forum.levski.com

Форум на привържениците на ФК ЛЕВСКИ
Дата и час: Съб Сеп 13, 2025 10:08 pm

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 36100 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 849, 850, 851, 852, 853, 854, 855 ... 1204  Следваща
Автор Съобщение
МнениеПубликувано на: Сря Яну 09, 2013 3:27 pm 
Аватар

Много ми е чудно ако сега взимахме младия Боримиров от бдин или илиан Илиев от черно море какво щяхте да пишете. Сигурно същите глупости, единия ще е джудже а другия селянин идващ от в група.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Яну 09, 2013 3:31 pm 
Аватар

Croopev написа:
Да вметна, че най-добрият централен защитник вмомента е висок 1.83.

То и най-добрият централен нападател е 1.70, но всички останали добри са поне 1.85. Има логика, нали?

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Яну 09, 2013 3:36 pm 
Аватар

Чувам шум от падащи греди... :(

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Яну 09, 2013 3:38 pm 
Аватар

Какво са виновни гредите бе, бате? Те ли правят тия умрели селекции?

Върнете се в началото
 Профил  

Аватар

Мен лично ме радва селекцията. Имам усещането, като ги гледам тези момчета, че са нахъсани да изорат терена и да се докажат в Левски. А и смятам, че имат качества.
П.П. Димов е Наско Сираков 2, като маниери на пипане по ушите и лицето :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

Аватар

На мен ми шумоли на псувни и рев през пролетта, но нали сега трябва да се правим на много важни ...

Една прогноза - в петия кръг Левски ще има нов треньор.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Яну 09, 2013 3:42 pm 
Аватар

Питаха Илиан нещо и той каза, че мениджърите на Валери са се свързали с Левски днес и още е рано да се говори, ама не разбрах за кой Валери ставаше дума - Домовчийски или Божинов. Някой да е чул?

Последна промяна 3941 на Сря Яну 09, 2013 3:43 pm, променена общо 1 път

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Яну 09, 2013 3:43 pm 
Аватар

Успех на момчетата, дано се докажат и да ви облеят в края на сезона :smt006
Предпочитам такава селекция, пред неизвестни чернилки, които играят 2-3 посредствени мача и после ги махат.

Върнете се в началото
 Профил  

Аватар

Домовчийски.

Върнете се в началото
 Профил  

Аватар

krivia написа:
На мен ми шумоли на псувни и рев през пролетта, но нали сега трябва да се правим на много важни ...

Както казах, тия, които псувате и ревете по време на сезона, сте същите, които пищите и сега. Както приемам селекцията сега, така приемам и всяка загуба, включително тези лятото и есента. Мен няма да ме видиш да се пенявя тук по време на мач или след края му. Ебати наглите путки има в тая тема, братче.

Да показвам ли с жест колко ме ебе дали и в кой кръг Левски ще има нов треньор?

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Яну 09, 2013 3:44 pm 
Аватар

Какво значи "да се правим на много важни"? Това, че на някои хора им харесва, че се взеха млади, български играчи, с качества, които треньора е познава ли? Или че не всички мрънкаме?
Разберете, че пари от порядъка на милион за трансфер или заплата е недалновидно да си позволяваме в момента и че не можем все още да бъдем конкуренция за нечий подпис с отбори, като Динамо Загреб например!

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Яну 09, 2013 3:46 pm 

Няма ли негър като Гарицата, не е селекция :strkstrk
И да не плюем сега, има време до 3тия кръг на пролетния полусезон :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Яну 09, 2013 3:47 pm 

Понякога си мисля, че има хора, които много искат Илиан Илиев да бъде уволнен. Или по-точно да се провалим, за да се бият в гърдите после: "Ето, аз ви казвах, че не става за треньор".

Изображение

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Яну 09, 2013 3:48 pm 
Аватар

Morning Glory написа:
krivia написа:

Както казах, тия, които псувате и ревете по време на сезона, сте същите, които пищите и сега. Както приемам селекцията сега, така приемам и всяка загуба, включително тези лятото и есента. Мен няма да ме видиш да се пенявя тук по време на мач или след края му. Ебати наглите путки има в тая тема, братче.

Еми значи има два варианта
- не ти дреме
- дреме ти, но задържаш яда в себе си.

А какъв е проблема с тези, които си казваме когато нещо не ни харесва? Нали за тва съм фен, да му еба майката! Ако ми беше все тая, нито щях да се интересувам, нито да се ядосвам на тъпотиите.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Яну 09, 2013 3:50 pm 
Аватар

--------Базил----------
Йорданов - Гаджев - Рамос
---Прохазка ( чужденец) - Велев----
------- Пелето --------
Пинто - П. Димов - Везалов - Мюлдер
------- Илиев --------

1. Мишо Иванов
2. Силва
3. Старокин
4. Димов
5. Ели
6. Прохазка ( чужденец )
7. Василев
Вутов и братя Цоневи допълват групата при контузени и наказани.

Нещо такова ми се вижда оптималния състав.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Яну 09, 2013 3:51 pm 
Аватар

:loser2

Ако все сме по 12 - титлата е наша :smt007 :smt007

Цитат:
- не ти дреме

А какъв е проблема с тези, които си казваме когато нещо не ни харесва? Нали за тва съм фен, да му еба майката! Ако ми беше все тая, нито щях да се интересувам, нито да се ядосвам на тъпотиите.

Бъди бездушник и да не ти дреме, падаме, бием, изпадаме или сме шампиони, не изразявай емоция, тези ботове тука явно в това се опитват да превърнат хората. Като нещо е черно, не ми пречи да го казвам, колкото и някои да не им харесва.

Последна промяна krivia на Сря Яну 09, 2013 3:55 pm, променена общо 2 пъти

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Яну 09, 2013 3:52 pm 

E то вероятно ще има още нови, Тонев каза двама или трима чужденци, засега чужденците са 0.

Върнете се в началото
 Профил  

Хващате се за най-тъпия довод. Когато дойде Бистрон, то той беше висок, но супер бавен. Сега този е прекалено нисък. Е супер компетентни сте, признавам си. :lol: Аз разсъждавам логично и го казах още преди всички информации за трансферите. Няма как Левски да има звездна селекция. Аз не знам вие какво сте очаквали. След като не може да имаме звездна селекция, то следващото най-добро е да се привлекат млади перспективни играчи, които явно имат някакви качества. Другият вариант, на който иначе всички се присмивате, но явно също толкова желаете (поне от писанията ви така се разбира), е да се вкараме в някакви мениджърски игри и да почнем да го докарваме на имена. С този патентован от свинете вариант видяхте докъде стигнаха.

Добър пример. Мръсиньо игра 1/4 финал на ШЛ на Бернабеу. Направи страхотни мачове преди това. Всички сте си били по 10 чикии на този трансфер. Какво стана? С Опоку същата простотия.

Само да вметна нещо, защото знам, че обичате да си четете между редовете и да се хванете за най-малкото нещо. Аз не казвам, че селекцията е добра. Аз се въздържам от коментар, защото няма никакви предпоставки да направя каквато и да е прогноза въз основа на 3-4 мача или някакво клипче. Твай. Всякакви други бръщолевения са на ниво 1-2 клас, а се съмнявам, че има такива тук.

krivia написа:

Ще си признаеш.

Последна промяна El Hacendado на Сря Яну 09, 2013 3:57 pm, променена общо 3 пъти

Върнете се в началото

Аватар

Седем:Едно написа:
По-тъпа тема НЯМА!!!

Айде бе :bigok :lol:

Левски - това е моя идеал.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Яну 09, 2013 3:53 pm 
Аватар

Винаги ги пиша 12... :smt003

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Яну 09, 2013 3:54 pm 
Аватар

аз в тоя раздел влизам колкото да не ми свети в жАлтУ, а тук хората кръвното вдигали :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Яну 09, 2013 3:57 pm 

krivia написа:
Бъди бездушник и да не ти дреме, падаме, бием, изпадаме или сме шампиони, не изразявай емоция, тези ботове тука явно в това се опитват да превърнат хората. Като нещо е черно, не ми пречи да го казвам, колкото и някои да не им харесва.

:smt005

Изображение

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Яну 09, 2013 3:57 pm 
Аватар

antonatan написа:
аз в тоя раздел влизам колкото да не ми свети в жАлтУ, а тук хората кръвното вдигали :bigok

Не ти ли свети в оранжевУ?! :smt017

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Яну 09, 2013 4:01 pm 
Аватар

incheto_1914,

не обичам да давам квалификации за други хора от форума, но като много от тях го правят, не ми издържат нервите. :oops:

Не разбирам какво го бърка лицето Х, когата аз кажа, че някой или някои играчи според мен не стават за Левски. Та това е едно мнение, което болшинството фенове си говорим помежду си, защо като се напише някъде, става проблем.

Croopev, може ли да не се държиш като учител спрямо ученик с останалите хора? Благодаря. Като ти харесват играчите, пише колко са качествени и добри и ще ни направят шампиони ... :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Яну 09, 2013 4:03 pm 
Croopev написа:
Само да вметна нещо, защото знам, че обичате да си четете между редовете и да се хванете за най-малкото нещо. Аз не казвам, че селекцията е добра. Аз се въздържам от коментар, защото няма никакви предпоставки да направя каквато и да е прогноза въз основа на 3-4 мача или някакво клипче. Твай. Всякакви други бръщолевения са на ниво 1-2 клас, а се съмнявам, че има такива тук.

Много обичам да си говоря със стени.

Върнете се в началото

МнениеПубликувано на: Сря Яну 09, 2013 4:04 pm 
Аватар

Ако чехът отиде в Динамо Загреб, това ще е най-краткият отговор, защо тия всяка година са в групите на един от двата търнира, а ние се греем още на гола на Бижутерчето. Без Томашич и Бардон нема Европа, освен ако не са задоволяваме с представяне тип Берое срещу Рапид Виена. Трябва класа, трябва опит, трябва малко изграден професионализъм и друг манталитет. Чужденците, които имаме в момента са едни мухи всичките. Не виждам човек, който да скочи здрво, освен тоя Прохазка, може би. Но той пък ще излезе доста лимитиран откъм качества.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Яну 09, 2013 4:05 pm 
Аватар

Прощавай, че не съм обърнал внимание на трогателния ти пост, като нямаш мнение, тогава не обиждай тези които имат. И не искай от другите да са като теб ...

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Яну 09, 2013 4:06 pm 
Аватар

Току що прочетох цели две страници мрънкане. Били сме купили младо момче от Черноморец , а не на Ели брат му от трета френска дивизия... КАКВА МЪКАААА! :smt089

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Яну 09, 2013 4:07 pm 
Аватар

krivia написа:
:loser2

Ако все сме по 12 - титлата е наша :smt007 :smt007

Цитат:
- не ти дреме

Ти си един истински бунтар бе. А "тия ботове" ще ти серат на главата.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Яну 09, 2013 4:09 pm 
Обиждам :shock: Или забравяш изключително бързо или се правиш на интересен. Ти ме нарече мен бездушник и бот. Отделно ми вкарваш някакви думи в устата. :lol: :lol: :strkstrk Направо не ми се вярва.

Иначе, Сталкер, тук съм съгласен, но при оня отбор ядрото ни беше и от добри български играчи. Нямаш ли това ядро, ако ще Меси да докараш, нищо няма да стане.

Върнете се в началото

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 36100 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 849, 850, 851, 852, 853, 854, 855 ... 1204  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]