forum.levski.com

Форум на привържениците на ФК ЛЕВСКИ
Дата и час: Чет Авг 21, 2025 11:09 pm

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Напиши нова тема Отговори на тема  [ 1152 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30 ... 39  Следваща
Автор Съобщение
МнениеПубликувано на: Нед Ное 18, 2012 8:13 pm 
Аватар

мАри имаше Сирака зад гърба си :smt006 Видя се,че като го няма Насо покрай Мъри има 0:4 от Бате, 4:1 от Кипър, четворка от Пирин и т.н. и бой до посиняване, тази длъжност спортен директор в момента я няма в Левски, има всякакви други, но не и тази, а това е грешка :wink:

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Нед Ное 18, 2012 8:14 pm 
Аватар

Тия селяндури със среден ръст 1.65 и куп отхвърлени от други отбори старци ли са по-добри играчи от нашите? За нашето първенство имаме доста прилични футболисти, на които просто им липсва мотивация и някой който да ги подреди правилно. Уважение към Илиян като футболист, но като треньор поне според мен няма нужните качества за отбор като Левски.

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Нед Ное 18, 2012 8:16 pm 
Аватар

Fozzy написа:
Първата година на Мъри не беше май от най-успешните. Трябва да видим какво ще стане накрая пък тогава да преценяваме треньора става или не става.
Днес Лудогорец ни биха на късмет, но той все някога свършва.

Фози, какъв късмет, бате? 10 удара срещу 3... едничък удар във вратата. Как късмет? Ти си забравил какъв футбол сме играли, дори ние, дори в БГ.

Отделно, моля всички, въпреки това, че сме по-емоционални днес - не обиждайте Илиан. Човекът може да иска, но явно толкова може. Дал ние много. Просто някой трябва да се сети (може и самия той), че му е време да се върне в провинцията.

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Нед Ное 18, 2012 8:16 pm 

Точно 3 важни мача имахме от началото на сезона и трите загубихме със слаба игра после пак ми защитавайте Илиан Илиев.Или е много прост , или някой му се бърка в работата друго обяснение нямам за неадекватните му действия.
Защо по дяволите Йовов е титуляр?Заради опита си , така ли?Не стига , че е пред пенсия ами и е бавен като костенурка.И пеленаче ще го настигне.

Илиане , страх ли те е да излезнеш с 2 нападатели?Защо държиш Карвальо на терена като за цял мач имаше точно 0 удара към вратата?Защо винаги след 80 минута пускаш Силва?Защо на почивката не потърси обръщачка с включването му , а ми пускаш ония бездарник Марсиньо?Какво целеше с второто смяна?Да ни бият с 2-1 , а не с повече ли?
Щом хора , където нямаме големи познания около треньорската област виждаме грешките в отбора - не ми се мисли за противниците ни.

ПОКЛОН ПРЕД МОМЧЕТАТА , КОИТО БЯХА НА СТАДИОНА И ДОРИ И СЛЕД МАЧА НЕ СПРЯХА ДА ПЕЯТ!!!

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Нед Ное 18, 2012 8:18 pm 
Аватар

Много бъркате, че Илиан е постигнал само една купа с Берое. По негово време Берое бяха изключително добре игрещ отбор, тактически грамотен и въпреки, че нямаше почти НИКАКВИ футболисти (а малкото, които имаше, му ги изкупуваха на секундата), успяваше да взима много точки от мачовете си.

И Илиян и Костов са добри треньори, доказали, че я разбират играта. Смея да твърдя, че и Яската Петров за нашите стандарти си е добър треньор и е постигнал не малко успехи, но ей на ... Проблемът не е в треньорите.

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Нед Ное 18, 2012 8:20 pm 
Аватар

Каквото и да си говорим Илианчо е гола вода като треньор!

Тотално сбъркан състав!
Тотално сбъркани смени!
Тотално сбъркана тактика!
Тотално сбъркана концепция за конкретният мач, дори за футбола като цяло! Концепция страхлив футбол до мозъка на костите на треньора си!
Тотална липса на дух, желание, мотивация за игра, както и спортна злоба!
Тотална липса на идея какво трябва да се прави на терена!
Тотална сбъркана селекция и липса дори на резерви на ключови позиции в отбора!
ТОТАЛНА ЛИПСА НА ИГРА, ВЕЧЕ ЦЯЛ СЕЗОН! Нямаме и един мач като хората, ама един!

Последна промяна We_Are_Levski! на Нед Ное 18, 2012 8:24 pm, променена общо 3 пъти

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Нед Ное 18, 2012 8:20 pm 
Аватар

Къде е проблема тогава? Кой ги избира тея футболисти,кой казва "ок,ще ги вземем"? Нали треньора има последната дума.
Като не може да ги мотивира за такива дербита-да си ходи.Нямам нищо лично срещу Илиан,но е подигравка да играем така в най-важните мачове :evil:

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Нед Ное 18, 2012 8:21 pm 

Адекватно ръководство и пари му трябват на Левски. Може би най-вече първото. Аз от години виждам промяна само към по-лошо, а на вас щом ви е кеф да наричате Илиан Илиев "мърша" - ок.

Изображение

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Нед Ное 18, 2012 8:23 pm 
Аватар

Besnq_Levskar написа:
Къде е проблема тогава? Кой ги избира тея футболисти,кой казва "ок,ще ги вземем"? Нали треньора има последната дума.

Кога пък треньор е имал последната дума в България за каквото и да е било?

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Нед Ное 18, 2012 8:23 pm 
Аватар

thegboy написа:
Много бъркате, че Илиан е постигнал само една купа с Берое. По негово време Берое бяха изключително добре игрещ отбор, тактически грамотен и въпреки, че нямаше почти НИКАКВИ футболисти (а малкото, които имаше, му ги изкупуваха на секундата), успяваше да взима много точки от мачовете си.

И Илиян и Костов са добри треньори, доказали, че я разбират играта. Смея да твърдя, че и Яската Петров за нашите стандарти си е добър треньор и е постигнал не малко успехи, но ей на ... Проблемът не е в треньорите.

Ясен пред Илиан е Бекенбауер, батенце! А това да спасяваш изпадащи е едно, но да правиш шампиони е различна работа. За пример ти давам Бора Милутинович - тоя човек има едно призвание във футбола и друго не умее. Да ходи Илиан в Локото или Етър, да ходи където иска, но да не е в Левски. Разбира се, това ще има смисъл само ако вземем читав треньор, за предпочитане от чужбина. Ама не случайник, а да наемат сериозен треньор - хърватин, румънец, руснак, поляк, нема значка, но да разбира от футбол. Иначе ако ще ни водят Сухия, Илиан да стои и да почваме да гледаме кой тенис, кой волей, кой бейзбол, майна.

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Нед Ное 18, 2012 8:25 pm 

incheto_1914 написа:
Адекватно ръководство и пари му трябват на Левски. Може би най-вече първото. Аз от години виждам промяна само към по-лошо, а на вас щом ви е кеф да наричате Илиан Илиев "мърша" - ок.

Точно заради липса на първото Левски е на това дередже!Когато нещата потръгнат ''адекватното ни ръководство'' прибързва да разпродаде футболистите и да уволнява треньорите.

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Нед Ное 18, 2012 8:28 pm 

Между другото, това според мен отговорните фактори го имат за някакъв "преходен" сезон или полусезон. Да избутаме тая година (или есен) и да се почне с тоталната промяна. Или зимата, или другия сезон Бащицата вече тотално ще е скъсал с Левски, Тонев ще е на друга длъжност и ще има още поне 3-ма нови в ръководството. Оттам следват и уж яко кинти от Газпром, мазпром и т.н., нов треньор, гръмки селекции, обещания за титли, шампионски лиги и т.н. :strkstrk Така си мисля де.

Изображение

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Нед Ное 18, 2012 8:29 pm 
Аватар

Croopev написа:

И на Гонзо, и на Ясен, и на Вуцов, и на Костов това не им се е отдало. :roll: Как пък не се намери треньор, който да ги нахъса момчетата... Който е гледал вчера Звезда - партизан, знае за какво тичане и каква борба става въпрос - не толкова петички, финтове, пасове. При всеки гол се бутат със стюардите и се карат, защото искат да отидат до публика, прескачат. Като беше хореографията им всички ръкопляскат, скачат. До манталитет си е. Ако Илиан се махне, гласният проблем ще си остане на лице.

А щом толкова много футболисти, които се смениха в последните години не успяват да бъдат мотивирани, дали пък проблема е в тях?

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
Аватар

Проблемът е в средата и обстановката :smt006

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
Аватар

Е, как, това е задължително, иначе не стават :bigok за ръководители на Левски

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Нед Ное 18, 2012 8:30 pm 

Това всяка година започвa със следните обещания - добро представяне в Европа , купа на страната и 1 място в шампионата :smt005

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Нед Ное 18, 2012 8:30 pm 
Аватар

Бившият треньор на Партизан, който ги направи два пъти шампиони и влезе в групите на ШЛ, гледам се го уволнили миналата седмица от китайския му клуб. Ако наистина имам пари, да го взимаме този с дългосрочен договор и да започва да прави и школа и отбор. Колкото до треньорските смени. Доста са, верно е. Но от всичките осем имена, дето ги изреди Инчето, само Какала е печелил титла, ебаси. То не е въпроса дали сменяш или не, а какви подбираш. Според мен е задължително треньорът на Левски да се е доказал, да е печелил титли, да е правил отбор за Европа. Писна ми вече от уонъби Мъристоиловци. Докато дочакаме следващия, ще си съсипем клуба. Реално в България виждам един Херо и това е. Бих се навил и на Георги Василев, но той май се пенсионира. Останалите са пълни самодейци за мен.

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Нед Ное 18, 2012 8:32 pm 
Аватар

Ако ИлИл се махне кой ще дойде?

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Нед Ное 18, 2012 8:33 pm 

Гонзича отдавна не е бил :strkstrk :strkstrk :strkstrk

серящия гъз с хуй да достигне.

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Нед Ное 18, 2012 8:33 pm 
Аватар

bogarra написа:
Ако ИлИл се махне кой ще дойде?

Дим. Дим.

ти ще бъдеш победен!"

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Нед Ное 18, 2012 8:34 pm 
Аватар

По-скоро Яс.Пет. :strkstrk

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Нед Ное 18, 2012 8:34 pm 

ultima frontiera написа:
Гонзича отдавна не е бил :strkstrk :strkstrk :strkstrk

внимавай какво си пожелаваш :slap :strkstrk

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Нед Ное 18, 2012 8:36 pm 
Аватар

незнам кой е виновен , но ми писна да ни надиграват с борба , желание и дух марселиньовци , бадеми , стояновци и дековци , на които средния ръст им е 1.60.

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Нед Ное 18, 2012 8:37 pm 
Аватар

Mr. Smith написа:
Проблемът е в средата и обстановката :smt006

Какви пък толкова са средата и обстановката в Бургас? Пламен Киряков да не е Адриано Галиани? Или който си може го може, а който не може - се оправдава с обстановката и земното притегляне?

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Нед Ное 18, 2012 8:45 pm 
Аватар

Аз за мотивация не знам, но знам едно, че в подобен мач експерименти не се правят и точка!

Защо Йовов който е трагедия и е по-бавен от охлюв започва титуляр?
Защо след като Димов игра няколко мача централен защитник, сега излезе опорен? И кога за последно е играел опорен?
Защо Пелето игра защитник, като отначало то на сезона се вижда, че не става за тая работа. И е по-добре да играе опорен?
Защо пускаш в такъв мач дете, след като дори на мачове с Пирин и Враца не смееш да ги пуснеш?
Защо вкарваш нападател чак в 80тата минута, след като ти трябва гол?
Защо вместо да извадиш Гаджев който е ужасно слаб, вадиш Димов единственият който до момента горе-долу играеше?
Защо вадиш крило за да пуснеш халф?
Защо пълен некадърник като Старокин играе изобщо! След като всеки пробив през неговата зона е потенциална голова атака?
Защо отбора ти няма сила и воля дори за стихиен натиск в последните минути!
Защо топката няма допир с гравитацията през 80% от времето когато Левски играе с нея? А ти след мача казваш, че прекалено много тя била на земята и трябвало повече да се центрира и изсипва топката от задна позиция напред? :ohmygod :ohmygod :ohmygod
Защо цитирам думите ти:
-Не ни липсваше класа, а спокойствие! Си мислиш, че в Левски някога ще имаш спокойствие, тая дума за клуб като Левски е СМЕШНА!!!
Защо изобщо тактиката на Левски във всички важни мачове беше все едно сме Монтана и гостуваме на Бернабеу! Какъв е тоя защитен футбол, кво е това чудо! Левски не е Берое и всеки мач трябва да ИГРАЕ за победа, а не да гледа да излъже противника си с антифутбол и защитна игра!
Защо изобщо някой трябва да ти казва подобни неща след като си треньор на Левски и трябва да са пределно наясно с тях?

Последна промяна We_Are_Levski! на Нед Ное 18, 2012 8:51 pm, променена общо 1 път

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Нед Ное 18, 2012 8:46 pm 

На тези въпроси, точно във форум ще получиш точните отговори :strkstrk

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Нед Ное 18, 2012 8:47 pm 

Трябва да се търси отговорност бе, не може кондиционно да сме торба с лайна от 5 години и никой в тоя клуб да не поеме отговорността, не може ОТ ГОДИНИ разни лудогорци, цесеката , литекси да ни надбягват надборват и да спечелват всички единоборства при това аматьорско ниво на футбола ни и после да ми вика Тонев и Илиян ми било всичко ОК НЕ тъпи ко**лета НИЩО НЕ Е ОК.

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Нед Ное 18, 2012 8:48 pm 

Толкова си можем, според мен. Но не забравяйте, че тия имат доста добре обигран отбор, няма напрежение понеже не играят в Левски, нито при еничерите. Малко е кофти след такъв мач да се пише и говори, така че изчакайте поне да преспиме, че сега както сме афектирани, прочетох доста глупотевини, които не ни отиват.
Много силен Сектор! Браво и поклон на замесените! :levski

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Нед Ное 18, 2012 8:53 pm 

Момчетата на трибуните ми напълниха душата.Как им сипаха на рязаните със скандиранията - ''турци сте'' , ''цигани'' , ''селяни умрете'' и най-якото ''АКО ВИКАТЕ ЩЕ ВИ ШИБАМЕ'' :smt005 :strkstrk :strkstrk :strkstrk :strkstrk

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Нед Ное 18, 2012 8:54 pm 
Аватар

Абе, мазния педал нали беше обещал, че докато не влезе и последния наш фен няма да започва мача, какво стана? Деба и мършите... Само обещават и нищо не правят.
Никога до сега не съм коментирал треньора, но не може в такъв важен мач да пуснеш момче, което е на 17 години и няма грам опит, а преди това в Перник да водиш с 0:4 и 70-та минута да пуснеш Йовов. Просто логиката не я виждам, може би няма такава.

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Отговори на тема  [ 1152 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30 ... 39  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]