forum.levski.com

Форум на привържениците на ФК ЛЕВСКИ
Дата и час: Чет Авг 21, 2025 8:09 pm

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Напиши нова тема Отговори на тема  [ 1152 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35 ... 39  Следваща
Автор Съобщение
МнениеПубликувано на: Пон Ное 19, 2012 11:39 am 
Аватар

v.b.p. написа:
Но какъв клуб сме, по дяволите, ако всеки сезон сменяме треньора?!

Такъв който не трябва да търпи подобна пародия на треньор и футбол! Освен ако не искаш напролет да треперим до последно дали отбора с който се борим за влизане в ЕКТ няма да се издъни в последния момент. Лошото е че дори когато бяхме в тази ситуация, отбора играеше в пъти по-добре отколкото сега, аз съм на близо 40, толкова грозна игра не помня никога. Враца реално трябваше да ни спукат, а Лудогорец да ни порнат поне още 2, първия отбор изпадащ и другия в криза. Досега имахме огромен късмет, но в един момент реалността ще надделее, а тя е че с тази адски селска игра не заслужаваме да сме над Враца в класирането, и напролет с този треньор ще ни спукат гъза на всички важни гостувания + мачовете с резаните и свинете! Тва са очевидни неща, човек трябва да е по-сляп от Стиви Уондър да не ги вижда...

Последна промяна Richard Long на Пон Ное 19, 2012 11:41 am, променена общо 1 път

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Пон Ное 19, 2012 11:40 am 
Аватар

Този уродлив сектор го направиха заради свинете, които като гостуваха през май хвърляха бомби и предмети по съседните трибуни :ohmygod2

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Пон Ное 19, 2012 11:48 am 

Aпокалипсис! Трагедия! Има ли самоубили се или сте се ограничили с разгромяващи гневни анализи с дължина 48 реда?

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Пон Ное 19, 2012 11:49 am 
Аватар

Иво Тонев ако си мисли, че директорският пост в най-големия клуб в България се изчерпва с това след всеки мач да дава оценки на играта и да "обещава" какви мерки ще предприеме в бъдеще - не е познал. Крайно време е някой да му обясни, че Левски не е Локо Сф, а публиката на Левски няма еквивалент - никой не може да ни ограничи с билети, бройки, мрежи, огради и други селянии.
Докато и последният човек не е на стадиона - мач няма и точка!!! :smt006

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Пон Ное 19, 2012 11:50 am 
Аватар

Richard Long написа:
v.b.p. написа:

Такъв който не трябва да търпи подобна пародия на треньор и футбол! Освен ако не искаш напролет да треперим до последно дали отбора с който се борим за влизане в ЕКТ няма да се издъни в последния момент. Лошото е че дори когато бяхме в тази ситуация, отбора играеше в пъти по-добре отколкото сега, аз съм на близо 40, толкова грозна игра не помня никога. Враца реално трябваше да ни спукат, а Лудогорец да ни порнат поне още 2, първия отбор изпадащ и другия в криза. Досега имахме огромен късмет, но в един момент реалността ще надделее, а тя е че с тази адски селска игра не заслужаваме да сме над Враца в класирането, и напролет с този треньор ще ни спукат гъза на всички важни гостувания + мачовете с резаните и свинете! Тва са очевидни неща, човек трябва да е по-сляп от Стиви Уондър да не ги вижда...

Съгласен съм с много от нещата, които си написал, но Илиян или който и да е друг треньор, трябва да получи шанс да се докаже. Имахме и добри, имахме и лоши мачове този сезон. За съжаление вторите са повече.
Но какво предлагаш?! Нов треньор на полусезона, нов картбланш, нова провалена година и през лятото пак нова селекция и надежди. И така до безкрай...
Не може след 10-15 мача да сменяме треньора. Абсурд!!!
Стига с тези първосигнални емиции и решения.

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Пон Ное 19, 2012 11:51 am 

v.b.p. написа:
Richard Long написа:
v.b.p. написа:

Съгласен съм с много от нещата, които си написал, но Илиян или който и да е друг треньор, трябва да получи шанс да се докаже. Имахме и добри, имахме и лоши мачове този сезон. За съжаление вторите са повече.
Но какво предлагаш?! Нов треньор на полусезона, нов картбланш, нова провалена година и през лятото пак нова селекция и надежди. И така до безкрай...
Стига с тези първосигнални емиции и решения.

Абе какъв картбланш бе за 6 месеца отбора му не показва абсолютно нищо, шансът и през следващите 6 да е така е 99,9% и какво сега заради този 0.01 да го държим още 10 години ли ?

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Пон Ное 19, 2012 11:58 am 
Аватар

Такъв който не трябва да търпи подобна пародия на треньор и футбол! Освен ако не искаш напролет да треперим до последно дали отбора с който се борим за влизане в ЕКТ няма да се издъни в последния момент. Лошото е че дори когато бяхме в тази ситуация, отбора играеше в пъти по-добре отколкото сега, аз съм на близо 40, толкова грозна игра не помня никога. Враца реално трябваше да ни спукат, а Лудогорец да ни порнат поне още 2, първия отбор изпадащ и другия в криза. Досега имахме огромен късмет, но в един момент реалността ще надделее, а тя е че с тази адски селска игра не заслужаваме да сме над Враца в класирането, и напролет с този треньор ще ни спукат гъза на всички важни гостувания + мачовете с резаните и свинете! Тва са очевидни неща, човек трябва да е по-сляп от Стиви Уондър да не ги вижда...[/quote]

Стига с тези първосигнални емиции и решения.[/quote]

Абе какъв картбланш бе за 6 месеца отбора му не показва абсолютно нищо, шансът и през следващите 6 да е така е 99,9% и какво сега заради този 0.01 да го държим още 10 години ли ?[/quote]

6 месеца - дръжки. Три месеца и половина. Моуриньо няма да се запознае с играчите за такъв кратък период, ти искаш стил и игра да имаме. Няма как да стане, сори.

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Пон Ное 19, 2012 12:01 pm 
Аватар

Стилът и играта никво значение няма,за толкова кратко време така или иначе много трудно може да се наложи нещо,но самия факт,че липсва всякаква мотивация в тоя отбор ме изкарва извън нерви.Не може бе не може,помня в детските си години и като падаме винаги сме мачкали отборите борили сме се до последно....от маса време насам вече не е така

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Пон Ное 19, 2012 12:03 pm 

Абе какво доверие към Илиян??? Той не знае къде се намира..... По страхлив треньор не сме имали...
Футболистите били виновни, ма да не съм ги докарал аз?
Разкара Калво, Цветков и Жуниньо... Махна всичките ни защитници - да слаби бяха признавам но сега имаме общо 2ма :strkstrk
Какво да ви кажа слаб треньор, незнам и какво ги тренира тея ходят като след абитуриентския им бал...
ВЪН! Това е, стига толкова мъка...

:strkstrk :strkstrk :strkstrk

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Пон Ное 19, 2012 12:06 pm 
Аватар

:smt097 за мача,два за ушев :acab .Ние си свършихме работата на трибуната. :lsfc3 :lsfc3 :lsfc3

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Пон Ное 19, 2012 12:06 pm 
Аватар

Основният проблем след снощния мач не е защо сме толкова бездарни,което е така от година и половина,или защо нямаме треньор,а защо мачът започна без да сме влезнали всички...докога ще ни пълнят главите с празни приказки...

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Пон Ное 19, 2012 12:37 pm 
Аватар

Не съм фен на треньора Гонзо, ама пък беше 100 пъти по-голям мъжкар. И продължава да е такъв :wink:

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Пон Ное 19, 2012 12:44 pm 

Съжалявам, но след мача вчера просто изгубих всякакво доверие към Илиан Илиев. За пореден път отборът играе страхливо. Вярно, бориха се, имаше някакви наченки на преса, но никой не се задоволява само с това. Разбирам да бяхме играли добре, да се покаже някакъв стил на игра. Но такова нещо няма n-ти мач подред. За смените какво има да се коментира - пълно безсилие!

Една интересна статия от днес:
http://www.sportline.bg/news/102700/her ... -kalashnik

Само Левски

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Пон Ное 19, 2012 12:45 pm 

Наще са ебаси путките майна - тва ми е мнението за мача.

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Пон Ное 19, 2012 1:09 pm 

Интересно ми е защо никой не споменава Стефан Грозданов,който за мен е в пъти по-опитен треньор от Илиан,а се споменава само Херо.
Според мен Херо няма да дойде,докато не се уточни какво прави Иво Тонев на Герена точно.За момента Тонев се държи абсолютно п.ткенски след тежки загуби - дистанцира се от отбора,критикува със заобикалки Илиан и някои играчи,включително и селекцията.Освен да се прави на "бесен",друго не съм видял от него.А никой не го пита,що се би в гърдите лятото,че Левски са взели играчите,които са искали да вземат,които са наблюдавали и прочие.Тоест вината не е само на Илиан,а на всички,които се занимават със селекция.Едва ли Илиан е дошъл лятото от Стара Загора с листче с имена на футболисти,на което пише,че иска Жоао Силва от Евертън и Марсиньо от Апоел :roll: Тоест вкупом са виновни и скаути,и самия Иво Тонев.

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Пон Ное 19, 2012 1:17 pm 

Това, което ме разби беше, че са ни вкарали гол от тъч, защото сме се подредили като за корнер?!?! :ohmygod Е КАКВА Е ТАЯ ЧУТОВНА ГЛУПОСТ?!

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Пон Ное 19, 2012 1:18 pm 
Аватар

Викаш и Батков е виновен, че е дал парите?! Играчите се удобряват от треньорите, предложени са му по 20 играчи на пост и той си избира. Това е.

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Пон Ное 19, 2012 1:18 pm 
Аватар

Аз от мача почти нищо не видях, но не заради знамената, а заради огромните тръби, от които беше направен сектора :ohmygod2

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Пон Ное 19, 2012 1:20 pm 
Аватар

Не знам защо изобщо се коментира игра, резултат и тн при положение, че нашите мадони излезнаха за 3ти път да играят без да сме влезнали всички.

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Пон Ное 19, 2012 1:22 pm 
Аватар

Престанете да храните по Тонев- първо трябва да се каже дали е знаел за ситуацията (от Ели Ваташка или от Владо), защото все пак при започване на мача вътре бяхме около 150 човека. Няма как да се знае бройката, която ще дойде. Ако е знаел- сипеме му говна с големио черпак :smt023

Мачът няма кво да се коментира, то всичко е ясно, просто продължение на серията. За коментар е дали да се сменя ИлИл.. Аз самият се двоумя. От една страна, смятам, че в Б-я има само един треньор за Левски- Херо, който обаче едва ли ще иска (сестра му в Бургас също била болна от неговата гадна болест). От чужбина дали ще уцелим с треньор, също не е ясно. От друга страна ако се прави смяна то тя трябва да е веднага след шампионата, защото след първите 2 мача пролетта вече ще е късно...

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Пон Ное 19, 2012 1:30 pm 
Аватар

Gonewild написа:
Според мен ние не сме мръднали от мачовете със Сараево, трябва някаква драстична промяна на полусезона, иначе втория полусезон който ни хване като домакин, ще ни пори

Абе само да питам, Илиян ли е виновен, че нашите едвам ходят :roll:
Защо по дяволите си мислите, че в тая щуробаджанащина има значение кой е треньор?
Големия мениджър Наско дали не изгони Херо, Абрамчик и който не му уйдисваше на акъла? Къде щяха да са те двамата с Мъри в историята, ако не бяхме остранили с голяма доза късмет Публикум и Оксер? Ми то същото можеше да се получи и на Гонзо и Ясен ако не беше некадърната проява на Иво Главата!

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Пон Ное 19, 2012 1:33 pm 

Само да кажа, че се разправя че бачи ИлИл си е пафкал цигарки на полувремето пред съблекалните а футболягите са си правили сами разбор :bigok

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Пон Ное 19, 2012 1:34 pm 
Аватар

Това е невъзможно. :)

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Пон Ное 19, 2012 1:34 pm 
Аватар

Щото не пуши :bigok

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Пон Ное 19, 2012 1:35 pm 
Аватар

LionHeart написа:
Съжалявам, но след мача вчера просто изгубих всякакво доверие към Илиан Илиев. За пореден път отборът играе страхливо. Вярно, бориха се, имаше някакви наченки на преса, но никой не се задоволява само с това. Разбирам да бяхме играли добре, да се покаже някакъв стил на игра. Но такова нещо няма n-ти мач подред. За смените какво има да се коментира - пълно безсилие!

Една интересна статия от днес:
http://www.sportline.bg/news/102700/her ... -kalashnik

Само Левски

Ако Херо ни е треньор съм готов пари да слагам,че ще ни направи шампиони.Тоя човек прави селекция без пари,всеки полусезон се продават играчи които стават звезди в Черноморец.Сигурен съм и че ще играем с характер и стил.
Просто ни трябва треньор с харизма и да си разбира от работата.Малко са,но такива като Илиан явно не стават.

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Пон Ное 19, 2012 1:35 pm 

Добре де може да са били от другите цигарки :strkstrk

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Пон Ное 19, 2012 1:42 pm 

Besnq_Levskar написа:
Просто ни трябва треньор с харизма и да си разбира от работата.Малко са,но такива като Илиан явно не стават.

+1! Който да знае как да извлече максимума от играчите, с които разполага и естествено да знае как да ги нареди.

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Пон Ное 19, 2012 1:43 pm 
Аватар

И ние опряхме до харизмата :strkstrk

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Пон Ное 19, 2012 1:44 pm 
Аватар

Всички искаме Херо, но според мен ще си гледаме Илиан поне до края на сезона. Дано поне вземе гостуването на Славия, че тогава вече...

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Пон Ное 19, 2012 1:48 pm 
Аватар

Абе хора, Херо и харизмата му нямат общо, като влезне пак в интриги. А със сигурност ще влезне, щото има един куп хрантутници дето ще им пречи.....

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Отговори на тема  [ 1152 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35 ... 39  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]