Следва дълъг пост

Не чети
Деба, още не може да ми мине, но не толкова заради мача, коментарите за Фонда ми ебаха мамата
Айде в букакето как да е, секви ги има там, нормално е да има неадекватници, но не вярвах, че и тук ще чета подобни лайна
На момчетата и момичетата, които създадоха и движат Фонда, ми се ще да кажа такива думи, че да изтрия всичкото огорчение, но съзнавам, че лошото се помни и горчилката ще остане... и все пак ще добавя и моето БЛАГОДАРЯ
Благодаря ви за огромната любов, за огромната отдаденост, за времето, енергията и нервите... за ВСИЧКО
Ще добавя също и че винаги можете да разчитате на помощта ми, не само за дарения - това е ясно, но и във всякакви други инициативи ще се опитвам да помагам според възможностите си

Мрънкалници, неблагодарници и бездушници ще има винаги... "няма ненаказано добро" - дет се вика, свиквайте, КУРАЖ и НАПРЕД

На момчетата, които побързаха да хранят Фонда... тук не случайно не споменавам "момичетата", просто те се държат доста по-мъжки, поне тук във Форума... Момчета, имам се за сравнително зрял, толерантен и добронамерен човек, а когато общувам с левскари изпитвам и едно по-особено уважение, ОБАЧЕ

такива епитети ми минаха тия дни през главата, че сигурно щях да приключа с Форона, ако ги бях написал... както и да е, реших да запазя европейски модел на поведение

Направо не проумявам, как всеки нормален човек не е схванал още, че Фонда е едно от най-добрите неща, които се случват в тоя Сектор, не случайно прасетата яко им бърка в гъзЪ и яко се самонавиват, как Батков бил замесен - пълна смехория и те много добре го знаят, но трябва да квичат нещо по темата. Да не говорим, че мощно изкопир... аааа... си взеха АБСОЛЮТНО ВСИЧКО като идеи, касички, начини на даряване, бе квото се сетите, но да не се отплесваме с тях. Мислете малко преди да пишете ебаси, можеше поне да изчакате за елементарно обяснение кое, защо, как... да не говорим, че всички много добре знаете, че отчета ще е точен и подробен... не виждам защо трябваше да бързате да смятате и да си броите вестниците вкъщи

По-човешки от това не мога да го кажа...
Относно момчето с микрофона - ПЪЛЕН РЕСПЕКТ от мен

Евала на момчето, раздаде се на макс, обясняваше на като на едноклетъчни и пак бая народ си драпаха ташаците и не можаха да си надуят балоните

Абсолютно никаква вина няма за мрънкането второто полувреме! Относно това "бездушници" накрая, ми не се обидих и за милионна от секундата, щото не виждах как изобщо това може да се отнася за мен, много добре знаех за кого е, щото и аз ги виждах тия хора и аз си мислех същото... Може би не трябваше да го казва, но си беше истина... В центъра на Сектора - ни вопъл, ни стон за дълги периоди от време, половината сектор

Еми разбирам го. Казвам го като човек, който смята, че LSFC трябва да е на микрофона, особено на т.нар. големи мачове, и като човек, който и днес още не може да говори... но за това дерби разпяващия не ни беше проблема
За надпяването с прасетата нямам идея, хората около мене си пееха добре, с малки изключения и не ги чух почти... нека драгите ТВ зрители да преценяват, както и хората в А и В.
Относно хореото - страшно ми хареса, но не мога да се сърдя на хората, на които не им е... Въпрос на вкус. А що нямало достатъчно пиро и димки - доколкото разбрах нещата са яко затегнати и законово и от ушев, та да сме благодарни на хората, които са рискували доста, за да го има и това

Много уважавам UL, ма мнението му за превъзходството на свинските транспаранти ме разби

Човек, това беше поредица от малоумщини и кражби, един поне малко резонен не видях... "България има природни богатства..." ли, изсмуканите неща за Фонда ли, там "приятелствата" ни с други отбори ли, ДС и Сектор Б ли

, за Гунди и Гугутката изобщо пък не е и да се споменава...
За мача пък не ми се говори изобщо, малко видях от него, едва днес разбрах, че сме имали греда

, но там съм спокоен, Накуро ще ги разкрие всичките

Само ми се щеше балерините в сини трика да дойдат до Сектора, но путките са си путки... без Пламен.
Твай! И дано всичко е наред с Левскар67