forum.levski.com

Форум на привържениците на ФК ЛЕВСКИ
Дата и час: Нед Дек 28, 2025 7:55 am

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 71512 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 1547, 1548, 1549, 1550, 1551, 1552, 1553 ... 2384  Следваща
Автор Съобщение
МнениеПубликувано на: Сря Дек 12, 2012 9:21 pm 
Аватар

Не мога да разбера как имате нерви и желание да спорите с дебилни прасета на подобни теми. Някоя свиня, ако изцепи подобно тъвърдение, казвам "Не, не в България, в света е най-добър" и тва е. :ohmygod :ohmygod2

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Дек 12, 2012 9:30 pm 

Kryten написа:
И аз съм слушал как Кирил Котев бил едва ли не най-добрия защитник някога играл у нас :lol: На чорбарите така им хрумне нещо случайно и се изхвърлят като знаете какво :bigok

Не на чорбарите, а на червените шамани.

Останалите само повтарят като папагали.

При тях партийната дисциплина се спазва и независимо от демографско-икономическите им особености, всички приказват като един.

Последна промяна SZ_FEN на Чет Дек 13, 2012 12:27 am, променена общо 1 път

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Дек 12, 2012 9:32 pm 
Аватар

Имах предвид, че си говорите примерно за времето или за политическата ситуация в Ботсвана и изведнъж чуваш 'Еййй ама Павката Виданов е най-добрият резервен десен бек в България' :lol:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Дек 12, 2012 9:41 pm 
Аватар

SZ_FEN написа:
Щото съм сигурен, че някъде вече има световно за гейове и те предпочитат да участват в него.

Ами бездомни гейове клошари - може да направят фотосесия за Некултурната :strkstrk

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Дек 12, 2012 10:36 pm 
Аватар

Eдно така що-годе нормалнмо чорбе от работата, от няколко дни ходи напред-назад само така с дяволит поглед и като го засека, само едно и също ми повтаря: "са ще видите след Нова Година какво ще става с цаца"... подпитвам го за спонсор ли став дума - мълчи, клати глава и дяволито пак повтаря - гледай какво ще става с цаца след Нова година :smt017 Нещо знае и нещо се мъти там :smt017

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Дек 12, 2012 10:40 pm 
Аватар

Е тва ше става :bigok :strkstrk :strkstrk
Изображение

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Дек 12, 2012 10:42 pm 
Аватар

0 tolerance написа:
Eдно така що-годе нормалнмо чорбе от работата, от няколко дни ходи напред-назад само така с дяволит поглед и като го засека, само едно и също ми повтаря: "са ще видите след Нова Година какво ще става с цаца"... подпитвам го за спонсор ли став дума - мълчи, клати глава и дяволито пак повтаря - гледай какво ще става с цаца след Нова година :smt017 Нещо знае и нещо се мъти там :smt017

Те чорбата след всяка Нова година стават Челси на Балканите :strkstrk .

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Дек 12, 2012 10:46 pm 
Аватар

кво е тва прасе негър :smt005

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Дек 12, 2012 10:51 pm 
Аватар

Всичките чорбари са едни и същи... винаги разправят такива неща, а после са :losers вуйчо ми, който също е чорбар е добър човек, но стане ли въпрос за цдна и той става като тях... и ми идва да го пребия ест :strkstrk чак по телефона ми звънеше да ми каже, че Газпром ще им стават спонсор, а след това ББ ги бил излъгал, синьото бфс :strkstrk :losers ааа и най-важната черта при чорбарите - когато играят добре, много се надъхват и много се правят на интересни, а когато падат изведнъж те не гледали български футбол и дори не знаели, че има дерби а-у :bigok не знам дали аз си внушавам, но всички чорбари, които познавам са такива... като ги бием - ааа ама то мач ли е имало... кво да им гледам на тия... аз си гледам английското... майка ви мръсна чорбарска ше еба :loser2

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Дек 12, 2012 11:34 pm 
Аватар

Тодор Кирков за пореден път му сипа на Тройчо в новините, некъв раздор е назрял в свинския лагер :strkstrk

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Дек 12, 2012 11:37 pm 
Аватар

Чуек, искали да му намалят заплатата с 50%, а заради най-слабото представяне в ЕКТ щели да го глобят с 30% от 3-те невзети заплати :smt005 :smt005 :smt005 :smt005 :smt005 Лупи беше велик, то тези наистина са ТИТАНИ :strkstrk

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Дек 13, 2012 12:29 am 

смърт за цдна написа:
Всичките чорбари са едни и същи... винаги разправят такива неща, а после са :losers вуйчо ми, който също е чорбар е добър човек, но стане ли въпрос за цдна и той става като тях... и ми идва да го пребия ест :strkstrk чак по телефона ми звънеше да ми каже, че Газпром ще им стават спонсор, а след това ББ ги бил излъгал, синьото бфс :strkstrk :losers ааа и най-важната черта при чорбарите - когато играят добре, много се надъхват и много се правят на интересни, а когато падат изведнъж те не гледали български футбол и дори не знаели, че има дерби а-у :bigok не знам дали аз си внушавам, но всички чорбари, които познавам са такива... като ги бием - ааа ама то мач ли е имало... кво да им гледам на тия... аз си гледам английското... майка ви мръсна чорбарска ше еба :loser2

Трудно ти е да си представиш колко не си внушаваш. Както вече написах малко по-нагоре, при тях партийната дисциплина се спазва и червените шамани като кажат нещо всички чорбари го повтарят.

Познавам (за нещастие) много чорбари. От шофьора до мениджъра в Майкрософт, всички приказват като един все едно използват един и същ мозък.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Дек 13, 2012 12:47 am 

SZ_FEN написа:
Познавам (за нещастие) много чорбари. От шофьора до мениджъра в Майкрософт, всички приказват като един все едно използват един и същ мозък.

Сигурен съм, че използват нещо друго!

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Дек 13, 2012 12:52 am 
Аватар

Наистина си е така... съвсем сериозно си мислех скоро за това и не е щото сме Левскари, а наистина си е така. Естествено, че има хора всякакви, но как един път не видях Левскар да говори, че сме страшилището на футболна Европа, как сме побеждавали Аякс :strkstrk те съвсем сериозно си мислят, че са фактор в Европа, че Пуул и Байерн като чуят за тях се насират... това ги прави изключителни кретени и дори не го осъзнават. Аз нито един такъв Левскар не съм виждал, а всички чорбари само за това говорят. Кефят се на тройчо и всяка негова дума е злато за тях... не офце ами не знам какви са... ужас, ужас.. след наша загуба във форума виждам ядосани хора, но на клуба, на играчите... влезнах веднъж в техния и какво да видя? Те след всеки мач пишат за съдията, синьо бфс, ББ, как всеки наш мач е уреден :shock: виждам познат чорбар на улицата и оня ми разправя как ако не ни подпират съдиите не можем да вземем мач, а тях все ги режели :shock: защо няма такива Левскари бе? Защо само чорбари говорят такива неща... :bigok умрете в лайна червени боклуци!

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Дек 13, 2012 12:55 am 
Аватар

Pleven d'ge написа:
днес цял ден спора с един чорбар , той твърди , че бандаловски бил най-добрия бег в България , че даже може да играе в отбор от висшата лига , от сорта на Съндърланд , Фулам , Уигън и тем подобни :smt005 :smt005 . Няма толкова промити мозъци кат тия брат , мисля утре за спора една скрита камера да му направа , че фороНа да се посмее истински :strkstrk

Няма какво да спорите, Бандаловски без съмнение е най-добрия беГ в България :bigok :bigok :bigok :bigok Виж, за бек не съм убеден :lol: :lol: :lol:

С ЛЕВСКИ И ЩЕ УМРА

www.bgblood.org
facebook: БОДК / BOVBD

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Дек 13, 2012 1:12 am 
Аватар

Не знам дали Бандаловски е най-добрия беГ, но със сигурност е беГа с най-много запалени автомобили :lol: :strkstrk :strkstrk :strkstrk

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Дек 13, 2012 1:30 am 

смърт за цдна написа:
Наистина си е така... съвсем сериозно си мислех скоро за това и не е щото сме Левскари, а наистина си е така. Естествено, че има хора всякакви, но как един път не видях Левскар да говори, че сме страшилището на футболна Европа, как сме побеждавали Аякс :strkstrk те съвсем сериозно си мислят, че са фактор в Европа, че Пуул и Байерн като чуят за тях се насират... това ги прави изключителни кретени и дори не го осъзнават. Аз нито един такъв Левскар не съм виждал, а всички чорбари само за това говорят. Кефят се на тройчо и всяка негова дума е злато за тях... не офце ами не знам какви са... ужас, ужас.. след наша загуба във форума виждам ядосани хора, но на клуба, на играчите... влезнах веднъж в техния и какво да видя? Те след всеки мач пишат за съдията, синьо бфс, ББ, как всеки наш мач е уреден :shock: виждам познат чорбар на улицата и оня ми разправя как ако не ни подпират съдиите не можем да вземем мач, а тях все ги режели :shock: защо няма такива Левскари бе? Защо само чорбари говорят такива неща... :bigok умрете в лайна червени боклуци!

Ние левскарите имаме много общи неща, но и различия по доста въпроси.
При прасетата различия няма. Всички (почти) мислят и приказват едно и също нещо.
Като каже шамана, че Бандаловски е най-великия бек, всички останали го повтарят.
Каже ли, че е патриотично да викаш срещу националния отбор на България само защото Мъри го води, значи това е дефиницията за патриот.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Дек 13, 2012 2:58 am 
Аватар

Ние няма как да сме еднакви, защото отборът ни е създаден по нормален път, феновете не са били първоначално карани на сила на стадиона или станали от него, защото са дошли от село в града и са следвали сляпо партийната повеля и за това, чий е отбора на номенклатурата. На прасетата генезиса е друг и затова в мисленето си за цура, са като изляти по калъп.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Дек 13, 2012 12:19 pm 
Аватар

Има един супер дебил във форон.свиня.ком, чиито мнения винаги завършват по един и същ начин:

Цитат:
Някак си е стряскащо! Не мога да се усмихна тия дни!

Иначе феновете ще станат повече, ако пътуват заедно с отбора във влака!

Бог да пази лит(*кс-етрополе! Ц(*КА за ВИНАГИ!

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Дек 13, 2012 2:00 pm 
Аватар

А това:

Цитат:
КОЛЕГИ НЯКОЙ ИМАЛИ ПОВЕЧЕ ИНФО ЗА НЯКАКВИ НОВИ КУПОВАЧИ НА КЛУБЪТ ?

Правописните грешки само в едно изречение доближават двуцифрено число. :losers

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Дек 13, 2012 2:51 pm 
Аватар

Аз дори не мога да разбера какво се пита в това изречение. :loser2

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Дек 13, 2012 2:55 pm 
Аватар

Цитат:
КОЛЕГИ НЯКОЙ ИМАЛИ ПОВЕЧЕ ИНФО ЗА НЯКАКВИ НОВИ КУПОВАЧИ НА КЛУБЪТ ?

Е, па върви търг м/у Мерцедес, Ауди и БМВ - наддават с низходящи оферти и всеки вика на другия: вземи го ти! :bii_chorbata
А, и една загадъчна дама имала интерес, но явно чака да и мине менструационния цикъл, та да се пробва...

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Дек 13, 2012 5:13 pm 
Аватар

ИзвънТройчо Младенов какво каза?

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Дек 13, 2012 5:21 pm 
Аватар

Vincenzo написа:
ИзвънТройчо Младенов какво каза?

:lol: Тва е яко :losers

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Дек 13, 2012 5:42 pm 
Аватар

Тия бедняци май наистина няма да играят в София :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Дек 13, 2012 6:03 pm 
Аватар

http://football.sportal.bg/news.php?news=401288

Na-qkq "календар" :bii_chorbata :losers Тошку Янчеф по дифолт е наказан в ъгъла на пейката :smt005 Също така, Реал и Барса 100% биха им завидели за броя на тренерите :smt005 Фона не се коментира :losers :losers

Последна промяна SoulFlyTeR на Чет Дек 13, 2012 6:28 pm, променена общо 1 път

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Дек 13, 2012 6:27 pm 
Аватар

trikilarakiq написа:
Тия бедняци май наистина няма да играят в София :bigok

И на Корем Арена ли не ги пускат вече? :lol:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Дек 13, 2012 6:50 pm 
Аватар

Цитат:
Цената на пътуването е 5 лв., а билетът за двубоя - 2 лв.

Националното сдружение на привържениците на лит(*кс-етрополе, чийто лидер е Димитър Ангелов - Дучето организира екскурзия с автобус до Благоевград за мача-реванш от осминафиналите на турнира за купата на България между червените и Чавдар Етрополе.

Срещата ще се изиграе на 15 декември, събота, от 13:00 часа на стадион "Христо Ботев" в Благоевград.

Автобусът от София тръгва в 10:20 часа от паркинга на Националния стадион "Васил Левски" в София. Цената е 7 лв. - 5 лв. е екскурзията, а 2 лв. е билетът за мача.

От балоните

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Дек 13, 2012 7:35 pm 
Аватар

Що няма арестувани от чурбътъ, путкогорец или орките ? Отново бойковци разцепват с реална акция :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Дек 13, 2012 7:38 pm 
Аватар

А скоро щяло да има акция и задържани футболисти от столичен клуб. Много се надявам този клуб да е чорбЪтЪ, та да се нагледаме на циркове. :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 71512 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 1547, 1548, 1549, 1550, 1551, 1552, 1553 ... 2384  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]