forum.levski.com

Форум на привържениците на ФК ЛЕВСКИ
Дата и час: Нед Сеп 14, 2025 1:57 am

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 36100 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 855, 856, 857, 858, 859, 860, 861 ... 1204  Следваща
Автор Съобщение
МнениеПубликувано на: Чет Яну 10, 2013 6:34 pm 

tprodanov написа:
hidden767 написа:
Всяка година се оказвам прав за играчите за които се приознасям "без да съм им гледал и един мач" и всяка година слушам същото "Бе как можеш да прецениш един играч дали става без да си му гледал и един мач", придружено с няколко :ohmygod :ohmygod :ohmygod за по-красноречиво.
:loser2
Също както казах че Карвальо трябва да играе в Левски и ми беше обяснено как за нищо не става :smt003
Така че говеда, причина и следствие търсете в разсъжденията на другите, моите просто са верни и точка. :smt031

Да си припомним:

Цитат:
ЦЕНТРАЛЕН НАПАДАТЕЛ - БАЗИЛ ДЕ КАРВАЛЬО
Ако Левски сериозно мисли да е шампион, бързо да намира нов таран! "Сините" направо шокираха, като все пак прибраха Базил Де Карвальо. С този обаче няма как да стане. Да, не ратиха трансферна сума за него на Локо (Пд), така че са напред във финансово отношение. Но 30-годишният чернокож нападател не е човекът, който да бута с голове "сините" към върха. Това да го забравят. През миналия сезон вкара 6 гола в 18 шампионатни мача. В най-важния мач на Локо за сезона - финалът за Купата с Лудогорец, Базил бе сред най-слабите в "черно-бяло" на терена. Един ударне отправи към вратата на Голубович. Не вземат ли нов голаджия, такъв като Гара Дембеле, "сините" шефове със сигурност ще се червят от срам през сезона, гледайки от ложите изпълненията на Карвальо.

споделям написаното в тази статия, единствено не знам защо толкова много се залага на словака ...

:strkstrk

Какво чудно има? Авторът е прав - тогава, както и сега на Левски му трябва по-добър нападател и няма как да не се съглася с това, а и всички вие би трябвало. Бях за привличането на Карвальо, но не и като основна или единствена опция. Когато стана ясно че го взимаме по няква неясна схема бях един от малкото които не ревнаха първосигнално срещу н его, но ще оставя на проданов да търси тези мнения, виждам че му се занимава :wink:
И не очаквайте много от Силва. За него също съм си акзал мнението отдавна.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Яну 10, 2013 6:43 pm 
по -добър винаги ще трябва, стига да не сатва дума за Меси или Герд Мюлер, ти обаче се измъкваш като лисича комуняга :smt006 Пак...
Не беше ли ти този, който казваше, ЧЕ ЗАДЪЛЖИТЕЛНО и на всяка цена треябва да се обира всичко младо и перспективно в България, пък няма значение кво ще става с тях. И даваше пример със Сливен и прасетата :smt006 Да не би някой от тия младежи да има теоретичен по-лош потенциал от ония от Сливен, дето прасетата глътнаха?

Върнете се в началото

МнениеПубликувано на: Чет Яну 10, 2013 7:11 pm 

Еми аз вчера казах, че тези четиримата имат място при нас точно поради тази причина, ама няма кой да чете... Друг е въпроса че нито един от тях не вдига класата и няма да ни направи по-силни пролетта...

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Яну 10, 2013 7:12 pm 

hidden767 написа:
Жо си има мениджър. Жо може и да иска да играе в Левски за 10К евро, но мениджъра му едва ли - комисионната няма да е достатъчно тлъста.

Тези 4-мата може и да имат място в Левски /като пълнеж/, поради простия факт, че сме пълни с некадърници. Но в никакъв случай не носят допълнителната класа, която ни е толкова нужна в момента. В България футболистите които носят такава класа са 5-6 и нито един от тях не играе в Левски, освен с малко уговорки Карвальо. След тази селекция умира и последният 0,001% шанс да вземем титлата тази година, а без сериозни инвестиции - и следващата.

....
Между другото сред тези четиримата не виждам някой с потенциала на Иван Стоянов :)

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Яну 10, 2013 7:14 pm 
Аватар

Ние тая година сме шампиони,но дали това е достатъчно ще разберем скоро след това :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Яну 10, 2013 7:20 pm 
Аватар

Цитат:

Чакай бе, кой беше ти, че да казваш какво да очакваме? Някакъв капацитет ли си?

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Яну 10, 2013 7:23 pm 

hidden767 написа:
tprodanov написа:
hidden767 написа:
Всяка година се оказвам прав за играчите за които се приознасям "без да съм им гледал и един мач" и всяка година слушам същото "Бе как можеш да прецениш един играч дали става без да си му гледал и един мач", придружено с няколко :ohmygod :ohmygod :ohmygod за по-красноречиво.
:loser2
Също както казах че Карвальо трябва да играе в Левски и ми беше обяснено как за нищо не става :smt003
Така че говеда, причина и следствие търсете в разсъжденията на другите, моите просто са верни и точка. :smt031

Да си припомним:

Цитат:
ЦЕНТРАЛЕН НАПАДАТЕЛ - БАЗИЛ ДЕ КАРВАЛЬО
Ако Левски сериозно мисли да е шампион, бързо да намира нов таран! "Сините" направо шокираха, като все пак прибраха Базил Де Карвальо. С този обаче няма как да стане. Да, не ратиха трансферна сума за него на Локо (Пд), така че са напред във финансово отношение. Но 30-годишният чернокож нападател не е човекът, който да бута с голове "сините" към върха. Това да го забравят. През миналия сезон вкара 6 гола в 18 шампионатни мача. В най-важния мач на Локо за сезона - финалът за Купата с Лудогорец, Базил бе сред най-слабите в "черно-бяло" на терена. Един ударне отправи към вратата на Голубович. Не вземат ли нов голаджия, такъв като Гара Дембеле, "сините" шефове със сигурност ще се червят от срам през сезона, гледайки от ложите изпълненията на Карвальо.

споделям написаното в тази статия, единствено не знам защо толкова много се залага на словака ...

:strkstrk

Какво чудно има? Авторът е прав - тогава, както и сега на Левски му трябва по-добър нападател и няма как да не се съглася с това, а и всички вие би трябвало. Бях за привличането на Карвальо, но не и като основна или единствена опция. Когато стана ясно че го взимаме по няква неясна схема бях един от малкото които не ревнаха първосигнално срещу н его, но ще оставя на проданов да търси тези мнения, виждам че му се занимава :wink:

Не е от значение кво си казал... ти си ненормален

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Яну 10, 2013 7:27 pm 
Аватар

hidden767 написа:

Няма нужда да търся нищо. Ти винаги казваш колко е лошо всичко, и после, когато наистина стане лошо изникваш и казваш - казах ли ви... И изглежда прекрасно на пръв поглед. Проблема е, че почти никога не си познавал какво точно ще се случи наистина, още по-малко пък причините за това, както и следствията от него.
Затова и се получават такива дребни разминавания между думите ти от не толкова далечни периоди.

Когато направиш един реален анализ и кажеш - ще стане ей тва, щото еди кво си, което ще доведе до не знам си какво, и то стане реалност точно по същите или сходни причини и се развие по казания от теб начин, може и да ти вярвам. За сега си като Дон Балон :strkstrk

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Яну 10, 2013 7:34 pm 
Аватар

hidden767 написа:

....
Между другото сред тези четиримата не виждам някой с потенциала на Иван Стоянов :)

Какво да виждаш? Иван Стоянов има ли потенциал?
Ти гледал ли си поне един от гореспоменатите, че да правиш сравнение и съпоставки или просто така си говориш, да върви приказката?

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Яну 10, 2013 7:43 pm 
Аватар

Момче, противоречиш си и се мислиш за голям капацитет. :lol: Хубаво е, че надникна да си изкажеш поредните приказки. Само че, тия приказки вече сме ги чели.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Яну 10, 2013 8:03 pm 

tprodanov написа:
hidden767 написа:

Няма нужда да търся нищо. Ти винаги казваш колко е лошо всичко, и после, когато наистина стане лошо изникваш и казваш - казах ли ви... И изглежда прекрасно на пръв поглед. Проблема е, че почти никога не си познавал какво точно ще се случи наистина, още по-малко пък причините за това, както и следствията от него.
Затова и се получават такива дребни разминавания между думите ти от не толкова далечни периоди.

Когато направиш един реален анализ и кажеш - ще стане ей тва, щото еди кво си, което ще доведе до не знам си какво, и то стане реалност точно по същите или сходни причини и се развие по казания от теб начин, може и да ти вярвам. За сега си като Дон Балон :strkstrk

Ми четвърта поредна година ти казвам, че няма да станем шампиони поради 2 причини:
1) тотално сбъркано мислене в клуба по отношение на селекцията
2) спортнотехнически недостатъци.
Какво повече искаш? Вероятно да ти кажа в кой мач с колко ще паднем. Вероятно мога да позная и още, нека опитам, пък вие си записвайте:
- пролетта ще загубим най-малкото 12 точки
- ще спечелим не повече от 3 гостувания извън София
- поне двама от привлечените преди 2 дни ще им търсим нови отбори лятото или максимум следващата зима
...

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Яну 10, 2013 8:05 pm 

natural написа:
Момче, противоречиш си и се мислиш за голям капацитет. :lol: Хубаво е, че надникна да си изкажеш поредните приказки. Само че, тия приказки вече сме ги чели.

Нормално е да сте ги чели, все пакот 4 години сме капо и упорито отказваме да си поправим грешките :wink:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Яну 10, 2013 8:09 pm 
Аватар

И какъв е начина да ги поправим точно в тоя момент, ако не е тайна?

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Яну 10, 2013 8:12 pm 

Не знам как не ви писна да го слушате тоя дървен философ... :ohmygod

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Яну 10, 2013 8:32 pm 
Аватар

Цитат:
Младото крило на Левски Цветелин Тонев ще играе под наем до края на шампионата в Ботев Враца, научи Гонг. „Сините“ пращат своя кадър при Тони Здравков, който познава отлично качествата на родения в Пловдив футболист.

Тонев е роден през 1992 година и преди време Левски го привлече от Ботев Пловдив. Младокът направи силно впечатление по време на приятелски мач на „Герена“ и беше привлечен за постоянно в първия тим на „сините“.

Цецо дори игра в европейските клубни турнир по време на мача със Сараево в Босна и Херцеговина, когато бе сред малкото състезатели на Илиан Илиев, които не отнесоха критики. Крилото игра в двубоите от турнира за Купата на България срещу Пирин Разлог и Черно море.

Идеята на треньорския щаб в Левски е Тонев да натрупа опит в клуба от Враца, който се бори за мястото си в елита.

Смятам,че за Тонев е важно да играе някъде! Може да бъде пуснат и Чаворски!

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Яну 10, 2013 8:44 pm 
Аватар

Чаворски ще играе в Разлог май.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Яну 10, 2013 8:58 pm 
Аватар

hidden767 написа:
1) тотално сбъркано мислене в клуба по отношение на селекцията
2) спортнотехнически недостатъци.

...

Tова е ясно и на малките деца, но е предпоставка да не станем шампион. А в България, както добре знаем, шампион може да станеш и въпреки лошите предпоставки. Да не говорим, че в случая става въпрос за Левски :wink:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Яну 10, 2013 9:24 pm 
hidden767 написа:
Еми аз вчера казах, че тези четиримата имат място при нас точно поради тази причина, ама няма кой да чете... Друг е въпроса че нито един от тях не вдига класата и няма да ни направи по-силни пролетта...

Тва си признавам, че не съм го прочел и карах малко по инерция. Ако е така, се извинявам :bigok

Върнете се в началото

МнениеПубликувано на: Чет Яну 10, 2013 9:56 pm 
Аватар

STALKER написа:
Boyo написа:

И в холандия, и в българия , и в англия най-силните години на един футболист са 25-28. Тогава е оптималният баланс между опит, физика и бързина.

Тва беше стандарта...преди 15-20 г.

викаш руни или роналдо на 21 беха по-добри от сега :strkstrk :strkstrk :strkstrk
никакъв стандарт не е, това е биология. Ако някой го претоварят на 21 на 27 вече не става за нищо - оуен ,роналдиньо и много вероятно меси например

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Яну 10, 2013 10:21 pm 
Аватар

Биология дрън-дрънки. Изграждането на един играч е цяла наука, която не спира да се развива. Средната възраст, в която футболистите навлизат и се налагат в професионалния спорт спадна драстично. Кога преди 20 или 30 г. европейските грандове са наддавали за некой лапишор на 12-13 г. Което си стана практика в последно време. В България на тази възраст още ги учат да си подават топката, Преди 1000 г. се е приемало, че е заложено на човека да живее средно около 40 г. Така че, заеби тая история с биологията

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Яну 10, 2013 10:40 pm 
Аватар

ами те и сега на 12-13 ги учат същите неща, просто преди трансфери не се правеха много като цяло щото немаше кинти - сега има кинти и конкуренцията доведе дотам, че се търсят възможно най-рано играчите , за да изпревариш другия. Имаше някакви слуачаи с трансфери на 12-13 годишни и ни един от тях не стана играч. Реално и обективно се разбира един футболист колко класен ще стане чак на към 19-20, дори и като е юноша на Ман Ю. Колко имена имаше там последните 15 години, които на 15 бяха обявавани за новите кантона и гигс, а накрая записаха по два мача за карлинг и заминаха да правят кариери в 3та дивизия.

Футболистът на 18-20 и най-пъргав и с най-добър рефлекс, но още няма физика, маса, издръжливост, при тях пикът е доста по-късно. На 18 пък няма и опит и рутина, които са ключови особено за защитник. Роналдо на 20 беше цар на пробивите по крилото, но не правеше нищо друго. Сега организира играта на отбора си от-до.

Така че нема нищо лошо да вземем 22 годишен - тамън имаме време да го дооформим като играч и след това да изиграе при нас най-силните си години.

Стига да имаме кадърни Треньори, което вече е съвсем друга тема

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Яну 10, 2013 10:52 pm 
Аватар

Ако наистина вярваш, че на 22 г. тепърва един професионален футболист може нещо да научи, което не е успял между 6 и 22, вероятно трябва да прекратим този спор точно тук.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Яну 10, 2013 10:55 pm 
Аватар

Лудогорец са по-добър отбор от нас, както се видя от директния двубой. Искам да чуя предложения за каре наши, които ще надиграят Иван Стоянов, Марселиньо, Гърговор и Мирослав Иванов.

22 години е възраст, на която е един класен футболист вече се е наложил. При нас на 18 е с потенциал, на 20 помирисва терен, на 22 е перспективна резерва, на 25 е неоправдал очакванията.

за нищо на света,
за Левски аз на всичко съм готов!

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Яну 10, 2013 11:52 pm 
Аватар

Синият Болярин написа:
Лудогорец са по-добър отбор от нас, както се видя от директния двубой. Искам да чуя предложения за каре наши, които ще надиграят Иван Стоянов, Марселиньо, Гърговор и Мирослав Иванов.

22 години е възраст, на която е един класен футболист вече се е наложил. При нас на 18 е с потенциал, на 20 помирисва терен, на 22 е перспективна резерва, на 25 е неоправдал очакванията.

Изключая Марселиньо.. тия тримата клоуни е срамота да не могат да бъдат надиграни от нашите 'убавци - майната им на чисто игровите качества.. време е нашите да покажат и малко спортна злоба, хъс, желание да покажат, че стават за нещо.

Като цяло разликата в класите на играчите в А група не е толкова голяма, колкото ги изкарава ФМ :bigok .. основното при нас е мотивацията и желанието да изореш терена. Ясно е, че някои просто наистина не стават.. но специално за нашите съм сигурен, че не са по - слаби от Лудогорец.. само до преди 1 година наричахме играчите им "утайката на А група" и реално си беше точно така.. не виждам с какво са се променили нещата от тогава.. единственото, което се е случило е че имат нова мотивация и някой ги е наредил правилно на терена.. нищо повече.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Яну 11, 2013 1:35 am 
Аватар

hidden767 написа:
natural написа:

Нормално е да сте ги чели, все пакот 4 години сме капо и упорито отказваме да си поправим грешките :wink:

Хидъне, дай формулата, пич. Дай шибаната формула на успеха.

П.П. Дали сме Цецо Тонев под наем. :( Явно и него го сполитта съдбата на Киров, Балджийски ,Цачев. :ohmygod2

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Яну 11, 2013 2:13 am 

STALKER написа:
Ако наистина вярваш, че на 22 г. тепърва един професионален футболист може нещо да научи, което не е успял между 6 и 22, вероятно трябва да прекратим този спор точно тук.

Как така да не е успял между 6 и 22 ? Ти твърдиш,че на 22 си завършен футболист ли ?

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Яну 11, 2013 2:19 am 
Аватар

Селекцията е добре. А специално за Валери Божинов съм твърдо за - ще мачка в селската А група, но явно няма да го бъде.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Яну 11, 2013 8:30 am 
Аватар

DirtyDog написа:
hidden767 написа:
natural написа:

Хидъне, дай формулата, пич. Дай шибаната формула на успеха.

П.П. Дали сме Цецо Тонев под наем. :( Явно и него го сполитта съдбата на Киров, Балджийски ,Цачев. :ohmygod2

Цветелин Тонев в Ботев Враца
Тодор Чаворски в Пирин Разлог

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Яну 11, 2013 9:06 am 
Аватар

vasilkooo написа:
STALKER написа:

Как така да не е успял между 6 и 22 ? Ти твърдиш,че на 22 си завършен футболист ли ?

Като качества - да, като опит - не :smt006

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Яну 11, 2013 9:41 am 
Аватар

Синият Болярин написа:

И това се вписа по темата как точно?

Върнете се в началото
 Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 36100 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 855, 856, 857, 858, 859, 860, 861 ... 1204  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]