forum.levski.com

Форум на привържениците на ФК ЛЕВСКИ
Дата и час: Пет Авг 29, 2025 12:39 pm

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 23198 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 542, 543, 544, 545, 546, 547, 548 ... 774  Следваща

Харесва ли ви новото правителство
ПО-СКОРО ДА 65%  65%  [ 87 ]
ПО-СКОРО НЕ 35%  35%  [ 46 ]
Общо гласове : 133
Автор Съобщение
МнениеПубликувано на: Пет Дек 28, 2012 5:01 pm 
Аватар

SZ_FEN написа:
Всеки един ден на тази земя е подарък за нас. Само това ще кажа.

:!: :!: :!:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Дек 28, 2012 5:08 pm 
Аватар

http://www.mediapool.bg/%D1%82%D0%B5%D0 ... 01141.html :?

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Дек 28, 2012 9:10 pm 

Mr. Smith написа:
http://www.mediapool.bg/%D1%82%D0%B5%D0%B6%D0%BA%D0%B8-%D0%B3%D0%B0%D1%84%D0%BE%D0%B2%D0%B5-%D0%BC%D0%B8%D0%BD%D0%B8%D1%80%D0%B0%D1%85%D0%B0-%D0%BF%D1%80%D0%B8%D1%81%D1%8A%D0%B4%D0%B0-%D0%B7%D0%B0-%D1%83%D0%B1%D0%B8%D0%B9%D1%81%D1%82%D0%B2%D0%BE-%D1%87%D0%B5%D1%82%D0%B5%D0%BD%D0%B0-%D0%BE%D1%82-%D1%88%D0%B5%D1%84%D0%BA%D0%B0%D1%82%D0%B0-%D0%BD%D0%B0-%D1%81%D0%B3%D1%81-news201141.html :?

Коментарът ми за 52352352 път е, че не е работа на журналисти да анализират съдебни решения.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Дек 28, 2012 9:18 pm 
Аватар

Е, все някой ще трябва да коментира тези неща :roll: Много ме дразни момента, като се изпъчим и обявим, че сме Обили престъпността и вкарали всички в затвора и дойде време за последна инстанция където им пеят :smt006
Ако случайно този бъде оправдан, не трябва ли съдията дал присъдата да бъде наказан :roll:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Дек 28, 2012 9:30 pm 

Нито аз, нито ти, нито журналиста писал статията е чел делото, което предполагам както всяко наказателно дело е обемисто и материалите по него вероятно са десетки, може и стотици томове.

В случая заключението се прави само въз основа на решението на апелативния съд и се цитират разпоредби, без изобщо да се разбира кое какво значи. Отворен е сайта на съда, видяно е решението и е изсрана статия.

В моята практика постоянно има различни решения на различните инстанции, което е съвсем нормално. Правото и в частност процеса не е точна наука и е напълно възможно и допустимо мнението на двама съдии за редовността на едно процесуално действие да е различно.

По никакъв начин не защитавам въпросната съдийка, може и наистина по някаква причина да е допуснала грешки, но от тая статия не може да се направи абсолютно никакъв извод. Още повече, че статията е очевидно нападателна срещу нея в стил - "Ето вижте роднината на Цветан Цветанов колко е некадърна".

А за последното нещо - ако съдиите подлежаха на наказание за решенията си, това би ги поставило в състояние на страх и тежка зависимост и би срутило съдебната система. И друг път сме си говорили, че неслучайно в целия цивилизован свят съдиите са несменяеми и нямат началници.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Дек 28, 2012 10:57 pm 
Аватар

А това последното, което казваш в края на краищата не може ли да доведе на чувство на безнаказаност у съдиите и факта, че винаги са прави няма ли да ги направи да се чувстват безсмъртни :wink: Тук нееднократно се казва, че и те са част от мат'риала и сред тях има боклуци, но когато се решават човешки съдби ми се струва, че това е малко стряскащо :wink:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Дек 28, 2012 11:02 pm 

А каква е гаранцията, че мнението на висшестоящия, който оценява работата на някой съдия, няма да е грешно? Каква е гаранцията че човека X няма да купи висшестоящия, който да накаже съдията Y за действията му, които са правилни, но са във вреда на човека X.
Ако съдиите са зависими, идеята за разделение на властите на законодателна, изпълнителна и съдебна отива на кино. :smt006

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Дек 29, 2012 12:45 am 
Аватар

Ами незнам, сигурно има някакви критерии или начини, или каквато и да е правилната дума, даден съдия да чете материалите от прокурора по делото и да отсъди дали тези доказателства са истински, дали са събрани правилно и т.н., явно чисто статистически има вариант за грешки и предполагам, че математиците ни :smt003 с кеф биха измислили алгоритъм и модел за изчисляване на грешката с което да натрият носа на йористчетата :strkstrk
И не говоря, че съдиите трябва да са зависими от някого, а за "грешките", които се допускат, защото представи си, че съдия Х допусне грешка и осъди човека Y по делото Z и докато се чете присъдата същия човек Y вземе та получи масивен инфаркт от стреса и умре, или пък се разболее от рак и след година пак си замине, след време по-горната инстанция отсъди в полза на Y, кой ще поеме отговорност или умрелия си е умрял :roll:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Дек 29, 2012 11:08 pm 
Аватар

В България най-много решенията на съда съм чувал да коментира Цв.Цв, поради тази причина (за да я "поправи") нареди по върховете на съдебната система един куп свои дружки, завършили право в "магнаурската школа", роднини, семейни приятели и всякакви безобразници. И ако това не е погазване на разделението на властите, не знам кое е.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Дек 30, 2012 8:17 pm 
Аватар

ЦвЦв оглавява протест в защита на цеко миневите искания. Такова публично слагане на висш държавен политик върху кура на частник НИКЪДЕ не съм чувал и виждал. Нема такава държава :smt007 :ohmygod

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Яну 01, 2013 8:14 pm 
Аватар

Интервю над 1 час на Сашо Диков с ББ:

http://kanal3.bg/?v=10351

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Яну 01, 2013 8:50 pm 

Форумни политици, преди няколко дни се замислих над един въпрос, който често коментирате тук, ама аз не следя кой знае колко много тази тема. Става въпрос за предстоящия референдум за АЕЦ Белене. Някой беше казал, че ако комунягите спечеля изборите през юни месец ще възобновят проекта. Имат ли те такова право, ако на референдума се гласува с не, те да пренебрегнат това, което казва народа?

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Яну 01, 2013 9:05 pm 
Аватар

Те имат право да правят всичко, което е свързано с националния интерес :lol: :lol: :lol: , особено ако става въпрос за руския интерес :smt115

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Яну 01, 2013 9:51 pm 
Аватар

Седем:Едно написа:
Интервю над 1 час на Сашо Диков с ББ:

http://kanal3.bg/?v=10351

Ебаси наглия гъс :shock: :ohmygod2

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Яну 01, 2013 10:00 pm 

А Сашо Диков е ерата тъпанар, ебем ти политическия журналист. :ohmygod2
Единия задава само малоумни въпроси - Защо е спал, защо са счупени топките, как на едикой си в Димитровград му била фалшива дипломата, как Агент Димитър му лизал гъза, що ритал с едикой си митничар, който бил с ТЕЛК. :ohmygod2 :ohmygod
Другият пък декламира едни и същи неща, все едно си го записал.

Чувствам се доста зле, че изгледах това.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Яну 01, 2013 10:49 pm 
Аватар

Кога изсрахте пияното лайно, кога взехте политиката да бизтрите :shocked Бах ва в лудитИ :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Яну 01, 2013 11:26 pm 
Аватар

Много важна е Новата година за всеки от нас,избори идват,които този път ще са изключително важни,вероятно и тежки .Сините в атака,тъно сини ли,различно сини,без значение,но в атака

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Яну 02, 2013 2:13 pm 
Аватар

http://www.vesti.bg/index.phtml?tid=40&oid=5407991 може ли бе :ohmygod2 :ohmygod2 :ohmygod2

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Яну 02, 2013 8:10 pm 
Аватар

Явно някоя проста секретарка са и казали да сложи разни картинки на тема 'природа' и е пльоснала това без изобщо да се замисли.. :loser2

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Яну 02, 2013 8:21 pm 
Аватар

Това Новогодишно обръщение беше най-доброто, което съм гледал в съзнателния си живот, но пък някакви роботи, които отново съвсем случайно са от свитата на малоумника Борислав Сандов и зелените му приятели, почнаха да пищят :lol: След 10 обръщения на граовеца Гоце е некво кораво първото, на което да се търсят кусури, да е точно това.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Яну 02, 2013 8:22 pm 
Аватар

интересното е че това излиза на хиляди сайтове които съдържат "Пампорово" :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Яну 02, 2013 9:04 pm 
Аватар

Кой беше тоя Борислав Сандов :roll: Не е ли бит с кур по челото все още :strkstrk

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Яну 02, 2013 9:08 pm 
Аватар

С Козарски и Омраз се срещахме с него, за да координираме протестите през декември 2008 г. и януари 2009 г. Още не мога да разбера дали си е тъп, или е на хранилка при някой.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Яну 02, 2013 9:13 pm 
Аватар

Президентът беше компрометиран от тъпоглавия милиционер още докато го издигнаха, като кандидат :oops: тогава лично Борисов обяви пред целия щаб, че и магаре да кандидатират "и него ще изберем..." :losers После си позволи да го потупва по рамо пред ТВ камерите, да му оправя прическата и т.н. На церемонията по встъпването му пък не се появи жена му, а отделно гласчето му е едно такова меко и всичко, което говори звучи сладникаво и подправено. Цялата мърша ГРОБ смърди на ефтина политическа пумия :oops:
Имаме нужда от честен, справедлив, доказан професионалист, с богат опит в управлението и политиката. Нямаме нужда от семкари, пожарникари и къколди :losers - всеки знае какво имам предвид :idea: парламента да се разпуска, премиер, президент и военнокомандуващ е ясно кой спешно трябва да подхване с дебела тояга :idea:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Яну 02, 2013 9:24 pm 
Аватар

Morning Glory написа:
С Козарски и Омраз се срещахме с него, за да координираме протестите през декември 2008 г. и януари 2009 г. Още не мога да разбера дали си е тъп, или е на хранилка при някой.

Що не го пребихте още тогава, ей така профилактично, ако е пич щеше да ви прости, ако е леке, какво по-добро от това :strkstrk

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Яну 02, 2013 9:28 pm 

Ми тогава лично на мен ми направи добро впечатление, не ми се стори да е тъпанар.
После съм му чел потресаващи изказвания, вживяването в ролята на вечно недоволния и вечно протестиращия не води хората до нищо добро.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Яну 02, 2013 9:51 pm 
Аватар

Morning Glory написа:
Това Новогодишно обръщение беше най-доброто, което съм гледал в съзнателния си живот, но пък някакви роботи, които отново съвсем случайно са от свитата на малоумника Борислав Сандов и зелените му приятели, почнаха да пищят :lol: След 10 обръщения на граовеца Гоце е некво кораво първото, на което да се търсят кусури, да е точно това.

Аз се опитвам да им сера на малоумните простотии, ама то бая простотия се лее оттам...

Да знаете, че всеки човек с поне средна грамотност трябва да може да различи за 3 секунди в 23:58 на 31.12, че тая снимка не е от България :strkstrk

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Яну 02, 2013 11:30 pm 

Сложих въпроса на малоумния референдум като анкета :strkstrk
Лично аз няма да гласувам.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Яну 02, 2013 11:31 pm 
Аватар

Защо няма отговор 'Ще ида и ще нарисувам един огромен ХУЙ върху бюлетината' :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Яну 02, 2013 11:33 pm 
Аватар

Morning Glory написа:

Копеле, не ми казвай, че някога си гледал обръщението на президента, който и да е той...
Аз трезвен съм стигал чак то тоя час само веднъж в съзнателния си живот и то не беше по моя вина :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 23198 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 542, 543, 544, 545, 546, 547, 548 ... 774  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]