forum.levski.com

Форум на привържениците на ФК ЛЕВСКИ
Дата и час: Сря Авг 27, 2025 1:46 pm

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 23198 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 517, 518, 519, 520, 521, 522, 523 ... 774  Следваща

Харесва ли ви новото правителство
ПО-СКОРО ДА 65%  65%  [ 87 ]
ПО-СКОРО НЕ 35%  35%  [ 46 ]
Общо гласове : 133
Автор Съобщение
МнениеПубликувано на: Сря Ное 28, 2012 2:22 pm 
Аватар

Вероятно - за другите нямам идея, но и не искам да имам.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Ное 28, 2012 2:24 pm 
Аватар

Говорил съм с хора от централата, много добре знаят за какво става дума, но няма оправия. Лош материал :(

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Ное 28, 2012 2:30 pm 
Аватар

Визията и маркетинГа може малко да куцат, но това не бива да разколебава волята ни на избиратели :8)

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Ное 28, 2012 2:30 pm 
Аватар

Morning Glory написа:
Говорил съм с хора от централата, много добре знаят за какво става дума, но няма оправия. Лош материал :(

Теб май те помня, че по едно време (по същото, което и аз) се опитваше да пишеш нещо в демократи.орг :bigok Нема толкова спрели индивиди...

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Ное 28, 2012 2:32 pm 
Аватар

tprodanov написа:
Morning Glory написа:

Теб май те помня, че по едно време (по същото, което и аз) се опитваше да пишеш нещо в демократи.орг :bigok Нема толкова спрели индивиди...

Да :ohmygod2

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Ное 28, 2012 2:39 pm 
Аватар

Проданов, ти в Скайскрейпър пишеш ли бе? :bigok Или само Кратуна?

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Ное 28, 2012 2:42 pm 

Похвално е, че тези мнения:
Цитат:
UGLYBLUE написа:
Какво толкова го превъзнасяме тоя Костов? :roll: Що за човек се хвали, че е вегетарианец, не близва, говори с теменужките си и освен жена си не бил ебал никога нищо друго? Остава само да го канонизираме Св. Мавър великомъченика :bigok

UGLYBLUE написа:
Ех, как бързо времето лети и нещата се забравят... :? Не е наследил Костов фалирала държава, защото реално той прие от сл.кабинет на Софиянски, нещата вече бяха в ред, имаше споразумение с МВФ за валутният борд. Инфлацията беше овладяна от правителството на Софиянски.
Костов беше тотално неподготвен да ръководи партия /която той сам си създаде!/, правителство и политика /ПГ в НС/. Природата на този човек е толкова зла, той е толкова мнителен и себичен, че в желанието си да е неговото и да е №1 уж вършейки "правилните" неща - той се оплете и всяка негова стъпка се превърна в бедствие за СДС и дясното.
Накрая с него останаха Данчо Соколов с лакираните нокти, Класната и впиянчения Асан Агов :evil: всички други сини и десни бяха изтърбушени, демонизирани, компрометирани и до там! Без значение от подробностите, Костов Иба и погреба де що имаше дясно, синьо и с наченки на нормално в България.
Вижте и днес кои и какви са около него? Шепа олигофрени и мъжки секретарки :oops:

са еволюирали до:

UGLYBLUE написа:
Използвайте времето преди изборите да повишите личната си мотивация да гласувате за ДСБ и Иван Костов. Четете трудовете, статиите, интервютата му. Проверявайте за радио и ТВ изявите му. Проучете къде е най-близкия клуб на ДСБ в региона в който живеете и там където работите. Посещавайте ги редовно, говорете за политика с хората там. Ще предлагат кафе, чай и дребни сладки, а вечер веднъж в седмицата ще има на промоция греяно вино с тънко нарязано мезе на корем. Задължително се снабдете с устава на ДСБ, с безплатните брошури, дипляни и др.агитационни средства. Направете си основна папка с подредени вътре материали. Носете я винаги в себе си, навсякъде дори вечер я слагайте близо до леглото си. Агитирайте семейството си, роднините, колегите, съседите, приятелите и изобщо всички около вас да гласуват за ДСБ и Иван Костов. Всичко това, ако не сте комунисти де...защото сега е момента да бутнем комунистите, Бойко и ГРОБ, за да е силна България. :bigok

:bigok :bigok :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Ное 28, 2012 2:43 pm 
Аватар

Morning Glory написа:

Кво е тва? :smt017

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Ное 28, 2012 2:44 pm 
Аватар

Форум за строители, архитекти и пр.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Ное 28, 2012 2:47 pm 
Аватар

Morning Glory написа:

Бранника и Ангелов също замърсяват този форум :bigok Иначе има доволно чорбарЕ и трябва да се гормят :hitl1

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Ное 28, 2012 2:47 pm 
Аватар

Дали да се строи нов АЕЦ в България има общо две гледни точки.
Гледна точка 1: Ние сме енергиен център, имаме много енергетици, специалисти, енергията била евтина, имамали сме исторически силна ядрена енергетика и тем подобни псевдо-националистически или "социалистически", ака Росатом-лизачос-сергеевич-овч и ко причини.
Гледна точка 2: България може да си позволи да строи АЕЦ, което обаче е огромен риск, защото това, върху което се крепи е че тази енергия, която не се знае каква цена ще бъде, не се знае дали ще се изнася.
Аз съм твърдо на гледна точка № 2, защото:
- В момента при нулева промяна в енергийната система на нашите съседи, на които изнасяме електричество - Гърция, Турция, Румъния и Сърбия, но основно Гърция, износът е паднал с 20 %.
- В близките няколко години В Турция ще се пусне първа АЕЦ, водят активни преговори за втора с японци, в Румъния активно се опитват да вдигнат няколко блока на тяхната АЕЦ "Черна вода", в Албания мощно натискат ВЕЦ-ове, откъдето енергията въпреки че не е толкова ефективна, е по-евтина със сигурност. Сещаш се как износът ни ще намалее още по-драстично с това.
България няма никакъв кяр да да строи АЕЦ държавно, аз като данъкоплатец в България, на който му взимат една доста стабилна сума данък, нямам желание парите ми да отиват за строеж на някакъв проект, който се строи защото някой си е решил, че на България и трябва втора АЕЦ. За частен проект естествено, че съм съгласен, че трябва да се построи, ако има така оферта. Но аз съм съгласен за абсолютно всякакъв частен проект, примерно завод за дилдота и надуваеми секс кукли на Плейбой примерно :lol: . Тук идва и идиотията на тоя референдум, аз няма как да гласувам за частно строителство на АЕЦ, а за да приема това, трябва да се изравня с едноклетъчните комунистически отрочета, които викат "Искаме АЕЦ, защото ще има евтин ток и работни места". Затова общо взето тия 30 млн. боко иска да ги даде, за да може да каже после ето ги тия 20 години ни управляват демократично и аз ви направих референдум, реално смисълът на тоя референдум е НУЛЕВ :smt006

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Ное 28, 2012 2:52 pm 

Omraz написа:
Похвално е, че тези мнения:
Цитат:
UGLYBLUE написа:
Какво толкова го превъзнасяме тоя Костов? :roll: Що за човек се хвали, че е вегетарианец, не близва, говори с теменужките си и освен жена си не бил ебал никога нищо друго? Остава само да го канонизираме Св. Мавър великомъченика :bigok

UGLYBLUE написа:
Ех, как бързо времето лети и нещата се забравят... :? Не е наследил Костов фалирала държава, защото реално той прие от сл.кабинет на Софиянски, нещата вече бяха в ред, имаше споразумение с МВФ за валутният борд. Инфлацията беше овладяна от правителството на Софиянски.
Костов беше тотално неподготвен да ръководи партия /която той сам си създаде!/, правителство и политика /ПГ в НС/. Природата на този човек е толкова зла, той е толкова мнителен и себичен, че в желанието си да е неговото и да е №1 уж вършейки "правилните" неща - той се оплете и всяка негова стъпка се превърна в бедствие за СДС и дясното.
Накрая с него останаха Данчо Соколов с лакираните нокти, Класната и впиянчения Асан Агов :evil: всички други сини и десни бяха изтърбушени, демонизирани, компрометирани и до там! Без значение от подробностите, Костов Иба и погреба де що имаше дясно, синьо и с наченки на нормално в България.
Вижте и днес кои и какви са около него? Шепа олигофрени и мъжки секретарки :oops:

са еволюирали до:

UGLYBLUE написа:
Използвайте времето преди изборите да повишите личната си мотивация да гласувате за ДСБ и Иван Костов. Четете трудовете, статиите, интервютата му. Проверявайте за радио и ТВ изявите му. Проучете къде е най-близкия клуб на ДСБ в региона в който живеете и там където работите. Посещавайте ги редовно, говорете за политика с хората там. Ще предлагат кафе, чай и дребни сладки, а вечер веднъж в седмицата ще има на промоция греяно вино с тънко нарязано мезе на корем. Задължително се снабдете с устава на ДСБ, с безплатните брошури, дипляни и др.агитационни средства. Направете си основна папка с подредени вътре материали. Носете я винаги в себе си, навсякъде дори вечер я слагайте близо до леглото си. Агитирайте семейството си, роднините, колегите, съседите, приятелите и изобщо всички около вас да гласуват за ДСБ и Иван Костов. Всичко това, ако не сте комунисти де...защото сега е момента да бутнем комунистите, Бойко и ГРОБ, за да е силна България. :bigok

:bigok :bigok :bigok

:smt035 :smt035 :smt035

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Ное 28, 2012 3:06 pm 
Аватар

Аре сега, всички знаем че има моменти, когато и най-близките ти се качат на главата и се случва да се ядоса човек. Самокритиката е силно оръжие и само духовно извисените го използваме по предназначение. Аз съм бил председател на младежки клуб на СДС в периода 1997 - 1999 г. Напуснах, защото ме ядосаха някакви дърти тъпунгери тогава. Иначе непрекъснато гласувам само за Костов на всякакъв вид избори. Един вид кон да ме ебе не мърдам :bigok хубав - лош ...това и така е правилно! :idea:

п.п. Не се отричам от казаното преди и често си мисля, че нещата можеше да се развият по различен от познатия ни сценарий начин. Всичко беше различно тогава, но нямаше зрялост в мисленето и поведението на десницата. Мога да кажа много, но няма смисъл, а и предстоят избори. Лично за мен, като се появи алтернатива или достоен заместник на Костов и ДСБ ще съм може би един от най-щастливите хора в България.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Ное 28, 2012 5:15 pm 

Момчета, направен ли е анализ ползи-разходи свързан с построяването на АЕЦ Белене?
Има ли доклад който анализира:
- пазара за ел. енергия и предоставя прогноза за пазара в бъдеще (Турция, България, Македония, Сърбия, Косово, Албания и Босна са сред т.н. "възникващи пазари" и за в бъдеще ще растат и ще се нуждаят от повече ел. енергия)
- алтернатините източници на ел. енергия
- разходите и пропуснатите ползи от неинвестирането на тези средства в други проекти
- икономическите ползи.

Ако има такъв доклад, може ли някой да ми го изпрати (предварително благодаря)?

Ако няма такъв ........?????

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Ное 28, 2012 5:18 pm 

Mи от форума не сме изготвили такъв доклад, иначе не знам...... :roll:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Ное 28, 2012 5:30 pm 

Omraz написа:

На мен ми се струва, че коментиращите тук точно това се мъчат да направят :lol:.

Без подобен доклад всичко е много приказки на пазара. Лошо няма, но някои хора прекалено много се вживяват.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Ное 28, 2012 5:31 pm 
Аватар

Вярно е, че ако няма 4.2 млн. гласа на референдума, отговора няма да е по закон "ДА" или "НЕ", но ще даде база на бъдещите управляващи да се оправдаят, че това е искал народа. :smt031 Който не е гласувал, няма право да се изказва после. Аз затова ще гласувам с "НЕ"

пред славния ЛЕВСКИ непобедим.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Ное 28, 2012 5:32 pm 
Аватар

SZ_FEN написа:
Omraz написа:

На мен ми се струва, че коментиращите тук точно това се мъчат да направят :lol:.

Без подобен доклад всичко е много приказки на пазара. Лошо няма, но някои хора прекалено много се вживяват.

Да, вживявате се ти и Жорката, ние си сипваме по едно големо и ви гледаме сеира :strkstrk

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Ное 28, 2012 5:40 pm 

Изображение

Поздрав за Проданов. :strkstrk

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Ное 28, 2012 5:44 pm 

Morning Glory написа:
SZ_FEN написа:
Omraz написа:

Да, вживявате се ти и Жорката, ние си сипваме по едно големо и ви гледаме сеира :strkstrk

Предпочитам икономическия анализ пред плямпането :smt023.

Това е едва първия ми коментар по темата за АЕЦ Белене.

Не виждам защо се впрягаш.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Ное 28, 2012 5:49 pm 
Аватар

Omraz написа:
Изображение

Поздрав за Проданов. :strkstrk

Поздрав за Борисов :bigok

Прикачени файлове:
WP_000283.jpg
WP_000283.jpg [ 118.24 KiB | Прегледано 2355 пъти ]
Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Ное 28, 2012 5:51 pm 
Аватар

SZ_FEN написа:
Morning Glory написа:
SZ_FEN написа:

Предпочитам икономическия анализ пред плямпането :smt023.

Това е едва първия ми коментар по темата за АЕЦ Белене.

Не виждам защо се впрягаш.

За напряганего, вервам, обясних. Не обичам да се повтарям, щото си губя времето, а то е ценно :strkstrk

Днеска двайсетина велосипедитчета са ядосали краля Слънце нещо, очаквам да им изрови всички велоалеи из София, щом са толкова отворени. Кратуне, ти беше ли там? :strkstrk

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Ное 28, 2012 5:53 pm 
Аватар

Кратуна може да е бил, ама в защита на кръстовището, щото то е гениално, широко, красиво и смислено :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Ное 28, 2012 5:58 pm 
Аватар

Проданов, другата година и на Семинарията ще направят такова :D

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Ное 28, 2012 5:59 pm 
Аватар

До сега всичко, което съм изчел, слушал и гледал, АЕЦ Белене за бсп означава:
- намаляване цената на тока
- повече износ на ток
- работни места хората в Белене :lol:
Като имаше някакъв дебат организиран във ФБ, от очилатия смешник и свитата му от русофилски лизачи (нищо против нямам хора като Търговище - едно е да уважаваш един народ, по някакви си свои причини, друго е да поставяш интересите на руска държавна компания, пред тези на България :smt006 ) се включих с двата крака напред и мога да ти кажа, че нито един човек, нямаше на представа какво означава АЕЦ. То не бяха дрънканици за работни места, заплати, бойко не искал щото не искал пенсионерките да плащат евтин ток, имали сме били хиляди енергетици, които чакали да ги назначат на работа и т.н. глупости от тия заучените думички, дето баба Пенка, от село Врабча примерно ще чуе и ще си каже "Ей това умно момче сергейчо, виж мисли за нас."
Нещата са много прости - който и да го строи АЕЦ-а, ще си дойде със специалисти-инженери и бачкатори, оттук ще се наеме само и единствено обслужващ персонал, дето да минава с метлата и лопатата - с две думи с основно и средно образование. Всички енергийни проекти в България е така, казвам го от опит, не от четене на уикипедия примерно. Тока няма как да се каже дали ще се намали щото факторите при АЕЦ са МНОГО - доставка на суровини, извозване на боклуци, съхранение, транспортиране, договори и т.н. Износа въпреки че не разбирам нищо от търговия, при положение, че наличните фактори, които съм изброил, увеличаването на износа ми се струва много условно.

Последна промяна Killmister на Сря Ное 28, 2012 6:09 pm, променена общо 1 път

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Ное 28, 2012 6:03 pm 
Аватар

Минах сутринта отдолу на кръстовището, а след това на кръговото и цанков - разкошност :mrgreen: а знаците че е затворен цанков още са там така че няма как магически да се отпуши на проданов на снимката

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Ное 28, 2012 6:04 pm 
Аватар

Morning Glory написа:
Проданов, другата година и на Семинарията ще направят такова :D

Ше направят оная ми работа. Първо, другата година тия няма да са на власт и не е ясно Фандъчка как ще се разбере с новите. Второ, за другата година нема време. Трето, няма как да строят нещо, без да знаят как ще продължи нататък.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Ное 28, 2012 6:06 pm 
Аватар

Глупости. Договорът с фирмата е за изпълнение и на 2те кръстовища едно след друго

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Ное 28, 2012 6:08 pm 
Аватар

Е, той бюджетът за следващата година се приема сега, така че първото отпада. Другите две са ирелевантни :strkstrk

ЕДИТ
За съфинансиране също не се кандидатства в последния момент. Според мен нямат пречки :lol:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Ное 28, 2012 6:09 pm 
Аватар

хайде да видим Проданов какво ще измрънка сега :strkstrk

Върнете се в началото
 Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 23198 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 517, 518, 519, 520, 521, 522, 523 ... 774  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]