forum.levski.com

Форум на привържениците на ФК ЛЕВСКИ
Дата и час: Чет Авг 28, 2025 4:15 pm

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 23198 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 531, 532, 533, 534, 535, 536, 537 ... 774  Следваща

Харесва ли ви новото правителство
ПО-СКОРО ДА 65%  65%  [ 87 ]
ПО-СКОРО НЕ 35%  35%  [ 46 ]
Общо гласове : 133
Автор Съобщение
МнениеПубликувано на: Съб Дек 08, 2012 8:13 pm 
Аватар

Младите не са прости и напускайки винаги поемат на Запад. Не знам някой да е напуснал към СССР или Северна Кореа. Тук мрънкат и скимтят, като напуснат и отидат на Запад веднага се мобилизират. Работят по на 2-3 места, учат и са готови да минат през ада на челна стойка. Нещо ми се губи логиката: защо тук не се справят така добре? :roll:
Мама и Тати ли не помагат? Неволята ли не викат? ... Или партиите и Системата им са криви? А тоя sin плаши, че щял да избяга :shock: , какъв ужас! Стой при родителите си до 30-40 годишен и плюй по всичко що шава - тва ще реши всичките ти проблеми :strkstrk

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Дек 08, 2012 9:35 pm 
Аватар

И щото нашите "велики млади надежди" са прекрасни попълнения в западните държави. Те тия са го втасали повече от нас, но ние още бегаме към великия запад. Най-големия проблем на Костов е че не остана още 4 години. Тая държава сега щеше да е КОРЕННО РАЗЛИЧНА. И всеки които твърди обратното е луд, болен или чорбар!

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Дек 08, 2012 9:54 pm 
Аватар

UGLYBLUE написа:
Младите не са прости и напускайки винаги поемат на Запад. Не знам някой да е напуснал към СССР или Северна Кореа. Тук мрънкат и скимтят, като напуснат и отидат на Запад веднага се мобилизират. Работят по на 2-3 места, учат и са готови да минат през ада на челна стойка. Нещо ми се губи логиката: защо тук не се справят така добре? :roll:
Мама и Тати ли не помагат? Неволята ли не викат? ... Или партиите и Системата им са криви? А тоя sin плаши, че щял да избяга :shock: , какъв ужас! Стой при родителите си до 30-40 годишен и плюй по всичко що шава - тва ще реши всичките ти проблеми :strkstrk

Страшната логика :strkstrk :strkstrk :strkstrk :strkstrk абсолютно всичките ми познати, ако бяха останали в България, щяха да се броят за супер успели.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Дек 08, 2012 10:03 pm 
Аватар

Знаеш как е ... написа:
И щото нашите "велики млади надежди" са прекрасни попълнения в западните държави

Българите все още сме относително предпочитани за имиграция в западна Европа, защото сме (на този етап) бяло християнско население. На разните Англии, Германии, Франции и т.н. не им се верва от свежи попълнения от Пакистан, Индия, Гана, Мароко, Бангладеш, Турция, Индонезия, Кот Д'Ивоар, арабския свят и подобни страни.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Дек 08, 2012 10:05 pm 
Аватар

най голямото предимство да живееш на запад е, че не се занимаваш ежедневно с идиоти. В бг това е неизбежно и ще става още по-лошо: малка, бедна държава с много озлобени хора които си завират винаги носа в нещата на другите хора.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Дек 08, 2012 10:49 pm 
Аватар

SharkyTT написа:
Страшната логика :strkstrk :strkstrk :strkstrk :strkstrk абсолютно всичките ми познати, ако бяха останали в България, щяха да се броят за супер успели.

Не ти се разбира какво имаш предвид, би ли пояснил?

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Дек 08, 2012 10:51 pm 
Аватар

24051914 написа:
най голямото предимство да живееш на запад е, че не се занимаваш ежедневно с идиоти. В бг това е неизбежно и ще става още по-лошо: малка, бедна държава с много озлобени хора които си завират винаги носа в нещата на другите хора.

Това не е проблем. Проблема при нас е, че въпросните хора са управляващи. Иначе ги има на всякъде.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Дек 08, 2012 11:09 pm 
Аватар

Mr. Smith написа:
Да бе пълно е с бг икономисти на запад :strkstrk Ето МиУен си дойде недоволствате, Монката си дойде пак недоволни :strkstrk, кой трябва да си дойде, кой, кой, кой :strkstrk Само домоуправителите ще спасят държавата, така, че мисля да влизам скоро в политиката :bigok Очаквам куприльони гласове :strkstrk

Щом Милен ни обра и си увеличи милионите значи е успешен икономист и най-вече финансиС. :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Дек 08, 2012 11:11 pm 
Аватар

То нас, който не ни е ФанАл, той не ни е Убрал :strkstrk Щом Бойко направи милиард, даже два, значи е пълен професионалист :strkstrk

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Дек 09, 2012 1:03 am 
Аватар

UGLYBLUE написа:
SharkyTT написа:

Това което си написал може и да е било валидно 20 години назад, но в момента са пълни глупости.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Дек 09, 2012 1:15 am 

....

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Дек 09, 2012 8:50 am 
Аватар

SharkyTT написа:
UGLYBLUE написа:
SharkyTT написа:

Това което си написал може и да е било валидно 20 години назад, но в момента са пълни глупости.

Кое "това" бе Шарки? :roll: че тука се мрънка, а навън се бачка ли е глупост? Само у нас ли политиката е курвенска работа? Бил съм в Южна Италия, там нещата са милион пъти по безнадеждни в сравнение с България, но не видях нашенец да се чуди кой му е виновен. Хората си гонят работата и гледат всеки ден да правят крачка напред...

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Дек 09, 2012 9:31 am 
Аватар

Факт е, че българите навънка работят доста повече и не се оплакват. Но за това явно си има и причина. Възнаграждението :strkstrk

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Дек 09, 2012 9:59 am 
Аватар

Е, разходите също са по-големи, на места политиците и корупцията са още по-отвратителни от тук. За предубежденията спрямо чужденците да не споменавам. Въпреки всичко там се получава, а тук не...

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Дек 09, 2012 10:18 am 
Аватар

Няма спор, че българите сме далеч от манталитета на европейците, но наистина възнаграждението там е доста силна мотивация и явно това е причината там да работим, а тук не. Пък и храната там е по евтина... честно казано повечето неща са по евтини. Не съм много съгласен за разходите. Все пак зависи за коя държава говорим. Може би най-сериозният разход е за квартира.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Дек 09, 2012 12:05 pm 
Аватар

смърт за цдна написа:
Пък и храната там е по евтина... честно казано повечето неща са по евтини.

Пълна глупост . Къде по-точно е по-евтина храната ?

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Дек 09, 2012 12:26 pm 
Аватар

Как си ги говорите тия неща без да сте изкарали и 2 дни в чужбина за нещо различно от турист :lol:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Дек 09, 2012 12:26 pm 
Аватар

основната причина да бачкаш яко на запад е, че ако не го правиш ти бият шута и после един път изгонен е доста трудно да намериш работа извън макдоналдс. В бг познати,роднини се имаш некъв гръб,на запад си сам,оправяй се-или плуваш или потъваш. няма мама,няма тате,няма приятели и връзки.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Дек 09, 2012 12:28 pm 
Аватар

Бях в Испания на скоро и храната беше по евтина от тук. За пример само ще ти кажа, че едно печено пиле ми струваше точно 4 евро, а тук абсолютно същото си го купих вчера за 10лв. и 35ст. 6 редбула там струваха 6 евро, тук не съм сигурен точно колко е, но мисля, че е по-скъп. Има една свинска шунка тук тип черво, за 500 грама, мисля че беше около 3,20лв. там я имаше абсолютно същата, само че в разфасовка от 2кг и беше 4 евро. Натуралните сокове(колко са натурални е друг въпроса) варираха от 40 стинки на горе. Тук средно са по 2-3лв. По никакъв начин не се опитвам да изкарам тяхното хубаво, а нашето лошо. Просто ти казвам какво видях с очите си и няма как да ме убедиш, че храната тук е по евтина : )

Не съм бил в Германия, но съм чувал, че и там храната е по евтина, нека някой да каже дали е така. И за справка там един мияч на чинии взема 1000 евро заплата, значи квалифициран работник трябва да взема доста повече. Тук мияч на чинии взема 200-300лв. Все едно... не ми се иска да живея навън за това се мъча тук да направя нещо, пък дано успея.

Последна промяна смърт за цдна на Нед Дек 09, 2012 12:31 pm, променена общо 1 път

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Дек 09, 2012 12:28 pm 
Аватар

Синя Варна написа:
смърт за цдна написа:
Пък и храната там е по евтина... честно казано повечето неща са по евтини.

Пълна глупост . Къде по-точно е по-евтина храната ?

В Северна Кореа е по-евтина храната, но доколкото знам не винаги се намира. Ние сме уникални мрънкалници, а ако следваме различните исторически периоди ще открием редица закономерности в отношението ни към работата. Сега не ни плащат, при комунистите беше хит да ги лъжем, че работим. Още по-назад чорбаджиите бяха изедници, селджуките завладяват страната ни 100 г. с обещания за ниски данъци, т.е. да не плащаме и работим на нашия болярин, а на амуджата с торба лъжи...една и съща се повтаря от време оно :wink:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Дек 09, 2012 12:30 pm 
Аватар

DirtyDog написа:
МиУенчо и сега работи. Нали е някакъв във ВТБ или консултантската фирма, която докара ВТБ. :strkstrk Надали му е зле. :strkstrk

Шеф е на българския офис на VTB Capital. Искам и аз там :strkstrk ама няма

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Дек 09, 2012 12:32 pm 
Аватар

Като сравнявате храните поне правете разлика между евтини ГМО-та и лайна приличащи на храни и по-натурални продукти. Най-скапания домат на нашия пазар е по-хубав от масата скъпи на който искаш от техните пазари. И това само като пример. :smt006

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Дек 09, 2012 12:35 pm 
Аватар

Аз не сравнявах домати, а еднакви продукти дори и като марки. Естествено, че няма да сравня някаква испанска шунка за 1 евро със свинска пържола току що отрязана от свиня майка :strkstrk

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Дек 09, 2012 12:36 pm 
Аватар

Пълни глупости са това. Сравни една кока-кола тук и в Германия, например :strkstrk

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Дек 09, 2012 12:38 pm 
Аватар

:bigok в Германия не съм ходил казах :strkstrk каквото съм видял това сравних за други неща не влизам в спор :boisw

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Дек 09, 2012 12:41 pm 
Аватар

След като нормалното българско семейство харчи 50% от доходите си за храна и то пълен боклук е нормално хората да мрънкат, че храната е скъпа, за сметка на това политиците винаги спекулират с факта, че по цена храната в България е най-евтина в Европа, да така е, но на какво качество. Абсолютно същото е и с горивата, били най-евтини, но с какво качество, ами тока, газта, услугите :roll: Земеделските производители с изключение на производителите на жито,които трупат милиони без почти да си мърдат пръста ги ебат по всички линии, та затова трудно вече се намира и продукция наистина произведена у нас, достига се до парадокса - картофи от Смолян в турски кашони или вносните дини от Кауфланд да се водят произведени в Ломско :smt006

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Дек 09, 2012 12:42 pm 
Аватар

То ако влезеш в родния Лидъл и видиш цените ще си помислиш, че и в Сомалия е скъпо и тука е рай. Аре примерно сравни литър ИСТИНСКО мляко като цена тук и цена там. После заповядай пак да си говорим по темата :strkstrk

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Дек 09, 2012 12:46 pm 
Аватар

Пич сравнявах ти еднакви продукти. Стига вече не ми се спори... всеки има право на мнение, но леко се отклонихме от темата :strkstrk аз ти сравних продукти на една и съща марка. Вие стигнахте до кока-кола в Германия и 1 литър истинско мляко :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Дек 09, 2012 12:48 pm 
Аватар

Добре де. Ще сравняваме еднакви продукти. Аре намери качествен чорбар назапад да видим дали ще е толкова тъп, грозен и да му мирашат краката. Нема братче, всичко къпано, сресано, изгладено и се слива с останалите хора. Кур за западните държави и чорбарите с чисти дрехи!

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Дек 09, 2012 12:50 pm 
Аватар

:bigok там всяка сутрин играеха мач някви от квартала в едно даскало и ги гледах от терасата. Пеех им САМО ЛЕВСКИИИИ АЛЕ АЛЕ АЛЕ и ей испанци майка ви ше еба :strkstrk всеки божи ден с кафето им правех атмосфера на тия мангали :lsfc3

Върнете се в началото
 Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 23198 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 531, 532, 533, 534, 535, 536, 537 ... 774  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]