отбор" да му вкарат арсенал, шити и т.н. в 90+ от засада, бе, човек :smt005 Аре, да каже латекса, лудогорец, тогава някой може да се засегне :smt006

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Яну 14, 2013 2:06 am 

Аз оставам с впечатлението, че тук се изпада повече в еуфория когато Юнайтед падат отколкото когато цура падне или понякога дори отколкото когато Левски бие, така че не знам какво се правите на 6 без 10.Изображение

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Яну 14, 2013 2:07 am 
Аватар

Темата е за "Европейски футбол".
Достатъчно подкрепям Левски и достатъчно се паля, когато имаме мачове. Аре стига глупости. ;) В момента сме в периода на простотия, на който се дължи част от упадъка на БГ футбола - "паузата". От толко "паузи", забравиха да ритат топка. Аман от подготовки, ама това е друга тема :smt006 . Това дали ще се фокусирам върху нещата, които се случват в момента или ще се интересувам от миналото си е моя работа.. Сините легенди са такива и си заслужават цялото уважение, което може да им се даде. Но си е моя работа дали постоянно ще пиша за тях или не.

Голяма работа като пиша за Юнайтед и им се кефя. Лампард като вкара 2 гола миналата седмица, тука само дето шампанско не отворихте ;) .

Ако тия дискусии се водеха в тема, свързана с Левски - окей. Аргументите ви важат.
Обаче те се водят в тема "Европейски футбол", следователно - не важат.
:smt006

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Яну 14, 2013 2:11 am 

Нямаш на идея как се дразня на тия глорихънтърчета, тоя от Челси оня от Арсенал, а тук във форум на Левски София има секта на Ман Юнайтед ... срам ме е! 10 човека се гаврят с трима, а други 5 им опонират. В темата за Баскета сме аз, ти и леля ми, но тука дилема/диема ... Белами се нахъсва и тн. Разбирам гавра и ташак ама в тая тема е нещо страшно. Как наближи некой безсмислен мач и тука се почва Уеб, Бензема, Моу, Сколс, ама то ние НЕ сме единствените чорбари, ама то манчестър >><< Миналото дерби някъв идиот се заяде на Крайтън, а Паржолет го защити, та се стигна до скандал м/у левскари, което е по-жалко от тройчо да ти прави тръби ... (мача на Анфийлд, миналата година). От тая тема ми се провръща, ама нали и аз съм закачен към nai-qkq форум треа да чета глупотевини, като на тоя Bellamy.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Яну 14, 2013 2:49 am 
Аватар

И аз гледам европейски футбол и се радвам на качествени неща,обаче това чуждопоклонничество не го разбирам ! Нашто гардже може да е най-грозно ,ама си е наше!

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Яну 14, 2013 3:23 am 
Аватар

Едва ли някой от нас харесва повече чужд отбор от Левски. Всички ние обичаме Левски, но това не пречи да се наслаждаваме на качествен футбол и да си имаме любим отбор в Европа нали? Все пак в България футбол няма... аз ако не обичах Левски изобщо нямаше да гледам българското първенство. Това с грозно ама си е наше е най-тъпото нещо на света. Да гледам Славия-Пирин ли? Защото си е наше? Ми предпочитам да гледам Юнайтед вместо Славия.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Яну 14, 2013 3:59 am 
Аватар

Напълно съм съгласен с горното мнение.. нито един от нас (поне искрено се надявам) няма скрит олтар вкъщи на Барселона или Юнайтед или кой да е друг отбор.. просто симпатизираме на тези отбори, които са ни впечатлили по някакъв начин с игра, с история, с фенове.. и си ги подкрепяме в мачовете от Европа или родните първенства.. и всичко приключва до там.. Няма чуждопоклонници или глорихънтъри.. Какъв глорихънтър съм аз след като симпатизирам на Юнайтед от 93-та година (или иначе казано, когато за първи път пуснаха предаване за Висшата лига по БНТ) ?!?

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Яну 14, 2013 9:42 am 
Аватар

Това за сектите го обяснявайте на хората дето се занимават с българските 'фенклубове' на селските отбори :smt006

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Яну 14, 2013 4:02 pm 
Аватар

смърт за цдна написа:
Едва ли някой от нас харесва повече чужд отбор от Левски. Всички ние обичаме Левски, но това не пречи да се наслаждаваме на качествен футбол и да си имаме любим отбор в Европа нали? Все пак в България футбол няма... аз ако не обичах Левски изобщо нямаше да гледам българското първенство. Това с грозно ама си е наше е най-тъпото нещо на света. Да гледам Славия-Пирин ли? Защото си е наше? Ми предпочитам да гледам Юнайтед вместо Славия.

Кратко, точно, ясно. :smt006

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Яну 14, 2013 4:09 pm 
Аватар

Цитат:
Едва ли някой от нас харесва повече чужд отбор от Левски. Всички ние обичаме Левски, но това не пречи да се наслаждаваме на качествен футбол и да си имаме любим отбор в Европа нали?

На мен достатъчно ми говори това изречение - харесваме Левски и имаме любим чужд отбор. Показателно за всички, които пишат тук разпалено :smt006 И всички сте ми ясни :smt006

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Яну 14, 2013 4:11 pm 
Аватар

смърт за цдна написа:

Аз лично предпочитам Славия-Пирин. А европейски футбол почти не гледам. Не знам , може да съм извратен, ама много обичам мачовете от сорта на Миньор-Монтана, Берое-Черно Море и т.н. , които свършват 1-1 1-0 , с адската мъка и пукане на топката :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Яну 14, 2013 4:13 pm 
Аватар

0 tolerance написа:
Цитат:
Едва ли някой от нас харесва повече чужд отбор от Левски. Всички ние обичаме Левски, но това не пречи да се наслаждаваме на качествен футбол и да си имаме любим отбор в Европа нали?

На мен достатъчно ми говори това изречение - харесваме Левски и имаме любим чужд отбор. Показателно за всички, които пишат тук разпалено :smt006 И всички сте ми ясни :smt006

Демек, аз като се радвам на победи на Арсенал, примерно, не съм от Левски и не го обичам с цялото си сърце и душа ли?

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Яну 14, 2013 4:16 pm 
Аватар

Точно така :bigok На победа на Арсенал се радвам единствено, когато ми носи печалба от тотото :smt006

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Яну 14, 2013 5:01 pm 
Аватар

А как ми изопачи думите не е истина :strkstrk никъде не съм написал "харесваме Левски", а написах "обичаме Левски".

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Яну 14, 2013 5:32 pm 
Аватар

Само аз ли освен Левски немам любими отбори :lol:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Яну 14, 2013 5:50 pm 
Аватар

Аз се кефя на марката и харизмата, ма напоследък нещо позападнаха :( :rip

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Яну 14, 2013 5:53 pm 
Аватар

Няма нищо лошо в това да харесваш чужд отбор. Аз следя Бундеслигата и не изпускам мач на Байерн Мюнхен, освен естествено ако не се засича с наш мач. Други чужди първенства не гледам, освен епизодични дерби мачове. Както написа един колега над мен, предпочитам да гледам Ботев- Черноморец, пред манчестър- ливърпул, примерно.
А такива, дето от малки са Тв "фьенови" на барса, манафите, мадрид и прочее сган, а през живота си не са стъпвали на футболен мач, си ги слагам на кура.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Яну 14, 2013 7:58 pm 
Аватар

Изображение

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Яну 14, 2013 8:12 pm 

Изображение

имашезасада :smt006

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Яну 14, 2013 8:37 pm 

Имаше да,ама колкото и противни да са ми манафите няма съдия на света,който да я отсъди.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Яну 14, 2013 8:45 pm 
Аватар

Не съм нито от Ливърпул, нито от Ман Ютд., но все пак ми стана супер смешно за чалмите- фенове на Юнайтед, докато лузърите си пееха YNWA и надвикаха 80 000. :ohmygod :smt100

пред славния ЛЕВСКИ непобедим.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Яну 14, 2013 9:25 pm 
Аватар

Ми ако говориш за края на мача в който се чуваше много мощно това не беше YNWA, а феновете на Юнайтед пееха нещо от рода на you`ll never be a champions, champions :wink:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Яну 14, 2013 9:26 pm 

Научете футболния правилник вече.Когато 2-ма футболисти от 1 отбор са на 1 линия засада НЯМА. :smt006 :smt031

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Яну 14, 2013 9:28 pm 
Аватар

смърт за цдна написа:
Ми ако говориш за края на мача в който се чуваше много мощно това не беше YNWA, а феновете на Юнайтед пееха нещо от рода на you`ll never be a champions, champions :wink:

Беше си YNWA в началото,но чалмите като видяха,че ги надвикват почнаха да пеят you'll never win again :smt006

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Яну 14, 2013 9:37 pm 
Аватар

niki87 написа:
Няма нищо лошо в това да харесваш чужд отбор. Аз следя Бундеслигата и не изпускам мач на Байерн Мюнхен, освен естествено ако не се засича с наш мач. Други чужди първенства не гледам, освен епизодични дерби мачове. Както написа един колега над мен, предпочитам да гледам Ботев- Черноморец, пред манчестър- ливърпул, примерно.
А такива, дето от малки са Тв "фьенови" на барса, манафите, мадрид и прочее сган, а през живота си не са стъпвали на футболен мач, си ги слагам на кура.

Левски, Лацио все едно на чорбата у гъзо :strkstrk

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Яну 14, 2013 9:41 pm 
Аватар

Само олигофрен може да твърди, че тази засада може да бъде свирена. Тия 20 сантима засада ги видяхте на петия каданс, електронна линия и стоп-кадър, нали бе разбирачос? Чорбари пар екселанс.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Яну 14, 2013 9:45 pm 

Съдията трябва да е ебати машината, че да го види това, което става за части от секундата :bigok Колкото и да са противни манафите, тоя мач не ги подпряха :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 8216 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 150, 151, 152, 153, 154, 155, 156 ... 274  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]