forum.levski.com

Форум на привържениците на ФК ЛЕВСКИ
Дата и час: Пон Юни 23, 2025 10:23 pm

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Напиши нова тема Отговори на тема  [ 1418 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43 ... 48  Следваща
Автор Съобщение
МнениеПубликувано на: Нед Окт 21, 2012 9:29 am 

Пролетния мач е равен или победа за нас, защото ще има недоволство срещу ръководството, играчите ни и т.н, както сега беше при тях, както беше миналата пролет при нас, когато бихме, да не говорим и за последните 4-5 години, като минем от Казанската афера през мача на Герена и т.н. :ohmygod2 Мачовете отпреди 7-8 години ги помня и до момента кристално ясно, имаше емоция, тръпка, запомнящи се моменти останали в съзнанието ми, сега дори от вчерашния мач не помня вече нищо. Ама другия сезон ще бием и ще станем шампиони за 100 годишнината, те така ще стане, стига се тормозихте с разбори кой бил слаб, кой играл добре, кой е за Левски и кой не е. :lol:

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Нед Окт 21, 2012 9:44 am 
Аватар

Секторът не е за раними души, ей! Преди вече 15 години, когато мегафоните се появиха, имаше няколко човека на мегафона, само с тая разлика, че ходеха из Сектора. Бяха от неква малка, смешна, неизвестна група, която по-късно стана известна като некво фен-клубче наречено София-Запад. Ентусиазмът им беше същия като на момчетата, които сега движат нещата в Сектора. И надъхваха не от пистата, а измежду хората. И помня досега как, на едно дерби мегафона се редуваше между едно момче, което поизчезна, но наскоро разбрах, че е жив и здрав - Ники Хаджиев и един друг небезизвестен изрод, който всички познават като чича ви West. Та на тоя мач нещата бяха на кантар до последно (свинете изпуснаха дузпа в 83 минута) и публиката трябваше да мачка, за да мачкат и онези на терена. Ники Хаджиев беше прегракнал от пеене и надъхваше като не пестеше и обиди, и псувни, и надъхване - всички психо-трикове, които можеха да помогнат да вземем превес. За чичко ви Уест не помня, но мисля, че и той не е притеснявал да понапсува народа. Не, че съм фен на тази политика, но от лична гледна точка, мога да кажа, че бях пред припадък от недостиг на въздух поне 10 пъти. Бихме 1-0 с първия гол на Гонзо срещу чорбасъ в 84 минута. Не се сърдя на никого, щото за себе си знам, че аз се раздадох до припадък. Явно и никой друг не им се разсърди, щото все пак тарторите бяха сред хората - ако някой беше обиден, можеше да иде да им търси сметка, ама хората се наежваха в правилна посока т.е. към сектор гей. На дерби е така - във въздуха има електричество и каквото се случи или каже, то си остава там, защото е направено в името на по-голяма цел.
Вчера към края на мача, може би само 1/3 от Сектора пееше - явно някой трябваше да ги сръчка тези примирените. Разберете и недейте, молА вЕ, да сте толко чувствителни, особено ако самите вие сте се разцепили.

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Нед Окт 21, 2012 9:50 am 
Аватар

Спокойно, говеда, анализи за тоя мач няма смисъл са да се пишат. Мачът беше точно както всеки от последните години- който вкара пръв гол- бие. За жалост това не бяхме ние.

Тая нощ се будих 5405039243242 пъти, предполагам повечето от вас също. Така е с нещата, които обичаме, така е по тези ширини на света. Загубата от турците ни влияе много повече отколкото влияе на феновете на Челси загубата от Ман Юнайтед например, защото там играят два футболни отбора, а при нас е сблъсък на религии- на всичко, което обичаме, срещу всичко, което мразим..

Място обаче за мрачни мисли няма. Вървим като публика нагоре, а рано или късно ще издърпаме и отбора нагоре. Вчера с Макето бяхме с двама Левскари, които ходят на мачове от хиляда години и вече са в А сектор, но единият от тях каза "Сектор Б ми харесва повече от всякога". Това е благодарение на тези момчета, които си губят по цели дни за да можем ние да се включим с помощ за 90 минути и да направим така, че смешниците отсреща да ги е срам дори да си вдигнат хореографията (аз такъв случай не помня- ако има- поправете ме). И когато момчета на мегафони видят, че сме слаби в Сектора (защото ние можем мнооого повече и го знаем) и ви нарекат бездушници/ туристи/ семкаджии и т.н., не забравяйте, че в сектора има 7000 души и че ако вие сте се раздали, няма нужда да се припознавате.

САМО ЛЕВСКИ! ВСИЧКИ С ЛОКО ПЛД НА СТАДИОНА!

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Нед Окт 21, 2012 9:52 am 
Аватар

acrimonious написа:
И когато момчета на мегафони видят, че сме слаби в Сектора (защото ние можем мнооого повече и го знаем) и ви нарекат бездушници/ туристи/ семкаджии и т.н., не забравяйте, че в сектора има 7000 души и че ако вие сте се раздали, няма нужда да се припознавате.

Цяла нощ чакам някой да го напише това! Щом някой се припознава в думите, изречени от момчето, най-вероятно има защо.

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Нед Окт 21, 2012 9:54 am 
Аватар

Дали нашите обидчиви мърши осъзнават, че върнаха в играта изпадналия в клинична смърт най-слаб отбор на прасетата с играчи дето не им дават пари за обяд,функционери идиоти и разиденени гей-офанзиви и други хомлеси........
Относно сектора-огромен респект към момчетата долу на пистата,дадоха всичко от себе си,навъртяха километраж като някоя линейка да обикалят из двата края на сектора ,да подканват всички да пеят......обаче вчера голям процент не знаеше защо е в сектора-казваше се сигурно 30 пъти да не се дигат балоните,да не се хвърлят хартийките...еми файда нямаше :smt012 Докато има хора които се подпичкват и са с ръце в джоба,докато най-много трябва да натискаме с песните,ако ще и Мик Джагър и Бон Джоуви да дойдат да ни разпеят ефект няма да има......САМО СИНИТЕ и огромни благодарности за всички момчета и момичета спомогнали за прекрасната хореография
:levski :smt023

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Нед Окт 21, 2012 10:02 am 

Trent написа:
angeloff написа:
РокерО написа:
Ако Марто беше долу, едва ли щяхме сега да мрънкаме за пеенето :idea: :idea: :idea: :idea: :idea: :idea: :idea: :idea: :smt023 :smt115

Любимото Ми изказване след мач :smt007

Не знам като подигравка или като какво го казваш, но си спомням за един друг случаи в който по време на мач сектора беше замрял и въпросният не си позволи да обижда...други думи /далеч по-нормални от обиди/ използва за да надъха всички.

Гледах сега темата и за последното дерби на което бях /1:0 за нас, април месец/ и тогава пак бяхме много силни - ако не се лъжа за голяма част от мача един друг пич от Девизията беше долу. И не помня да е имало обиди...

+1
Освен това на мача с казанската афера пак падахме, половината ни титуляри бяха пратени на майната си от бащицата, а от микрофона ни се подаваше "л пенев с 1 ташак" и пак се пя повече от вчера. Тогава пак беше друг човек на микрофона.
Явно няма кой друг да застане и трябва да се носят последствията.
Ако някой е дал всичко от себе си, не трябва да се обижда от горе написаното. :smt023

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Нед Окт 21, 2012 10:09 am 

angeloff написа:
И до Мъри и Наско стигнахме :bigok
Още на стадиона във В сектор някакъв чичка докато псуваше куките се присети,че само Наско може да спаси Левски. :smt007

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Нед Окт 21, 2012 10:11 am 
Аватар

strave написа:
angeloff написа:
И до Мъри и Наско стигнахме :bigok
Още на стадиона във В сектор някакъв чичка докато псуваше куките се присети,че само Наско може да спаси Левски. :smt007

+1 в "А" :smt005 Но включи и Мъри :smt005

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Нед Окт 21, 2012 10:22 am 
Аватар

Срам ме е като чета страницата на фонда във ФБ! Майната му на мача, това е истинската ни загуба... Всекви капацитети псуват и хранят, а на снимките хубаво се вижда, че балоните са надути на 50 процента макс, а хартийките масово се търкаляха из сектора преди мача. Първо се научете да изпълнявате нещо елементарно и после давайте акъл, тъпанари!

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Нед Окт 21, 2012 10:43 am 
Аватар

Какво става тук, бе? Все едно чета турския форум. Не знам кви хора трябва да сте, та да серете върху Фонда. Нямам идея кво е трила Инчето, но от мен и бан щеше да има. Който лайнар се чувства ограбен от Фонда нека ми пише ЛС и лично ще му възстановя парите, които е дарил. Лошото е, че най-големите мрънкачи сигурно не са дали и левче. Такова падение никога, ама никога не съм очаквал.

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Нед Окт 21, 2012 10:56 am 
Аватар

Как к'во, изкараха си гнева от загубата на наш'те путки върху фонда... едно от наистина малкото истински и хубави неща, които се случиха в последните години.

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Нед Окт 21, 2012 10:57 am 
Аватар

Българинът е цар на конспирациите, на параноята, че винаги, някога, някъде, някой го краде нещо, ползва парите му за далавети и т.н. Фондът ли искате да закриете, боклуци?! Като ви е бесно, че футболистите пак се насраха, отидете при тях и ги правете квото искате. Фондът беше и си остава прецедент за селската българска реалност!

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Нед Окт 21, 2012 10:57 am 
Аватар

На мен ми е болно да ги слушам и чета, тези обвинения, не знам за момчетата, които се лишават от свободното си време и личен живот, за да направят Сектора уникален... :(

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Нед Окт 21, 2012 11:03 am 

Ако путките по терена поне малко разбираха какво е Левски, едва ли щяхме сега да пишем такива глупости...

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Нед Окт 21, 2012 11:11 am 
Аватар

искрено се надявам момчетата и момичетата , които се занимават с фонда да не вземат прибързани решения заради някои изказвания , които са мн тъпи и са в следствие от играта на бездушните. Фонд Сектор Б ни прати на светлинни години пред останалите агитки. Не трябва да говорим глупости за хора , които сигурно си дават 90 % от личното време за Левски. Типично по български се нападаме , когато е трудно вместо да се обединим точно сега , когато най-много е нужно. Поклон за всички хора , които правят сектора да изглежда по такъв начин както вчера.

Пеенето можеше повече , но не бяхме и зле както искате да го изкарате. Да , имаше хора , които не си даваха мн зор, но имаше и такива , които не можеха да си поемат дъх. Момчетата долу ги разбира, че искат да нахъсат , но не може да кажеш , че сме смешници. Ставам сега и ми звъни телефона , но не вдигам , защото нямам как да кажа здрасти, е смешник ли съм? Тъпо е!

Нападаме се взаимно , а дори няма един коментар за прасетата , които за пореден път оскверниха Гунди! Дайте да си защитим паметта на легендата. Тея турски измекяри минаха границата

ЛЕВСКИ ДОКРАЙ! :lsfc3 :lsfc3 :lsfc3 :lsfc3 :lsfc3 :lsfc3 :lsfc3 :lsfc3

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Нед Окт 21, 2012 11:12 am 
Аватар

Значи като Ил. е долу и ви казва като на хора, КАКТО ПОВЕЧЕТО В ТОЗИ ФОРУМ НЕЕДНОКРАТНО СА ЗАЯВЯВАЛИ, ЧЕ ИСКАТ: "Хайде, всички заедно да пеем" и тем подобни работи с КУЛТУРЕН тон казвате, че не ставал за големите мачове и за надъхване, но КОГАТО някой друг МЕГА надъхан ви повиши тон, викате: "Ебаси, такова ли отношение заслужавам" :ohmygod2

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Нед Окт 21, 2012 11:14 am 
Аватар

Ма аз не мога да разбера какво се правят на ощипани всички,ако цял мач си викал и си дал всичко от себе си е логично,че казаното не се отнася за теб.

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Нед Окт 21, 2012 11:27 am 
Не мога да повярвам, че в Сектор Б има толкова раними душици!Сектор Б не е място за момчета със душички на госпожици!
Момчетата дето се драха цял мач по мегафона, го правиха с цел да накарат хората да пеят, след като получихме гол.
Мога да кажа, че доста голяма част не пееше след гола на тия минети.В такъв случай, какво са ви виновни момчетата, които разпяват?
Щом са казали бездушници, дали не е защото наистина имаше такива хора в сектора на този мач?Вчера, повече от всякога се искаше мъжество и здраво пеене, не само защото ни вкараха гол, а и защото нашите футбалери играха трагично, а това допълнително изнервя всички.Е, за жалост, доста хора не предпочетоха да дадат всичко от себе си на стадиона, но гледам, че дават всичко от себе си във форума и фейсбук.
Живота продължава и се надявам постигнатото до момента да не се разваля, заради мензиса на ранимите душички.

Върнете се в началото

Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Нед Окт 21, 2012 11:30 am 
Аватар

Като от уредбата се дават обяснения какво и как да се прави маса неразбрали. Но когато някой ви каже, че сме смешни и това не е подкрепа, всички много добре сте чули. Научете се да давате преди да искате и като желаете някой да дава 100% от себе си на терена, да му давате пример със себе си на трибуните. :smt006

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Нед Окт 21, 2012 11:40 am 

Синя Душа написа:
Trent написа:

Не знам като подигравка или като какво го казваш, но си спомням за един друг случаи в който по време на мач сектора беше замрял и въпросният не си позволи да обижда...други думи /далеч по-нормални от обиди/ използва за да надъха всички.

Гледах сега темата и за последното дерби на което бях /1:0 за нас, април месец/ и тогава пак бяхме много силни - ако не се лъжа за голяма част от мача един друг пич от Девизията беше долу. И не помня да е имало обиди...

+1
Освен това на мача с казанската афера пак падахме, половината ни титуляри бяха пратени на майната си от бащицата, а от микрофона ни се подаваше "л пенев с 1 ташак" и пак се пя повече от вчера. Тогава пак беше друг човек на микрофона.
Явно няма кой друг да застане и трябва да се носят последствията.
Ако някой е дал всичко от себе си, не трябва да се обижда от горе написаното. :smt023

Стига сте се обяснявали като госпожици. Какво значение има кой е с микрофона? Вие на концерт ли отивате или в Сектор Б?

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Нед Окт 21, 2012 11:50 am 
Аватар

Пак казвам: уредбата на се чуваше навсякъде ! Умолявам момчетата от фонда , да направят по-бързо отчет, че като чета толкова много глупости, направо лошо ми става.

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Нед Окт 21, 2012 11:53 am 
acrimonious написа:
И когато момчета на мегафони видят, че сме слаби в Сектора (защото ние можем мнооого повече и го знаем) и ви нарекат бездушници/ туристи/ семкаджии и т.н., не забравяйте, че в сектора има 7000 души и че ако вие сте се раздали, няма нужда да се припознавате.

Напълно съм съгласен с цялото мнение. Но просто малко в повече ми дойде онова словоизлияние на момента. Много пъти е дъвкано. Дали не пеят, дали са туристи, путки майни, тези хора са левскари, но просто с различно мислене. Това се променя с нон стоп надъхване и най-важното положителна емоция. Веднага ще дам пример. Едни приятелчета ме заведоха на мач в Сърбия - Раднички(Ниш) - Звезда и бях в агитката на гостите, които бяха 4000 човека. Пеенето не върви добре, долу вляво се сбиха даже, а след една от многото им песни, Капото (човек, който от 20 години, единствен прави това) каза "Браво, браво, но ние можем и повече". Абе въобще веднъж не тръгна да обижда, и да отправя класификации към тези, които не пеят. Както и да е, хората си се забавляваха цял мач и с нищо не им се помрачи деня. Запознах се с много хора. Отделно те знаеха, че съм българин, т.е никакъв фен, на който и да е сръбски отбор. Въпреки това те се обръщаха и държаха с мен като със "свой".

П.С
Да кажа нещо оптимистично (това за мен е единственото, което има значение). Вчера взехме с групичката ни 2 по-малки момчета за първи път на мач на Левски и не спряха да викат цял мач. Всъщност не викане, а дерене. След мача бяха удивени, усмихнати. Казаха ми, че се чувстват добре "защото били дали всичко от себе си". Може би е редно оттук нататък и ние да почнем да мислим така и да спрем да задълбаваме в лошото.

П.С 2

Хората, които се занимават с буквално ВСИЧКО заслужават поклон и медал, още повече след повърните по техен адрес. В това число включвам и двете момчета на пистата, към които не изпитвам нищо лошо.

САМО ЛЕВСКИ И ВСИЧКИ СРЕЩУ ЛОКО ПД

Върнете се в началото

Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Нед Окт 21, 2012 11:53 am 
Аватар

Let There Be Rock написа:
Срам ме е като чета страницата на фонда във ФБ! Майната му на мача, това е истинската ни загуба... Всекви капацитети псуват и хранят, а на снимките хубаво се вижда, че балоните са надути на 50 процента макс, а хартийките масово се търкаляха из сектора преди мача. Първо се научете да изпълнявате нещо елементарно и после давайте акъл, тъпанари!

!! Да не говорим, че момчето долу сигурно 15 пъти повтори, че хореографията се дига по сигнал! Ама не, веднага се намериха тъпаци които да я хвърлят след като излязоха балерините.

А за свинете какво да кажа - абсолютно неадекватни. Не могат да си напълнят сектора... Трансперантите - кой от кой по-зле... Не може да се ебаваш с Фонд Сектор Б, след като ти си го изкопирал... А за приятелските отбори точно те да говорят... няма такъв смях. :ohmygod

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Нед Окт 21, 2012 12:00 pm 
Аватар

Докато всеки търси вината в някого, а не в себе си, никакво развитие няма да има. От "сами срещу всички" станахме "едни от всички".

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Нед Окт 21, 2012 12:13 pm 
Аватар

"... Свикнахме да бием лит(*кс-етрополе навсякъде. В Левски това е другата голяма идея, която я няма никъде. За мен Левски-цска е повече от дерби, да не каже, че е едно от най-големите дербита в Европа. Тук не става дума само за футбол, тук говорим за семейни традиции, политика и какво ли още не. Около дербитата можеш да прочетеш, чуеш и видиш всичко. Направо съм се чудил. Левски-цска е направо лудост, особено за нашите фенове. Победите срещу лит(*кс-етрополе са много, но няма да ги запомня, защото когато триумфираш, чувството е много измамно. Никога няма за забравя загубата ни с 0:3 през миналата есен. Тогава почувствах нещо много истинско, почувствах се обичан от феновете. Направо не мога да си обясня какво се случи с нас, че записахме това 0:3. Беше голям срам. Казах си, че сме унижили хората, които дойдоха в Борисовата градина. В крайна сметка те бяха почти колкото публиката на лит(*кс-етрополе, която не показа кой знае колко голям интерес към мача. За моя изненада обаче феновете плачеха и пееха за Левски, независимо от това, което им поднесохме. В този момент аз станах Левскар за цял живот, а не само наемникът, дошъл от Югославия, поиграл малко, дал каквото могъл и си тръгнал."

Миодраг Пантелич

честно казано не мога да разбера какво се жалваме тук за представянето на публиката, та чак го определяме като "жалко"... след перфектното първо полувреме, когато еуфорията сред всички беше невероятна и подкрепата беше много силна и неспирна. Питайте някой от вашите приятели, познати от отсрещната страна какво е чувствал като ни е гледал и слушал... през втората част имаше осезаем спад, така е, дали от резултата, дали от умората, но си имаше отново силни моменти... да, на всички ни се искаше през второто полувреме толкова мощна подкрепа, както и през първото... не се получи напълно, но има и такива мачове... имали сме и по-силни дербита, но и това си беше на ниво...
сами се убиваме от критики и негативизми и не оценяваме хубавото и положителното, което е направено...
и човек малко трябва да се замисли преди да пише... вместо малките утре като отидат на училище и да са с гордо вдигнати глави за нашето превъзходство на трибуните, като четат как ние самите се закопаваме, как да стане това!?

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Нед Окт 21, 2012 12:15 pm 
Аватар

Стига с тия отчети, бе! :ohmygod2
Аз съм един от хората, които редовно успяват да отделят по някой лев за фонда. Не искам, повтарям НЕ ИСКАМ никакъв отчет. Щом съм преценил, че хората заслужават да им се вярва не ми трябват повече доказателства. Единственото нещо на висота вчера беше хореографията и свършеното от момчетата и момичетата от фонда. Едно голямо БРАВО от мен! :smt023

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Нед Окт 21, 2012 12:17 pm 
Аватар

Виктория написа:
"... Свикнахме да бием цнда навсякъде. В Левски това е другата голяма идея, която я няма никъде. За мен Левски-цска е повече от дерби, да не каже, че е едно от най-големите дербита в Европа. Тук не става дума само за футбол, тук говорим за семейни традиции, политика и какво ли още не. Около дербитата можеш да прочетеш, чуеш и видиш всичко. Направо съм се чудил. Левски-цска е направо лудост, особено за нашите фенове. Победите срещу цнда са много, но няма да ги запомня, защото когато триумфираш, чувството е много измамно. Никога няма за забравя загубата ни с 0:3 през миналата есен. Тогава почувствах нещо много истинско, почувствах се обичан от феновете. Направо не мога да си обясня какво се случи с нас, че записахме това 0:3. Беше голям срам. Казах си, че сме унижили хората, които дойдоха в Борисовата градина. В крайна сметка те бяха почти колкото публиката на цнда, която не показа кой знае колко голям интерес към мача. За моя изненада обаче феновете плачеха и пееха за Левски, независимо от това, което им поднесохме. В този момент аз станах Левскар за цял живот, а не само наемникът, дошъл от Югославия, поиграл малко, дал каквото могъл и си тръгнал."

Миодраг Пантелич

честно казано не мога да разбера какво се жалваме тук за представянето на публиката, та чак го определяме като "жалко"... след перфектното първо полувреме, когато еуфорията сред всички беше невероятна и подкрепата беше много силна и неспирна. Питайте някой от вашите приятели, познати от отсрещната страна какво е чувствал като ни е гледал и слушал... през втората част имаше осезаем спад, така е, дали от резултата, дали от умората, но си имаше отново силни моменти... да, на всички ни се искаше през второто полувреме толкова мощна подкрепа, както и през първото... не се получи напълно, но има и такива мачове... имали сме и по-силни дербита, но и това си беше на ниво...
сами се убиваме от критики и негативизми и не оценяваме хубавото и положителното, което е направено...
и човек малко трябва да се замисли преди да пише... вместо малките утре като отидат на училище и да са с гордо вдигнати глави за нашето превъзходство на трибуните, като четат как ние самите се закопаваме, как да стане това!?

:smt023

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Нед Окт 21, 2012 12:21 pm 
Аватар

След като се наспах, на трезва глава.. Се ядосах още повече, като премислих нещата.
Гузен негонен бяга, как беше.. Ако цял мач си чоплил семки (още просто полудявам..семки в Сектор Б.. т'фа е СРАМ..) и докато хиляди хора покрай тебе са викали с всички сили и са преживявали с отбора си мача, а ти си гледал да си напишеш във фейсбука, че си на дербито.. Бездушник си. Позьор. Всичко друго, но не и фен. До къде стигнаха нещата, некви 14-15 годишни да ходят на стадиона за да се снимат голи и после да разправят "Мамо, тате, аз съм ултрас..". И се обиждат, като им се кажат нещата.. Такива заслужават шамари, докато не им дойде акъла в главата.. :slap

А тези, които заслужават 3 пъти повече шамари са "ранимите" капацитети, които веднага побързаха да обвинят за всичко Фонда, да питат къде са парите и да се усъмнят сериозно в конспирации, може би укриване на данъци?.. Някакъв идиот даже във фейсбука беше писал "Вие след няколко години ше сте с тройни гуши" и не нам си каква още помия. Фонда е виновен, че в Сектора са дошли хора, които не са там за да пеят а и те не знаят що, Фонда е виновен, че хореографията е била от балони и вестници, а не примерно от хора, скачащи от Стратосферата.. Фонда е виновен, че приятелките на тия капацитети тежат 120 кила и имат завидни мустаци... И т.н.

Calm the fuck down . И без това няма да дойдете срещу майните. И никой не ви иска там, докато не научите какво означава Левски и какво означава да си Левскар. Левски се подкрепя от първа до последна минута, независимо от резултат и какво става на терена. "Левски значи свобода". Вникнете в смисъла на тия думи. Те не са позьорско скандиране като помията, която крещят свинете.

пс: Хора, които преди мача се убиха да псуват Гаджев, след това ходиха на оградите да го прегръщат. Лицемерие.

пс2: Ей богу :bigok

пс3:

7 е добро число написа:
Докато такива боклуци като Ромен Ели са в отбора, нищо добро не ни чака! За да може ЛЕВСКИ да тръгне нагоре, трябват промени и то спешни! На първо място - мустакатата курва да се измете. СМЪРТ за баткоф! Ако не беше уволнил Мъри и Наско, нямаше да се стигне до този тежък период (2008-2012). Някой ако знае нека каже защо тези които се грижат за хореографията не направят транспаранти против тоя комунистически боклук.

Недей. Просто недей. :ohmygod

Последна промяна Bellamy на Нед Окт 21, 2012 12:22 pm, променена общо 1 път

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Нед Окт 21, 2012 12:22 pm 
Аватар

RedBull написа:
МЪРИИИ СТОИЛОВ! :smt026 :lsclapp

:bigok :bigok :bigok :bigok :ohmygod2 :ohmygod2

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Нед Окт 21, 2012 12:22 pm 
Аватар

krasi_blue написа:
Стига с тия отчети, бе! :ohmygod2
Аз съм един от хората, които редовно успяват да отделят по някой лев за фонда. Не искам, повтарям НЕ ИСКАМ никакъв отчет. Щом съм преценил, че хората заслужават да им се вярва не ми трябват повече доказателства. Единственото нещо на висота вчера беше хореографията и свършеното от момчетата и момичетата от фонда. Едно голямо БРАВО от мен! :smt023

Еми аз и това написах снощи. Скимтящите за парите и хореографията няма как да не са дарили пари с предубеждение. Явно са дали парите защото е модерно, а не защото вярват в идеята. Като не ви харесват хората или сте убедени, че някой е 'лапнал' парите имате два варианта - лесен и малко по-сложен. Лесния е да не дарявате и да си мълчите. По-сложния е да се информирате, да говорите с хората и да видите как протича организацията. Никой не се е скрил. Ама това е адски сложно и е много по-лесно да се срива всичко. Предполагам си давате сметка защо в България не можем 'да се оправим' :smt031 Щото всичко, което някои хора се опитват да градят, други с жестока стръв се опитват да го разрушат.

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Отговори на тема  [ 1418 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43 ... 48  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]