forum.levski.com

Форум на привържениците на ФК ЛЕВСКИ
Дата и час: Сря Авг 27, 2025 12:36 am

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 23198 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 498, 499, 500, 501, 502, 503, 504 ... 774  Следваща

Харесва ли ви новото правителство
ПО-СКОРО ДА 65%  65%  [ 87 ]
ПО-СКОРО НЕ 35%  35%  [ 46 ]
Общо гласове : 133
Автор Съобщение
МнениеПубликувано на: Сря Окт 31, 2012 1:25 pm 
Аватар

Ей това фирмите дето работят с държавни поръчки не са фирми :bigok това са чантаджии дето чакат само на съответната държава да ги издържа, мръсни паразити :bigok :bigok :bigok
Ето един паразит
Цитат:
Lockheed Martin (NYSE: LMT) is an American global aerospace, defense, security, and advanced technology company with worldwide interests. It was formed by the merger of Lockheed Corporation with Martin Marietta in March 1995. It is headquartered in Bethesda, Maryland, in the Washington Metropolitan Area. Lockheed Martin employs 123,000 people worldwide. Robert J. Stevens is the current Chairman and Chief Executive Officer.
Lockheed Martin is one of the world's largest defense contractors; In 2009, 74% of Lockheed Martin's revenues came from military sales.[2] It received 7.1% of the funds paid out by the Pentagon.[3]
Lockheed Martin operates in four business segments. These comprise, with respective percentages of 2009 total net sales of $45.2 billion, Aeronautics (27%), Electronic Systems (27%), Information Systems & Global Solutions (27%), and Space Systems (19%). In 2009 US Government contracts accounted for $38.4 billion (85%), foreign government contracts $5.8 billion (13%), and commercial and other contracts for $900 million (2%).[4] In both 2009 and 2008 the company topped the list of US Federal Contractors.
:bii_chorbata :bii_chorbata :bii_chorbata
Ето тука още много паразити, майка им мръсна http://en.wikipedia.org/wiki/Defense_contractor :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Окт 31, 2012 1:33 pm 
Аватар

tprodanov написа:
24051914 написа:
Аз доколкото разбрах това с 10% е било оферта за да си вземеш кинтите на момента, а не е било ултиматум? И ти държавните фирми не ги мисли, защото те имат доста сериозни проекти и в чужбина, доколкото знам.

Ти мани тва, ми кажи кога спираме Мариците и Майкрософт :bigok

Изкривяваш нещата :wink: кажи кога почваме строежа на АЕЦ Белене, че и там има един подписан от комунистите договор, а договорите трябва да се спазват ;)

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Окт 31, 2012 1:34 pm 
Аватар

Покажи го?

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Окт 31, 2012 1:35 pm 
Аватар

Mr. Smith написа:
Ей това фирмите дето работят с държавни поръчки не са фирми :bigok това са чантаджии дето чакат само на съответната държава да ги издържа, мръсни паразити :bigok :bigok :bigok
Ето един паразит
Цитат:
Lockheed Martin (NYSE: LMT) is an American global aerospace, defense, security, and advanced technology company with worldwide interests. It was formed by the merger of Lockheed Corporation with Martin Marietta in March 1995. It is headquartered in Bethesda, Maryland, in the Washington Metropolitan Area. Lockheed Martin employs 123,000 people worldwide. Robert J. Stevens is the current Chairman and Chief Executive Officer.
Lockheed Martin is one of the world's largest defense contractors; In 2009, 74% of Lockheed Martin's revenues came from military sales.[2] It received 7.1% of the funds paid out by the Pentagon.[3]
Lockheed Martin operates in four business segments. These comprise, with respective percentages of 2009 total net sales of $45.2 billion, Aeronautics (27%), Electronic Systems (27%), Information Systems & Global Solutions (27%), and Space Systems (19%). In 2009 US Government contracts accounted for $38.4 billion (85%), foreign government contracts $5.8 billion (13%), and commercial and other contracts for $900 million (2%).[4] In both 2009 and 2008 the company topped the list of US Federal Contractors.
:bii_chorbata :bii_chorbata :bii_chorbata
Ето тука още много паразити, майка им мръсна http://en.wikipedia.org/wiki/Defense_contractor :bigok

:ohmygod2 няма как и да искаш да дадеш по неудачен пример

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Окт 31, 2012 1:36 pm 
Аватар

Ми като стана въпрос за Белене - аз лично с доста голям интерес чакам да видя какво ще стане, ако не си спазим договора и блядовете не се съгласят да преподпишем нещо.....защото лично на мен ми мирише на злобно, ама наистина злобно чукане от типа "целия вътрИ сух", и няма да сме ние тия, дето ще чукат.... Пък после върви обяснявай дали са го сключвали комунягите, тиквите, сините, зелените, пембените или който и да е - милиардите са си милиарди.....

С ЛЕВСКИ И ЩЕ УМРА

www.bgblood.org
facebook: БОДК / BOVBD

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Окт 31, 2012 1:39 pm 
Аватар

tprodanov написа:
Покажи го?

:smt005 какво да ти показвам, имай малко търпение, днес в новините пише, че всички договори по белене ще бъдат показани. Или ти си мислиш, че руснаците ги строят тея реактори щото сме им големи приятели пък и ни съдят на всичкото отгоре? дай по-сериозно.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Окт 31, 2012 1:40 pm 
Аватар

Няма проблеми :smt006 Ако искаш за тия може да поговорим http://en.wikipedia.org/wiki/Computer_S ... orporation, даже си имат скромно офисче в София с 500-600 хрантутника :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Окт 31, 2012 1:49 pm 
Аватар

Wildkid написа:
Ми като стана въпрос за Белене - аз лично с доста голям интерес чакам да видя какво ще стане, ако не си спазим договора и блядовете не се съгласят да преподпишем нещо.....защото лично на мен ми мирише на злобно, ама наистина злобно чукане от типа "целия вътрИ сух", и няма да сме ние тия, дето ще чукат.... Пък после върви обяснявай дали са го сключвали комунягите, тиквите, сините, зелените, пембените или който и да е - милиардите са си милиарди.....

Там тепърва ще има развитие, тъпото е, че крият информация и масово дезинформират населението. Чекаме и сакаме доклада на HSBC, ако изобщо го покажат

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Окт 31, 2012 1:53 pm 
Аватар

Mr. Smith написа:
Няма проблеми :smt006 Ако искаш за тия може да поговорим http://en.wikipedia.org/wiki/Computer_S ... orporation, даже си имат скромно офисче в София с 500-600 хрантутника :bigok

Брат, ти ми даваш примери с фирми от държава на която бюджета е 1000 пъти този на БГ. Държава на която валутата е световната резервна валута, това променя много нещата. И не се безпокой от нашите държавни фирми никоя не е фалирала и няма да фалира. Пак ви казвам комунистите са си раздавали на техни фирми поръчки, нека чакат и нека фалират сички до една ако може.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Окт 31, 2012 3:14 pm 
Аватар

24051914 написа:
tprodanov написа:
Покажи го?

:smt005 какво да ти показвам, имай малко търпение, днес в новините пише, че всички договори по белене ще бъдат показани. Или ти си мислиш, че руснаците ги строят тея реактори щото сме им големи приятели пък и ни съдят на всичкото отгоре? дай по-сериозно.

Е има ли смисъл да коментираме конкретен договор, при това който не сме виждали, за да извадим от него глобален извод? И не знам що бъркаш предмета на договора с това дали трябва да се изпълнява. Да ти отговоря на въпроса - не, не искам да се строи Белене, но ако страната ни е поела ангажименти, то или трябва да си ги изпълни или да си плати съответните неустойки за това.

От последния ти пост, да разбирам ли че Майкрософт са комунистическа фирма? (Тонко ще го потвърди с радост :bigok ), а Сиско?

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Окт 31, 2012 4:42 pm 
Аватар

Еми фирмите да си търсят неустойката от държавата, като руснаците. Ама май и те не искат да разбъркват лайната, че ако се стигне до съд може доста да замирише

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Окт 31, 2012 4:47 pm 
Аватар

Ти имаш ли идея как се прибират пари от държавата?

С ЛЕВСКИ И ЩЕ УМРА

www.bgblood.org

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Окт 31, 2012 4:49 pm 

Не че искам да влизам в тази идиотска дискусия, но ти имаш ли дори бегла представа ако осъдиш държавата, как се събират парите?

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Окт 31, 2012 4:50 pm 
Аватар

Ти кажи за избраните от квотата на Народното събрание конституционни съдии :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Окт 31, 2012 4:53 pm 
Аватар

Omraz написа:
Не че искам да влизам в тази идиотска дискусия, но ти имаш ли дори бегла представа ако осъдиш държавата, как се събират парите?

Тоя път те изпреварих :bigok :bigok :bigok

С ЛЕВСКИ И ЩЕ УМРА

www.bgblood.org

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Окт 31, 2012 4:57 pm 

Morning Glory написа:
Ти кажи за избраните от квотата на Народното събрание конституционни съдии :bigok

Не са учудващи, аз се чудя как не пратиха Фидосова. Вече имаме първия конституционен съдия, завършил в Симеоново. Същият вероятно е първия, прогресирал направо от районен към конституционен съдия. Тотална гавра с институцията според мен.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Окт 31, 2012 5:02 pm 
Аватар

Ясно, исках да изчакам и такова мнение от човек, който е в средата, въпреки че вече почти си бях изградил мое мнение след всичко, което прочетох днес.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Окт 31, 2012 5:05 pm 
Аватар

Omraz написа:
Morning Glory написа:

Не са учудващи, аз се чудя как не пратиха Фидосова. Вече имаме първия конституционен съдия, завършил в Симеоново. Същият вероятно е първия, прогресирал направо от районен към конституционен съдия. Тотална гавра с институцията според мен.

Е те само с тая институция се изгавриха, щото....

Председателя на ВАС също е симеоновец, при това го изстреляха от СГС директно шеф на ВАС, като се има предвид и че злите езици говорят, че около 80% от присъдите му падат при обжалване.....

Председателката на СГС май няма нужда и нея да я припомняме.

Абе изобщо.....

С ЛЕВСКИ И ЩЕ УМРА

www.bgblood.org

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Окт 31, 2012 5:13 pm 
Аватар

Wildkid написа:

Предполагам, че е трудно. но на мен не ми трябва да знам. Важно е онези фирми които са подписвали договорите да го знаят. И аре верно стига с тея фирми-да са си правили сметката! Кур за комунистите и дано им фалират сички фирми :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Окт 31, 2012 5:16 pm 

Тъй като форума е едно от ключовите места, където се информирам за политическите течения у нас, искам да помоля за една свястна :loser2 дискусия относно АЕЦ Белене, за да се гласува адекватно януари месец.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Окт 31, 2012 5:17 pm 
Аватар

Кур за Белене.
Достатъчно ли е? :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Окт 31, 2012 5:17 pm 
Аватар

Да си чел досега. Освен Жорката Рубладжията, няма други "ЗА" :lol:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Окт 31, 2012 5:18 pm 
Аватар

Morning Glory написа:

Да бе, а 1 милион подписа? :bigok :bigok :bigok

С ЛЕВСКИ И ЩЕ УМРА

www.bgblood.org

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Окт 31, 2012 5:21 pm 
Аватар

24051914 написа:
Wildkid написа:

Предполагам, че е трудно. но на мен не ми трябва да знам. Важно е онези фирми които са подписвали договорите да го знаят. И аре верно стига с тея фирми-да са си правили сметката! Кур за комунистите и дано им фалират сички фирми :bigok

Добре, що се правиш на тъп. Как трябва да ти се обясни, та да разбереш, че не е нормално, а даже е абсолютно недопустимо държавата да не си плаща? Дори не говорим за случаи с далавери, некачествено изпълнение, неизпълнение, липси, или каквито и да е нередности, а за чист случай "поръчка-изпълнение", при който просто не ти плащат! Другите ги оставям настрана (за там също има много какво да се каже, но е дълга тема, а лекции по право нямам намерение да водя).

С ЛЕВСКИ И ЩЕ УМРА

www.bgblood.org

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Окт 31, 2012 5:48 pm 
Аватар

24051914 написа:
Wildkid написа:

Там тепърва ще има развитие, тъпото е, че крият информация и масово дезинформират населението. Чекаме и сакаме доклада на HSBC, ако изобщо го покажат

Тоя доклад на HSBC съм го преглеждал и е малоумен като цяло, а и го правиха някви голобради стажантчета, ходещи по офисите на определени енергийни компании, занимавали се с този проект, и молещи за данни и документи и едва ли не ако може други да им напишат доклада :bigok Да не говорим, че има грешка от няколко милиарда в него :smt006

Пак ви казвам, щом предпочитате България да плати няколко милиарда компенсации на Русия и да построи седми реактор в Козлодуй на цената на цялата "Белене" ок, бъдете против проекта като частен такъв. Все още никой не ми е отговорил защо е против частна "Белене" след като не иска да е държавна и не ми е посочил минусите на това да има частна АЕЦ вместо да няма никаква.

Между другото четох малоумен пост на Костов във фейсбук където казва, че щели да бъдат нужни 117 години на проекта да се изплати. Очевидно за него термини като time value of money и пазарни цени нямат никакво значение. А и друго си е американските марици, които с тия цени ще се изплатят за не повече от десетина години, верно си е :wink:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Окт 31, 2012 5:50 pm 
Аватар

Morning Glory написа:

Не съм прочел един свестен довод против, а само някво подмятания за рубладжия и тн. Видяхме се на дербито и сам каза, че ако е частен и не са руснаци нямаш нищо против и ти, но тук във форума нека да съм рубладжия и тн глупави определения :wink:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Окт 31, 2012 5:58 pm 
Аватар

Жорка, днеска празнувам Хероин... тва де, Хелоуин, и вече съм си сипал един голем Буш, който изтече от бутилката като корда за въдица, а в момента оставя потни следи по чашата :bigok Ни мъ ибье, чуйек. Мощно бойкот на тоя насран референдум.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Окт 31, 2012 6:03 pm 
Аватар

Кое е по-добре- да не гласуваме или да гласуваме с не

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Окт 31, 2012 6:04 pm 
Аватар

Е то тоя референдум реално е безмислен и няма никво отношение към проекта ако стане частен, абсолютно пилеене на пари. Освен тва няма да има и нужната активност така или иначе. Кур за референдума.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Окт 31, 2012 6:07 pm 
Аватар

antonatan написа:
Кое е по-добре- да не гласуваме или да гласуваме с не

Да не гласуваш въобще, има ли нужната активност, със сигурност "ЗА" печели. Ама ти нали мечтаеше да бачкаш в АЕЦ, знам ли те.

Върнете се в началото
 Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 23198 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 498, 499, 500, 501, 502, 503, 504 ... 774  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]