forum.levski.com

Форум на привържениците на ФК ЛЕВСКИ
Дата и час: Пон Авг 18, 2025 10:43 am

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 2412 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30 ... 81  Следваща
Автор Съобщение
МнениеПубликувано на: Пон Окт 22, 2012 10:49 pm 
Аватар

Skrewdriver написа:
Реално не беше резултатът, а подобието на игра, с което се опитваха да ни излъжат. Не че има някаква голяма разлика, но все пак. ::kid

Бездушието обезсърчи хората, майната му на резултата! Не знам за кой път вече едно и също... единствената разлика, че става все по-зле!

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Окт 22, 2012 10:54 pm 
Аватар

Let There Be Rock написа:
Бездушието обезсърчи хората, майната му на резултата! Не знам за кой път вече едно и също... единствената разлика, че става все по-зле!

Майната му на резултата. Щеше да има желание за пеене, ако ония се бореха, ако личеше хъс и злоба в тяхната игра, дори и да не играеха пак силно.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Окт 22, 2012 10:57 pm 

rkk написа:
Let There Be Rock написа:

Майната му на резултата. Щеше да има желание за пеене, ако ония се бореха, ако личеше хъс и злоба в тяхната игра, дори и да не играеха пак силно.

:smt023 Пример за това - мача с личьекс

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Окт 22, 2012 11:01 pm 
Аватар

Абе как срещу свинете майната му на резултата,аз и при равен срещу тях боледувам

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Окт 22, 2012 11:02 pm 

От това боли, но повече боли от бездушието като че ли.

Изображение

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Окт 22, 2012 11:06 pm 
Аватар

И да спрат да ми говорят глупости как винаги по-слабия побеждавал и такива дебилизми! Запалих се по футбола от поколението на Сираков, Стоилов, Боримиров, Кайзера, Кременлиев, Цанко Цветанов, Янков и т.н. , после дойде времето на Гонзо, Иванков, Кривия, Топчо, Драгич, Коловати и т.н. Еми ние тогава си ги шибахме тея боклуци в 90% от случаите! Те не бяха противник, те бяха за гавра и бой! До преди няколко години си спомнях с точност загубите ни от тях, които съм наблюдавал, събираха се на едната ми ръка! Не съм си мислил, че ще го кажа, но този мач смърди отвратително! Не е нормално три дни преди мача да ми кажат точен резултат! Еми колкото и да вярвам в чистотата на "вечното дерби" след поредния "познат" резултат почва да ми се гади! Еби му майката! И без това имахме един мач, който си струваше! Са и т'ва нямаме! От нас зависи да продължаваме да мачкаме гнидите от отсрещната трибуна! Това поне си зависи само и единствено от нас! Само Левски!

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Окт 22, 2012 11:14 pm 

Аз съм съгласна с максимата, че дерби се печели "на мускули". Като играеш с хъс и като за последно няма какво да те спре в този мач. Нещо, което правеха гореизброените футболисти. А вече съвсем отделен въпрос е, че бяха силни и като личности, и като отбори.
Вторите ти думи няма да ги коментирам, защото имам какво да кажа за дербитата в последните години, но ще се почне с твърде много простотии след това.

По-страшното от дербито е, че цялото ПФК АД "смърди" заради хората в него. От собственика, ДЮШ, през някои играчи, някои треньори, трансфери, мачове, схеми - изобщо цялата организация и начинът на работа на всички нива.
То да бяха 1, 2, 5, 10 мача ок, но за нас стана традиция години наред да тъпчем на едно място. Да не кажа да дълбаем надолу.

Изображение

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Окт 22, 2012 11:18 pm 
Аватар

Колкото пъти погледнах към терена..виждах,че ги е страх да изнасят топката,да си подадат повече от 2 паса,Силва (май беше той) една топка я изстреля от центъра,защото нямаше на кого да подаде...аз желание за победа не видях в тия мърши,още на тренировката сякаш им беше все тая.Последно 2009-та някой на терена имаше идея какво трябва да им се случи на тая розова сган...на всички тия наемници листовки няма да им вкарат ценностна система...нито на следващите...

Наистина останахме само ние...

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Окт 22, 2012 11:21 pm 
Аватар

Е то последните 4...5 години....1:0 е почти винаги точен резултат.... :smt006
Каквото и да си говорим, трябва да видим, че са ни много слаби балерините...слаби, като спортисти....слаби и като хора и характери....

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Окт 22, 2012 11:32 pm 
:lol: :lol: Не издържам :lol:

Във форума на Ultras-tifo.net, някакъв грък е написал по повод многото транспаранти на свинете, това: in greece if we have so much to say we use our phones

Точно в десетката :lol: :lol: :lol: :lol:

Върнете се в началото

МнениеПубликувано на: Пон Окт 22, 2012 11:35 pm 
Аватар

:losers

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Окт 22, 2012 11:38 pm 
Аватар

Май освен Пламен, евентуално в Рамос се вижда някакъв хъс... Другите :ohmygod

А само като се сетя хора като Жиката, Веско Минев, Сешоарес, че и Жо-то в началото колко сме ги хранили, а те бяха ебати надъханите копелета... :ohmygod2

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Окт 22, 2012 11:42 pm 
Аватар

IRR написа:

Във форума на Ultras-tifo.net, някакъв грък е написал по повод многото транспаранти на свинете, това: in greece if we have so much to say we use our phones

:smt005 :smt005 :smt005 плача :smt005

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Окт 22, 2012 11:52 pm 
Аватар

:bii_chorbata :bii_chorbata :bii_chorbata

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Окт 23, 2012 9:08 am 
Аватар

Имам едно предложение за следващите мачове, на които се очертава да си ходим по 400-500 души в СЕКТОР Б. Да се спре продажбата на семки в павилиона, независимо тиквени или слънчогледови. Така хем от нямане какво да правят някои хора ще започнат да пеят, а и после няма да се оплакват от типа: абе, от тия семки езика ми стана на гъз. :slap
Другото, което е отсега още да се изберат 5-6 нови песни и ако трябва цял мач ще ги учим и пеем докато не станат част от репертоара на сектора.
За изминалия мач само мога да кажа едно огромно БЛАГОДАРЯ на всички замесени в организацията по този мач, и най-вече на момчетата занимаващи се с ФОНДА. УНИКАЛНИ СТЕ. :levski
Някой не може ли да говори с Иво Тонев на следващите мачове тези момчета да им бъде отделена една специална ложа на стадиона, където няколко жрици на любовта да се опитат да ги разтоварят от всички нерви и ядове покрай фонда :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Окт 23, 2012 9:22 am 
Аватар

Не им трябват никви ложи - трябва им помощ от всички под формата на идеи, труд, финанси. Не само, че масово не им се помага, ами и некви хора след мача в събота си позволиха да хранят.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Окт 23, 2012 10:20 am 
Аватар

Съгласен съм с pepito.Дай те най-накрая тая песен "Само Сините" да я научим бе.3 коплета има 3 бе ?! Не учим "Под Игото" на изуст.И като пеем "Сан Бабила" , човекът с микрофонът , трябва да се намесва от време на време , за да се оправя синхронът.Забележете на клипът от дербито , когато пеем "Ти си любовта" , след 2-рото изпяване хората почват да мрънкат , но когато се намесва човекът на пистата , и хората почват да се надъхват и да пеят.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Окт 23, 2012 11:21 am 

Само сините е една от песните, които могат да звучат МНОГО,МНОГО мощно! Трябват само малко напътствия. Куплетите се пеят по спокойно, и накрая на припева става А-Р-Ж-Е-Н-Т-И-Н-А! :lsfc3

П.С. Човека с тъпана има основна роля в моШността на тази песен!

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Окт 23, 2012 3:27 pm 
Аватар

IRR написа:

Друг е въпроса , че гърците използват телефоните да се уговорят да се целят с камъни ...

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Окт 23, 2012 4:51 pm 
Аватар

pepito написа:
Имам едно предложение за следващите мачове, на които се очертава да си ходим по 400-500 души в СЕКТОР Б. Да се спре продажбата на семки в павилиона, независимо тиквени или слънчогледови. Така хем от нямане какво да правят някои хора ще започнат да пеят, а и после няма да се оплакват от типа: абе, от тия семки езика ми стана на гъз. :slap
Другото, което е отсега още да се изберат 5-6 нови песни и ако трябва цял мач ще ги учим и пеем докато не станат част от репертоара на сектора.
За изминалия мач само мога да кажа едно огромно БЛАГОДАРЯ на всички замесени в организацията по този мач, и най-вече на момчетата занимаващи се с ФОНДА. УНИКАЛНИ СТЕ. :levski
Някой не може ли да говори с Иво Тонев на следващите мачове тези момчета да им бъде отделена една специална ложа на стадиона, където няколко жрици на любовта да се опитат да ги разтоварят от всички нерви и ядове покрай фонда :bigok

Подкрепям :smt023
Идеята за налагането на нови песни е върло добра :bigok

Аз имам и едно друго предложение, може и да е писано вече...
Понеже много от неудачите в Сектора се обясняват с многото "туристи", а те пък идвали заради по-ниската цена, ми да вземем да ги обърнем нещата - да се говори с Иво Тонев и цените за Б и В да се разменят, едва ли Баждечето милото ще има нещо против, така май повечко кинтаж ще вкара. Би трябвало хората, които наистина отиват само за да гледат мача, но заради 1-2 лв. по-малко идват в Б, да се ориентират към В - не само ще "спестят", но и наистина ще виждат по-добре. Хората пък, които искат да пеят в Б, не би трябвало да ги сбърка "колосалната" разлика в цените :wink:

Последна промяна blurrrr на Вто Окт 23, 2012 4:52 pm, променена общо 1 път

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Окт 23, 2012 4:52 pm 
Аватар

Аре стига с тия туристи. Всички сме били туристи. Сектора е за Левскари.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Окт 23, 2012 4:54 pm 
Аватар

Подкрепям!

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Окт 23, 2012 6:28 pm 
Аватар

tprodanov написа:
Аре стига с тия туристи. Всички сме били туристи. Сектора е за Левскари.

Човек, по принцип е абсолютно безмислено да се спори с теб, но ще драсна 2 реда :smt003
Кво се хвана за думата ебаси, "... повечето неудачи в Сектора се обясняват с..." - що мислиш съм се изразил така, ми щото не искам да обиждам никой :wink: И толкова ли нищо конструктивно не видя, ми трябва само да се дрънкаш, в крайна сметка не виждам как това ще влоши посещаемостта, но пък може да стане по-комфортно както за пеещите, така и за гледащите. Като споменах посещаемост - що да не се увеличи даже, специално във В... Както и да е, не ми обръщай внимание, няма никаква опасност това да се случи :bigok Пиша си просто да трупам мнения :smt047

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Окт 23, 2012 6:32 pm 
Аватар

Деленето на туристи и нетуристи си е баш дрънкане и да - до някаква степен понижава посещаемоста. Не може ли всички да сме просто левскари, а в сектора и извън него - кой колкото може и кой колкото иска?

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Окт 23, 2012 6:34 pm 
Аватар

няма сми :wink: заеби

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Окт 23, 2012 6:48 pm 
Аватар

Дам,няма смисъл,последните няколко дни 4-5 индивида тук всяко второ мнение им е "туристите,семкарите,куфарите,чушкопеците"...ни приемат,ни предават и повечето са около 18 годишна възраст.

Иначе се съсипахме от критика,което не е лошо,а мен 4-ти ден ме е страх дори репортаж да изгледам,защото тия мърши ще ги псувам до 10-то коляно и най-много да отнеса някой бан...

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Окт 23, 2012 7:18 pm 
Аватар

Мда, като нищо ще отнесеш банана (като Карвальо) :bigok В този форум груб и просташки език никога не се е толерирал :lol:
Забравете го тоз мач най-после. Нито ще е първият такъв, нито последният.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Окт 23, 2012 7:32 pm 
Аватар

Лабрадор написа:
Дам,няма смисъл,последните няколко дни 4-5 индивида тук всяко второ мнение им е "туристите,семкарите,куфарите,чушкопеците"...ни приемат,ни предават и повечето са около 18 годишна възраст.

Иначе се съсипахме от критика,което не е лошо,а мен 4-ти ден ме е страх дори репортаж да изгледам,защото тия мърши ще ги псувам до 10-то коляно и най-много да отнеса някой бан...

Ти ли вдигна днес каруцата на мангалите бе? :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Окт 23, 2012 7:37 pm 
Аватар

Тц,откакто са в сила новите правила и борда на директорите...нямам един работен ден,тия нямат идея,че съм им служител...още си куцам из нас :( Другата седмица и аз ще се включа в цирка :lol:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Окт 23, 2012 8:04 pm 
Аватар

Абе кво го захапахте blurrrr? Човекът винаги се отличава с много свестни мнения, аз лично го разбрах какво имаше предвид и въобще не беше дрънкане.

Върнете се в началото
 Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 2412 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30 ... 81  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]