forum.levski.com

Форум на привържениците на ФК ЛЕВСКИ
Дата и час: Пет Авг 22, 2025 4:48 am

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Напиши нова тема Отговори на тема  [ 1152 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22 ... 39  Следваща
Автор Съобщение
МнениеПубликувано на: Нед Ное 18, 2012 6:20 pm 
Аватар

Това да гледа човек наш мач е тотален мазохизъм в момента....и дори да успеем да ги бием това не променя тоя факт.

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
Аватар

Gonewild написа:
Имаше ли дузпа за нашите да питам :bigok

Имаше, ей богу! :bigok

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
Аватар

Много сериозно трябва да се обсъди възможността форона да бъде заключван по време на мач на Левски и 24 часа след това :bigok :strkstrk :strkstrk :strkstrk

ти ще бъдеш победен!"

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  

Добре бе, аз като пиша тъпотии, ти кво пишеш? Къде някой ти е написал, ЧЕ НЕ СМЕ ЗЛЕ!
Играем така от началото на сезона, кво очакваше, чудо?!
Как предлагаш тва да се промени? Треньора, футболисти? Мазния? КАК?
И аз мога да ти напиша 30 реда колко сме зле, колко НЕ СТАВАМЕ, ама нищо няма да променя. :smt006

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Нед Ное 18, 2012 6:21 pm 
Аватар

Marvel написа:
Renaissance написа:
Marvel написа:

Не е от 12мин а от няколко кръга! Всеки мач са статични повечето, едвам движещи се. Защитата е под всякаква критика...
Ревливите госпожички всеки мач казват, че всичко е наред и не искат да признаят, че работата е зле. Гледайте мача и не коментирайте кои реве и кой не, а се замислете ЗАЩО е така... писна ми овце да слушам свеки път...
.

Като свърши мача ходи ги наплюй ако искаш дори. Овце може да пробваш да наречеш някой друг, като не искаш да слушаш овце, нали знаеш къде?
Някой да ти твърди, че сме ок? Вместо да плюете всички по ред на номерата, може, примерно, да отчетете прекрасното до момента представяне на едно момче, което прави своя дебют. Току - виж нещо положително може да излезе от мача. :smt002

И къде да отида като не искам да слушам овце?! Никаде няма да ходя, а овцете ще си ходят. Ти щом искаш всяка година да гледаш такъв Левски поне си мълчи...

Това момче което визираш точно заради останалите олигофрени в отбора от него нищо няма да излезе като го разцепват всеки мач. Мислете поне малко като си пишете тъпотийте.

Пич, пишеш глупости, успокой се малко. :smt023 Никой не казва, че сме добре, напротив, зле сме, но това не зависи от нас. Нашата работа е да подкрепяме, а не да се примиряваме и предаваме. :smt006

Последна промяна СиняИдея на Нед Ное 18, 2012 6:21 pm, променена общо 1 път

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Нед Ное 18, 2012 6:21 pm 
Аватар

Hazard написа:
Много сериозно трябва да се обсъди възможността форона да бъде заключван по време на мач на Левски и 24 часа след това :bigok :strkstrk :strkstrk :strkstrk

:smt023

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Нед Ное 18, 2012 6:22 pm 
Аватар

Нищо, ама нищо смислено в атака. Нямаме удар във вратата. И това гарнирано с неадекватни защитници, като минеме центъра и два паса не може да си дадеме, да го изкарват Йовов и да пускат Силва. Вратарчето една топка не прати да скачат за първа, всичките в тъч и то още в нашата половина, трябва му да работи още. Ако и второто полувреме продължаваме да играем по-същия хаотичен начин резултатът ще набъбне. Трябва да се стегнат и да ги натикат в тяхната половина тия помияри. Кви футболисти имат тия балъци? Миро Иванов и Станислав Генчев бяха при нас 16-та резерва, Гъргоров куция кон, дето един малко по-стабилен защитник го подпира и отива по дяволите. Аре малко по-сериозно и искам натиск, да не дишат тия смешници.

След мача Левски - лит(*кс-етрополе 7:2, Радио "Свободна Европа" обявява в информационната си емисията, че "отбора на народа е победил отбора на властта". Малко след този двубой, БКП опита да заличи Левски

Последна промяна South Tribune на Нед Ное 18, 2012 6:24 pm, променена общо 1 път

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Нед Ное 18, 2012 6:23 pm 
Аватар

Феновете на Йовов май до един са лоботомирани :?

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
Аватар

Марвел е прав, че такива мачове съсипват младите играчи. Манталитет се създава с победи - да вкусиш кръв, а не да придобиваш равнодушие към загубите в дерби-мачовете. А ние от вече 3 години не сме си взели 50% от това, което се определя като дерби-мачове. Явно и Илиян няма да ги научи на футбол. Не съм фен на треньорските смени след по-малко от сезон, но Илиян някак ми е ясен още сега и не знам струва ли си да чакаме, вместо да се потърси един истински треньор, който да поеме отбора след зимната пауза. Поне ще запазим шансове за титлата.

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
Аватар

45 минути без удар :smt007 :strkstrk

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Нед Ное 18, 2012 6:24 pm 
Аватар

kozarets1914 написа:
incheto_1914 написа:
Някой да е казал, че не сме трагедия, някой да го отрича?

Ми кво пак поучаваш хората кой как да подкрепя, кой имал вяра, кой нямал?!!! Футболът е спорт със своя логика и ако си гледал достатъчно го разбираш. Левски е трагичен и честно казано нямам вяра, ако ще такива ИСТИНСКИ фенове като теб да ме напомпат със 100 призива за подкрепа. Щото има два вида подкрепа - тази, която се вълнува от това, което става на терена и онази, която може да си реве и скача, дори без да има мач наблизо. Втората е театрална и е за забавление на хора, на които им липсва друго такова. Понеже съм от първата група, си запазвам правото да съм разочарован и да не вярвам, че Илиан ще ме опровергае, защото е слаб треньор и не си е научил футболистите да играят.
Щото ме е срам Левски да няма един удар срещу селски отбор, пък бил той и настоящ шампион на България.

Ти пък стига си кудкудякал, щото и ти скачаш, ревеш на мач, не ми се прави на скромен :wink: Няма нужда от излишно напрежение между нас към момента, а това което си написал в последния ред е 100% истина :wink: И съм сигурен, че следващия мач ако отидеш в Сектор Б ще скачаш и пееш 90 минути :!:

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  

kozarets1914 написа:
Марвел е прав, че такива мачове съсипват младите играчи. Манталитет се създава с победи - да вкусиш кръв, а не да придобиваш равнодушие към загубите в дерби-мачовете. А ние от вече 3 години не сме си взели 50% от това, което се определя като дерби-мачове. Явно и Илиян няма да ги научи на футбол. Не съм фен на треньорските смени след по-малко от сезон, но Илиян някак ми е ясен още сега и не знам струва ли си да чакаме, вместо да се потърси един истински треньор, който да поеме отбора след зимната пауза. Поне ще запазим шансове за титлата.

Не си струва да ги чакаме. Отдавна трябваше да се вземе чужденец.

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
Аватар

Съдията трябва да вземе нещата в свои ръце, че иначе няма Преслава :strkstrk
Трябват ни дузпа и червен за тях :hitl2

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Нед Ное 18, 2012 6:26 pm 
Аватар

3 на 1 за нас е тоя мач. :strkstrk :strkstrk :strkstrk

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Нед Ное 18, 2012 6:26 pm 

kozarets1914 написа:
incheto_1914 написа:
Някой да е казал, че не сме трагедия, някой да го отрича?

Ми кво пак поучаваш хората кой как да подкрепя, кой имал вяра, кой нямал?!!! Футболът е спорт със своя логика и ако си гледал достатъчно го разбираш. Левски е трагичен и честно казано нямам вяра, ако ще такива ИСТИНСКИ фенове като теб да ме напомпат със 100 призива за подкрепа. Щото има два вида подкрепа - тази, която се вълнува от това, което става на терена и онази, която може да си реве и скача, дори без да има мач наблизо. Втората е театрална и е за забавление на хора, на които им липсва друго такова. Понеже съм от първата група, си запазвам правото да съм разочарован и да не вярвам, че Илиан ще ме опровергае, защото е слаб треньор и не си е научил футболистите да играят.
Щото ме е срам Левски да няма един удар срещу селски отбор, пък бил той и настоящ шампион на България.

Ще пиша каквото си искам, не е зле да спреш да се правиш на интересен и да се изживяваш като последна инстанция, когато ти изнася. Никъде не съм написала да сме коне с капаци и да възнасяме тия брашняни чували на терена, въпросът беше да не се почва с псувни и отписвания от 1-вата минута на мача, защото всеки Божи път е едно и също. Радвам се, че се имаш за по-истински фен и че изобщо съществуват такива категоризации за теб. Аз също се вълнувам от това, което става на терена, яд ме далеч е не по-малко от теб и също виждам, че сме абсолютни дрисльовци.
Под "имайте вяра" визирах да не се започва с негативизма веднага, да се стискат палци за Левски и човек да е с мисълта, че може и да обърнем, че ще стане и така нататък, вместо да седи и единствено да цъка с език: "Колко сме зле, леле колко сме зле". Ми всички знаем, че сме зле, да се гръмнем ли или да изчакаме края на мача поне?
Не знам що реши, че аз не съм разочарована от играта или че не виждам какво се случва. Естествено, че и мен ме е срам, но нека изчакаме края на мача! Чудеса стават, дори и с тия малоумни псевдо-футболисти :!: :!: :!:
А вече дали е виновен Илиан или някой друг - ами така сме от години, така че не мисля, че той е най-големият виновник.

Изображение

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Нед Ное 18, 2012 6:27 pm 
Аватар

Ще ви бия и двамата :slap

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Нед Ное 18, 2012 6:28 pm 
Аватар

http://www.sportal.bg/sportal_tv.php?ca ... ideo=51481 :lsfc3

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
Аватар

kozarets1914 написа:

Аз освен Херо, друг такъв на виждам в България. Значи автоматично отиваме към познатата трагедия с "чуждите специалисти".

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  

STALKER написа:
Феновете на Йовов май до един са лоботомирани :?

После да не ревеш отново като почнат хората тук пак да те обиждат. Ако ще някой и бисер хаздай да подкрепя, тука всички сме левскари. Не знам кога ще престанете да се обиждате един друг.

серящия гъз с хуй да достигне.

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  

natural написа:
http://www.sportal.bg/sportal_tv.php?category=107&video=51481 :lsfc3

И със сЛитчер на Сектора. :strkstrk :smt007

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Нед Ное 18, 2012 6:29 pm 

Тоя мач е Х.

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
Аватар

Mного ли зле играем? :roll: Пусти грип ме тръшна и ей сега се събуждам. Дано мен да са ме чакали нашите за да вкарат 2 гола :)

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  

Psychosocial написа:
Аз прогнозирам

:strkstrk :strkstrk :strkstrk :strkstrk :strkstrk :strkstrk

Прикачени файлове:
levski_4.jpg
levski_4.jpg [ 189.33 KiB | Прегледано 3134 пъти ]

Последна промяна Psychosocial на Нед Ное 18, 2012 6:32 pm, променена общо 1 път
Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
Аватар

Кво става, мачкаме ли ги :strkstrk

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Нед Ное 18, 2012 6:30 pm 
Аватар

Тоя мач може да го вземем само на мускули, защото така винаги сме компенсирали, когато не са ни достигали футболни качества. Но това няма да ни направи отбор.
И НЕ ВЯРВАМ, че можем да го вземем на мускули, защото последните 2 сезона Левски вече не доминира физически в България, както винаги е правел преди. Но за победа без голове и за голове без удари, до сега не съм чувал. Може и да има, ама аз поне не знам.

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
Аватар

Росен написа:
Mного ли зле играем? :roll: Пусти грип ме тръшна и ей сега се събуждам. Дано мен да са ме чакали нашите за да вкарат 2 гола :)

Накратко - колкото ние ги мачкаме по трибуните, толкова те нас по терена :smt089

за нищо на света,
за Левски аз на всичко съм готов!

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
Аватар

АЙЙЙДЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕеее

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
Аватар

АЙДЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ ПОЧВАМЕ ГИИИИИИИИИИИИИ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :bigok :bigok :strkstrk :strkstrk :strkstrk :strkstrk :strkstrk :strkstrk :strkstrk :strkstrk :strkstrk

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Нед Ное 18, 2012 6:31 pm 
Аватар

АЙДЕЕЕЕЕЕЕ :lsfc3 :lsfc3 :lsfc3 :lsfc3 :lsfc3 :lsfc3 :lsfc3 :lsfc4 :lsfc4 :lsfc4 :lsfc4 :lsfc4 :lsfc3 :lsfc3 :lsfc3 :lsfc3 :lsfc3 :lsfc4 :lsfc4 :lsfc4

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Нед Ное 18, 2012 6:31 pm 
Аватар

:lsfc4 :lsfc4 :lsfc3 :lsfc3 :lsfc3 :lsfc3 :lsfc3 :lsfc3 :lsfc3

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Отговори на тема  [ 1152 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22 ... 39  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]