forum.levski.com

Форум на привържениците на ФК ЛЕВСКИ
Дата и час: Нед Авг 24, 2025 11:52 am

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Напиши нова тема Отговори на тема  [ 1418 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42 ... 48  Следваща
Автор Съобщение
МнениеПубликувано на: Нед Окт 21, 2012 12:37 am 
Аватар

<r@$h написа:
Аз доста прасета познавам в Мусагеница, верно са некви утрепки, но чак такива..
ПС: До колкото разбрах, от пистата се е снимало видео материал, който бил специално за някакъв клип. Да му мислят, тези с ръцете в джобовете през целия мач. :smt059

Еми в снимковия материал ще си се види кои са си.. после да почват да се издирват и некои нощни проверки да се правят, че повече да няма такива гафове с джобове в ръцете. :smt005 Поне аз бях от лявата крайна страна (вход5) ии такова мълчание не съм вярвал, че ще има.. некои имаше дори си седеха и чоплеха.. :ohmygod

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Нед Окт 21, 2012 12:40 am 
Аватар

Семки ли чоплиха :shock:

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Нед Окт 21, 2012 12:42 am 
Аватар

През седмицата след лекции и работа съм се гънал да пиша тапети, днес съм спал четири часа, станал съм в седем и от девет съм на стадиона да редя хореография и след мача някъв да ми разправя по мегафона, че съм бил бездушник и смешник, аре у лево :!: :!: :!: :idea: :idea: :idea:

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Нед Окт 21, 2012 12:43 am 
Аватар

Killmister написа:
Семки ли чоплиха :shock:

Ммммммммммммммммммммммммммммммммммммда. :ohmygod2

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Нед Окт 21, 2012 12:58 am 
Аватар

kris 1914 написа:
През седмицата след лекции и работа съм се гънал да пиша тапети, днес съм спал четири часа, станал съм в седем и от девет съм на стадиона да редя хореография и след мача някъв да ми разправя по мегафона, че съм бил бездушник и смешник, аре у лево :!: :!: :!: :idea: :idea: :idea:

Мисля, че това беше доста в повече.. Всички сме изнервени от загубата, но да разправяш на толкова хора, че са бездушници, при положение, че повечето от тях са направили всичко възможно на стадиона, са дали от личните си средства, за да може Секторът да изглежда така, е меко казано смешно.

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Нед Окт 21, 2012 1:00 am 
Аватар

Ако Марто беше долу, едва ли щяхме сега да мрънкаме за пеенето :idea: :idea: :idea: :idea: :idea: :idea: :idea: :idea: :smt023 :smt115

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Нед Окт 21, 2012 1:04 am 
Аватар

Слушах мача по радио Хоризонт и прасетата ги чувах само на кзл.А когато наще запяха към 80-тата минута "И само Левски обичаме те" :smt007 Иначе много слаб мач и за двата отбора.И какво е това дерби с 20 000 човека ?! Ако някой чужденец гледа и му кажеш : "Това е най-големият мач в България" , а стадионът е полу празен , ще ти се исмее..Да се закриват и двата отбора...

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  

Според мен проблема отдавна не е в човека на пистата. Просто на хората не им се пее. Явно трябва да водим в резултата, че да пеем целия сектор. Жалко.

серящия гъз с хуй да достигне.

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
Мда, аз бях почти в средата. Някъде до вход 8. Около мен пееха 10 човека, другото седеше с ръце в джобовете или чоплеше семки. Чак се изнервих по едно време. Просто днес имаше много туристи, който не са за този сектор. Тези хора са си за сектор "А". Цял мач не'кви пред мен се снимаха с телефоните. :ohmygod2
А това за упрекването на организацията и хореографията трябва да се приеме нормално, а не с нападки от сорта на "лешпер, ела направи ти по-хубава", все пак сме загубили и хората са изнервени. Това е нормално и не би трябвало да се подхожда така.
Трябва да се мобилизираме напълно за следващия мач и да покажем истинското лице на Б сектор!

:lsfc3 :lsfc3 :lsfc4

Последна промяна K-1 на Пон Мар 09, 2015 3:05 am, променена общо 2 пъти

Върнете се в началото

Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Нед Окт 21, 2012 1:05 am 
Аватар

Горе, вляво в сектора и пред мене некви малки дришльовци чоплеха семки и си цъкаха по телефоните, ама нали са кежуали по дрехи и фейКбук-поведение, трябвало е да са на мача. Мислех по едно време на единия да му отвъртя един зад врата, както си пишеше смс-и и си люпеше с другата ръка, ама нали е УЖ левскарче, а и ми дожаля, и само му се каза, че в други сектори и на други мачове ако иска да си яде семето и да си мълчи цял мач.
Ефекта беше "огромен" - гледа стреснато за миг и после почна да симулира пеене, и да пляска с една ръка, че в другата си стискаше семките...
Ако това е бъдещето на публиката ни... :oops: :ohmygod2

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Нед Окт 21, 2012 1:07 am 
Аватар

С две думи. Хореото беше малко идентично като идея, но пък доста внушително, поздрави на замесените, знам как се чувствате. Пирото, супер! Пеенето, не много на ниво. Момчетата долу, надъхваха достатъчно, но имаше толкова празни погледи, направо ми се реве. Второто полувреме, направо беше ужас. Седях най- горе и никой не пееше. Тия хора не знам кога ще станат част от цялата тази любов към Левски, не знам просто :( Единственото, което ме накара да се замисля, бяха розовите транспаранти. Този Батков, писна ми от него. Бият ни всякакви глупаци в Европа, а вече и тия нещастни АлСески не можем да бием, би му майката и живот. Да мре тоя ДС-ар И последно, малко да си мерят приказките долу момчетата ;)

ЗАВИНАГИ :levski

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Нед Окт 21, 2012 1:20 am 

просТак написа:
Ако това е бъдещето на публиката ни... :oops: :ohmygod2

Дано да грешиш :!: Аз не бях на мача, но като го гледах пак си припявах,нали не е срамно. :oops:

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Нед Окт 21, 2012 1:23 am 

ама те хората са обидени бе, затова не пеят :smt005 :smt005

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Нед Окт 21, 2012 1:24 am 

С тия селекции "за без пари" това става после, писна ми всеки полусезон да прибираме разни набедени таланти без отбори, само щото трябвало да се прави икономия на средства, от 2003та само това правиме и веднъж ни се получи номера от 2005-2007, но после се хващаме за палците всеки сезон......ако Иво Тонев е ръководител да връща Гарата веднага и да взима Грозни за треньор, че ми омръзна Левски да е училище за треньори....и тия Мтел да почват да наливат пари, а не да ми се правят на големия спонсор, да ги ракламираме в Европа и вместо на нас да дават повече пари, да ходят да спонсорират "богаташчетата" от Лукойл-Академик..... или да наливат сериозни пари в отбора или да изчезват, щото явно те дават повечето пари за отбора и са реалният спонсор, а ВТБ са просто за реклама на Бойко !!! Смешно е вече 10 сезона в Левски да няма един лев за селекция, да нямаме нормален спонсор като за водещ отбор в страната и караме на свободни трансфери!!!!!!!! Евала на Тонев, че поне се грижи за терените и се стреми да държи треньорите в школата на щрек.....

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Нед Окт 21, 2012 1:27 am 
Аватар

vassilev1914 написа:
ама те хората са обидени бе, затова не пеят :smt005 :smt005

Който се е почувствал засегнат от тия думи, най-вероятно не е без причина. :smt023

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Нед Окт 21, 2012 1:45 am 
Аватар

Уважението между левскарите е по-важно от хореографии, песни, скандирания и пр. Няма ли го - всичко е безсмислено. Така че обиди не трябва да има - който е много нервозен, да ходи на санаториум на Павел баня да си лекува нервите. Не ми стига гледането на посредствена игра, ама да слушам и обиди - айде нема нужда. :smt006

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Нед Окт 21, 2012 1:46 am 
Аватар

Абсолютно. Според мене който и в този момент да беше на местото на момчето долу, щеше да каже същото. Повечето хора ги мързи да пеят ли, не могат ли, не искат ли... С нашата група беше и едно момче което не идва често, само със свинете и по важните мачове, но имам чувството, че толкова пя, че щеше да припадне по някое време. Не може да сме отишли на стадиона и да си мълчим, бе. Мен примерно приятелките ни в розово като ги чуя с гнусните им песнички против нас пея толкова силно, че ще ми се пръсне главата. Тия боклуци отсреща трябва да бъдат Онижавани на всякъде и по всяко време.
СЪРЦЕ И ДУША ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ !

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Нед Окт 21, 2012 2:04 am 

Bellamy написа:
Цитат:
'Бай дъ уей' след мача некво прасе от мусагеница е посегнал на левскарка и се опитал да я изнасили , за негово щастие се е разминал само тупаница в ташаците от страна на девойката :smt006 Коментара оставям на вас , шамарите и танците по лицето ше си ги получи в близките дни .

Аз живея в Мусагеница. Кой е, къде е, кога е станало това.

И аз съм от Мусагеница, от по големите има доста малоумни прасета, но чак до това да се стигне... ако е истина бой, ебане и съд за тоя.. Като се прибирах обаче прасета в квартала нямаше,бяха се покрили все едно те са паднали, имаше 2-3 пейки с по-възрастни левскари, които пиеха бира...

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Нед Окт 21, 2012 2:38 am 
Аватар

Свинете немаха да се чуят цял мач, бяхя мегажалки с пеенето си, спаси ги вятърът, който духаше срещу нас през цялото време :smt006 Елементарна физика. Сектора си беше екстра, на горните редове всичко пееше :smt006 Жалко, че на тия пичета долу и след специалното и лично внимание, което им се даде, пак си остават путки. Кирки в колите е време да получат, стига с тия кредити на доверие :!:

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Нед Окт 21, 2012 3:06 am 
Аватар

Синята публика за пореден път спечели убедително мача :wink:
А за спектакъла на терена да говорят и анализират треньори, футболисти, изпълнителни директори и т.н :!:

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Нед Окт 21, 2012 3:43 am 
Аватар

Бе за горните редове, че се е пяло стабилно хич не съм съгласен, бях на предпоследния и около нас имаше много мълчаливци, които почти не живнаха цял мач. Ама а стига съм мрънкал, че следващия мач пак съм във "В" и на семки и бонбонки :loser2

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Нед Окт 21, 2012 3:47 am 

На тия тва им беше едничката псевдо-радост. Оттук нататък очаквам и лиценза за евротурнирите да им вземат, и във В група да отидат. Ако може и дълговете да им седят, най-добре.

Изображение

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Нед Окт 21, 2012 4:02 am 
Аватар

incheto_1914 написа:
...Оттук нататък очаквам и лиценза за евротурнирите да им вземат, и във В група да отидат. Ако може и дълговете да им седят, най-добре...

I tova shte NI reshi absolutno vsichkite problemi :oops:

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Нед Окт 21, 2012 4:16 am 

Е не, тва е съвсем отделна и доста по-дълга тема. В момента просто се замислих за свинско страдание.

Изображение

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Нед Окт 21, 2012 7:49 am 

РокерО написа:
Ако Марто беше долу, едва ли щяхме сега да мрънкаме за пеенето :idea: :idea: :idea: :idea: :idea: :idea: :idea: :idea: :smt023 :smt115

Любимото Ми изказване след мач :smt007

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Нед Окт 21, 2012 8:38 am 
Аватар

kozarets1914 написа:
Като човек, който по обясними семейни причини е доста дистанциран от помагането и случването на нещата в Сектора, но познаващ мнозина от онези, които не се колебаят да се нарамват с труд, време, че и средства, за да има въобще Сектор и АРЖЕНТИНИ, и ПУТКИ МАЙНИ - искам да ви кажа огромно БЛАГОДАРЯ!
От Сектор А началото на мача изглеждаше невиждано в България и през по-голямата част бяхме велики. Ясно е, че мача не предостави възможност да се изгърмят всички "патрони", което може и да е за хубаво, защото тия недоразумения долу не заслужават не аржентини, ми за албании не могат да се доредат. Не знам дали не е имало проблеми и с куките, но това си е даденост, с която явно трябва да се занимаваме отделно.
Колкото до работата на Фонда - ако има човек, който смята, че човек като Субата (който сигурно мрази да му дъвча името) и онези около него са злоупотребили дори с един лев от Фонда, искам да си каже и да се разберем къде да се видим, да му млатна една пестница в носарата. Щото човек преди да плещи говна из устенцата си, трябва малко да се информира на какви хора си дава парите. За ТЕСНИЯ КРЪГ хора, които жертват толкова време и усилия за тези дербита и ВАШИЯ кеф, както и честта ни на ULTRAS-сцената на Европа (където именно тези момчета ни поставиха), мога само да кажа, че със сигурност са дали повече лични средства, отколкото всеки друг, защото за тях тези грижи са ежедневие. Отделно, че преди няколко месеца лично досаждах на Субата 2 седмици, за да се срещнем и да ми даде шала "Старата школа", а когато се видяхме му дадох 50лв., защото толкова си бях преценил, че мога да дам за Фонда. Тоя екземпляр 10 пъти ме пита защо давам цели 50 като цената била 30 и всички давали по толкова, и не спря да мрънка да ми върнел ресто.
Изводите ги оставям, за онези, които имат мозък. А останалите - по-добре не давайте, за да не ви се чувстват длъжни, момчетата, които вършат целия този труд, защото пък хич не са заслужили тези намеци и андрешковски номера.

С големи букви, да се чете по-лесно от олигофрените, че направо ми се крещи!

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Нед Окт 21, 2012 9:06 am 
Аватар

angeloff написа:
РокерО написа:

Любимото Ми изказване след мач :smt007

Не знам като подигравка или като какво го казваш, но си спомням за един друг случаи в който по време на мач сектора беше замрял и въпросният не си позволи да обижда...други думи /далеч по-нормални от обиди/ използва за да надъха всички.

Гледах сега темата и за последното дерби на което бях /1:0 за нас, април месец/ и тогава пак бяхме много силни - ако не се лъжа за голяма част от мача един друг пич от Девизията беше долу. И не помня да е имало обиди...

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Нед Окт 21, 2012 9:13 am 
Аватар

Докато такива боклуци като Ромен Ели са в отбора, нищо добро не ни чака! За да може ЛЕВСКИ да тръгне нагоре, трябват промени и то спешни! На първо място - мустакатата курва да се измете. СМЪРТ за баткоф! Ако не беше уволнил Мъри и Наско, нямаше да се стигне до този тежък период (2008-2012). Някой ако знае нека каже защо тези които се грижат за хореографията не направят транспаранти против тоя комунистически боклук.

Левски, ти си всичко за нас!

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Нед Окт 21, 2012 9:19 am 

И до Мъри и Наско стигнахме :bigok

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Нед Окт 21, 2012 9:21 am 

Точно във франсето ни е проблемът на терена, да знаеш.

Изображение

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Отговори на тема  [ 1418 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42 ... 48  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]