forum.levski.com

Форум на привържениците на ФК ЛЕВСКИ
Дата и час: Чет Авг 28, 2025 12:36 am

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 23198 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 523, 524, 525, 526, 527, 528, 529 ... 774  Следваща

Харесва ли ви новото правителство
ПО-СКОРО ДА 65%  65%  [ 87 ]
ПО-СКОРО НЕ 35%  35%  [ 46 ]
Общо гласове : 133
Автор Съобщение
МнениеПубликувано на: Вто Дек 04, 2012 4:29 pm 
Аватар

Именно. Пак ли като на президентските ще има неква гордост как "ще им се сере" на ГЕРБ, като се гласува за БСП :lol: ?

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Дек 04, 2012 4:38 pm 
Аватар

Срането върху Герб и БСП е едно и също действие :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Дек 04, 2012 5:13 pm 
Аватар

Гласуваме мощно за интелЕгента Калфин, за да преебем ГЕРБ :lol: Ама иначе сме твърдо против комунистите и номенклатурата :strkstrk

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Дек 04, 2012 5:20 pm 

Знаеш как е ... написа:
Абе тва за миризмата е пълна лигавщина. На улицата изпърделите Опели на 30г с масло дето не е барано последните 100 000км сигурно не мирише. Или селянчетата дето мислят, че парфюма е заместител на душа. Като на некой му мирише да си седи вкъщи. Аз не се кефя на евтини парфюми, даже ми става гадно. Да сложиме една забрана? Пък и специално в баровете и дискотеките освен букета от аромати на околните човек и се поти, некви путки с евтини парфюми ми осмардяват дрехите, пот а у ама като се приберели не им миришели дрехите. Вие след запой в заведение дрехите пак ли ги носите, щото аз ги слагам за пране и дали ще миришат на Ленор, китайско Булгари, цигари, пот или теменужки ми е все едно. За якетата има гардероби. Единствено в заведенията за хранене съм ОК да си седи забраната, щото дори мен не ме кефи ако няма добра вентилация.

Еми на теб като ти мирише на пот и парфюми, ти си стой вкъщи. :loser2 :loser2 :loser2

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Дек 04, 2012 5:23 pm 
Аватар

Мен за първи път ме докарват до положение да не гласувам!
Наистина всичко си е ебало майката!

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Дек 04, 2012 5:43 pm 
Аватар

гил галад написа:
Наистина всичко си е ебало майката!

Заради една дузина ченгета десетки хиляди истински вярващи в идеята ще останат без алтернатива. Сега разбираш ли ме?

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Дек 04, 2012 5:46 pm 

гил галад написа:

Koeто ти прави чест. :wink:
Чудно ми е другият основен поддръжник на ВМРО - Бранника, какво мисли по въпроса? Ще пусне ли бюлетина за Волен Сидеров?

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Дек 04, 2012 5:49 pm 
Аватар

Добре де, каква е реалната алтернатива този очилат идиот, мутрата и сол-ташака му, онзи недоносен гей Николайчо и дебелите 200-килограмови женски свини да бъдат изметени....единствената е връщане на гей-Сергей....щото аз като си гласувам за партийка с 3 процента кво става, ГЕРБ остава на власт и ДОпогубва страната и народа ни?!

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Дек 04, 2012 5:50 pm 
Аватар

Е, принципно ако всеки човек е на мнение, че гласуването за партията с 3% няма смисъл, то тя наистина ще има 3%.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Дек 04, 2012 5:52 pm 
Аватар

Е колко пъти вече гласувахме за такива с 3-4 процента по убеждения и по съвест, колко пъти пък не гласувахме защото няма за кой...сега пак не гласуваме и Тиквата ни заравя два метра под земята ВСИЧКИТЕ...

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Дек 04, 2012 5:56 pm 
Аватар

Еx-Запознат написа:
Добре де, каква е реалната алтернатива този очилат идиот, мутрата и сол-ташака му, онзи недоносен гей Николайчо и дебелите 200-килограмови женски свини да бъдат изметени....единствената е връщане на гей-Сергей....щото аз като си гласувам за партийка с 3 процента кво става, ГЕРБ остава на власт и ДОпогубва страната и народа ни?!

Точно тва им е идеята - да го добутат до двупартийна система, като ни представят ГЕРБ за "десни" и "сини". Затова трябва да се гласува за т. нар. "по-малки партии", без лакеите на ГЕРБ като РЗС, "Атака" и т.н. Явно милиционерите са те вбесили яко напоследък, добре, че те познаваме и знаем колко ги мразиш червените боклуци :D

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Дек 04, 2012 6:00 pm 
Аватар

Ама човек, имаме в момента почти същия тоталитаризъм като преди, плюс невероятно, небивало, безпрецедентно бездарно и малоумно управление във всички останали сфери - икономика, ай да не изреждам, всички ги виждате...съсипват всичко де що има вече действащо и работещо....такова чудо, толкова некадърно управление НИКОГА НЕ Е ИМАЛО :!:
Час по-скоро да се измитат трябва, докато все още мърдаме...

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Дек 04, 2012 6:03 pm 

Аз лично ще гласувам за партията на Кунева.Изглеждат пичове :strkstrk :strkstrk

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Дек 04, 2012 6:08 pm 
Аватар

Аз не :bigok
Просто не ми се гласува емоционално.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Дек 04, 2012 6:11 pm 
Аватар

Абе винаги съм си мислел, че в тоя форум има достатъчно знаещи, можещи и искащи да променят нещата хора. Има ьористи, икономисти, трактористи и комбайнери, инженери, да не изброявам още...Дайте да сформираме една партийка, имаме опит с гласуванията, ако не на предстоящите, то на по-следващите избори да превземем властта :strkstrk Ще изселим всички чорбари в анадола и започваме да строим левскаризЪма. :strkstrk :strkstrk :strkstrk

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Дек 04, 2012 6:17 pm 

Ама ние имаме и форумец, който беше от партийна листа. :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Дек 04, 2012 6:19 pm 

mootkins написа:
Аз лично ще гласувам за партията на Кунева.Изглеждат пичове :strkstrk :strkstrk

Да, ама не са. Познавам някои от ключовите фигури там и мога да ти кажа 1-2 неща за тази формация. Ако те интересува пиши ми на лично.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Дек 04, 2012 6:22 pm 

777 написа:
Абе винаги съм си мислел, че в тоя форум има достатъчно знаещи, можещи и искащи да променят нещата хора. Има ьористи, икономисти, трактористи и комбайнери, инженери, да не изброявам още...Дайте да сформираме една партийка, имаме опит с гласуванията, ако не на предстоящите, то на по-следващите избори да превземем властта :strkstrk Ще изселим всички чорбари в анадола и започваме да строим левскаризЪма. :strkstrk :strkstrk :strkstrk

Като политическа идеология левскаризЪма е българския вариант на "синия империализъм", който си служи с директиви, сини октоподи, ГФС-та и други недемократични средства.
Като такъв, той може да бъде зачислен към групата на монархиите и по-точно неконституционните такива :bigok.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Дек 04, 2012 6:44 pm 

Еx-Запознат написа:
щото аз като си гласувам за партийка с 3 процента кво става, ГЕРБ остава на власт и ДОпогубва страната и народа ни?!

Е в твоя вариант на власт отново идват спасителите серГЕЙ и Меди Доганов, които сигурно ще ни доведат до невиждан разцвет. :strkstrk
Бас ловя, че при такъв сценарий до година след изборите отново ще ни спрат парите по всички оперативни програми. :lol:

Иначе и аз мисля, че втори мандат на ГЕРБ ще е нещо доста лошо, ама айде малко по-сериозно да разсъждаваме.

Изображение

Твай. :strkstrk

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Дек 04, 2012 7:13 pm 
Аватар

Нямаме избор, а и нямаме право на избор. Караиван, твай. Всички с тъмносинята бюлетина. А който гласува за тази пача Кунева-Пръмова, дъщеря му да се ожени за чорбар :!:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Дек 04, 2012 7:29 pm 
Аватар

Еx-Запознат написа:

Сигурен съм, че ще премислиш. Не смятам, че трябва да избираме задължително между тях двете, но се замисли кое е наистина по-голямото зло и дали беше по-добре с Меди Дооганов в правителството и спрените евра. Аз или ще си гласувам по старо му, макар и за другата мъртва част на старото СДС, защото не само СДС умря, умря и ДСБ, или ще пасувам. Не мога да си представя обаче, че Педергей е по-добре от Боко.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Дек 04, 2012 7:30 pm 
Аватар

След тая клетва нема кво друго да се добави. Освен може би и сина му да се омъжи за чорбар, друго не се сещам :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Дек 04, 2012 7:42 pm 
Аватар

И мен са ме докарали до нямане на избор, затова се пуска за Костов, най-малкото зло за мен. От години поне има някакво ясно послание, а и вече са си пуснали листите хората, за да няма спекулации и пазарлъци до лятото.

в сърцата ни разпръсква светлина

Един Апостол, свето име – Левски

Идея, Пример и Борба!“

Димчо Дебелянов

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Дек 04, 2012 9:21 pm 
Аватар

nazional написа:
... затова се пуска за Костов, най-малкото зло за мен...

:ohmygod

Не "най-малкото зло", а единственото възможно добро! :smt018

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Дек 04, 2012 9:37 pm 
Аватар

Абсолютно. В България няма друг политик, който да има такова израстване като Костов. Стана много по-умерен в изказа си, всичко казано от него е точно и на място, не си променя мнението и позицията през 10 мин, говори с журналята без да влага емоции и като цяло е много сдържан и ерудиран. Костов 2002 и Костов 2012 нямат нищо общо. Тогава беше един добър политик и икономист, а сега вече е най-добрия. Пак казвам, лятото с бюлетината на Караиван и вървим напред. Както се казваше в една стара предизборна песен на сините, май я пееше големия Гошо Минчев:
И нека всички бюлетиниии,
през юни да са синиии

П.П.
Смърт за бсп, смърт за вас свине,
ще ви сереме на путките

П.П.П.
На Пръмова също

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Дек 04, 2012 9:38 pm 

След някои неща които видях от ГЕРБ, ма не са за форума, ще кажа едно. Всеки вариант за парламент без старата десница е катастрофа. Основната цел на Бойко е да подмени цялото дясно. Като имам време ще пиша едно две неща. За финал да кажа, че СДС не съществува, АБСОЛЮТНО безгласни са :smt006

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Дек 04, 2012 10:27 pm 
Аватар

Аз дали ще мога да гласувам, като точно в изборния ден ставам на 18? Те списъците, предполагам, се правят доста по-рано, мога ли да направя нещо или да се обърна към някой, за да успея да пусна тъмно-синята командирска бюлетина? :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Дек 04, 2012 10:39 pm 
Аватар

СиняИдея написа:
Аз дали ще мога да гласувам, като точно в изборния ден ставам на 18? Те списъците, предполагам, се правят доста по-рано, мога ли да направя нещо или да се обърна към някой, за да успея да пусна тъмно-синята командирска бюлетина? :bigok

Те списъците се правят много по-рано, но спрямо деня на изборите, т.е. би трябвало да си включен. А дори да не си, отиваш на място, по адресна регистрация, ще те допишат в списъка. Гласувайте мощно! Няма да агитирам, само ще кажа, че това е човекът :strkstrk :

Изображение

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Дек 04, 2012 11:28 pm 

СиняИдея написа:

Ще можеш.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Дек 04, 2012 11:37 pm 
Аватар

СиняИдея написа:

Най-добре да се хванеш към някоя телевизия като гадател, защото още няма определена дата за изборите догодина.

:strkstrk :strkstrk :strkstrk :strkstrk

Върнете се в началото
 Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 23198 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 523, 524, 525, 526, 527, 528, 529 ... 774  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]