forum.levski.com

Форум на привържениците на ФК ЛЕВСКИ
Дата и час: Нед Сеп 14, 2025 12:05 am

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 36100 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 850, 851, 852, 853, 854, 855, 856 ... 1204  Следваща
Автор Съобщение
МнениеПубликувано на: Сря Яну 09, 2013 4:10 pm 
Аватар

STALKER написа:
Ако чехът отиде в Динамо Загреб, това ще е най-краткият отговор, защо тия всяка година са в групите на един от двата търнира, а ние се греем още на гола на Бижутерчето. Без Томашич и Бардон нема Европа, освен ако не са задоволяваме с представяне тип Берое срещу Рапид Виена. Трябва класа, трябва опит, трябва малко изграден професионализъм и друг манталитет. Чужденците, които имаме в момента са едни мухи всичките. Не виждам човек, който да скочи здрво, освен тоя Прохазка, може би. Но той пък ще излезе доста лимитиран откъм качества.

:smt023

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Яну 09, 2013 4:10 pm 
Аватар

BluePower написа:
Току що прочетох цели две страници мрънкане. Били сме купили младо момче от Черноморец , а не на Ели брат му от трета френска дивизия... КАКВА МЪКАААА! :smt089

Естествено, че е мъка. За чорбата ли да ме е яд?

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Яну 09, 2013 4:13 pm 
Аватар

STALKER написа:
Morning Glory написа:
krivia написа:
На мен ми шумоли на псувни и рев през пролетта, но нали сега трябва да се правим на много важни ...

Една прогноза - в петия кръг Левски ще има нов треньор.

Както казах, тия, които псувате и ревете по време на сезона, сте същите, които пищите и сега. Както приемам селекцията сега, така приемам и всяка загуба, включително тези лятото и есента. Мен няма да ме видиш да се пенявя тук по време на мач или след края му. Ебати наглите путки има в тая тема, братче.

Еми значи има два варианта
- не ти дреме
- дреме ти, но задържаш яда в себе си.

А какъв е проблема с тези, които си казваме когато нещо не ни харесва? Нали за тва съм фен, да му еба майката! Ако ми беше все тая, нито щях да се интересувам, нито да се ядосвам на тъпотиите.

Има хора, които пишат само когато "нещо не ни харесва", а това за тях явно е винаги и всяко нещо. Путките са така по принцип. Ако ми се чете или слуша путка, ще се обърна към жена ми. Тук принципно пишат предимно мъже, ама не личи да е така, а няколкото момичета са на доста по-високо ниво от котенца като krivia.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Яну 09, 2013 4:14 pm 
Аватар

krivia написа:
На мен ми шумоли на псувни и рев през пролетта, но нали сега трябва да се правим на много важни ...

Една прогноза - в петия кръг Левски ще има нов треньор.

Готов ли си да си сложиш най-ценното в живота - акаунта ти? Като вземаме чужденци мрънкаме... Вече взехме и на млади българи, които едва ли са взети току така да мрънкаме. 1.85 били ниски :smt012

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Яну 09, 2013 4:16 pm 
Аватар

STALKER написа:
Ако чехът отиде в Динамо Загреб, това ще е най-краткият отговор, защо тия всяка година са в групите на един от двата търнира, а ние се греем още на гола на Бижутерчето. Без Томашич и Бардон нема Европа, освен ако не са задоволяваме с представяне тип Берое срещу Рапид Виена. Трябва класа, трябва опит, трябва малко изграден професионализъм и друг манталитет. Чужденците, които имаме в момента са едни мухи всичките. Не виждам човек, който да скочи здрво, освен тоя Прохазка, може би. Но той пък ще излезе доста лимитиран откъм качества.

Да, ще отиде, защото хърватският футбол е над средното европейско ниво, а самата държава не е над, но е пак на средно равнище. Убеден съм, че му предлагат и повече пари. Ти ги изкарваш наобратно нещата.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Яну 09, 2013 4:17 pm 
Аватар

Прекратете този спор и да се насочим към друг - За и Против Домовчийски?

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Яну 09, 2013 4:17 pm 
Аватар

Не знам как оцелявате в тва сурово ежедневие, честно казано. Със сигурност сте постоянно в неква депресия.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Яну 09, 2013 4:18 pm 
Аватар

Croopev написа:
Иначе, Сталкер, тук съм съгласен, но при оня отбор ядрото ни беше и от добри български играчи. Нямаш ли това ядро, ако ще Меси да докараш, нищо няма да стане.

Българските играчи в Европа са една добра гарнитура и нищо повече. Колата винаги я теглят чужденците. Другият ни по-силен сезон в турнирите беше благодарение на Жо, Гарата и Грийн. И ако не беше едно младо българско момче, централен защитник, щяхме да играем и на пролет. Нищо случайно нема. С момчета от Миньоро, Пирин, Берое, Беласица и Локо Мездра, точно сме до следващото географско откритие (съжалявам, че трябва да използвам този израз, но е факт).

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Яну 09, 2013 4:18 pm 

Бачи Домо ще е чужденеца в селекцията, надявам се да не е забравил българския :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Яну 09, 2013 4:19 pm 

Ебати тъпата селекция :smt031

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Яну 09, 2013 4:20 pm 
Аватар

Let There Be Rock написа:

Понеже по-скоро ще играем 4-4-2, както намекна днес Илиан, то ни трябва още един нападател. Но по-скоро Божинов би бил по-добър вариант, отколкото Домо. :bigok Миналата година се нави, защо пък сега да предпочете Ботев?

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Яну 09, 2013 4:21 pm 

Само да питам спомняте ли си миналият път като заложихме на българското, Гонзо беше тренер :smt031 :smt031 :smt031

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Яну 09, 2013 4:22 pm 

Божинов не искам да го виждам на планетата Земя, камо ли в Левски :smt067

Изображение

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Яну 09, 2013 4:22 pm 
Аватар

Валери ме кефи, но не знам къде ще го сложим в състава. :) Ако наистина се е научил да играе зад нападателя, добре дошъл вместо Марсиньо, но там Гаджев е титуляр.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Яну 09, 2013 4:25 pm 
Аватар

Ще поживеем и ще видим това, което видяхме предишните сезони... Искаш ли класа, погледни извън граница...

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Яну 09, 2013 4:29 pm 
Аватар

Може и да е напреднал в Германия тоя Домофон, но не такъв играч на трябва, така или иначе. Повече физика и ръст, това му е майката. Но в България не знам кво става, като нация ли се смаляваме, що ли. Тези младите момчета, дето толкова ги харесвате, един няма над 1.85. Та като ги гледам, средни ръст на младия български футболист е некъде 1.78 и теглото 69-70 кг. Вейчици :slap

Последна промяна Кока-Кольо на Сря Яну 09, 2013 4:30 pm, променена общо 1 път

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Яну 09, 2013 4:29 pm 
Аватар

DirtyDog написа:
Let There Be Rock написа:

Понеже по-скоро ще играем 4-4-2, както намекна днес Илиан, то ни трябва още един нападател. Но по-скоро Божинов би бил по-добър вариант, отколкото Домо. :bigok Миналата година се нави, защо пък сега да предпочете Ботев?

Не вярвам да играем 4-4-2. Прекалено много халфове имаме. Пелето, Гаджев, Димов, Прохазка, новия чужденец, Вутов, Цоневи, няма как всички тези да спорят за две места. Валери за мен е добре дошъл, всяка дълбочина на състава за мен е добре, ако наистина се е научил да играе зад нападателя още по-хубаво, макар че там Гаджев е титуляр, ако е здрав.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Яну 09, 2013 4:32 pm 
Аватар

Пълно с чуждопоклонници тука. Левски е Бг отбор и нека играят млади бг играчи. Един от най великите ни отбори са били без нито един чужденец. Как е възможно да съдиш някой без да е изиграл и един мач ?

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Яну 09, 2013 4:33 pm 
STALKER написа:
Croopev написа:
Иначе, Сталкер, тук съм съгласен, но при оня отбор ядрото ни беше и от добри български играчи. Нямаш ли това ядро, ако ще Меси да докараш, нищо няма да стане.

Българските играчи в Европа са една добра гарнитура и нищо повече. Колата винаги я теглят чужденците. Другият ни по-силен сезон в турнирите беше благодарение на Жо, Гарата и Грийн. И ако не беше едно младо българско момче, централен защитник, щяхме да играем и на пролет. Нищо случайно нема. С момчета от Миньоро, Пирин, Берое, Беласица и Локо Мездра, точно сме до следващото географско откритие (съжалявам, че трябва да използвам този израз, но е факт).

Еми ти даваш пример за Иво Иванов, но реално пък ако не беше Дани Младенов (среден футболист) нямаше да отстраним АИК. Това е футболът. Освен това от гореизброените само Жо реално можеше да остане по-дълго време. Аз не мисля, че с добри футболисти, на които целта им е да е се махнат при първата оферта, може да се гради добър за европейските стандарти отбор. За добрите чужденци трябват добри пари - такива, с които да ги купиш и такива, с които да ги задържиш. Даваш пример със Латка, но той е защитник на Славия Прага и е дошъл от някакъв отбор от по-ниските чешки лиги. Сигурно и техните фенове не са били очаровани от този трансфер,но явно е станал добър футболист.

Върнете се в началото

МнениеПубликувано на: Сря Яну 09, 2013 4:34 pm 
Аватар

А, Славия Прага за какво се борят? В отбор без цели винаги може да се изгради един футболист, когато всеки мрънка за 15/15 няма млади.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Яну 09, 2013 4:37 pm 
Аватар

Некой казА ли нещо? :strkstrk

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Яну 09, 2013 4:40 pm 
Alek написа:
А, Славия Прага за какво се борят? В отбор без цели винаги може да се изгради един футболист, когато всеки мрънка за 15/15 няма млади.

Eдин от по-големите чешки отбори са, как за какво?!

Върнете се в началото

МнениеПубликувано на: Сря Яну 09, 2013 4:42 pm 
Аватар

Последните три сезона са извън тройката в крайното класиране. ;)

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Яну 09, 2013 4:43 pm 
Аватар

24051914 написа:
Пълно с чуждопоклонници тука. Левски е Бг отбор и нека играят млади бг играчи. Един от най великите ни отбори са били без нито един чужденец. Как е възможно да съдиш някой без да е изиграл и един мач ?

Кой не е изиграл един мач? Ти Берое, Миньор Перник и Черноморец не си ли ги гледал? Между другото, дори Херо в Черноморец се придържа към тази логика. Само с българи не става. Купуват - продават, но винаги имат 3-4 чуждестранни имена в състава, които са им водещите играчи. Да не говорим, че логиката сочеше да вземем Терзиев (не ЛТБР :bigok ), който като че ли е по-изявеният, все пак. Да не говорим, че е по-висок, а и с 2 г. по-млад. Но нейсе

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Яну 09, 2013 4:43 pm 
Да, да, но 2008 и 2009 са шампиони. :lol: Пак се хвана за нещо незначително. :bigok

Върнете се в началото

МнениеПубликувано на: Сря Яну 09, 2013 4:46 pm 
Аватар

Терзиев струва пари. ( и двата :D ) :) Черноморец са само за продаване, тях не ги интересуват проценти от бъдещи трансфери и т.н. И оттам също идват притеснения, ако е толко кадърен, защо не си го продават в Турция за $$$. А, го сменят с доказаният ни талант - Башлиев.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Яну 09, 2013 4:51 pm 
Аватар

Croopev написа:
Да, да, но 2008 и 2009 са шампиони. :lol: Пак се хвана за нещо незначително. :bigok

Само дето оттогава ги хвана кризата и са пред фалит. Сега даже в първата осмица на Чехия не могат да се намърдат. Предния сезон едва не изпаднаха, сега пак са в дъното.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Яну 09, 2013 4:53 pm 
Е тогава защо се плаче за защитник от чешки слабак. :lol: То нещата могат да се въртят постоянно. :mrgreen:

Върнете се в началото

МнениеПубликувано на: Сря Яну 09, 2013 5:00 pm 
Аватар

Покажи къде аз ( или дори който и да е друг ) мрънкам за точно този играч? Терзо го каза и единствения коментар по него беше гола му срещу Спарта. :) Говори се като цяло, нуждаехме се от класен играч, на конкретен пост и определено го нямаме. Имаме надежден футболист, но не изграден. В защитата не може да има компромиси, там трябват титуляри, нямам нищо против Пламен Димов като футболист, даже не го бях виждал преди днешната пресконференция. За мен всичките играчи представени днес са притурки към отбора, което е важно за сгъстения календар от мачове пролетта, но я няма класата, тази която да вдигне нивото на отбора на друго ниво - не да преследваме Лудогорец, а нас да ни гонят. ;) Не смятам, че някой тук мрънка във вреда на отбора, на всеки му се иска нещо малко по-добро.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Яну 09, 2013 5:04 pm 
Аватар

DirtyDog написа:

Брат ми е играл лятото срещу Божинов :8) и казва,че е труден за опазване :bigok , но лично аз предпочитам Домо собственост на Левски, отколкото Божинов под наем за няколко месеца.

Цитат:
Левски и мениджърите на футболиста на Дуисбург Валери Домовчийски са разговаряли за завръщането на нападателя на "Герена". Това призна треньорът на сините Илиан Илиев, който заяви: "Мениджърът му вчера ми се обади. Нямахме време да обсъдим този въпрос, но ще го направим."

Sportal.bg се свърза с юношата на Левски, който каза следното по този въпрос: "Аз нищо не знам. Не съм говорил днес с моя мениджър. Ще се зарадвам ако действително има интерес от Левски към мен. За мен е най-важно да играя. Съжалявам, че ви отговарям по този начин, но на този етап нямам информация къде ще продължа. В момента съм футболист на Дуисбург. Имам договор с тях до 30 юни 2013 година. Тук ситуацията е малко странна - веднъж казват, че съм им най-добрия футболист, а после не ме пускат да играя. За мен е важно да отида там, където ще играя", коментира Валери Домовчийски.

Върнете се в началото
 Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 36100 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 850, 851, 852, 853, 854, 855, 856 ... 1204  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]