forum.levski.com

Форум на привържениците на ФК ЛЕВСКИ
Дата и час: Чет Юни 26, 2025 6:15 pm

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Напиши нова тема Отговори на тема  [ 1418 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40 ... 48  Следваща
Автор Съобщение
МнениеПубликувано на: Съб Окт 20, 2012 8:53 pm 

Clockwork написа:
Не беше ли целта да съберем 7200 лева за дербито ?

А! Ти си видял явно отчета преди всички останали.
Не знам, все си мисля аз, че когато приготвиш 53848950439 неща за мача, не си спал седмици наред, за да измилиш точно как да им бръкнеш по - дълбоко, още толкова си стоял в залата да си реализираш идеите, правил си го с още десетки, предполагам, не съм сигурна, ИЗОБЩО, ..
така де,
не е нормално това да иде в кофата? Просто щото не е могло да се вкара...

Не че нещо, ама едно време... онази хореография "Решили сме вече" беше нещо от сорта на 10к, ще излъжа със сигурност :) . Понякога имам чувството, че нямате идея колко реално струват тия неща.

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Съб Окт 20, 2012 8:53 pm 
Аватар

И въпреки крайния резултат искам да благодаря на хората с организацията.
Вижда се че дърпаме нагоре, а тези долу момчета се стараят :smt006
До преди 1 година нямаше кой да застане на микрофона :smt006

бтв: Онова хорео "Решили сме вече..." е най-уникалното което си спомням :lsfc3

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Съб Окт 20, 2012 8:56 pm 
Аватар

Ясно е, че всички сме изнервени от загубата, но само не винете фонда и хората, които цяла седмица подготвяха нещата за дербито, защото без тях, това нямаше да го има. :smt006 После да не се зачудите, защо фонда замира, ако продължавате в тоя дух на сране и чорбарщина, сами ще се преебем. Оценявайте това което имаме, защото хич не е малко! Заедно можем повече. :lsfc1

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Съб Окт 20, 2012 9:00 pm 

Абсолютно всяко мнение, свързано с парите за хореографията, ще бъде трито ДОКАТО НЕ ИЗЛЕЗЕ ОТЧЕТЪТ И ДОКАТО НЕ СЕ КАЖЕ КАКВОТО ТРЯБВА ОТ КОГОТО ТРЯБВА. Изчакайте малко бе, хора!
Споменатите по-горе "разочаровани хора" да си затворят устите за момент, защото не е като да не е имало случаи, в които не всичко е вкарано, не всичко е осъществено поради някакви причини и така нататък!

Имайте малко уважение към хората бе, мама му стара, ей така, мъничко поне!

А това е отделен въпрос, също много ключов:
Renaissance написа:
Понякога имам чувството, че нямате идея колко реално струват тия неща.

Изображение

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Съб Окт 20, 2012 9:02 pm 
Аватар

Първо - най-слабия мач на Левски този сезон. Безобразие беше! Супер много съм разочарован от това, което видях. Не може Тройчо Педераса да ни бие и да ни иронизира като ни аплодира след мача. Ели супер зле, Марсиньо ВЪН! Тоя не обича да подава и се вижда при всяко негово докосване до топката, а така упропастява много атаки. Гаджев и Йовов също ВЪН! Не знам сащо Райков бе резерва.

Второ - УНИКАЛЕН СЕКТОР "Б". Поклон! Хореографията беше супер! Поздравления!

ВИНАГИ ОСТАВАМ СИН! ВИНАГИ И ВЪПРЕКИ ВСИЧКО!

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Съб Окт 20, 2012 9:03 pm 
Аватар

Аз пък си мисля,че въобще не требва да има отчет.Е така-да им е вътре на мрънкалниците,че са се преебали да дадат некой лев.У лево. :smt006

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Съб Окт 20, 2012 9:06 pm 
Аватар

Дайте някоя хубава снимка в цал план от хореографията :)

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Съб Окт 20, 2012 9:10 pm 
Аватар

ОГРОМНО БЛАГОДАРЯ на всички, които хвърлиха времето и труда си да организират и направят нещо, с което отново доказахме, че няма по-големи от нас в България! Който иска повече, смятам че никой, никого няма да спре в организацията на допълнително хорео.
Футболистите не заслужават даже и да ги коментираме, никакво желание, никакъв хъс!
Знамената в А бяха много добре!

и хайде всичкииии... запейте я "със" нас!

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Съб Окт 20, 2012 9:11 pm 
Аватар

На хората, мъкнали не нам си колко чувала с хартия, слагали до всяка седалка балон, шили знамена, подготвяли транспаранти и т.н можете да им кажете ЕДИНСТВЕНО И САМО едно огромно БЛАГОДАРЯ за това, че са се постарали да ви направят кефа и да можете да сте част от цялото шоу. :smt006

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Съб Окт 20, 2012 9:27 pm 
Аватар

Хореографията си ни беше много хубава, не знам какво не ви харесва... Много добре се е и получила... Аз лично очаквах да има и доста повече димки, но не съм сигурен дали просто не са били допуснати останалите.

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Съб Окт 20, 2012 9:29 pm 
Аватар

Първо всеки от сектора да направи две неща, които всеки разумен човек над 4 години може да извърши, а именно - да си вземе шепа листчета и да си надуе балона! Тогава да се мрънка! Двеста пъти се повтори какво трябва да се направи и пак имаше много хора, които седяха и гледаха тъпо! УВАЖЕНИЕ И ПОКЛОН ЗА ВСИЧКИ МОМИЧЕТА И МОМЧЕТА, КОИТО НЕ СПАХА ПОСЛЕДНИТЕ ДВЕ СЕДМИЦИ!

Едит: по план след мятането на листчета се палеше пирото, защо не стана в количествата, които искахме всички си има обяснение! Знайте, че хората, които подготвяха нещата най-много желаеха всичко да е вътре и на разположение!

Последна промяна Let There Be Rock на Съб Окт 20, 2012 9:31 pm, променена общо 1 път

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Съб Окт 20, 2012 9:31 pm 

Уважение и за Илиан Илиев. :!: :smt023

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Съб Окт 20, 2012 9:34 pm 
Аватар

Дерипаска написа:
Хореографията си ни беше много хубава, не знам какво не ви харесва... Много добре се е и получила... Аз лично очаквах да има и доста повече димки, но не съм сигурен дали просто не са били допуснати останалите.

И аз съм на същото мнение - знам, че на свинете не са им пуснали хореографиите, а 2-ра хореография при нас отсъстваше, което предполагам означава, че и при нас е имало проблеми. Не се притеснявайте за парите, ще отидат по предназначение - тепърва гостуваме на Миньор и Лудогорец. И не мога да разбера защо е това след всеки мач - като паднем секторът е виновен, като бием на трибуните сме уникални :bigok Играта ни беше безумно слаба, но лично аз си тръгнах в не толкова лошо настроение от стадиона, дори след края на мача се чувахме повече от онези шумкари, които даже се изнесоха по - бързо от нас :smt005

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Съб Окт 20, 2012 9:36 pm 
Аватар

circaman написа:
Уважение и за Илиан Илиев. :!: :smt023

Той е много уважаван бивш футболист на Левски и бих казал легенда от миналото. :smt023

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Съб Окт 20, 2012 9:37 pm 
Аватар

Класи над тях сме като публика, БЕЗ СЪМНЕНИЕ :!: Но, наистина Сектор Б не беше на максимално ниво днес като пеене, а относно събраните средства и нещата направени днес с тях съм сигурен, че и за следващите няколко мача са подготвени хорео-та. Кур за мача и резултата :levski

Последна промяна BlueSofia на Съб Окт 20, 2012 9:39 pm, променена общо 1 път

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Съб Окт 20, 2012 9:38 pm 
Аватар

Че те да не са имали 12412365357467435 хореографии шумкарчетата. :ohmygod2

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Съб Окт 20, 2012 9:44 pm 
Аватар

Момчета и момичета, мисля че ще е по-добре всички да преспим, малко да понамалеят емоциите, защото сигурен съм, че всички сме ядосани, нервни и разочаровани. Загубата няма никакво значение, важното е, че за пореден път подкрепихме Левски, повтарям Левски, а не футболистите, ръководството или някой друг. В дербито почти винаги е така - почти никаква игра, вкарва се един гол и оттам се започва дебнене и пазене и съм убеден, че ако бяхме вкарали първи така и щеше да завърши мача, след което тук щеше да има хвалебствия, радост и т.н. което е нормално. Това, което искам да кажа е, че не трябва да изпадаме в крайности и да правим някакви генерални заключения. Ние на трибуните си свършихме работата, каквото и да говорят някои и за мен друго няма значение. Болно ми е, че футболистите нямаха желание за игра, и че от няколко години се повтаря един и същи сценарий, но да се надяваме това няма да бъде завинаги и нещата ще потръгнат все някога. Гледайте да не си късате нервите заради няколко ритнитопковчета, които никога няма да почувстват към Левски, това което чувстваме ние - не си заслужава. :levski

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Съб Окт 20, 2012 9:45 pm 

Някои хора съвсем изтрещяха. Има си отчет, сигурно и доста неща не са били пуснати. Тия 7200 бяха според мен някакъв таван, който минахме изненадващо. Поне ще имаме пари и матрял' до края на полусезона :smt003 . За мача- аз лично очаквах такова развитите, просто сме адски слаби и посредствени. Имам доста критики към момчетата с микофона, но щом те са на пистата си има причина. Прасетата са адски жалки откъм бройка, транспарантите им, колкото и гнусни да бяха, са може би най-доброто им представяне в това направление откакто съм по мачове.

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Съб Окт 20, 2012 9:47 pm 

Слаба игра :(. Само на мен ли хореото на турците ми приличаше на нашта на мача с Литекс миналата година на Герена :smt102

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Съб Окт 20, 2012 9:49 pm 
Аватар

Е кво момчето с микрофона, пробва си се, обаче като повечето нямаха желание да пеят, той ли е виновен.

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Съб Окт 20, 2012 9:51 pm 

Да му сера в устата на тоя олигофрен който нарича публиката на Левски бездушници! И мен ме е яд че целия сектор не пя, но манЯк, не е това начина да мотивираш хората да дойдат и на следващия мач! :ohmygod2

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Съб Окт 20, 2012 9:53 pm 

Е ти пък, ако не дойдеш на мач само, защото някой ти е казал нещо, сметай значи къв фен требва да си. :ohmygod2

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Съб Окт 20, 2012 9:55 pm 
Аватар

Не бързай да сереш, и на мен ми стана гадно, защото се съдрах от викане, но в такива моменти емоциите надделяват! В интерес на истината имаше много хора, които не си отвориха устата и донякъде е прав за това. Не съм съгласен да се обиджа който и да било - има си и други начини за мотивиране, но пак повтарям, емоциите надделяват.

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Съб Окт 20, 2012 9:59 pm 

Баце когато си отпред, последното което трябва да правиш е да обиждаш, колкото и емоционален тип да си.

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Съб Окт 20, 2012 10:00 pm 
Аватар

Това аз ли съм, че не мога да се позная нещо?!? (Почти) не съм ядосан, а при други загуби от чорбата ме е държало дни наред.

Наш'те бяха егати путките. Сега някой ще каже, че на чорбата им вървя в началото, но при толкова слаб противник с 3-ойчо начело, не може да се оправдаваш. Тоя тъпак във всички важни мачове все пердах е ял - Прага, Истанбул + реванша в София, "А" група миналата година... Не може подобен смешник да взема с тактика дербито. В тоя ред на мисли съм много скептичен около треньорските изяви на Илиан. Велик играч, но не се получава като треньор. Едно е да водиш отбор от средата на таблицата, друго е да гониш титлата. Защо Райков, който прави силен сезон, е резерва на ненужен в Локо Пд?!? Защо трябваше да вади точно Марсиньо, който може да е слаб, но без него стана тотален хаос. И най-важното - защо днес свинете бяха по-нахъсани?!? За всичко мога да си затворя очите, ама друг отбор да е по-мотивиран от нас ....... *** мама му.

Малко ме издразни едно от момчето при уредбата. Цял мач надвикваме свинете, даваме всичко от себе си и сме пресипнали още средата на второто, а той ни обяснява, че това не било агитката на Левски. Как да се пее с преебани гласни струни и никакъв ентусиазъм от тия лекета. Като бройка бяхме добре - по телевизията не може много да се прецени, но Б беше почти двойно по-пълен от Г, което си пролича преди да се разпръснат за хореографията през второто.

за нищо на света,
за Левски аз на всичко съм готов!

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Съб Окт 20, 2012 10:06 pm 
Аватар

Klemenza написа:
Първо - най-слабия мач на Левски този сезон. Безобразие беше! Супер много съм разочарован от това, което видях. Не може Тройчо Педераса да ни бие и да ни иронизира като ни аплодира след мача. Ели супер зле, Марсиньо ВЪН! Тоя не обича да подава и се вижда при всяко негово докосване до топката, а така упропастява много атаки. Гаджев и Йовов също ВЪН! Не знам сащо Райков бе резерва.

Второ - УНИКАЛЕН СЕКТОР "Б". Поклон! Хореографията беше супер! Поздравления!

ВИНАГИ ОСТАВАМ СИН! ВИНАГИ И ВЪПРЕКИ ВСИЧКО!

Напълно съм съгласен с теб. :smt023

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Съб Окт 20, 2012 10:12 pm 
Аватар

Като човек, който по обясними семейни причини е доста дистанциран от помагането и случването на нещата в Сектора, но познаващ мнозина от онези, които не се колебаят да се нарамват с труд, време, че и средства, за да има въобще Сектор и АРЖЕНТИНИ, и ПУТКИ МАЙНИ - искам да ви кажа огромно БЛАГОДАРЯ!
От Сектор А началото на мача изглеждаше невиждано в България и през по-голямата част бяхме велики. Ясно е, че мача не предостави възможност да се изгърмят всички "патрони", което може и да е за хубаво, защото тия недоразумения долу не заслужават не аржентини, ми за албании не могат да се доредат. Не знам дали не е имало проблеми и с куките, но това си е даденост, с която явно трябва да се занимаваме отделно.
Колкото до работата на Фонда - ако има човек, който смята, че човек като Субата (който сигурно мрази да му дъвча името) и онези около него са злоупотребили дори с един лев от Фонда, искам да си каже и да се разберем къде да се видим, да му млатна една пестница в носарата. Щото човек преди да плещи говна из устенцата си, трябва малко да се информира на какви хора си дава парите. За ТЕСНИЯ КРЪГ хора, които жертват толкова време и усилия за тези дербита и ВАШИЯ кеф, както и честта ни на ULTRAS-сцената на Европа (където именно тези момчета ни поставиха), мога само да кажа, че със сигурност са дали повече лични средства, отколкото всеки друг, защото за тях тези грижи са ежедневие. Отделно, че преди няколко месеца лично досаждах на Субата 2 седмици, за да се срещнем и да ми даде шала "Старата школа", а когато се видяхме му дадох 50лв., защото толкова си бях преценил, че мога да дам за Фонда. Тоя екземпляр 10 пъти ме пита защо давам цели 50 като цената била 30 и всички давали по толкова, и не спря да мрънка да ми върнел ресто.
Изводите ги оставям, за онези, които имат мозък. А останалите - по-добре не давайте, за да не ви се чувстват длъжни, момчетата, които вършат целия този труд, защото пък хич не са заслужили тези намеци и андрешковски номера.

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Съб Окт 20, 2012 10:13 pm 

Поздравления за хореографията! Поздравления за иновативността! Браво на хората, които до последния сигнал не спряха да подкрепят Левски! СЪРЦЕ И ДУША ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!
Критикуващите очевидно са без каквато и да е представа за труда и парите, които реално отиват за такава хореография. Дано някой ден положат поне малко усилия за красотата на сектора.
Дано дойде по-скоро денят, в който всички в Левски, независимо какъв пост заемат в клуба, да работят и да дават всичко от себе си в полза на Левски и да нямат лични интереси в тази кауза!

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Съб Окт 20, 2012 10:16 pm 

:!: :!: :!: :!: :!: :!:

kozarets1914 написа:
Като човек, който по обясними семейни причини е доста дистанциран от помагането и случването на нещата в Сектора, но познаващ мнозина от онези, които не се колебаят да се нарамват с труд, време, че и средства, за да има въобще Сектор и АРЖЕНТИНИ, и ПУТКИ МАЙНИ - искам да ви кажа огромно БЛАГОДАРЯ!
От Сектор А началото на мача изглеждаше невиждано в България и през по-голямата част бяхме велики. Ясно е, че мача не предостави възможност да се изгърмят всички "патрони", което може и да е за хубаво, защото тия недоразумения долу не заслужават не аржентини, ми за албании не могат да се доредат. Не знам дали не е имало проблеми и с куките, но това си е даденост, с която явно трябва да се занимаваме отделно.
Колкото до работата на Фонда - ако има човек, който смята, че човек като Субата (който сигурно мрази да му дъвча името) и онези около него са злоупотребили дори с един лев от Фонда, искам да си каже и да се разберем къде да се видим, да му млатна една пестница в носарата. Щото човек преди да плещи говна из устенцата си, трябва малко да се информира на какви хора си дава парите. За ТЕСНИЯ КРЪГ хора, които жертват толкова време и усилия за тези дербита и ВАШИЯ кеф, както и честта ни на ULTRAS-сцената на Европа (където именно тези момчета ни поставиха), мога само да кажа, че със сигурност са дали повече лични средства, отколкото всеки друг, защото за тях тези грижи са ежедневие. Отделно, че преди няколко месеца лично досаждах на Субата 2 седмици, за да се срещнем и да ми даде шала "Старата школа", а когато се видяхме му дадох 50лв., защото толкова си бях преценил, че мога да дам за Фонда. Тоя екземпляр 10 пъти ме пита защо давам цели 50 като цената била 30 и всички давали по толкова, и не спря да мрънка да ми върнел ресто.
Изводите ги оставям, за онези, които имат мозък. А останалите - по-добре не давайте, за да не ви се чувстват длъжни, момчетата, които вършат целия този труд, защото пък хич не са заслужили тези намеци и андрешковски номера.

Изображение

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Съб Окт 20, 2012 10:16 pm 
Аватар

Наистина остава впечатлението, че сме играли слабо въпреки доста голямото количество положения. Не видях кой знае колко от мача, но първото полувреме след натиска и положенията просто им дадохме инициативата. Второто пък абсолютен крах на халфовата линия, кръгла нула като идея, почти без точен пас. И въпреки това 2-3 страхотни положения.
Иначе хореографията беше уникална, ония не знаеха къде се намират първото полувреме.

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Отговори на тема  [ 1418 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40 ... 48  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]