forum.levski.com

Форум на привържениците на ФК ЛЕВСКИ
Дата и час: Нед Сеп 14, 2025 1:46 am

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 36100 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 852, 853, 854, 855, 856, 857, 858 ... 1204  Следваща
Автор Съобщение
МнениеПубликувано на: Сря Яну 09, 2013 8:58 pm 
Във форума на Пирин Гоце Делчев казаха, че Румен Лапантов играе страхотно този сезон. Защитник с богат опит и най-важното легенда на отбора. Вкарва Пирин в А група и вкарва първия гол за отбора в групата на професионалистите ИЗОБЩО. Набор 84. Има и 2 гола досега. Знае кой е Левски и кой е Каравелов. Какво мислите? Пращам факс на Илиан след 30 минути.

Изображение
Има приятна усмивка и се е обръснал. Един пичага от форума на Етър ми каза на лично съобщение, че това е новият Хавиер Санети. Прическата е същата, а и защо да ме лъже. Това означава, че дори да е на 29 години, то той ще играе до 40 , което прави инвестиция за бъдещето.

едит: забравих да кажа, че съм го гледал на живо. Очите ме заболяха да го гледам как оре терена. Като свободен електрон е. Не обича да пие и не си пада по мъже. Това ми е информацията.

Последна промяна El Hacendado на Сря Яну 09, 2013 9:03 pm, променена общо 1 път

Върнете се в началото

МнениеПубликувано на: Сря Яну 09, 2013 9:02 pm 
Аватар

Alek написа:
Мнение на фен на Черноморец за Димов

Цитат:
Слаб е, честно. А на мен лично ми се струва, че е доста бавен и трудно поврътлив.

Алек,не че нещо,наистина нямам представа дали тоя Димов става за нещо,обаче преди малко видях чие е мнението,което си цитирал и щях да припадна :smt005 Оня форум спокойно се конкурира с гонга и тоя на чорбата по малоумие,а въпросният тип е един от най-тъпите.Инсомнията не знам как може да пише там постоянно,не е добре това момче.Доста пъти са ме банвали :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Яну 09, 2013 9:06 pm 
Аватар

Чуйек, тия да първи път ги виждам, чувам и изобщо разбирам, че съществуват. Къде са играли, как са играли, с какво толкова са ги впечатлили нашите ... бамумата ... Пак ташак работа, ще се види колко струваме като дойдат мачовете с Латекса и Крейзифорестър. Надявам се тоя път поне точка да вземем на шампионите, че засега сме три от три :?

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Яну 09, 2013 9:06 pm 
Аватар

Тия играчи стават за ротация в отбора, ама чак пък да гонят титлата :smt005

Кога ще доживея висок централен защитник.

Пролетта виждам следния състав:

-----------------Пацо------------------

--Дъстли --Д.Димов--П.Димов--Пинто--

-----------Гаджев--Пелето-------------
--Рамос--нов халф-Йорданов/Василев--

-----------Карвальо/Рамос-------------

Френският чичка резерва, а Мързиньо да си заминава.

за нищо на света,
за Левски аз на всичко съм готов!

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Яну 09, 2013 9:07 pm 
Аватар

Човекът от форума на Черноморец да не е този :bigok :smt005

http://www.vbox7.com/play:5899de45&start=112

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Яну 09, 2013 9:08 pm 
Аватар

Тая година Ивчо Тонев при положение че имаме достатъчно негри сега купува грозници и комбинацията става страшна :strkstrk

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Яну 09, 2013 9:11 pm 
Я някой да каже кои юноши са взети да тренират засега. Освен братя Цоневи и Доменик Аврамов има ли някой?

Върнете се в началото

МнениеПубликувано на: Сря Яну 09, 2013 9:15 pm 
Аватар

Koeфициента да станем шампиони рязко се вдигна :smt115

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Яну 09, 2013 9:19 pm 
Аватар

http://www.levski.bg/news_id.php?news=172754 Доста са,но тва нищо не означава.Ако верно ще взимаме нов вътрешен халф(дано не е оня негър Бру,ей :boisw ),близнаците пак няма да помиришат терен.Малко ми е странно що точно на тоя пост,при положене,че имаме Гаджев,Пелето,Велев,Прохазка,Димов,близнаците,Прасокин също играе и там,даже според мен е много по-добър,отколкото като бек.Чаворски съм го гледал много малко,но страшно ми хареса,за жалост едва ли ще играе.Попадийн може евентуално да го пускат,понеже вече нямаме резервен десен бек.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Яну 09, 2013 9:23 pm 
Аватар

[az] написа:
Alek написа:
Мнение на фен на Черноморец за Димов

Цитат:
Слаб е, честно. А на мен лично ми се струва, че е доста бавен и трудно поврътлив.

Алек,не че нещо,наистина нямам представа дали тоя Димов става за нещо,обаче преди малко видях чие е мнението,което си цитирал и щях да припадна :smt005 Оня форум спокойно се конкурира с гонга и тоя на чорбата по малоумие,а въпросният тип е един от най-тъпите.Инсомнията не знам как може да пише там постоянно,не е добре това момче.Доста пъти са ме банвали :bigok

И мен! :ohmygod2 :strkstrk

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Яну 09, 2013 9:27 pm 

[az] написа:
http://www.levski.bg/news_id.php?news=172754

А къде е Милиев, защо не тренира с отбора ? :?

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Яну 09, 2013 9:31 pm 
Хванал е термити. :bigok

Върнете се в началото

МнениеПубликувано на: Сря Яну 09, 2013 9:35 pm 
Тренира за съжаление, на втората снимка се вижда :? дано по време на тренировката нещо или след нея... ама не би май, никъде нищо не са написали, а хич да не е, щеше да си е новина. Ах... Най ме плаши, че самият той казва, че щял да се бори за титулярно място :smt022 :cry:

Върнете се в началото

МнениеПубликувано на: Сря Яну 09, 2013 9:35 pm 
Аватар

Като стана въпрос за ФМ,ето състава с,който бях взел ЛЕ през 2016-та http://picbg.net/img.php?file=73df3a9c35358872.jpg Както виждате,с привличането на Велев играчите,които са и в моя отбор са цели 7.Няма причина да се оплаквате от селекцията,изграждаме нов отбор,до 2016-та очаквайте поне един международен финал :bigok .

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Яну 09, 2013 9:39 pm 
Аватар

Македония написа:
Най ме плаши, че самият той казва, че щял да се бори за титулярно място :smt022 :cry:

Ами като се има предвид, че гласи титулярна двойка централни 1.81 и 1.83, мисля, че ИлИл го улесни максимално в борбата :lol:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Яну 09, 2013 9:42 pm 
Аватар

Милиев нямаше ли да го даваме под наем в Локо (без значение кое)? :shock:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Яну 09, 2013 9:45 pm 
Аватар

thegboy написа:
Милиев нямаше ли да го даваме под наем в Локо (без значение кое)? :shock:

Да бе... Локото са бедни, не малоумни :lol:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Яну 09, 2013 9:53 pm 
Аватар

За защитата не отписвайте Везалов. :wink: Остави много добри впечатления преди да се контузи. Стига да е здрав, Илиан мисля ще го използва. Това не означава, че не ни трябваше КЛАСЕН защитник. Както и халф, какъвто се надявам да дойде, все пак. Ако приемем ,че идва халф, то селекцията не ни е никак зле. Предвид това, че достатъчно се нагледахме и на чужденци ментета, които не могат да се приспособят. Един КЛАСЕН халф и много молитви за защитата. :strkstrk

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Яну 09, 2013 10:06 pm 
Редовното мнение на всеки трансферен прозорец е: "Ако дойде един халф/нападател/защитник селекцията всъщност придобива приличен/не лош вид" :bigok Всеки път, чуек :smt005
Водещото винаги са думите ако (т.е ако, ама надали), всъщност (т.е абе положението пак е пълен кур, ама поне...) и приличен/не лош (т.е пълен кур, ама пак нещо, горе-долу, като няма за какво друго да се хванем) :bigok

Върнете се в началото

МнениеПубликувано на: Сря Яну 09, 2013 10:09 pm 
Аватар

Най-нормалното нещо. :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Яну 09, 2013 10:11 pm 
Аватар

Македония написа:
Редовното мнение на всеки трансферен прозорец е: "Ако дойде един халф/нападател/защитник селекцията всъщност придобива приличен/не лош вид" :bigok Всеки път, чуек :smt005
Водещото винаги са думите ако (т.е ако, ама надали), всъщност (т.е абе положението пак е пълен кур, ама поне...) и приличен/не лош (т.е пълен кур, ама пак нещо, горе-долу, като няма за какво друго да се хванем) :bigok

Бъди отпимист, бре! :slap :strkstrk

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Яну 09, 2013 10:12 pm 
Аватар

На мен ми харесва селекцията , най-вече защото за пръв път от много години не се мрънка, че нямало как да купим млади бг таланти и за това взимаме скъпи чужденци без мотивация и с договори за по 1 година. Оказа се, че няма никакъв проблем да купим титуляр на Черноморец например... А е по постове се взеха правилните играчи, което показва, че Ил Ил този път е осъзнал къде са ни проблемите

За новите
- милен василев го исках още като разтрогна с миньор, мисля, че е по добър от йорданов
- пламен димов е с бая мачове в младежкия, талантлив е и като нищо ще остави Ели на пейката. По-важното е, че с Димов и Везалов стават общо 4 защитника и Пелето може спокойно да се настани в центъра.
- вратаро е реално най-перспективният и талантлив вратар в А група след Пламен , това ни е най-силният трансфер
- към стефан велев съм най-скептичен, но е факт , че е комбинативен и техничен играч, което е рядкост за бг. Така или иначе не го взимаме за титуляр , а за резерва, така че има време да развие играта си и да се доказва

Ако към тези добавим и Домовчийски вече става супер - аз лично много го харесвам и имаме нужда от играч като него. Може да играе на мястото на Мърсиньо , а може и по крилата.

Махането на Башлиев и Райков също беше задължително, трябваше и Старокин да замине , но предполагам , че лятото ще се случи и това.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Яну 09, 2013 10:23 pm 
Аватар

Зависи какво се има предвид под "млади' и какво под "таланти". В България е традиция да ги броим млади поне до 24 г. Ако някой френски, немски или холандски треньор го осветлим за тази специфика на българския футболен живот, ще пометне от смях и гъдел. Колкото до талантите, на мене ми се струва, че в тази категория биха могли да попаднат Миланов и Неделев. Аз не виждам в България други футболисти, които да са показали достатъчно категорично, че израстват и имат потенциал за футбол на високо ниво, за да ги наричаме таланти. Какъв талант е тоя Милен Василев? Един гол има на Герена, в онзи толкова странен мач, когато отборът ни неясно защо не игра. По същата причина преди години взехме и оная бразилска пръжка Вава от Беласица. Единствено трансферът на Мишо Иванов е на 100% защитим, според мен

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Яну 09, 2013 10:27 pm 
Аватар

На мен Велев ми харесва. :) Ако вземем Домовчийски и халфа сме почти перфектни откъм селекция. :smt031 :strkstrk

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Яну 09, 2013 10:31 pm 
Аватар

Спете спокойни, ИлИл каза:
Цитат:
Всички те имат качествата и знаят какво е Левски.
:lsfc1

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Яну 09, 2013 10:34 pm 
Аватар

Абсолютно съгласен със Stalker. Да квалифицираме играчи на съответно 22, 23, 24 години като млади таланти е скандален смях.
Например: Гарет Бейл е на 23 години и не е млад талант, а утвърден играч. Тио Уолкът е същото. Втория нямате ли впечатлението, че вече половин век е в Арсенал? Джак Уилшир е на 21 години с 47 мача във ВЛ и общо 78 мача в Арсенал. Рамзи пак от Арсенал е на 22 и има 128 мача за тях :smt031 Уелбек, 22, 85 мача за МЮ. "Младия талант" Чичарито, 24, 102 мача.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Яну 09, 2013 10:37 pm 
Което веднага задава въпроса - защо аджеба тия, които изброи не са в Левски?

Върнете се в началото

МнениеПубликувано на: Сря Яну 09, 2013 10:39 pm 
Аватар

Македония написа:

Аааа, не! Такова нещо реално не се е случвало в този форум! Виж, ако успеем да вземем един читав атакуващ халф(бе дори и да не е атакуващ), но поне да е халф или в най-лошият случай - защитник! То всъщност нека да е стабилен, висок и повратлив, па макар и да не превишава 1,85см. Мисля, че ето това ще направи селекцията уникална, е ако не уникална, то поне ще става за нашата куца - "А" група!
:strkstrk :strkstrk :strkstrk :strkstrk

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Яну 09, 2013 10:45 pm 
Аватар

Стефан Велев е страхотен футболист. Един от малкото в родната А група, които могат да напреднат с топката, да излъжат двама-трима, да пусне пас в коридор, да играе със самочувствие и т.н., неща които са типични за завършен полузащитник :arrow: http://www.youtube.com/watch?v=XiaGC2m4ndU

Пожелавам успех и на четиримата :levski

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Яну 09, 2013 10:47 pm 
Аватар

Аз лично този Димов не съм го чувал и честно казано по-добре щеше да бъде да бяхме взели Терзиев, но може пък да го готвят за лятото, както и Неделев, тъй като не мисля, че Г.Миланов кюрда ще ни го даде.

Другите 3ма са си ок.

Върнете се в началото
 Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 36100 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 852, 853, 854, 855, 856, 857, 858 ... 1204  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]