forum.levski.com

Форум на привържениците на ФК ЛЕВСКИ
Дата и час: Съб Сеп 13, 2025 8:30 pm

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 36100 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 848, 849, 850, 851, 852, 853, 854 ... 1204  Следваща
Автор Съобщение
МнениеПубликувано на: Сря Яну 09, 2013 1:22 pm 
Аватар

:lol:
Свинете са в напреднали преговори с Марсиньо, само дето не е нашия Марсиньо. :smt003

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Яну 09, 2013 1:31 pm 
FLAME написа:
Нямам нищо против Домо да се върне, даже бих се зарадвал. И смятам,че твърде ограничените му умствени възможности му попречиха да направи добра кариера в Германия. Но все пак е школуван доволно там и тук ще пори.
Иначе вчера е играл за Дуисбург в контрола с Юрдинген и вкарва гол.

Откъде пък разбрахте за умствените му възможности :ohmygod Оттук 90 процента от хората да тръгнат да учат немски, няма да го проговорят, ако ще 3 седмични заплати на мръсиньо да взимате. В интерес на истината Домо играеше интелигентно на терена пък нека е тъп. А въобще това, че не говори немски е някаква догадка. Да си припомним, че едни фенове, които са средно 50000 на мач му скандираха името многократно.

Още не са обявени всички трансфери, но пак сте недоволни. Иначе участник в групите на ШЛ (няколко пъти) да ни надцака за футболист... КАК Е ВЪЗМОЖНО?! :ohmygod Прекалено много се вживявате и при първата негативна новина се излюпвате, за да преобърнете форона с краката нагоре. По-кротко го раздавайте.

Последна промяна El Hacendado на Сря Яну 09, 2013 1:58 pm, променена общо 2 пъти

Върнете се в началото

МнениеПубликувано на: Сря Яну 09, 2013 1:42 pm 
Аватар

Тоя от Черноморец вади ебати бейби фейса :smt005

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Яну 09, 2013 1:43 pm 
Да добавя, че от 4-та снимани по време на прегледите братя Цоневи вадят най-добрата физика.

Върнете се в началото

МнениеПубликувано на: Сря Яну 09, 2013 2:27 pm 
Аватар

Alek написа:
Желязна логика! ;)

Покажи алтернативната логика.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Яну 09, 2013 2:27 pm 
Аватар

krivia написа:
Morning Glory. предлагаш да се затвори темата и да не се обсъждат трансферите ли?

Предполага си даваме сметка, че тука се наливат основите на многоскорошните късания на нерви след слаби резултати ... :loser2

По принцип тия, дето мрънкате за трансферите и след всеки мач, сте едни и същи :D

А на въпроса - да!

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Яну 09, 2013 2:29 pm 
Аватар

Според мен трябва да вземем един класен офанзивен халф и ако може един такъв дефанзивен и сме ок за в бг

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Яну 09, 2013 2:35 pm 
Аватар

Пламен Димов? Моля? Ама ние кой отбор сме? Бирои,Белите орли? К'ви са тия анонимници :evil: :evil: :evil:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Яну 09, 2013 2:37 pm 
Аватар

Morning Glory написа:
Alek написа:
Желязна логика! ;)

Тази тема за какво е създадена? Къде са тия скаути обикалящи света, за Пламен Димов ли? 181см централен защитник? Този филм е гледан. Или заключвай темата или не казвай на хората дали да "мрънкат"/коментират относно селекцията.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Яну 09, 2013 2:39 pm 
Аватар

За как се разправяте? Някой казал ли е, че селекцията е приключила? Има време да вземем още играчи.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Яну 09, 2013 2:40 pm 
Аватар

Kryten написа:
http://gong.bg/view_article.php?article_id=320395
Цитат:
Ако привличането стане факт, Левски най-вероятно няма да вземе защитник от Чехия, както се смяташе в последните дни.

Ужас ! Това не е истина ! И със този Гном ще гоним титла.
:ohmygod :ohmygod :ohmygod

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Яну 09, 2013 2:42 pm 
Аватар

Alek написа:
Morning Glory написа:
Alek написа:
Желязна логика! ;)

Тази тема за какво е създадена? Къде са тия скаути обикалящи света, за Пламен Димов ли? 181см централен защитник? Този филм е гледан. Или заключвай темата или не казвай на хората дали да "мрънкат"/коментират относно селекцията.

Бих я изтрил направо, но форумът не ми е бащиния. По тая причина съм се ограничил до включванията, които правя.

Не отива на левскарската ни общност да цинкяме като госпожици за всяко едно нещо. Погледни какво е в темата за стадиона. Няма нещо, за което да не е имало драми.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Яну 09, 2013 2:44 pm 
Аватар

ас сметам да дигнем бунто....е не мое все така баш ми писна.....

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Яну 09, 2013 2:46 pm 
Аватар

24051914 написа:
За как се разправяте? Някой казал ли е, че селекцията е приключила? Има време да вземем още играчи.

Не смятам, че някой се разправя с някой. Просто за мен защита Пламен Димов ( 181 ?! ), Ромейн Ели ( 182 ?! ), Везалов ( контузен ), Милиев ( ??!?!??!?! ) не е шампионска защита. Не е дори за "А" група.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Яну 09, 2013 2:50 pm 
Аватар

Ние с тая защита играхме цял полусезон, така че не виждам какво против новите имате даже без да сте ги видял в игра. За защитата сработването е най-важно както и тези които играят пред нея да не са негови мърди като пелето. Жалко,че изпуснахме грийн. Да не говорим,че за а група защита не ни требва, трябва да мачкаме с игра,както последните три-четри мача. Вече за европейска ще ни трябва защита, но дотогава има време.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Яну 09, 2013 2:53 pm 
Аватар

Morning Glory написа:
Бих я изтрил направо, но форумът не ми е бащиния. По тая причина съм се ограничил до включванията, които правя.

Не отива на левскарската ни общност да цинкяме като госпожици за всяко едно нещо. Погледни какво е в темата за стадиона. Няма нещо, за което да не е имало драми.

Аз не съм "цинкал" когато Гонзо взимаше Миро Антонов, Симонович и т.н. Защото тогава ясно и точно нямаше пари. Сега Тонев изрично говори, че има, плащат се трансфери, говори се високопарно и т.н. След като с пари ми водят тези играчи, нормално е да изкажа възмущението си. Самата идея такива играчи да са защитници в отбора, да се купуват резерви вместо други такива, не ми харесва. Всеки има своите разбирания. И това, че за някой мрънкам тук, не означава, че като ида на стадиона няма да подкрепям Пламен Димов или който и да е. Всички говорят, че зимата е трудно за трансфери, но с пари всичко може, изтичат договорите на десетки добри играчи през лятото и могат да се вземат сега за добри пари. ( справка Велев )

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Яну 09, 2013 2:59 pm 
Аватар

Свинете също постоянно декларират как имат пари и всичко е ОК финансово при тях? А така ли е? Иво Тонев, макар и да изглежда и да се държи като Питър Кениън на фона на останалата паплач из отборите от "А" група, е добър ученик на батко си Бойко, не треа да го забравяме това. Левски може да не е затънал в дългове, но бюджетът за селекция е много оскъден в сравнение с това, което ни се иска да е. Уточнявам и че не съм се усъмнил и за момент дали ще подкрепяш на стадиона, щото горе-долу имам някаква представа за теб. На предната страница обаче се режат греди.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Яну 09, 2013 3:00 pm 
Аватар

Всичко върви по план бе, спокойно. Нали за 2014 трябва да имаме сработен отбор само от българи. :smt007 На всички ни омръзна от данчомилиевци и ивоглавчовци. Защитата от години ни е най-слабата линия и така и не се намери един читаф защитник. Имам надежди единствено за Везалов, който се видя, че малко от малко е кадърен.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Яну 09, 2013 3:02 pm 
Аватар

24051914 написа:
Ние с тая защита играхме цял полусезон, така че не виждам какво против новите имате даже без да сте ги видял в игра. За защитата сработването е най-важно както и тези които играят пред нея да не са негови мърди като пелето. Жалко,че изпуснахме грийн. Да не говорим,че за а група защита не ни требва, трябва да мачкаме с игра,както последните три-четри мача. Вече за европейска ще ни трябва защита, но дотогава има време.

Противоречиш си във всяко следващо изречение. Първо искаш обиграване, после тази защита става за "А" група", а накрая за Европа не е добра, но има време?! Купуваш сега добрите играчи, обиграваш ги пролетта, лятото си бараш оная работа, ако си свършил добра работата сега, обиграваш пак и ето те готов за Европа!
И на последно място с "тази" защита, Етър ни удариха греда и изпуснаха 5 чисти положения, Черно море удариха 2 греди и изпуснаха още 2-3 сам на вратаря при това в уж силните ни мачове. Славия отново удариха греда, япончето изпусна метър пред голлинията, а Златинов изпусна два пъти да вкара от малкото наказателно, пак в уж силен за нас мач. Ботев Враца ни унищожиха насред Герена! Да не говорим за мачовете с чорбата, Лудогорец и Локо Сф! Разберете, че сме допуснали малко голове само и единствено от луд късмет! Таз' годишната защита спокойно се конкурира с Милиев и Иво Иванов по кретенизъм. И да ми се взима някакъв който играе първи полусезон в "А" група с ръст от 181, БЛАГОДАР за чая! :) Ако има друг защитник ОК, но в Гонг ясно си пише "вземем ли Димов, друг няма". Логично е, няма да правим компоти, в момента имаме 5 защитника, като нито един не става дори за Ботев Враца.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Яну 09, 2013 3:02 pm 
Alek написа:
Morning Glory написа:
Alek написа:
Желязна логика! ;)

E ти си мрънкаш по default. Казваш му да не казва истината ли? Като дойде новият мръсиньо ще обвинявате селекцията, като се взимат млади БЪЛГАРСКИ (това е много важно заради посоката, в която е тръгнал европейският футбол) играчи.
Как може аз да знам дали селекцията е провал или е удар в десетката. Всичко ще се види. Затова си и мълча и не се правя на компетентен по всички въпроси. Никой от вас не е гледал Пламен Димов или Стефан Велев, но според вас вече са обречени - единият заради ръста си, другият защото има пъпка на лявата буза. Да вметна, че най-добрият централен защитник вмомента е висок 1.83. Поне като критикувате изнасяйте някакви добри доводи за това.

П.С Това е най-тъпата тема, дори по-тъпа от темата за европейски футбол, където чат пат има медни сбирки.

Alek написа:
Morning Glory написа:

Аз не съм "цинкал" когато Гонзо взимаше Миро Антонов, Симонович и т.н. Защото тогава ясно и точно нямаше пари. Сега Тонев изрично говори, че има, плащат се трансфери, говори се високопарно и т.н. След като с пари ми водят тези играчи, нормално е да изкажа възмущението си. Самата идея такива играчи да са защитници в отбора, да се купуват резерви вместо други такива, не ми харесва. Всеки има своите разбирания. И това, че за някой мрънкам тук, не означава, че като ида на стадиона няма да подкрепям Пламен Димов или който и да е. Всички говорят, че зимата е трудно за трансфери, но с пари всичко може, изтичат договорите на десетки добри играчи през лятото и могат да се вземат сега за добри пари. ( справка Велев )

Тонев каза, че финансово сме добре, защото нямаме дългове, а не защото имаме милиарди за трансфери. Променяте информацията, така че да отговаря на вашите фантазии. Просто ме изумявате за пореден път. Вечните анализатори.

Последна промяна El Hacendado на Сря Яну 09, 2013 3:06 pm, променена общо 1 път

Върнете се в началото

МнениеПубликувано на: Сря Яну 09, 2013 3:05 pm 
Аватар

Не отива на левскарската ни общност да цинкяме като госпожици за всяко едно нещо. Погледни какво е в темата за стадиона. Няма нещо, за което да не е имало драми.[/quote]

:smt023 Абсолютно вярно!!!
Забелязал съм,че 4-5-ма души във форума мрънкат за всяка новина, свързана с Левски - строежа на стадиона, селекцията, играта, треньора, Тонев и т.н.
Спрете се малко. Коментирайте, но стига с този негативизъм.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Яну 09, 2013 3:11 pm 
Аватар

Alek написа:
Противоречиш си във всяко следващо изречение. Първо искаш обиграване, после тази защита става за "А" група", а накрая за Европа не е добра, но има време?! Купуваш сега добрите играчи, обиграваш ги пролетта, лятото си бараш оная работа, ако си свършил добра работата сега, обиграваш пак и ето те готов за Европа!
И на последно място с "тази" защита, Етър ни удариха греда и изпуснаха 5 чисти положения, Черно море удариха 2 греди и изпуснаха още 2-3 сам на вратаря при това в уж силните ни мачове. Славия отново удариха греда, япончето изпусна метър пред голлинията, а Златинов изпусна два пъти да вкара от малкото наказателно, пак в уж силен за нас мач. Ботев Враца ни унищожиха насред Герена! Да не говорим за мачовете с чорбата, Лудогорец и Локо Сф! Разберете, че сме допуснали малко голове само и единствено от луд късмет! Таз' годишната защита спокойно се конкурира с Милиев и Иво Иванов по кретенизъм. И да ми се взима някакъв който играе първи полусезон в "А" група с ръст от 181, БЛАГОДАР за чая! :) Ако има друг защитник ОК, но в Гонг ясно си пише "вземем ли Димов, друг няма". Логично е, няма да правим компоти, в момента имаме 5 защитника, като нито един не става дори за Ботев Враца.

Най-после едно истинско и точно мнение!
:lsfc4

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Яну 09, 2013 3:12 pm 
Аватар

Много ги говорите наизуст. Аз самият се припознавам в характеристиката като "мрънкач" в тази тема, но пък за сметка на това нямам нито едно мнение в темата за стадиона. И не съм написал нищо против Велев, дори ми е кеф да го вземем, защото съм му гледал четири мача на живо и има качества. Много хора са така, не е хубаво да говорите така общо. Всеки си има неща които са му интересни. ;) Моят негативизъм към селекцията е изцяло насочен към защитата, исках класа там. Ще ме извинявате, че не се доверявам на Пламен Димов, искрено се надявам да не съм прав и да е от тия "най-добрите защитници 183". ;)

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Яну 09, 2013 3:13 pm 
Аватар

Aлек си е прав за всичко. Отборът е трагикомичен във всяко едно отношение и трябва да бъде подсилен с класен футболист във всяка една линия. Да видим какво ще представят след малко, ама с Милен Василев, Велев и тоя от Черноморец трудно ще вдигнем нивото.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Яну 09, 2013 3:16 pm 
Аватар

По-тъпа тема НЯМА!!!

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Яну 09, 2013 3:16 pm 
Аватар

Пламен Димов е представен.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Яну 09, 2013 3:17 pm 
Аватар

Майкооооо верно сме го взели този калъф Пламен Димов :ohmygod2

http://www.sportal.bg/sportal_live_tv.php?str=4

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Яну 09, 2013 3:18 pm 
Аватар

natural написа:
Пламен Димов е представен.

Малко по-висок е от Илиан :lol:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Яну 09, 2013 3:23 pm 
Аватар

Лошо, Седларов, лошо. Толко по въпроса със селекцията. Май е добре да помислим над селекционерите.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Яну 09, 2013 3:25 pm 
Аватар

Поне като изходяща селекция го докарваме

Върнете се в началото
 Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 36100 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 848, 849, 850, 851, 852, 853, 854 ... 1204  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]