forum.levski.com

Форум на привържениците на ФК ЛЕВСКИ
Дата и час: Сря Авг 27, 2025 7:15 pm

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 23198 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 520, 521, 522, 523, 524, 525, 526 ... 774  Следваща

Харесва ли ви новото правителство
ПО-СКОРО ДА 65%  65%  [ 87 ]
ПО-СКОРО НЕ 35%  35%  [ 46 ]
Общо гласове : 133
Автор Съобщение
МнениеПубликувано на: Чет Ное 29, 2012 10:04 pm 
Аватар

Е те си казаха, че отвътре няма нищо изгоряло ама кой да слуша. Иначе не ти казвам, че циганите са хвърлили фас, а ти казвам откъде има там цигани.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Ное 29, 2012 10:07 pm 
Аватар

tprodanov написа:
Ега изгорят почти всичките. Мошно и изоснови.

Дано :!:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Ное 29, 2012 10:09 pm 
Аватар

Kryten написа:
Е те си казаха, че отвътре няма нищо изгоряло ама кой да слуша. Иначе не ти казвам, че циганите са хвърлили фас, а ти казвам откъде има там цигани.

Кой ми е казал бе? На мен по телефона ми се обадиха, че тамън щяхем да ходим на кино. Да не съм се залепи ла телевизора? Сега ще се ходи в гнусната Арена. :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Ное 29, 2012 10:16 pm 
Аватар

Kryten написа:
Е там на 500 метра има цигански катун, как ще няма цигани.

Там на 500 метра има такива блокове, че надали някои познава всичките си комшии :strkstrk

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Ное 29, 2012 10:28 pm 
Аватар

Тоя МОЛ вече горя веднъж и явно е опасен за хората. Може да преместят IMAX другаде, защото не вярвам да зависи от скапания МОЛ до живот да е там или никъде другаде. Дори по-добре без такова кино, отколкото пожар с жертви. Народът е казал: един път стомна за Н2О, втори път стомна за Н2О и на третия път се чупи...

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Ное 29, 2012 10:51 pm 

Вдругиден отварят нов голям мол с кино и т.н на бул. България и Каблешков (утре вечер е лукмата, на която естествено съм канен :strkstrk ), на 1 март откриват Парадайз Мол на Черни връх, който ще е най-големия като площ и ще има и метро, което спира вътрИ, а наесен отварят Ринг Мол до ИКЕА. :strkstrk
И да изгори един, има още много. :strkstrk

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Ное 29, 2012 10:54 pm 
Аватар

Тоя на Стамболийски може да се фокусира в обслужване на малцинствата - чорбари, цигани, комунисти и т.н. :idea:

Последна промяна UGLYBLUE на Чет Ное 29, 2012 10:57 pm, променена общо 1 път

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Ное 29, 2012 10:56 pm 
Аватар

Тоя на България, ще е голяма лукма верно, дано има Събуей :duner :sm_cigar

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Ное 29, 2012 10:58 pm 
Аватар

UGLYBLUE написа:
Тоя на Стамболийски може да се фокусира в обслужване на малцинствата - чорбари, цигани, комунисти и т.н. :idea:

То моловете принципно тва са им клиентите. Кур казах ли? :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Ное 29, 2012 11:05 pm 
Аватар

И путките :loser2

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Ное 29, 2012 11:43 pm 
Аватар

tonko7 написа:
Тоя на България, ще е голяма лукма верно, дано има Събуей :duner :sm_cigar

Дано се напука и да пукнат мутрите. Така ли се почва, с палежи? Сега ми казаха, че оня ден и бомба е имало, но не са ги евакуирали. Явно е трябвало да се и пялне, за да има и там евакуация.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Ное 29, 2012 11:51 pm 
Omraz написа:
Вдругиден отварят нов голям мол с кино и т.н на бул. България и Каблешков (утре вечер е лукмата, на която естествено съм канен :strkstrk ), на 1 март откриват Парадайз Мол на Черни връх, който ще е най-големия като площ и ще има и метро, което спира вътрИ, а наесен отварят Ринг Мол до ИКЕА. :strkstrk

как така ще има метро, което ще спира вътрИ :smt017 Следващите спитки на метрото нямаше ли да са готови чак 2014

Върнете се в началото

МнениеПубликувано на: Чет Ное 29, 2012 11:53 pm 
Аватар

Nakuro Bradata написа:
...Така ли се почва, с палежи? Сега ми казаха, че оня ден и бомба е имало, но не са ги евакуирали. Явно е трябвало да се и пялне, за да има и там евакуация.

Май не е палеж, а обичайно безхаберие. Специално на тоя МОЛ се интересуваха при завършването му само да сложат малко пожароустойчива пяна на сървърните помещения по вратите. Мога да кажа милиони неща как се строи в България и какви пожароустойчиви материали се ползват на такива обекти с интензивен човекопоток и експлоатация, но ще си затрая. :oops: А тоя новия на бул.България, дето го кълнеш Cordeel си правят от копането до откриването всичко, както е по дебелите (съвременни!)книги :wink:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Ное 29, 2012 11:57 pm 
Мда, бащата на един добър приятел е началник на пожарната в Бургас. Имат обилно доста пари :bigok Доста медено е да инспектираш за пожарогасителни системи хотели и прочие :bigok :loser2

Върнете се в началото

МнениеПубликувано на: Пет Ное 30, 2012 12:02 am 
Аватар

Тоя МОЛ на Стамболийски трябваше да е изгорял още на 01.01.2012 като му се запали фасадата отвън по елементите :shock: Още тогава трябваше да го затворят и изобщо да не работи, докато не се направят нещата както се полага.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Ное 30, 2012 12:14 am 
Аватар

Македония написа:
Omraz написа:

как така ще има метро, което ще спира вътрИ :smt017 Следващите спитки на метрото нямаше ли да са готови чак 2014

Дам, 2014. А спирката на метрото е вътре в мола. :strkstrk Моловете ги мразя само заради жена ми и висенето по 6 часа вътре. То заради това мразя и всички магазини. :strkstrk Но пък е супер удобно и имаш предоволно неща на едно място. Имаш различни типове магазини, ентъртеймънт, хапване, топличко/хладно е. Не знам защо все мразим тенденциите на нормалните народи. :smt017
А този на Черни връх ще е na-qk. Кур за магазините, киното и т.н. Ще има ектремно влакчееее... :strkstrk :strkstrk :strkstrk :strkstrk :strkstrk
Грузинците бая пара 'фърлят там. Същите, най-вероятно в бъдеще ще преправят СБ Илиенци на голям и модерен аутлет, от типа на този до Виена, с павилиони на големите марки и т.н. Такива са им плановете, след като съвсем умре търговията там. Ама точно след колко години ще го направят и дали изобщо ще се случи... :smt115

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Ное 30, 2012 12:29 am 

Аз се запознах с баш шефа грузинец, душа човек е, мисля че няма му е проблем да изпие 2-3 литра концентрат. :lol: Там искат да поканят някоя световна музикална звезда за откриването. :strkstrk

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Ное 30, 2012 12:31 am 
Аз нямам нищо против моловете, точно както казваш, удобно е, всичко ти е на едно, има яки магазини, хапване, кино, но и аз мразя да вися с приятелката ми по 8+ часа вътре, щото в еди си кой магазин пуснали оферта, ако купиш неща за 1000 лева, ти ги дават за 500. :bigok :strkstrk На подобно "тържество" се откарва най-малко 2 часа :strkstrk

Върнете се в началото

МнениеПубликувано на: Пет Ное 30, 2012 12:35 am 
Аватар

DirtyDog написа:
Македония написа:
Omraz написа:

Дам, 2014. А спирката на метрото е вътре в мола. :strkstrk Моловете ги мразя само заради жена ми и висенето по 6 часа вътре. То заради това мразя и всички магазини. :strkstrk Но пък е супер удобно и имаш предоволно неща на едно място. Имаш различни типове магазини, ентъртеймънт, хапване, топличко/хладно е. Не знам защо все мразим тенденциите на нормалните народи. :smt017
А този на Черни връх ще е na-qk. Кур за магазините, киното и т.н. Ще има ектремно влакчееее... :strkstrk :strkstrk :strkstrk :strkstrk :strkstrk
Грузинците бая пара 'фърлят там. Същите, най-вероятно в бъдеще ще преправят СБ Илиенци на голям и модерен аутлет, от типа на този до Виена, с павилиони на големите марки и т.н. Такива са им плановете, след като съвсем умре търговията там. Ама точно след колко години ще го направят и дали изобщо ще се случи... :smt115

Аз ги мразя когато са в центъра. Баш по тенденциите на нормалните народи :bigok

Затова - да горят, мама им.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Ное 30, 2012 12:38 am 
Естествено в чужбина, в градовете, в центъра, подобни центрове няма :bigok Сещам се веднага за Барселона, Лондон, Хамбург, Берлин, Ротердам, Талин :loser2 няма такова нещо... нцъ

Върнете се в началото

МнениеПубликувано на: Пет Ное 30, 2012 12:40 am 
Аватар

То в некои от изброените градове има и просяци, ама трябва ли да считаме, че това е ок? :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Ное 30, 2012 12:42 am 
еми след 89-та доста чорбари се пръснаха из света, няма как...

Върнете се в началото

МнениеПубликувано на: Пет Ное 30, 2012 12:45 am 
Аватар

Факт... Но мола няма място на места като тоя на Хемус например, като тоя в Слатина, като тоя на Стамболийски. За сметка на това, тоя на Цариградско си е перфектен.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Ное 30, 2012 12:49 am 

Слатина какъв център е? :lol: Иначе тоя на Хемус е пред приключване, хем е най-централен от всички. Молът на Стамболийски е доста условно в центъра, ама айде да приемем, че е там. :bii_chorbata

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Ное 30, 2012 12:54 am 
Аватар

Мола в Слатина еба майката на всички живущи наоколо, които немат къде да паркират, не знам що, и им отнема значително повече време да излезнат сутрин от уличките си. А и тихия сравнително квартал,, който едно време само Асбис смущаваше, сега се превърна в пълна цигания. Мола на Стамболийски е на 5 метра от училище, за което се наложи цялостна организация на движението около него, в резултат децата се разхождат сред коли, а родителите им, ако са с коли няма как нито да ги оставят, нито да ги приберат. Мола на Хемус е построен върху парк, и това е напълно достатъчно основание да го няма.
Стига ли като конкретика :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Ное 30, 2012 12:55 am 

Не, още трябва. :strkstrk

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Ное 30, 2012 12:59 am 

Моловете действително са удобно нещо. За съжаление обаче са и място, където всеки орк с жена си да си разходи новото анцуНННг, новите цаки, да гледа лошо и да го възприема за някакъв вид мегдан. Да не говорим и за част от персонала по моловете, които ако не си облечен отгоре до долу в D&G примерно, те гледат все едно си последна дупка на кавала.

Другото мега тъпо е, че се продават едни и същи неща с години. В чужбина като не се разпродаде еди коя си колекция и айде намаление, половин цена, 70%, чао, довиждане, да идва следващата.

Иначе ние с приятеля ми открихме схемата на моловете, където стъпваме само за кино по принцип, а в магазините ако остава време до филма. Обикновено в края на сезона всичките пухенки, мухенки, гадости със златничко/сребърничко и всякаквите натруфени гадории (и мъжки, и дамски) са изкупени и остават много готини изчистени неща на половин цена примерно :bigok Така миналата зима му взехме едно супер яко тъмносиньо яке, абсолютно изчистено.
Всяко правило си има изключения де, но засега схемата работи :bigok

И само да отбелжа - НИКОГА не водя мъж с мен на пазар, бави ме, щото почва да гледа разни дрехи, а аз пазарувам бързо :smt003

Изображение

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Ное 30, 2012 1:04 am 
Аватар

Omraz написа:
Слатина какъв център е? :lol: Иначе тоя на Хемус е пред приключване, хем е най-централен от всички. Молът на Стамболийски е доста условно в центъра, ама айде да приемем, че е там. :bii_chorbata

Молът на Хемус е изграден против всякакви маркетингови тенденции- с глухи коридори и т.н. То там ходя само заради Овиезе и кога и да отида все има по 5 човека в мола. :bii_chorbata Че и Бъргър Кинг гледам са се изнесли след киното. Ще приключи въвсем скоро, ама да видим в какво ще се трансформира. :smt017
Проданов да каже какво против има мола на Стамболийски и този в Слатина, който е доста условно мол. :strkstrk Специално този на Стамболийски е супер удобен, малък, има доволно услуги вътре и не виждам с какво пречи на който и да било. :smt017

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Ное 30, 2012 1:05 am 
Аватар

Morning Glory написа:
: Жорка, не ме занимавай, брат. Ако искам да чета думи на Богомил Манчев, ще чета интервютата му.

Естествено, че няма да се занимавам повече - все пак виждам, че повечето имате страхотни идеи за развитието на българската икономика и стратегически поглед в средносрочен и дългосрочен план. Естествено водени от човек, който твърди, че ядрена централа ще се изплати за 127 години - наистина не виждам смисъл да се занимавам :smt004

Винаги съм бил привърженик на Костов и съм гласувал за него и най-вероятно пак ще го направя (до последно ше се чудя между него и ВМРО, ще следя как върви изборният ден явно и кои имат по-големи шансове за влизане), но не мога да разбера защо точно на тема енергетика се прави на ударен и говори такива глупости, защото съм сигурен, че много добре знае какви тъпотии говори и го прави с цел, което ме навежда на други мисли, но както и да е, няма да обсъждам повече този "гьол" (показах ви вече снимка какъв гьол е - завършена площадка, охлаждащи канали, административни сгради, жп линии и тн).

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Ное 30, 2012 1:09 am 
Аватар

DirtyDog написа:
Omraz написа:

Молът на Хемус е изграден против всякакви маркетингови тенденции- с глухи коридори и т.н. То там ходя само заради Овиезе и кога и да отида все има по 5 човека в мола. :bii_chorbata Че и Бъргър Кинг гледам са се изнесли след киното. Ще приключи въвсем скоро, ама да видим в какво ще се трансформира. :smt017
Проданов да каже какво против има мола на Стамболийски и този в Слатина, който е доста условно мол. :strkstrk Специално този на Стамболийски е супер удобен, малък, има доволно услуги вътре и не виждам с какво пречи на който и да било. :smt017

Е не казах ли бре :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 23198 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 520, 521, 522, 523, 524, 525, 526 ... 774  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]