Един от най-големите ни проблеми е премълчаването на всички видове аванта, които свинете получават от 1948 и до днес. Не ми се отваря исторически тема по въпроса и не ми се изброяват хронологично всички свързани с това случаи. Достатъчно е да се погледне само днес, сега, т.е. настоящето: фирма, която чисти боклуците на половин България и може да си позволи най-високи заплати в клуба, който спонсорират. Тези живеят от данъците на гражданите на общините и от печалбата си издържат свинете. Що за всемогъща наглост да ревеш за помощ, спонсори, директиви и т.н., когато си на директна издръжка на българския данъкоплатец?

Що за тъпа свиня трябва да си, когато сам си закачил етикета, че имаш над 80 дела за просрочени задължения в това число вкл. към бюджета?

Що за мръсна курва трябва да си в последните 20 години, за да въртиш трансфери, далавери и измами в ущърб на кочината, докато тя се срутва и изчезва?
Ако все пак решим да погледнем набързо и съвсем малко назад ще си спомним за предишния им собственик - пак със средства на Държавата, Митал, Кремиковци, Лупи и цялата сага с измамите и далаверите покрай които свинете бяха издържани няколко години. И в двата случая става дума за усвояване на средства в следствие на разпределение на държавни и общински пари, т.е. пари на българския данъкоплатец.
Свинете и изобщо простите хора у нас са така устроени, че когато премълчаваш и с пренебрежение отминаваш шмекерлъците и селските им номерца, то те увеличават своята наглост и намират поводи да зинат за още и още докато не се удавят в собствените си лайна. Ние просто безучастно наблюдаваме свинщината им, а те заливат сайтове, вестници, телевизионни предавания и радиа с нахалните си претенции. Народът е казал: Крадеца вика - дръжте крадеца

Междувременно неутралните наблюдатели остават с впечатление, че срещу тях се "води война". Изобщо няма никакво значение, че треньора им има за служител собствения си малоумен син и той се разписва за някъкви си 9 хил. лв./месечно, а парите им ги плаща същия неутрален данъкоплатец, който по закон си има ЗАДЪЛЖЕНИЕ да си плаща данъците и таксите.
Потребяването на финансови, телефонни, застрахователни и др. услуги е предмет на личен избор. Същото е с бензин, сок, вино, хазарт и др. продукти, които са си пак личен и доброволен избор на всеки гражданин, домакинство или фирма- дали и от кого при какви условия да използва. Само един отбор е издържан от пряко усвоявани държавни средства. И накрая е най-гадното от всичко - внушенията за политическа намеса и призивите на ходжите им да вдигат бунтове и за кого да не гласуват в идващите избори, защото видите ли свинете били жертва на директива или още по-лошо на Голяма директива.

Аз съм последния, който би казал добра дума за милиционерите от ГРОБ, но не ги разбирам от къде намират нерви да оставят свинете да си правят ташак с управлението им. То е достатъчно некадърно, за да има някакво значение свинския вой.

И пак правилно е казал народът: Докато умните се намъдруват - лудите се налудуват. Всички нормални си траят, докато свинете издигат лозунги и искат "справедливост"
Знам, че някой ще кажат: "абе заебете ги тия олигофрени, нека се давят в помията си...". Да, ама не! Някой трябва да започне да им отговоря, да ги удря с факти и истини в зурлите и да им покаже, че само в кочината могат да грухтят помежду си за световния заговор и мафията срещу тях. Тези мърши са обучени манипулатори, разполагат със средства да разпространяват лъжите си и целите им са да опростачват и оплюват всичко нормално. Новини слушат, гледат и четат всички българи. Колкото повече едни лъжи се повтарят - толкова по-голям брой хора ги чуват. Не всички са близо до събитията и не всички са длъжни да знаят истината. За една голяма част от хората остава впечатлението, че свинете са ощетявани, а ЛЕВСКИ е едва ли не толериран. Те упорито разпространяват лъжите си, че Държавата подкрепя ЛЕВСКИ, а те горките са жертви на насилия, терор, наказания, не вземат допинг, пратиха ги заслужено във "А" окръжните групи, крадяха им играчи всички отбори, плащаха си всичко навреме и т.н. Това е като рак - бавно, но сигурно започва да прониква навсякъде. Нужно е силна терапия, мощно облъчване и дълъг заслужен отдих на замесените свини. Как точно би трябвало да им се осигурят тези екстри не знам, но не трябва да се мълчи и да се правим, че не съществуват и не ни интересуват - те на това се надяват, за да зблуждават най-голям брой хора.