forum.levski.com

Форум на привържениците на ФК ЛЕВСКИ
Дата и час: Пет Авг 22, 2025 4:47 am

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Напиши нова тема Отговори на тема  [ 1418 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45 ... 48  Следваща
Автор Съобщение
МнениеПубликувано на: Нед Окт 21, 2012 4:24 pm 
Аватар

Не знам кому е нужно да се правят такива трагедии тук заради представянето ни вчера в сектора. Чета някакви коментари все едно на друг мач са ходили някои от вас. Да, на терена една банда бездушници, които не искат, а явно и не могат да разберат в какъв отбор са попаднали и не умеещи да оценят честта, която им се полага, отново реанимира един полужив-полумъртъв отбор и го върна към живота (за известно време). Не е приятно, гадно е, но и това ще мине.

ОБАЧЕ да се сипят тук такива критики към сектора е смешно. Та ние през първото полувреме ги убихме на трибуните и жалкарите отсреща си припомниха отново 90те. Второто заради гола наистина спадна ентусиазма и нивото от първото полувреме, но в никакъв случай не сме им давали инициативата, камо ли да са ни надвикали. Да, всички очаквахме много повече, да, ние можем много повече, но никой няма право да прави сравнения между нас и тях, защото разликата е космическа.

Разберете, че те са мъртва публика, разберете, че жълтите от Пловдив събират повече от тях на гостуване на Герена, те са публиката, която на всяко второ дерби не може да си напълни сектора и не може да си вдигне хореографията. Те са онези, които не си обичат отбора, а обичат тенекиените му трофейчета, а когато отборът им не върви, те просто "бойкотират" и не се интересуват от български футбол (направете паралел между положението им вчера, когато бяха сочени като аутсайдер, и ситуацията при нас през април, когато ние бяхме сочени за аутсайдер в дербито и това, което им причинихме и тогава, и вчера).

А за онзи плакат за Гунди...дедезнам, все си мисля, че дори когато си стигнал до едно много долно ниво, все ще са запазили някакво елементарно християнско, човешко чувство, но явно просто са царе на това да бъдат символ на всичко онова, което човек не трябва да бъде. Не можах много да чуя какво точно скандираха (дано не е това, което си мисля, защото целият им сектор го поде), като я издигнаха тази гнусотия, но Господ вижда и ще продължава да вижда...

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Нед Окт 21, 2012 4:36 pm 
Аватар

Незнам как имате сили да разсъждавате и да пишете постове по 40 реда... Истината е, че ще тръгнем нагоре само ,ако започнем начисто. Един боклук(от скоро 2-ма) трови любимия клуб години наред. А, ние псуваме по... как беше-Ромен Ели?

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Нед Окт 21, 2012 4:44 pm 
Аватар

natural написа:
Незнам как имате сили да разсъждавате и да пишете постове по 40 реда... Истината е, че ще тръгнем нагоре само ,ако започнем начисто. Един боклук(от скоро 2-ма) трови любимия клуб години наред. А, ние псуваме по... как беше-Ромен Ели?

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Нед Окт 21, 2012 5:07 pm 
Аватар

НЕКА ДА ПОГЛЕДНЕМ НЕЩАТА ОТ ДРУГ ЪГЪЛ!ЧЕ СЕ ПРОВАЛИХМЕ НА ТЕРЕНА-ТОВА Е ФАКТ!НО КАТ0 ПУБЛИКА ГИ РАЗКОВАХМЕ.БРАВО НА МОМИЧЕТАТА И МОМЧЕТАТА ОТ СЕКТОРА,НО НАЍ-ВЕЧЕ БРАВО НА ТЕЗИ,КОИТО НЕ ПОЖАЛИХА ВРЕМЕ И СИЛИ, ЗА ДА Я НАПРАВЯТ!БЛАГОДАРЯ ВИ!

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Нед Окт 21, 2012 5:10 pm 
Аватар

natural написа:

Лошото е, че се сещаме за тях само като паднем ...

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Нед Окт 21, 2012 5:28 pm 
Да не те кефи как е изглеждала хореографията е напълно нормално. Не всеки може да го изкефи всяка хореография. Всеки си има различни виждания. Кой харесва найлони, кой картони, кой големи знамена, тва е съвсем в реда на нещата.
Но да говориш простотии за откраднати пари, "тва ли ти е за 8 бона хореографията бе", "върнете ми парите аз дадох за факла, а нямаше", как 8000 лева били дадени на Батков за вестници, са такива отрепъчни чорбарски малоумщини, че трябва да си напълно болен мозък, едно много малко и смачкано същество с доста неприятно и сиво ежедневие, за да ги сричаш. :smt006

Върнете се в началото

Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Нед Окт 21, 2012 5:47 pm 

Развоя ма нача във Враца леко понамирисва, но ще се абстрахирам от него.

Предлагам да дадем кредит на доверие на Илиян, Бащицата и Мазния до след мача с Лудогорец. Ако не видим агресия в играта и наченки на стил, предлагам да минаваме в офанзива. Все още не ми а ясно по какъв начин ще го направим, но има нужда Бащицата и Мазния да разберат, че не могат вечно да ни водят за носа.

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Нед Окт 21, 2012 5:52 pm 

Цялата тая истерична простотия дето се случва в часовете след дербито ме кара да си мисля, че много хора са адски слаби, защото само слабият не може да губи. Приемаме шибаната загуба и заставаме по-силни от преди след нея. Ама като си кекав не ти остава друго освен да хленчиш!

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Нед Окт 21, 2012 6:05 pm 
Аватар

какво намирисва във Враца, Лудогорец ще правят Левски шампион ли? :loser2

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Нед Окт 21, 2012 6:17 pm 
Аватар

Малко офф:

Какво направихте с Левскар67 бре? Никакъв го няма... :smt026

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Нед Окт 21, 2012 6:29 pm 
Аватар

Македония написа:
Да не те кефи как е изглеждала хореографията е напълно нормално. Не всеки може да го изкефи всяка хореография. Всеки си има различни виждания. Кой харесва найлони, кой картони, кой големи знамена, тва е съвсем в реда на нещата.
Но да говориш простотии за откраднати пари, "тва ли ти е за 8 бона хореографията бе", "върнете ми парите аз дадох за факла, а нямаше", как 8000 лева били дадени на Батков за вестници, са такива отрепъчни чорбарски малоумщини, че трябва да си напълно болен мозък, едно много малко и смачкано същество с доста неприятно и сиво ежедневие, за да ги сричаш. :smt006

:smt023

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Нед Окт 21, 2012 6:34 pm 

Gonewild написа:

Направи си сам сметката и ще видиш, какво (на теория поне) намирисва във Враца :loser2.

Не ми се иска да вярвам, че нашите са получили "директива" да полегнат и поради това няма да участвам в дискусии на тази тема.

Спокойно мога да кажа обаче, че това ни е най-слабия мач за полусезона, поне до сега.

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Нед Окт 21, 2012 6:40 pm 
Аватар

Каква директива да полегваме, кви 5 лева :smt005 Не можете ли да го осъзнаете, не искате ли, не знам. Ние сме един много слаб отбор, който играе много слаб футбол. Видяхте как изглеждахме срещу ония смешници от сараево- да припомням ли какво направиха след като ни отстраниха? :smt031 Видяхте как играхме и вчера- никаква разлика!
Много ми е рудно да повярвам, че след вчера ще се променим като с магическа пръчка и ще почнем да играем добре.

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Нед Окт 21, 2012 7:02 pm 
Аватар

Със Сараево бяхме божествени, в сравнение с вчера. Аз по-смешен Левски в дербито не съм виждал никога.

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Нед Окт 21, 2012 7:09 pm 
Аватар

Росен написа:
Със Сараево бяхме божествени, в сравнение с вчера. Аз по-смешен Левски в дербито не съм виждал никога.

Може да се поспори по този въпрос. На Герена бяхме жалки. :smt006

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Нед Окт 21, 2012 7:21 pm 
Аватар

В онзи продажен мач минахме центъра около един-два пъти. Не може да има място за сравнение, защото вчера поне ударихме греда и имахме още един пропуск. И все пак, видяхме бездушие и хаос, какъвто като изключим мача на Герена и мачовете със Резаево, едва ли са виждали и най-възрастните левскари от нас. Идеи много, ама вече и най-големите акълии от нас не могат да проумят как ще се измъкнем от тази летаргия, смяна на треньори и директори и безкадърие.

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Нед Окт 21, 2012 7:24 pm 
Аватар

Росен написа:
Аз по-смешен Левски в дербито не съм виждал никога.

Аз това си го повтарям всяко дерби, в последните няколко години. По-точно от 2009-та насам, когато ги бихме с 2:0 при Кокала. Истината, е че от тогава, сме им вкарали всичко на всичко 3 гола..... Май се пада средно, по един гол на година :ohmygod2 . Да не говорим, че пак от онзи мач насам, не помня да сме играли нещо в това дерби.....всеки път, дори когато бием е мъка. И треньори се сменят и играчи и накрая все същия кур....

No me importa donde juegues
Siempre te voy a seguir
Yo lo quiero a Levski Sofia
Y por él voy a morir

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Нед Окт 21, 2012 7:31 pm 
Аватар

За мача няма какво толкова да се говори,все едно гледах последните два мача с прасетата ... абсолютни копия. 1-0 за тях,1-0 за нас ... с една дума НИЩО!
За играта на Левски (не,че зад вратата можеш да си извадиш кой знае какви изводи),но при положение,че губим в резултата и не можем да устновим натиск - КРАСНОРЕЧИВО. :ohmygod2
Мишел Платини го е казал най-добре: "Кажи ми какви са ти халфовете да ти кажа, какъв ти е отбора!" С Гаджев,Йовов май няма да стане! :slap :slap

ЛЕВСКИ СОФИЯ !

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Нед Окт 21, 2012 7:37 pm 
Аватар

Кви продажни мачове, от Кокала насам нямаме треньор дето да е мотивирал играчите и да знае какво прави. На Герена и вчера, чисто и просто Радуканов/Тройчо надиграха Петров/Илиев.

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Нед Окт 21, 2012 7:55 pm 

Чета тука няколко страници как човека с микрофона ни бил нахранил че сме "бездушници" или там каквото е казал (аз лично не съм го чул) и още разни недоволни "фенове" които афектирани от загубата на отбора на терена ни, започнаха да си го изкарват на фонда как едва ли не хората прибрали 7 бона и донесли шепа изрезки от вестници... Вземете се засрамете бе, на Гаджев се смеехте и го критикувахте че бил ранима душица, а вие какви сте? Не ви ли е малко срам? Нито съм част от фонда нито от съм член на някоя фракция, но просто такива откровенно ревливи мнения ме афектират. Никои не ви е карал на сила нито да дарявате пари, нито да организирате каквото и да било, нито пък са ви карали на сила да ходите на стадиона! Когато нещо не ви харесва вземете нещата в свои ръце и се опитайте да го промените! Само Левски!

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Нед Окт 21, 2012 7:56 pm 
Аватар

SZ_FEN написа:
Gonewild написа:

Направи си сам сметката и ще видиш, какво (на теория поне) намирисва във Враца :loser2.

Не ми се иска да вярвам, че нашите са получили "директива" да полегнат и поради това няма да участвам в дискусии на тази тема.

Спокойно мога да кажа обаче, че това ни е най-слабия мач за полусезона, поне до сега.

Аз съм склонен да вярвам... работата доста намирисва, и преди тия мачове имах точно това предчувствие, само че мислех че крейзито ще паднат от враца... :smt006

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Нед Окт 21, 2012 8:14 pm 
Аватар

Абе някои хора тук тотално са се побъркали.
Първо това с фонда - заемете се вие да организирате хореография. Намерете начин как хората да даряват, намерете сносни идеи, занимавайте се със смятане на всичко - откъде и колко и какви платове, факли, димки, хартии, балони и всякакви други чудесии. След това отделете време за направата. Аз лично не съм участвал за хореото на това дерби, но е ясно и на малките деца колко време и усилия са вложени. Аз имам честта да познавам част от хората от Фонда, знам в какви инициативи са участвали и им имам пълно доверие. За останалите има отчети.

Ранимите душици се засегнаха от момчето от пистата - осъзнавате ли, че ако вчера всички бяха викали не с пълно гърло, а със 70% от възможностите си щяхме да ги съсипем?

И сега това с директивата... имам чувстото, че постепенно се чорбаризираме.

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Нед Окт 21, 2012 8:23 pm 
Аватар

SZ_FEN написа:
Gonewild написа:

мачът във враца намирисва единствено защото разградчани видеха , че имат добра преднина и решиха да пуснат малко тото

колкото до нашият мач, има някакви 1-2 процента съмнение в мен и те се простират до странното съвпадание, че пролетта когато чорбата бяха в борбата за титлата, а при нас беше много тежко положението ние бихме и шефовете ни спечелиха по една зелена точка пред феновете, а сега нещата са същите, само ролите са сменени.

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Нед Окт 21, 2012 8:24 pm 
Аватар

Я да се преброим и да си припомним кои сме и за кво сме тука: ако ти пука пускай едно:

Само Левски!!!

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Нед Окт 21, 2012 8:26 pm 
Аватар

Kryten написа:
trikilarakiq написа:
Много хора да се оддръпнат и фонда да се компроментира ? Доверие трудно се изгражда, още по-трудно се запазва!

Еми те много левскари се опитвят всячески да компрометират фонда още от създаването му. Как да се създаде доверие като има толкова много предубедени хора? На тия хора нито отчети нито нищо няма да ги убеди в каквото и да е. Ще си циврят, но няма да се информират кое как стои.

фондът е огромна стъпка напред за нас, защото намалява зависимостта на сектора от Т.Б.
Ако продължи да се развива така ще е супер за клуба като цяло, защото единствено зависимостта на лидерите в сектор Б е причината този човек да е все още в Левски

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Нед Окт 21, 2012 8:38 pm 

7 е добро число написа:
Докато такива боклуци като Ромен Ели са в отбора, нищо добро не ни чака! За да може ЛЕВСКИ да тръгне нагоре, трябват промени и то спешни! На първо място - мустакатата курва да се измете. СМЪРТ за баткоф! Ако не беше уволнил Мъри и Наско, нямаше да се стигне до този тежък период (2008-2012). Някой ако знае нека каже защо тези които се грижат за хореографията не направят транспаранти против тоя комунистически боклук.

Напротив най-голямата му грешка беше , когато махна Ясен Петров и продаде Гарата.При Ясен Петров отбора играеше хубав и резултатен футбол.Спечелихме 7 т. в Европа и направихме мачове напомнящи за достигантия1/4 за купата на УЕФА.
Ако не беше толкова лаком баткоф и беше оставил Гарата с Жоазиньо и Тасевски начело с Ясен сега нещата щяха да са коренно различни.

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Нед Окт 21, 2012 8:51 pm 
Аватар

Ти как виждаш играч на 24 години, чиято приятелка не иска да остава в България, който пори всичко наред и е искан от далеч по-богати отбори и от по-добри първенства да остане в първенство тип А група? Не можем да държим играчи като Гарата и Жо в България. Който и да дойде не виждам спасение тази година. Догодина за 100 годишнината сигурно ще се борим едвам едвам за титлата. Кой ли би повярвал след 2006/2007, 2007/2008/?

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Нед Окт 21, 2012 8:56 pm 
Жо рева като разпран, за да остане в Левски и да не го продадат. :smt006 При Жо вината е 70000% на Бащицата, че му трябваха пари... На него, не на Левски.

Върнете се в началото

Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Нед Окт 21, 2012 8:56 pm 
Аватар

Синя Религия написа:
7 е добро число написа:
Докато такива боклуци като Ромен Ели са в отбора, нищо добро не ни чака! За да може ЛЕВСКИ да тръгне нагоре, трябват промени и то спешни! На първо място - мустакатата курва да се измете. СМЪРТ за баткоф! Ако не беше уволнил Мъри и Наско, нямаше да се стигне до този тежък период (2008-2012). Някой ако знае нека каже защо тези които се грижат за хореографията не направят транспаранти против тоя комунистически боклук.

Напротив най-голямата му грешка беше , когато махна Ясен Петров и продаде Гарата.При Ясен Петров отбора играеше хубав и резултатен футбол.Спечелихме 7 т. в Европа и направихме мачове напомнящи за достигантия1/4 за купата на УЕФА.
Ако не беше толкова лаком баткоф и беше оставил Гарата с Жоазиньо и Тасевски начело с Ясен сега нещата щяха да са коренно различни.

Каквото било, било... Трябва да се види какво може да се направи за бъдещето на Левски. Лошото е, че тоя мустакат дебил не само трови бъдещето на Левски, ами така и на целия български футбол. И не казвам, че проблема е в него. Ако той се махне няма откъде да дойде УМЕН човек с пари, защото на никой не му се занимава с мафия. Истината е, че за състоянието на Левски, за състоянието на нашата мила държавица сме виновни ние.

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Нед Окт 21, 2012 8:57 pm 
Аватар

Явно е имало тежък модераторски ботуш, защото аз поне мнения изразяващи съмнения към фонда не видях. И по-добре.
Колкото до Илиан и всякакви коментари относно треньорството, или пък отделни играчи - неам думи. Не вярвам, че някой може да плещи такива тъпотии и го оставям на чисто моментната емоция.

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Отговори на тема  [ 1418 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45 ... 48  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]