forum.levski.com

Форум на привържениците на ФК ЛЕВСКИ
Дата и час: Съб Сеп 13, 2025 2:29 am

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 36100 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 831, 832, 833, 834, 835, 836, 837 ... 1204  Следваща
Автор Съобщение
МнениеПубликувано на: Вто Дек 11, 2012 9:11 pm 
Аватар

SZ_FEN написа:
Седем:Едно написа:
ако не се лъжа направи пас за гола на Арс с/у Спартак Търнава в София.

Първо, лъжеш се- вуйчо Ваньо подаде на Райков, а той на Арш. Второ, на мен Неделев не ми прави никакво специално впечатление. Виж Вандер Виейра е друго нещо. Дребен, бърз, движи се по целия фронт на атаката, перфектно центриране... абе играч отвсякъде :smt006
Все пак си мисля, че от Ботев не можем да вземем нищо. По- скоро такива като Екзекутора на Левски Миуен Васиуев и още 2-3 утайки от изпадняците :oops:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Дек 11, 2012 9:20 pm 
Аватар

Levskar67 написа:
Мисля, че всеки Български футболист иска да играе в ЛЕВСКИ, затова не е нужно да се убеждава някой! Според мен тези, които разубеждават и убеждават убедително са в другите отбори и то с много пачки, включително и на ръка, а както всички знаем бай Ганчо не обича да дава кинти!

за това съм на мнение, че трябва да вземем 1-2ма качествени играчи, вместо по 8 нови като последните 3 трансферни периода. Не излиза по-евтино.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Дек 11, 2012 9:42 pm 
Аватар

Vincenzo написа:
В скаутското звено на Левски трябва да имаме мръсник, подлец, съблъзнител на млади таланти, човек, който не си поплюва. Този, който да накара младото момче да мисли, че Левски е неговото бъдеще. А младия талант повярва ли, че това е така - трансферът е на 90% готов. Нито Тонев владее това изкуство, нито Дончо Донев. Вуцата е стар. Сираков не работи в Левски. Такъв човек е задължителен, ако искаме добри трансфери.
!

И да има кола с голям багажник :boisw като жужо :strkstrk

Kryten написа:
Шансът да е по-добър от двамата за мен е 20%. А за мен футболист на 24 години, който не е топ играч на А група, няма как да става за Левски. Или е топ играч или е на 19-20 от малък отбор. На 24 години не виждам какво ще му развиваме тук. А ако развием - ще е вече на 26-7. Във всички нормални първенства младите играчи се взимат на 18, развиват се до 22 и стават сред най-добрите в отбора си. След това към 24 се продават за добри пари. Това е схемата. За мен и Йорданов и Райков, които са 89 също са вече бита карта ама айде. При всички положения не са такива, от които Левски ще вземе пари. Няма и да ни спечелят трофеи.

Така е , трябва да взимаме най-доброто по постове спрямо нашите играчи, същевременно да не са стари и без поле за развитие. Това към момента означава Бодуров, Терзиев, Миланов, Неделев и... Милен Василев ... Поне според мен. Бърз и мощен е , има удар и центриране, по-добър е от райков и йорданов. Ти кое ляво крило предлагаш да вземем от А група? Друг въпрос е, че имаме и Цецо Тонев, който за да получи шанс трябва да е първа резерва, тоест ще имаме две излишни леви крила.

Kryten написа:
И как точно ще ги убедиш? .

Заплатите в Левски са поне двойни на другите отбори от челото и десеторни на останалите. Неделев едва ли взима повече от 1-2 хил лева в Ботев примерно. Проблемът е, че не даваме трансферни суми а собствениците на тея отбори също искат нещо да намажат :strkstrk

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Дек 11, 2012 9:47 pm 
Аватар

Boyo написа:
Ти кое ляво крило предлагаш да вземем от А група?

Никое. Аз искам да вземем ляво крило от чужбина. А и не знам как слагаш Г. Миланов и М. Василев в едно изречение. Единият е национал на 20 години, втора година основен играч в един от водещите отбори. Другия играе в Миньор Перник и освен гол срещу нас, май с друго много не се е откроил. Две години играе там и никой не го беше чувал доскоро. Най-малко да са го взели от отборите в подножието на върха. Момчето според мен е на нивото на Славия и Локо Пловдив. Каква точно инвестиция е за нас не е ясно. Това, което е ясно е, че няма да ни решава мачовете.

Boyo написа:
Заплатите в Левски са поне двойни на другите отбори от челото и десеторни на останалите. Неделев едва ли взима повече от 1-2 хил лева в Ботев примерно. Проблемът е, че не даваме трансферни суми а собствениците на тея отбори също искат нещо да намажат :strkstrk

Дълбоко се съмнявам да предлагаме драстично повече от водещите отбори. А много по-лесен начин да взимат повече пари е да духнат за втора турска дивизия или някъде другаде за двойни пари отколкото при нас.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Дек 11, 2012 9:50 pm 
Аватар

Ако действително има кешовица, програма минимум е Неделев + Терзиев, а тоя миуен е бонус. Не вярвам да ни дадат Миланов и Бодуров.

Иначе трябва задължително защитник + 2 халфа и дясно крило.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Дек 11, 2012 10:10 pm 
Аватар

Като казахте М. Василев и се сетих за Дани Младенов, предишното Гарет Бейл. Кво стана с тва момче? Играе ли некъде?

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Дек 11, 2012 10:11 pm 

acrimonious написа:
SZ_FEN написа:
Седем:Едно написа:
ако не се лъжа направи пас за гола на Арс с/у Спартак Търнава в София.

Първо, лъжеш се- вуйчо Ваньо подаде на Райков, а той на Арш. Второ, на мен Неделев не ми прави никакво специално впечатление. Виж Вандер Виейра е друго нещо. Дребен, бърз, движи се по целия фронт на атаката, перфектно центриране... абе играч отвсякъде :smt006
Все пак си мисля, че от Ботев не можем да вземем нищо. По- скоро такива като Екзекутора на Левски Миуен Васиуев и още 2-3 утайки от изпадняците :oops:

Приемам, че си прав, но дори и във въпросния мач, Христов влезе едва в 87 минута. За нас той я има я не 4-5 мача в А група плюс въпросния мач с/у Търнава.

Виейра е супер играч и ще ни свърши идеална работа.
Неделев е едва на 19 години, а това е първия му сезон на ниво А група. Ние така приказвахме и за Карачанаков, ама видя тoй какво направи Мюлдер на мача ни с прасетата, да не говорим, че почти всеки 3-ти пряк свободен му е гол.

Последна промяна SZ_FEN на Сря Дек 12, 2012 5:17 pm, променена общо 1 път

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Дек 11, 2012 10:13 pm 
Аватар

acrimonious написа:
Виж Вандер Виейра е друго нещо. Дребен, бърз, движи се по целия фронт на атаката, перфектно центриране... абе играч отвсякъде :smt006

Бачи, майтапиш се нали? В кой мач видя нещо футболно в тоя? С нас, свинете, буферите, крейзито? В нито един от тези мачове тоя не блесна, а ме съмнява да си го гледал в някой друг мач. Ботев имат всичко на всичко 3-4 играча и тоя не е между тях. Лично за мен цялата им игра се върти около Вуйчо Ваньо. Без него са пълна скръб. До някъде ми допада и Неделев, но е малко прехвален. Другото по-читаво при тях са централните им защитници - Караславов и Грънчаров и до тук.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Дек 11, 2012 10:34 pm 
Аватар

Последните дни се говори, че ще взимаме Пламен Димов от Ч-ц.
С този преди 3години бяхме в една стая във ВМА. Мене ме бяха оперирали от скъсани кръстни връзки на коляното, а него на глезена. Той тогава играеше в сателита им Ч-ц Поморие и бяха стигнали до финал за купата. С него беше изп. им директор Пламен Киряков. Всички трябваше да стоим по около седмица под лекарско наблюдение, а тоя го измъкна няколко часа след операцията и уверяваше доц. Тони Георгиев, че тия имали най-добрите рехабилитатори, лекарски персонал, ала бала... и си го прибира в Бс. Та тоя Пламен Димов, тогава на не повече от 18г. не спря да звъни по телефона и да си уговаря срещи по дискотеките за вечерта и това няколко часа след операция, с гипсов ботуш и патерици. Смятайте колко му е до футбол :slap
Тогава изобщо не ми е минава и през ум, че такова лекенце може да дойде в Левски :ohmygod2

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Дек 11, 2012 10:40 pm 
Аватар

Prisoner написа:
Последните дни се говори, че ще взимаме Пламен Димов от Ч-ц.
С този преди 3години бяхме в една стая във ВМА. Мене ме бяха оперирали от скъсани кръстни връзки на коляното, а него на глезена. Той тогава играеше в сателита им Ч-ц Поморие и бяха стигнали до финал за купата. С него беше изп. им директор Пламен Киряков. Всички трябваше да стоим по около седмица под лекарско наблюдение, а тоя го измъкна няколко часа след операцията и уверяваше доц. Тони Георгиев, че тия имали най-добрите рехабилитатори, лекарски персонал, ала бала... и си го прибира в Бс. Та тоя Пламен Димов, тогава на не повече от 18г. не спря да звъни по телефона и да си уговаря срещи по дискотеките за вечерта и това няколко часа след операция, с гипсов ботуш и патерици. Смятайте колко му е до футбол :slap
Тогава изобщо не ми е минава и през ум, че такова лекенце може да дойде в Левски :ohmygod2

АААААААААА НЕ ,НЕ , НЕ :strkstrk :strkstrk :strkstrk Е това е форум :smt005 :smt005 :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Дек 11, 2012 10:42 pm 

STALKER написа:
Като казахте М. Василев и се сетих за Дани Младенов, предишното Гарет Бейл. Кво стана с тва момче? Играе ли некъде?

В Черноморец играе, но е резерва. Не знам защо всички говорите за ляво крило, при условие, че Рамос няма алтернатива в дясно.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Дек 11, 2012 10:45 pm 
Аватар

Бях забравил за Дани Младенов. Бимо мамата, наистина все едно на конвейер минават такива играчи през Левски, никой не е оставил кой знае каква диря. Младенов, Т. Христов, Райков, Йорданов. Всеки е 1.50 и има някакви качества. Почти всички са бързички. Повечето имат и удар. Но всичките могат две неща като цяло да правят, в останалото са трагедия, а освен това са доста непостоянни. Йорданов направи няколко добри поредни мача, да видим дали ще задържи нивото. Затова не го искам Милен Василев, щото влиза идеално в поредицата. Единствената разлика при него е, че не е полуръст :loser2

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Дек 11, 2012 11:01 pm 

Дани Младенов е поредния пример за неуспешен опит да направим от един лек нападател дясно крило.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Дек 11, 2012 11:19 pm 
Аватар

Поне спряхте да слагате това недоразумение Абушев сред "задължителните" ни трансфери. :smt005 Голяма еуфория беше след 2та му гола срещу Ботев. :lol:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Дек 11, 2012 11:20 pm 
Аватар

Искам чужденцииии, могъщи чужденци като Рамос! И най-много Терзиев!

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Дек 12, 2012 12:51 am 
Аватар

добре де,
хубава тема :bigok
Само един въпрос! Ако може, някой да ми припомни, кога за последно взехме играч, който го е искал и друг клуб? :oops: :oops: :oops:

Уж само ние плащаме редовно, всичко е уредено професионално, в смисъл - тренировъчна база, екипи, възстановяване, подготовки и т.н. и т.н. . . .
а на практика излиза друго!
даваме пари на Пирин, а те не ги искат и фалират - футболиста отива в цнда,
Ботев на христола и Сливен пак на тях дадоха и фалираха . . .
Черноморец пак на тях и пак пред фалит
нема броим Коко Динев, дето си заведе цялата паплач - па там :loser2
Лудогорец и Селтекс не искат да чуят да ни продадат нещо! :shock:

Явно бездънните непомашки джобове на Бащицата някак си, не вършат работа :bigok
и не мислите ли, че той докато кара влака, все така ще си пазаруваме Шоколадов, Веселинов, Маринов и т.н. звИзди на по 24-25 години и ще се надяваме от някой да излезе нещо!!! :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Дек 12, 2012 1:34 am 
Аватар

Според мен е задължително да вземем вътрешен халф от чужбина, който да вдигне класата в тази зона, ако ще и целия бюджет за селекция да отиде за него. Яд ме е за Минев, щото заспива на бека, а Пинто може да се пробва и крило.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Дек 12, 2012 9:48 am 
Аватар

Ще вземем три броя чужденци уж сериозни. Тея българчета дето идват не ги броете за същинска селекция. Пари има бол :loser2 :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Дек 12, 2012 10:03 am 
Аватар

Kryten написа:
Никое. Аз искам да вземем ляво крило от чужбина. А и не знам как слагаш Г. Миланов и М. Василев в едно изречение. Единият е национал на 20 години, втора година основен играч в един от водещите отбори. Другия играе в Миньор Перник и освен гол срещу нас, май с друго много не се е откроил. Две години играе там и никой не го беше чувал доскоро. Най-малко да са го взели от отборите в подножието на върха. Момчето според мен е на нивото на Славия и Локо Пловдив. Каква точно инвестиция е за нас не е ясно. Това, което е ясно е, че няма да ни решава мачовете.

Аз пък съм съгласен с левскар67 , че трябват повече българи :strkstrk с чужденците проблемът е, че мотивацията им спада след една година, особено по селските ниви в провинцията, а и освен ч ги взимаме без пари после и напускат без пари. За клуба по-добър вариант е да взима млади бг играчи, които да играят 2-3 години при нас и после да продаваме за добри пари.

Иначе аз гледам по постове - бековете, рамос , карвальо , силва и пламен илиев са безспорни. Отзад ни трябват двама - бодуров и терзиев са най-добрите варианти според мен, евентуално ил миланов също. В средата гаджев и марсиньо - миланов и неделев са най-добрите заместници, като миланов може да замества рамос при нужда. И остава лявото крило , където катто че ли няма изявен млад талант, но този е ок.

Kryten написа:
Дълбоко се съмнявам да предлагаме драстично повече от водещите отбори. А много по-лесен начин да взимат повече пари е да духнат за втора турска дивизия или някъде другаде за двойни пари отколкото при нас.

Не знам заплатата на всеки от а група разбира се, но знам, че цифрите, които се пишат за нашите играчи са абсолютно верни и най-ниските заплати в отбора са над 5-6 хил. Парите, които даваме на чужденците са конкурентни на западни отбори - мулдер убеден съм сега взима повече отколкото е взимал в холандия, марсиньо , прохазка също. В ловеч и разград нямат такива заплати като нашите, а при другите отбори нормалната заплата е примерно 2 хил. Пирин като беха в А повечето им заплати бяха под 1000 лв!!! Ако бяхме предложили на дяков 5 бона щеше да дойде и пеша до София!!!! Освен всичко е и Левскар. Чорбата взеха спас делев и галчев, а бодуров отиде в литекс - колко пари мислиш им е дадено? Истината е, че последните 7-8 години имаме селекционери със странни виждания и просто НЕ ИСКАМЕ да взимаме очевидните таланти из А група, докато чорбата ги иска - това е моят отговор на тези, които се чудят защо всички отиват там. Ако реално искаме някой чорбата трудно ще ни надцака.

Изброените от мен може да са наши за под 2 млн лева, пролетта ще направят 15 победи с лекота и след 2 години ще ги продадем за поне тройно!

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Дек 12, 2012 11:15 am 
Аватар

Boyo написа:

Не знам заплатата на всеки от а група разбира се, но знам, че цифрите, които се пишат за нашите играчи са абсолютно верни и най-ниските заплати в отбора са над 5-6 хил. Парите, които даваме на чужденците са конкурентни на западни отбори - мулдер убеден съм сега взима повече отколкото е взимал в холандия, марсиньо , прохазка също. В ловеч и разград нямат такива заплати като нашите, а при другите отбори нормалната заплата е примерно 2 хил. Пирин като беха в А повечето им заплати бяха под 1000 лв!!! Ако бяхме предложили на дяков 5 бона щеше да дойде и пеша до София!!!! Освен всичко е и Левскар. Чорбата взеха спас делев и галчев, а бодуров отиде в литекс - колко пари мислиш им е дадено? Истината е, че последните 7-8 години имаме селекционери със странни виждания и просто НЕ ИСКАМЕ да взимаме очевидните таланти из А група, докато чорбата ги иска - това е моят отговор на тези, които се чудят защо всички отиват там. Ако реално искаме някой чорбата трудно ще ни надцака.

Изброените от мен може да са наши за под 2 млн лева, пролетта ще направят 15 победи с лекота и след 2 години ще ги продадем за поне тройно!

Абсолютно съм съгласен. Такава е била политиката на Левски и такава трябва да бъде. Целиш се в най-доброто и трябва на всяка цена да го вземеш. Мижавите селекции ни приравняват към Славия, Локо Пд, Берое.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Дек 12, 2012 11:18 am 
Аватар

Немижава селекция е Г.Миланов, Бодуров, Терзиев и Неделев. На всеки е ясно, че няма да ги вземем. Мижава е точно хора тип Милен Василев от Миньор.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Дек 12, 2012 11:50 am 
Аватар

Zlostar_1111 написа:
acrimonious написа:
Виж Вандер Виейра е друго нещо. Дребен, бърз, движи се по целия фронт на атаката, перфектно центриране... абе играч отвсякъде :smt006

Бачи, майтапиш се нали? В кой мач видя нещо футболно в тоя? С нас, свинете, буферите, крейзито? В нито един от тези мачове тоя не блесна, а ме съмнява да си го гледал в някой друг мач. Ботев имат всичко на всичко 3-4 играча и тоя не е между тях. Лично за мен цялата им игра се върти около Вуйчо Ваньо. Без него са пълна скръб. До някъде ми допада и Неделев, но е малко прехвален. Другото по-читаво при тях са централните им защитници - Караславов и Грънчаров и до тук.

С нас бях на стадиона и не му бях обърнал внимание. С турците ми хареса, с буферите бе съм го гледал, с Крайзито направи центрирането към вуйчо Ваньо за отменения гол. Централните им иначе като цяло са стабиляги, но са доста бавнички според мен..

Alek написа:
Искам чужденцииии, могъщи чужденци като Рамос! И най-много Терзиев!

:smt023 :smt023 :smt023

За себе си отдавна съм се убедил, че дори в българите да има хъс, няма никаква класа.. Единственият българин, който прави сериозно впечатление, е Г. Миланов. Всички други са набедени звезди..

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Дек 12, 2012 11:57 am 
Аватар

Това за М.Василев 100% ли е?Не съм чел сайтовете 2-3 дена..за това питам.Ако е обявен трансфера му,това означава че на Каядо сме му пяли.А той според мен е една идея по добър от Калво.

Левски - това е моя идеал.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Дек 12, 2012 12:43 pm 
Аватар

:smt005 Лелеле! Една идея по-добър вика :smt003 Някой хора раздават оценките на играчите кът пияна учителка на любим ученик.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Дек 12, 2012 1:29 pm 
Аватар

Трътлестия Бодуров не е за ЛЕВСКИ, а Г.Миланов отива в чужбина, защото няма кой в България да плати парите, които искат за него. Друг е въпросът, кога от Ловеч е имало трансфер в посока ЛЕВСКИ...Терзиев също ще го продадат в чужбина, защото в Бургас имат нужда от пари, а не от високи % за следваща продажба. Не виждам кои играчи от България може да бъдат привлечени, като централни защитници и офанзивни халфове. Не си спомням от кога не съм виждал централен защитник да изнася добре. Последно един черен от Враца се пробва 3-4 пъти на Герена, но не изглеждаше особено умен в отиграванията си...

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Дек 12, 2012 2:09 pm 
Аватар

Сърмов ако се продава, мисля че ще бъде перфектен вътрешен халф. Доста е вдигнал нивото, а и като цяло не беше хич лош футболист. Но все пак се нуждаем от силен чужденец, нещо като Марсиньо, само че да му се играе.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Дек 12, 2012 2:36 pm 
Аватар

Alek написа:
Сърмов ако се продава, мисля че ще бъде перфектен вътрешен халф. Доста е вдигнал нивото, а и като цяло не беше хич лош футболист. Но все пак се нуждаем от силен чужденец, нещо като Марсиньо, само че да му се играе.

:shock: :shock: :shock: Баце, напоследък бях съгласен с всичко, което написа, обаче СЪРМООООВ... Тоя е най- големия некадърник заедно с още един двама като Стефчо Станчев и Видович, които са били в Левски последните години..

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Дек 12, 2012 2:39 pm 
Аватар

Със сигурност е класа над Димов. А и постоянно играе в Турция, докато Хичо е резерва, в националния му гледах един мач, игра добре, просто го казвам като опция. Не съм преритал за него, но пак казвам със сигурност е по-добре от Димов. :)

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Дек 12, 2012 2:40 pm 
Аватар

Alek написа:
Със сигурност е класа над Димов. А и постоянно играе в Турция, докато Хичо е резерва, в националния му гледах един мач, игра добре, просто го казвам като опция. Не съм преритал за него, но пак казвам със сигурност е по-добре от Димов. :)

Само че за Димов все още може да имаме някви надежди, че ще стане играч от него. Докато сърмата е безнадежден..

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Дек 12, 2012 2:48 pm 
Аватар

Е, стига. Сърмов е с това впечатление в нас, защото тогава имахме други представи за футболистите. В момента едвали не си мечтаем на лявото крило да е Миро Иванов, а тук беше най-ебаваният футболист. Сърмов попада в разширения на националния от години, докато Димов не е даже тренирал с тях. Просто казвам, че ако ще се попълва групата с идиоти тип "Василев", докато се чакат тримата класни чужденци, този е приемлив вариант, далеч съм от мнението, че е перфектен, но да е твърд титуляр в първа турска лига, няма как да е по-безнадежден от Димов. ;) ( само му виж отиграването преди гола на Славия, оказва се, че и в играта с глава не е толкова добър )

Върнете се в началото
 Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 36100 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 831, 832, 833, 834, 835, 836, 837 ... 1204  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]