forum.levski.com

Форум на привържениците на ФК ЛЕВСКИ
Дата и час: Чет Авг 28, 2025 9:51 am

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 23198 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 530, 531, 532, 533, 534, 535, 536 ... 774  Следваща

Харесва ли ви новото правителство
ПО-СКОРО ДА 65%  65%  [ 87 ]
ПО-СКОРО НЕ 35%  35%  [ 46 ]
Общо гласове : 133
Автор Съобщение
МнениеПубликувано на: Пет Дек 07, 2012 11:39 pm 
Аватар

Абе ти пионерче пак се появи,в какво са виновни ли,виновни са за това,че върнаха страха,виновни са за това,че напълно заглушиха свободното слово,виновни са за това,че върнаха милиционерщината,виновни са за това,че криейки се в обещания,разпродадоха,по точно си закупиха последните работещи фирми,виновни са за това,че превърнаха държавата в цирк,връщайки двупартийната система и мога да продължавам още дълго и затова не е виновен мръсният световен империализъм,тоя филм сме го гледали

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Дек 07, 2012 11:46 pm 
Аватар

Тука ме кефят ентусиастите дето искат някой дето им е срал в устата да го прави пак. Освен ако не е имало лукма де, но аз като човек чието семейство не е видяло качествен възходящ прогрес и полза от никое правителство, честно - искам нови лица, нови хора, успели в живота, със стабилни доходи и качества, да не са лакоми и по възможност да не са живяли доста време в тая помийна яма. Така ще се прочисти властта от всичките ИванКостовци, ББ-та, Бивши хубави надета, гей станишевци и така нататък... това ще се постигне с много глад и бой, със сваляне и надупване, но не дирижирано като през 89та когато въпросния циганин от по-горе смени червената салфетка в джоба със синя, ами със истинско лупане и дране пред парламента. Вмомента всеки, който вижда идеологиите си в партията, която подкрепя, иска тя да е на власт, а не си дава сметка, че всички "сили" се смениха и все пак - лицата си остават същите - т.е. хуя ще е повсеместен, защото просто господата и дамите лапат, агентурничат, слугинстват или просто некадърничат. Кура си слагам на всички политически "сили" и се надявам да не ме принудят да напусна държавата, нещо за което мислих доста време напоследък. Дано хората се вдигнем за България!

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Дек 07, 2012 11:51 pm 
Аватар

Напълно се съгласявам с теб. Трябва саможертва и нови лица. Даром никой нищо не дава.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Дек 08, 2012 12:19 am 
Аватар

sin написа:
Тука ме кефят ентусиастите дето искат някой дето им е срал в устата да го прави пак. Освен ако не е имало лукма де, но аз като човек чието семейство не е видяло качествен възходящ прогрес и полза от никое правителство, честно - искам нови лица, нови хора, успели в живота, със стабилни доходи и качества, да не са лакоми и по възможност да не са живяли доста време в тая помийна яма.

Това е играно вече - царчето! :smt031

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Дек 08, 2012 12:27 am 
Аватар

Дано наистина от всички сегашни десни партийки се създаде една единствена партия с лидер Костов, твай. Въпреки, че ми се вижда невъзможно.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Дек 08, 2012 1:05 am 
Аватар

Единственото невъзможно нещо на този свят е човек да влезе там, от където е излязъл. :bigok

Хубаво е да се реве за нови лица, но що за екземпляри ще са те, та да си зарежат успеха, семействата, бъдещето и да се занимават с олигофрените от т.нар. "политическа класа"? :? Обърнете внимание: непосредствено след промените 1989 г. най-много се говореше за "комунистическата номенклатура". Всичко по тази линия беше заклеймено, а апаратчиците от висши кадри на старата комунистическа власт бяха посочени за виновници. Днес, 23 години по късно хора от целия политически спектър, които тогава най-много рипаха - се превърнаха в абсолютно същата политическа номенклатура. Скитат от партия в партия, от парламентарна група в нова такава, от едно мнозинство в друго или просто разпределят влияние в редовете на партията, която дългосрочно обитават. За мен изводът е, че ние сме си единствените виновници за некадърните управници, които избираме. Липсва ни критерии за модел на политик и ръководител. Не може първата работа на министър председателя да е министър председател. :smt018 Не може един мигач комарджия да хване 2 млн. риби. Тоя днешния великан пък се хвали, че е чел за Винету и това му е основата на житейската и управленска "философия". Системата е така устроена, че отговорност им се търси само на следващи избори. От президент, депутат, съветник, кмет и т.н. пасмина не се получават текущи резултати. Ние сме ги оставили разпасани да си въртят далаверите. Плюем ги, а те мислят, че дъжд вали. За 4-5 години си уреждат 2-3 поколения напред в охолство. Корупция, разврат, далавера, простотия и т.н. са на мода. И тази свобода ни беше дарена, не проляхме кръв да заслужим самочувствието да гледаме гордо и да живеем честно с миналото и настоящето. Осрали сме се до уши, плюем и се молим, ако може някак си да докопаме и ние келипира. Кур трябва, сеч и "калъч", както казваше Васил Михайлов в "Капитан Петко войвода". Но тая работа е за хора с достойнство и себеуважение. Гладния страхлив мишок не дига бунт срещу султана, дерибея, секретаря на ОК на БКП, милиционера и .т.н. :oops: Тъжно и много жалко, но факт.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Дек 08, 2012 1:10 am 

+ 1

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Дек 08, 2012 12:16 pm 
Аватар

И какво излиза,че материала е калпав?

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Дек 08, 2012 4:40 pm 
Аватар

Мдааа, съгласен съм с UGLYBLUE.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Дек 08, 2012 5:25 pm 
Аватар

Това с новите лица е култово. И ако се появи ново лице тогава изведнъж се чува - къв е тоя анонимник бе :bigok

Нема такова нещо като ново лице - това е същата простотия като юношите във футбола, дето знаели що е Левски. Глупости - политиката също е професия и също се учи. А в младоста се правят грешки, има и залитания.

Не виждам никаква причина да искаме некое пишлеме да дойде да сменя политици с опит. Не виждам и никаква причина некое пишлеме да изкочи от нищото на върха, без да мине през нормалния си път на израстване - както в обществения живот, така и в партията си.

Останалото не е политика, а извращение, което винаги води до нещо недобро.

24051914 написа:
Много хора не осъзнават колко е сложно международното финансово положение и не разбирам в какво обвинявате герб и каква е алтернативата? само едно запомнете, всички обедняват а бедните като нас най-много. или както е казал народа къде е тънко там се къса,а ние сме много тънки.

Това аз лично съм го слушал доста пъти - международното положение, сушата, кишата и Гришата. Бай Иван може да разкаже, но едва ли му се връща в тия години.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Дек 08, 2012 6:37 pm 
Аватар

Какво пишлеме бе, проданов ? Малко ли успешни икономисти имаме на запад, малко ли успешни ръководители имаме ? Хора с успешни фирми, успешни бизнеси, доказани лидери ? Тези хора може и да не сме ги чували, но когато един път разберем с какво са се занимавали и колко успешни са били, ще ги запомним задълго. Тая Кристалина не я бях чувал, ама като прочетох за нея - вече не забравям... да не говорим, че май само тя от кликата на боко е честен и работлив човек. Трябва ли да търпим едни и същи, които нищо не правят ? Първите ми телевизионни спомени са от времето на Костов - ми да му еба майката - бил съм на 3-4-5 а той на около 40 и все пак вмомента се чувствам по-остарял от изминалото време от него. Мангала изглежда същия - окрал е само мааааалко повече, същата мазна усмивка, същата осанка. Същото и с другите - който и да дойде на власт - не остарява и се маха, ами овисва на клона и лапа ли лапа. Костовистите да не приемат нападката ми директно към себе си - моите виждания са десни, демократични и истински - такива каквито има в държавите в Европа за които не чуваме всеки ден, понеже са си устроени добре. Това, което ни даде Костов тогава беше свободия за мафиотите, глад за хората и смърт за възрастните. Всички след него повтаряха това - комунисти, царчета, тройни коалиции, а сега при боко вече нещата са екстремни. Свободия за него си и неговата клика, кур за бизнеса, кур за хората, кур за дъртите и яко слугинаж на 5 фронта. Трябва да се появят нови лица, като гореописаните, които да могат да влезнат в политиката със самофинансиране и без далавера, а само с труд. Тая държава за да се оправи хората трябва да го искат, а не като сега да ни хранят с трици, а ние да се навиваме, че са предястие за трюфели. И само още едно мнение от тия крайните, за дето ми викате, че се имам за крайна инстанция - Трябва цялостно, пълно, общонационално съживяване на селското стопанство (дребното) и да почнем отново оттам, за да се развием до идеалите за чиста демократична република. Земята трябва да се цени и да носи позитиви, защото сега пустее и народа губи един от поминъците си.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Дек 08, 2012 6:39 pm 
Аватар

И кой ще си заебе успешния многомилионен бизнес или месечната заплата от 100К евро за да дойде тук и да стане ЧЕСТЕН политик в България, получавайки 2000 лв.? Може би искаш още някой Милен Велчев или Николай Василев?

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Дек 08, 2012 6:44 pm 
Аватар

Успешен икономист, инженер, доктор и тн далеч не означава успешен политик. Политиката също е наука и се учи.
Помисли и върху мнението на 7-1 - ако някой от въпросните заебе успешния си бизнес, що ще го направи? Щото като юношите знае кво е Левски?

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Дек 08, 2012 6:45 pm 
Аватар

Да бе пълно е с бг икономисти на запад :strkstrk Ето МиУен си дойде недоволствате, Монката си дойде пак недоволни :strkstrk, кой трябва да си дойде, кой, кой, кой :strkstrk Само домоуправителите ще спасят държавата, така, че мисля да влизам скоро в политиката :bigok Очаквам куприльони гласове :strkstrk

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Дек 08, 2012 6:48 pm 
Аватар

Не знам кой - ако знаех кой щях да дам конкретен пример. И до това ще опрем в един момент. Има кадри и има възможност за хомогенен състав от тесни специалисти и политици, но няма желание от тяхна страна... ако имаше нямаше вече 24та година да тече, а по-голямата част от народа да се чуди кво да яде.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Дек 08, 2012 6:53 pm 
Аватар

Sin,

Ти явно си малолетен аграр, не си прави труда да анализираш периоди, събития и личности за които няма как да имаш представа. Поживей до 30-35, прочети много книги, пътувай по белия свят, работи нещо и тогава мнението ти може да има смисъл. Сега пишеш глупости и заблуждаваш други с простотията си. :oops:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Дек 08, 2012 6:57 pm 
Аватар

Mr. Smith написа:
Да бе пълно е с бг икономисти на запад :strkstrk Ето МиУен си дойде недоволствате, Монката си дойде пак недоволни :strkstrk, кой трябва да си дойде, кой, кой, кой :strkstrk Само домоуправителите ще спасят държавата, така, че мисля да влизам скоро в политиката :bigok Очаквам куприльони гласове :strkstrk

Естествено ,че има страшно много българи на високи ръководни позиции на Запад. Но както 7:1 каза, кой е толкова луд да зареже 5-6 цифрена заплата и да стане частен политик? Пък и, че е успешен мениджър в една фирма изобщо не означава, че ще е успешен политик.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Дек 08, 2012 7:00 pm 
Аватар

Сега ги изброи поименно :strkstrk

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Дек 08, 2012 7:00 pm 
Аватар

Mr. Smith написа:

ГАЗИМ!!!!

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Дек 08, 2012 7:02 pm 
Аватар

Предлагам ти тихомълком да направиш преврат във входа на 7:1 и после да ти цака на теб, и целия, вътрИ :strkstrk

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Дек 08, 2012 7:03 pm 
Аватар

Според вас МиУенчо и скоро надявам се и Монито дали няма да си намерят лесно добре платена работа както преди. Ако не е чудовищен провал, финансов/икономически министър на държава от ЕС стои добре в CV...

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Дек 08, 2012 7:03 pm 
Аватар

UGLYBLUE

Всичко, което си написал в предишното си мнение, го имам предвид, написал съм даже подобни неща в по-предния ми пост. Подозирам, че заради личната ми неприязън към Костов така реагира, желая ти да ти стане министър-председател още на следващите избори, а много млади и можещи българи да напуснат страната точно за това. И аз ще напусна, ако новият министър председател е бил част от структурите, които ни доведоха до тук... Накрая ще си останете само тия дето се радвате на човека, а не на идеята, посивели, побелели, сред циганетата тичащи с кутии цигари в ръцете си и предлагащи ги без бандерол, за да може парите ви да стигат до властта по още един начин, а вие да си мислите, че "от следващите избори ще е по-добре". И в тая демографска криза и тая безнадеждност един ден на нашите земи ще има повече цигани и турци отколкото българи и вече няма да се очудваме защо като отидем в Германия и кажем, че сме българи ни питат "Вие не сте ли мургави, чернооки и черновласи"...

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Дек 08, 2012 7:04 pm 
Аватар

И без това в СВ-то пак ще си намерят добра работа :wink:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Дек 08, 2012 7:05 pm 
Аватар

С него - по-добра. :wink:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Дек 08, 2012 7:06 pm 
Аватар

Надали Миуенчо ще има нужда да работи някога след този му мандат. Нито пък децата му. Или внуците :strkstrk

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Дек 08, 2012 7:06 pm 
Аватар

И ти си прав...

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Дек 08, 2012 7:07 pm 
Аватар

МиУенчо и сега работи. Нали е някакъв във ВТБ или консултантската фирма, която докара ВТБ. :strkstrk Надали му е зле. :strkstrk

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Дек 08, 2012 7:09 pm 
Аватар

..... на яхта с Милен Велчев :strkstrk

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Дек 08, 2012 7:10 pm 
Аватар

Работи та се къса,даже с джуджето Василев имат офиси в една и съща сграда,до театъра на Армията

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Дек 08, 2012 7:13 pm 
Аватар

sin написа:
UGLYBLUE

Всичко, което си написал в предишното си мнение, го имам предвид, написал съм даже подобни неща в по-предния ми пост. Подозирам, че заради личната ми неприязън към Костов така реагира, желая ти да ти стане министър-председател още на следващите избори, а много млади и можещи българи да напуснат страната точно за това. И аз ще напусна, ако новият министър председател е бил част от структурите, които ни доведоха до тук... Накрая ще си останете само тия дето се радвате на човека, а не на идеята, посивели, побелели, сред циганетата тичащи с кутии цигари в ръцете си и предлагащи ги без бандерол, за да може парите ви да стигат до властта по още един начин, а вие да си мислите, че "от следващите избори ще е по-добре". И в тая демографска криза и тая безнадеждност един ден на нашите земи ще има повече цигани и турци отколкото българи и вече няма да се очудваме защо като отидем в Германия и кажем, че сме българи ни питат "Вие не сте ли мургави, чернооки и черновласи"...

Едва ли Костов ще стане отново премиер. Но и да стане, ако успее да направи това, което направи предишния път, то напълно ще си заслужава това, че някой, който не го харесва ще си бие шута. Няма лошо - това е демокрацията и няма как всички да харесват едно и също. Риска обаче младите да започнат да напускат заради Костов е минимален, защото по негово време емиграцията намаля драстично.
Аз лично предпочитам обаче да не залагам на личности, а на партии. Затова не държа особено Костов да бъде във власта, но много бих се радвал ДСБ да е там.

Върнете се в началото
 Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 23198 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 530, 531, 532, 533, 534, 535, 536 ... 774  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]