forum.levski.com

Форум на привържениците на ФК ЛЕВСКИ
Дата и час: Пон Авг 18, 2025 1:08 am

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 2412 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26 ... 81  Следваща
Автор Съобщение
МнениеПубликувано на: Нед Окт 21, 2012 3:05 am 
Аватар

Бате, вие четете ли бе? Инчето ви каза 25 пъти да изчакате отчета и ще разберете какво се е случило, деба и мрънкането...

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Окт 21, 2012 3:09 am 
Аватар

Аре малко мисъл вкарайте, деба майкаму деба... Дали щяха да афишират 8000+ лева, ако кскаха да ги чопнат :ohmygod2 А дали не е имяло причини, за да не се осъществи замисленото :?: А на вас известно ли ви е колко тегаво става всичко заради Ушев, камерите навсякъде, и промените в закона? Хайде изчакайте отчета, не зням какви очи имат разни "дарители" да плюят по труда ня шепа ентусиасти, които правят всичко доброволно и безплатно... Спрете се :!:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Окт 21, 2012 3:16 am 

Дерипаска написа:
Бате, вие четете ли бе? Инчето ви каза 25 пъти да изчакате отчета и ще разберете какво се е случило, деба и мрънкането...

Къде мрънкам бе, бате? Казах, че не съм на ясно какво се е случило. Не може да искате всички хора да са навътре в нещата. Написах ги тези неща, защото по-нагоре някой беше казал, че може както на миналото дерби да са се запазили пари за следващите мачове. Т'ва "стига мрънкали" ви се превърна в любим израз на всичките тука. И аз лично никой не обвинявам, че е чопнал или нещо от сорта.

серящия гъз с хуй да достигне.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Окт 21, 2012 7:39 am 

Срам ме е като чета простотиите на някои хора, явно свинската пропаганда намира добра почва...

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Окт 21, 2012 8:10 am 

ultima frontiera написа:
Дерипаска написа:

Къде мрънкам бе, бате? Казах, че не съм на ясно какво се е случило. Не може да искате всички хора да са навътре в нещата. Написах ги тези неща, защото по-нагоре някой беше казал, че може както на миналото дерби да са се запазили пари за следващите мачове. Т'ва "стига мрънкали" ви се превърна в любим израз на всичките тука. И аз лично никой не обвинявам, че е чопнал или нещо от сорта.

Щото нямаш идея колко помия и идиотия изтрих. Тва иронии, тва обвинения, тва чудеса... :ohmygod Само един си беше задал въпроса човешки и като нормално същество. Дори не ми се цитира!

Изображение

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Окт 21, 2012 8:32 am 
Аватар

Прави са милиционерите и психолозите, които при всеки удобен случай атакуват медийно нас, привържениците на Левски - "Малоумници са!". Да, Наско, такива са, малоумници са, ама не тия, дето си скъсаха гъза за организацията на сектора, а всички отстанали мрънкялници. Ебавайте си майките! Гепиха ви парите, да, модни телефони си купиха! :ohmygod

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Окт 21, 2012 8:54 am 
Аватар

Успях да се наспя като пич и ще изложа и аз своя коментар за мача, уж на свежа глава:

1. Мача спечели по-малко жалкият отбор. От години дербито се е превърнало в една от най-жалките продукции, в махленско мачле между приятели. Превърнало се е в мач без никакъв заряд и емоция долу на терена.
2. Относно човека с микрофина, ще си спестя излишни размисли и драми. Само едно ще кажа - за да поемеш "диригентската" палка пред 9000 индивида, не е достатъчно условие да си наизустил 6-7 песни. Да поемеш 'диригентската" палка пред 9000 човека значи да се превърнеш в лидер на тези хора, да можеш да ги обединиш и нахъсаш. В никакъв случай да се поставяш над тях, защото тези 9000 човека във всеки един момент могат да ти изядът главата. Поради тази причина и не всеки го бива да бъде лидер. Лично аз, нито един от тези двамата долу не ги виждам като лидери. За да не ги закллеймявам толкова, момчетата са идеални за мачове от рода на Левски-Монтана, но за дербито качествата им не са достатъчни. Не знам каква е причината LSFC или IRR да не са вече там където им е мястото.
3. Относно хореографията - Тук мисля, че доста хора се изказаха. Чета и коментарите във фейсбук и съм едновременно в потрес и в същото време с раздвоени мисли. Ще си спестя коментарите.
4. Кур за розовите! Това за Гунди и Гугутката беше върхът на тъпомера. Забравиха как само преди 2-3 месеца в автомобилна катастрофа загина един от тях, убит от жена. Сигурно и той е пял за Гунди. Мир на праха му.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Окт 21, 2012 9:27 am 
Аватар

Боже, боже, кви хора има :ohmygod2 :ohmygod2 :ohmygod2

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Окт 21, 2012 9:48 am 

Дано следващото дерби увеличим посещаемостта в Б, сега беше доволно пълен сектора, тук ги размазахме свинете. Доста хора обаче не знаеха песните, а и в краищата не се чуваха момчетата пред сектора. Чудя се дали не е добра идея част от тези, които винаги са в средата на сектора да се разпръснат и по краищата в групи по 5-10 човека, така може да запеят и други с тях, които по принцип имат желание, но сами се опитват и спират след като никой покрай тях не им приглася. Може и идеята да не е осъществима, не знам.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Окт 21, 2012 10:06 am 
Аватар

Защо мама му да еба някой трябва да те надъхва да пееш бееее. Факта, че си предпочел да дойдеш в ултра сектора означава, че цял мач не трябва да млъкнеш.
Колкото до хореографията, БЛАГОДАРЯ НА МОМЧЕТАТА И МОМИЧЕТАТА, КОИТО СА СЕ ПОСТАРАЛИ ДА ИЗГЛЕЖДАМЕ ЗА ПОРЕДЕН ПЪТ ПО ТОЗИ НАЧИН. Гледам клиповете и се гордея, че съм част от сектор Б.
:levski

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Окт 21, 2012 10:40 am 
Аватар

Не може ли, по някакъв начин, да се забрани писането в страницата на Фонда? Срам ме е да чета. :ohmygod

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Окт 21, 2012 10:53 am 
Аватар

Никъде не видях да е написано, че хореографията, ще е на стойност 8 хиляди... Това, че са събрани толкова пари, не означава, че ще се изразходват за един мач :smt006 Има мач с резаците в Разград, има мач с майните, ами ако трябваше да играеме с турците отново след седмица за купата :smt006 Идвайте на всички мачове. И с прасетата и с Монтана и с Ботев Враца и ще видите къде са ви изразходвани парите :smt031 Още повече говорите, без да е излязъл отчета, а там всичко ще показано черно на бяло до последната стотинка :smt006
САМО ЛЕВСКИ!

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Окт 21, 2012 11:09 am 
Аватар

Monax написа:
Не може ли, по някакъв начин, да се забрани писането в страницата на Фонда? Срам ме е да чета. :ohmygod

Може,но така ще излезе,че са прави и ще почнат да пискат за цензури,чудесии...

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Окт 21, 2012 11:13 am 
Аватар

Пеенето беше слабо. ФАКТ. Все пак надвикахме турците! За първи път от поне 4-5 години, не бях долу в средата, а Б към В, е да не се чуваше мегафона. Трябваше да се ослушваме какво пеят другите, за да почнем и ние и следователно синхрона не беше на нужното ниво. Като дойте момчето с мегафона , стана по-добре.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Окт 21, 2012 11:14 am 
Аватар

Хореографията ми хареса, но когато се събират пари специално за дербито, не е удачно да се пазят за гости на Лудогорец или Враца. Според мен хората се обиждат защото е обявена цел 7200 лева, и си правят сметка, че това не струва тия пари. За да се изчистят тези неща, по-добре да не се дават такива "таргети", защото сега може да са изхарчени 2000 лева, но защо е било обявено и планувано 7200? Тук трябва да се обясни дали това е като фб харесванията на снимките "я, да видим дали можем да съберем 10000 like-a" или е приблизителен разчет за разход на средствата за дерито. ;) Не бива да позволяваме губене на авторитета на фонда, защото хората честно очакваха повече, което изобщо не означава, че не беше прекрасно. :)

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Окт 21, 2012 11:26 am 

Абе умник, нали се сещаш че куките никога няма да пуснат факли за 4 бона, а ако тръгнат да се вкарват в гащите ще се рискуват забрани и конфискувани факли от общи пари...

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Окт 21, 2012 11:42 am 
.

Последна промяна deniros на Съб Юни 08, 2013 8:23 am, променена общо 1 път

Върнете се в началото

МнениеПубликувано на: Нед Окт 21, 2012 11:45 am 
Аватар

deniros написа:
Еми аре преди да почнеме да агитираме хората цял месец да даряват пари да разбереме какво може да влезне на стадиона и кое не!За второ поредно дерби се случва това!Съмнявам се,че полицията ще спре знаме с Васил Левски или нещо подобно!Нищо,важно е да се правят анти-цдна хореографии!

Следващия път ела ти да се договориш с ушевите кое ще влезне и кое не. :ohmygod

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Окт 21, 2012 11:45 am 
Аватар

Къде си видял написано, че с тия пари ще се купуват димки и факли бе? Лесно ти е да влезеш на готово нали? Като си толкова отворен, що не пробваш ти да внесеш нещо такова на стадиона?
Дай си сметката да ти преведа тия 4,50лв. дето си дал, омрънка света ебати...

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Окт 21, 2012 11:46 am 
Аватар

kosjo написа:
Абе умник, нали се сещаш че куките никога няма да пуснат факли за 4 бона, а ако тръгнат да се вкарват в гащите ще се рискуват забрани и конфискувани факли от общи пари...

Доста точно мнение относно пирото , защото повечето от вас мрънкат , че нямало пиро , а очевидно не знаят , че е забранено внасянето и няколко човека проявиха доста риск , за да има поне някакви димки .

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Окт 21, 2012 11:52 am 
Аватар

Solo Contra Tutti написа:
kosjo написа:

Доста точно мнение относно пирото , защото повечето от вас мрънкат , че нямало пиро , а очевидно не знаят , че е забранено внасянето и няколко човека проявиха доста риск , за да има поне някакви димки .

Като стане въпрос за внасяне и всеки почва да се оглежда и оправдава,че бил с къси панталони :smt012

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Окт 21, 2012 11:54 am 
Аватар

Еми в вчера у тая жега както видя всички бяха с къси панталони. Мен лично ушевия три пъти ме опипва по ташаците... После що се обиждали, че им викаме педерасти.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Окт 21, 2012 12:02 pm 
Аватар

Гадно ми е, че има левскари, които се съмняват в прозрачността на Фонда. След като за всичко се дава пълен! отчет, какво сте се размрънкали, мамка му? Нямате право да мрънкате, защото за последните 2 години да кажем благодарение на тези момчета Сектор Б израстна много. И наистина, нямате право да мрънкате, защото точно тези мрънкачи вчера след гола си затвориха плювалниците и решиха, че няма смисъл да викат, щом падаме. Може би 60-70% от Сектор Б млъкна след гола. На вас това нормално ли ви изглежда? А после и претенции, че хореографията не била за 7200. И хем мрънкате, че няма димки и факли, хем като губим не пеете. Как да стане? Трябва да подкрепяме отбора само когато печели? Сектор Б трябва да пее само, когато резултата е 3-0 за нас ли? Сектор Б е мястото, в което най-малко трябва да се обръща внимание на играта и резултата, Сектор Б е нашия терен, от нас зависи дали ще спечелим, от всички тези, които сме в Сектор Б! Сами се замислете като спрете да пеете, като какви изглеждате в лицата на момчетата, които си оставят гласа. Да не говорим как се чувстват тези, които отделят пари, време, нерви и полагат адски много труд, за да може всичко да е изгладено. Представете си, че гледате едно дете, възпитавате го, купувате му най-хубавите дрехи, най-новите играчки, най-новите телефони, компютри, стараете се да живее като в приказка, но детето ви веднага щом получи нещо го чупи с един чук и казва "не ми харесва, нищо че е хубаво", как ще се почувствате? САМО ЛЕВСКИ, и нека мрънкачите се стегнат малко, щото след загуба само по цвета се различаваме от ония... :smt006

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Окт 21, 2012 12:03 pm 
Аватар

До към 3 часа снощи гледах какво се случва във фейсбука.. Опитвах се от време на време да вкарам здрав разум с някой друг коментар..Не се получи.. Има хора, които просто нямат елементарно възпитание/мозък и тн..

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Окт 21, 2012 12:06 pm 
Аватар

Aбе, я кажете честно, ако бяхме били, щеше ли да мрънкате за тия тъпи пари? Аз за себе си съм абсолютно убеден, че нямаше :wink: Не си изливайте яда, който сте насъбрали заради путките на терена, върху сектора и фонда :?

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Окт 21, 2012 12:09 pm 
Аватар

Не съм чел предишните мнения,а няма и да го направя!Незнам за каво толко плачете при положение че имаше добра аржентина,свински ковчек,транспаранти и няколко димки никъде не се е казало че ще се използват всичките 8хил и нещо лева !А докато не почнем на всички мачове да си пълним поне половината сектор не може да искате силно пеене.Нужна ни е практика защото 60-70% от хората които бяха в сектора не стъпват и на половината мачове на ГЕРЕНА.И не е лошо да спрете да си водите п.тките(с извинение)за да им се показвате кви мъжаги сте ,а да пеете за ЛЕВСКИ.
А сега е време всички недоволни да почнете да храните 16 годишното момче което ви каза истината в очите!
САМО РЕСПЕКТ ЗА ТРУДА НА ХОРАТА ГРИЖЕЩИ СЕ ЗА СЕКТОР Б.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Окт 21, 2012 12:46 pm 
Аватар

Аре стига сте мрънкали, бе, недоебалници такива :!: Пръста не сте си мръднали веднъж за нищо, нямате право на никви претенции. Животът ви е да мрънкате зад мониторите и да хейтвате само. Мишки! Излезте от вас малко, може и да ви се отрази добре.. Другия мач, като се прави нещо си вдигате мързеливите задници и отивате където трябва, помагате и т.н., тогава вече ще коментирате :!:

Пукнете прасета!!! Всички до един! Колелото се върти! Днеска крещите с пълно гърло всякакви гадории, утре може пак нещо да стане по път за Бурас! Бях спряла да кълна, но за вас само лошо оттук нататък! Никаква милост! Жалки сте и винаги ще бъдете!
НАД ВАС ЩЕ СМЕ ВИНАГИ!
ЛЕВСКИ СОФИЯ ДОКРАЙ И РАЗБИТИ СВИНСКИ ЗУРЛИ!

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Окт 21, 2012 12:59 pm 
Аватар

Вчера беше велико да видим и чуем от "А" няколко пъти "И БЪЛГАРИЯЯЯЯЯЯ ЗАПЯ..."
Сектора беше пълен, мощен рев и всичко изглеждаше и звучеше прекрасно! :fgod
Поклон за труда и волята на всички! Мрънкалници ще има винаги, доброто обаче е по-силно...

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Окт 21, 2012 1:38 pm 
Blood&Honour написа:
Това не е моят секотр Б, не ме интересува какво е станало на терена, ние сме ултраси, а не статисти. Не ме интересува какво е станало с тези 8000 лв, по една или друга причина хореографията не беше на ниво, не упреквам никой, хората се постараха с малкото което имахме. Упреквам в това, че не повече от 500 човека пяха от началото до край... 90% селяни, семкари и покемони с пички и се снимат за FB че са били на дербито. Но и това е капка в морето... В сектор Б имаше факли, имаше бомби, имаше димки, имаше бой с куките имаше тръпка, всички станахме колтурната публика. Липсва пирото и пеенето. Пяли сме и без уредби. Сега с уредбите където се чува от най-горния до най-левия и кво??? Путки, седат и си пипат приятелките или си бъркат в носа... Това е жалкото за мен. За първи път присъствам на толкова слабо дери, хората се раздават, но на края се оказват една шепа хора, заобиколени от стойкаджии ... Тъжно но факт :smt089 :smt089 :smt089

За много от нещата си прав.Сектор Б беше пълен с хора, които знаят какво трябва да правят там!Поради една или друга причина доста хора ги няма.Най-вече това се дължи на времето.Менят се поколенията, идват нови хора.Но с тази смяна на поколения, започва тенденция да се помага по-малко и по-малко.Пиротехниката в Сектор Б винаги е била на най-високо ниво.Мисля че и вчера беше така.Но в днешно време, милицията затяга все повече и повече, и става доста по-трудно да има големи количества пиро.Въпроса е ние какво правим за да държим ниво?Всеки е важен за организацията Сектор Б и всеки трябва да даде своя принос.

Върнете се в началото

МнениеПубликувано на: Нед Окт 21, 2012 2:07 pm 
А защо не надухте балоните, бе, малоумници. Не знаехте как ли? :lol: Или тия с микрофоните, които ви обяснявали "като на олигофрени" и които се псуваха на майка така както и прасетата не се псуваха, не ви обясниха и от коя страна точно се надува :smt006 Я погледнете снимките и вижте колко балона "липсват".
Дано другият мач да няма едно знаменце, едно бенгалско огънче да няма, една кърпичка цветна да не се вдигне в тоя сектор...
И кур за парите...
А тва е една от чертите на българина, която най-много ненавиждам. Едвам го навиваш, с 300 декларации, призовки, надъхвации, кампания и мампании да дари 1-2-10-20 левчета и като му се отпущи душицата да го направи, явно си мисли, че е напълно в правото си и да уволнява министър-председателя ако иска :smt006

Върнете се в началото

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 2412 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26 ... 81  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]