forum.levski.com

Форум на привържениците на ФК ЛЕВСКИ
Дата и час: Съб Сеп 13, 2025 2:05 pm

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 36100 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 838, 839, 840, 841, 842, 843, 844 ... 1204  Следваща
Автор Съобщение
МнениеПубликувано на: Нед Дек 23, 2012 2:56 pm 
Аватар

SoulFlyTeR написа:
Цитат:
В Португалия гърмят: Луиш Карлош отива в България, но не се знае в Левски или цура

Най-големите вестници в Португалия - "Абола" и "Рекорд" гръмнаха с новината, че халфът на Пасош де Ферейра Луиш Карлош най-вероятно ще премине в отбор от българското първенство. 27-годишният бразилски полузащитник е твърд титуляр в 4-тия в португалското първенство, но договорът му изтича през лятото и след 31 декември ще може да преговаря с когото си поиска.

Португалските медии не пишат кой български клуб иска да го привлече, но се предполага, че Карлош преговаря или с Левски, или с цура Също така информацията гласи, че тайнственият български отбор е заинтересован да го вземе под наем.

По този повод треньорът Пауло Фонсека казва пред "Абола": "Той е важно звено от отбора, но трябва да балансираме с финансите."

http://www.sportline.bg/news/105285/sam ... ilski-half :smt031

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Дек 23, 2012 3:08 pm 
Аватар

Само НЕ фалафел централен защитник :ohmygod или ако го вземат лятото да си ходи и да идва кой да е след него, само да не е фалафел :strkstrk

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Дек 23, 2012 5:39 pm 
Аватар

UGLYBLUE написа:
Само НЕ фалафел централен защитник :ohmygod или ако го вземат лятото да си ходи и да идва кой да е след него, само да не е фалафел :strkstrk

ОК нема да е фалафел централният защитник, а ДЮНЕР! А барабар до него и ТРОЛЕЙ!!! :bigok :bigok :bigok :loser2 :smt017 :smt042 :smt042 :smt042 :smt026 :smt026 :smt026 :smt026 :smt026 :strkstrk :strkstrk :strkstrk :strkstrk :strkstrk :strkstrk

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Дек 23, 2012 6:01 pm 
Аватар

Трябва да призная, че е много по-добре да представят на куп всички нови и да обявят напускащите, отколкото да се разиграва "тука има, тука нема" по медиите. Ако екипът на Иво Тонев постигне такъв синхрон ще е истинско постижение.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Дек 23, 2012 7:20 pm 
Аватар

Ако пак ще взимаме разни кадифени джуджета от Портумангалия, дето слагат вълнените шапки на +10, по добре без хич

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Дек 23, 2012 8:23 pm 

Според мен, всички анонсирани трансфери в посока ЛЕВСКИ през последните дни са стрелба в тъмното! А, аз желая на всички ви весели празници :smt023 !

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Дек 23, 2012 10:36 pm 
Код за потвърждение:
мароканския младежки национал вече се намира в град Кенитра, който е на около 100 километра по-близко разстояние до София отколкото родния му град Рабат

тва го четох 4 пъти и всеки път съм е така :shock: :shock: :shock: Не е истина какви тъпанари са тия журналя :ohmygod

Върнете се в началото

МнениеПубликувано на: Нед Дек 23, 2012 11:17 pm 
Аватар

Т'ва е ебавка на Кратунчето... :bii_chorbata

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Дек 24, 2012 11:22 am 
Аватар

Аз чух за Фалкао :strkstrk Не му се ходи в ЧЕлси иска да играе в ШЛ ш поне на 1 международен финал догодина :strkstrk

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Дек 24, 2012 1:07 pm 
Аватар

Македония написа:
Код за потвърждение:
мароканския младежки национал вече се намира в град Кенитра, който е на около 100 километра по-близко разстояние до София отколкото родния му град Рабат

тва го четох 4 пъти и всеки път съм е така :shock: :shock: :shock: Не е истина какви тъпанари са тия журналя :ohmygod

Бахахаха, иначе най- великия потребител (тва сериозно :fgod) и големец (пак сериозно :fgod) Макето за втори път се изложи форонно в рамките на 2 календарни месеца.. Първият път беше с декларацията на Путкогорец..

Братя, ВРЕМЕ Е :smt064

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Дек 24, 2012 1:19 pm 
Аватар

Като добавим и вътрешното му инфо в последно време, направо си е за обливане :loser2

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Дек 24, 2012 1:22 pm 
Аватар

Ето го прословутия "Бразилейро"

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Дек 24, 2012 2:51 pm 
acrimonious написа:
Македония написа:
Код за потвърждение:

Бахахаха, иначе най- великия потребител (тва сериозно :fgod) и големец (пак сериозно :fgod) Макето за втори път се изложи форонно в рамките на 2 календарни месеца.. Първият път беше с декларацията на Путкогорец..

Братя, ВРЕМЕ Е :smt064

Вече, уви, съм ein bisschen по-beschäftigt и не мога да следя толкова изкъсо форола и да знам кой се бъзика, кой копира дословно, кой е педераст и кой е ял лук. С декларацията за Спермогорец се изложих, вЕрно е, просто това, че беше пусната жълта чорбица по Бащицата ми изигра лоша шега и бях позитивно разположен, после разбира се им желаех екарисаж и убийство, като влязох на ебания им, гнусен кът за птици от зоопарка, наречен сектор за гости.
Иначе след като изядете кура с къри, на Сираков и на Мъри, винаги може да го ядете напукан и отегчен, на Баждека и на мен :bigok

Върнете се в началото

МнениеПубликувано на: Пон Дек 24, 2012 2:56 pm 
Аватар

bobby_1914 написа:
Ето го прословутия "Бразилейро"

Бе уж го изгледах, но преди да прочета анализа на Levskar67, няма как да съм съвсем сигурен какво точно видях :?

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Дек 24, 2012 3:03 pm 
Клипа не съм го гледал, трябва да ми вържат клемите на акумулатора за ташаците и да ме заплашат с 1 мегават ток, за да изгледам нещо подобно, но... вижда ли се на клипа да напада от ляво тоя, че ми е много важно :smt017 :smt012

Върнете се в началото

МнениеПубликувано на: Пон Дек 24, 2012 3:07 pm 
Аватар

Ми не знам човек, много са, мърдат постоянно, едно объркано е такова :smt102

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Дек 24, 2012 4:08 pm 

А как знаете, че не идвА В Лудодуец или при Мъри?

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Дек 26, 2012 3:25 am 
Аватар

tikvarova написа:
Спиртала и Бодоня, говорят за сигурно 4-то попълнение на розовите! Това само по себе си не е новина(тия сбраха народ за три отбора). новината е, че това е офанзивния халф на ФК Сараево - Саид Хюсеинович!

А ние, кога ще вземем читав офанзивен халф, пък било то и от ЗанЗибар!

В момента давя мъката си в буре вино и сън не ме хваща, че са ни измъкнали този офанзивен колос!

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Дек 26, 2012 2:36 pm 
Аватар

Нещо ново от селекцията на Боксинг дей :box

Селекцийо, догодина пак ела,
чакаме те с интерес, футболисти да ни донесеееш :smt027

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Дек 26, 2012 2:47 pm 
Аватар

Mr. Smith написа:
Нещо ново от селекцията на Боксинг дей :box

Селекцийо, догодина пак ела,
чакаме те с интерес, футболисти да ни донесеееш :smt027

Е те наш'те ръководители са по английските терени днес да договарят нови попълнения.. Вече сме толкова богати, че Иво Танев само посочва от ложите кой футбалер иска и е наш... Няма преговори, няма дявол.. Абе, богата работа :sm_cigar

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Дек 26, 2012 2:49 pm 
Аватар

Поне тая година не се поставят срокове, което определено е положително.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Дек 26, 2012 10:42 pm 
Аватар

СЕНЗАЦИЯ!!!!

Изображение

ИЗКУПИХМЕ СВЕТА! :strkstrk

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Дек 27, 2012 1:02 pm 
Аватар

Левски дава 100 хиляди за бразилеца Карлош

“Левски” предложил 100 хиляди евро на “Пасош де Ферейра” за 6 месеца наем на Луиш Карлос, твърдят португалски медии. Контрактът на бразилеца с настоящия му клуб изтича на 30 юни и тогава може да подпише дългосрочно със “сините”. На халфа ще бъде предложена заплата от 12 хил. евро месечно.

Карлос (27 г.) играе вътрешен халф. Този сезон има 8 титулярни участия за 4-ия в Португалия. “Пасош” е купил бразилеца за 400 хил. евро м.г. от втородивизионния “Фреамунде”. По-рано халфът е бил в бразилския “Ипатинга”. Преди две седмици “Левски” е поискал и централния защитник Рикардо от “Пасош”, но цената от 500 хил. евро е спряла “сините”. А миналия месец салвадорският нападател Артуро Алварес от същия клуб бе предложен на “Ботев” (Пд).

С промоция в холивудски стил и ЗD проекция днес “Левски” ще представи проект за нов стадион. Възможно е да бъдат обявени договори с Милен Василев (“Миньор”) и легионер. Вероятно ще бъде афиширано оставането на ВТБ, както и принципна договорка с “Газпром”. Газовата компания обаче ще се обвърже от март, като договорът може да се проточи и до юни.

“Левски” отказва засега да пусне Пламен Илиев в “Генк”, който не предлага достатъчно висока цена. Белгийците се насочиха към Георги Китанов от “Черно море”, но също без резултат от първата оферта. “Лил” е най-сериозният кандидат за Илиев. “Сините” отрекоха интерес към израелския халф Маор Бузагло (“Стандарт”).

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Дек 27, 2012 1:19 pm 
Аватар

Радвам се за Гарет Бейл, ама тоя Видич е супер трошлив. А Лампард и Дрогба са дърти. Не бива да градим отбор около пенсионери.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Дек 27, 2012 2:02 pm 
Аватар

http://gong.bg/view_article.php?article_id=318413

Като всички останали и Иван има своите кумири. „Моите любими играчи са Роналдо, Марсело, Фалкао, Меси, Бербатов, Йовов. Това са играчите, които ме вдъхновяват, защото всеки от тях неповторим.

:bigok :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Дек 27, 2012 2:17 pm 
Аватар

Да се привлича :bigok Иначе
Цитат:
„Моят любим отбор в България е Левски. Цялото ми семейство ги подкрепя, така че как да не мога да ги подкрепям. Спомням си в България като малък, когато сме гледали мачовете срещу лит(*кс-етрополе, винаги е било забавно. В България а и Европа всички са влюбени в европейския футбол. Докато тук, в САЩ, малко не я разбират тая игра. Говоря за хората, които гледат даден мач, само ръкопляскат, няма я тръпката. Само баща ми на мачове е като запалянко. Даже миналата година във Вирджиния на един мач на полувремето той отиде да пита съдията защо свири тенденциозно и че не сме пътували 650-700 мили за това, а съдията го изгони от стадиона. Аз много се ядосах , но второто полувреме гледам един много прилича на баща ми, той сложил шапка и очила, и се върнал. Не знам как”, продължава разказа си Иван Драголов.

:lol: Оп,Балкан стайл :strkstrk :lol:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Дек 27, 2012 2:18 pm 
Аватар

:lol: :lol: :lol: :strkstrk

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Дек 27, 2012 5:01 pm 
Аватар

:smt005 :smt005 :smt005 :smt005 :smt005

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Дек 29, 2012 5:43 pm 
Аватар

http://football.sportal.bg/news.php?news=403539 :smt023

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Дек 29, 2012 10:48 pm 
Аватар

Как върви хилярдерската селекция? :8)
Аз вече набелязвам :strkstrk В основата на концепцията ми са играчите да не говорят портумангалски и да се поне 20 санта над старши треньора :blass
този го взимаме свободен агент
http://www.transfermarkt.co.uk/en/latka ... 21060.html
ето и среден опорен
http://www.transfermarkt.com/en/kos-ele ... 03533.html

Върнете се в началото
 Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 36100 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 838, 839, 840, 841, 842, 843, 844 ... 1204  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]