forum.levski.com

Форум на привържениците на ФК ЛЕВСКИ
Дата и час: Вто Юни 24, 2025 3:23 pm

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Напиши нова тема Отговори на тема  [ 1418 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39 ... 48  Следваща
Автор Съобщение
МнениеПубликувано на: Съб Окт 20, 2012 8:04 pm 
Аватар

Днес видях един много слаб Левски. Това е...

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Съб Окт 20, 2012 8:05 pm 
Аватар

Първото полувреме и на терена и на трибуните за нас, второто за тях и така... След гола им се активизираха свине мръсни гадни, а ние си мълчахме... И това за пеенето наистина е така, имам чувстовото, че повече от половината сектор не пееше.

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Съб Окт 20, 2012 8:06 pm 

На терена Левски игра за цдна.
На трибуните 1 полувреме тотално ги надвикахме , но през 2 пълна трагедия.Това момчето с микрофона и отделно още 2-3 да се нервят долу , че не пееме и да идват по ъглите да се опитват да накарат другите да пеят е недопостиму.
Предпочитам да сме 1000 човека ама да знаеме защо сме там и да пееме до последно , а не 6000 и при 1-0 за свинете да млъкнат 50% , 30% да продължат да пеят като чели на сила - да си мрънкат под носа и остават едни 20% едва , които си дереме гърлата докрай.

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Съб Окт 20, 2012 8:06 pm 
Аватар

Сектора не беше на високо ниво ама квото и да си говорите тия жалкари нема вариянт да са ни надвикали ! На гола малко се развикаха и пак не бяха по-добре от нас !
Кур за тъпия мач , два за прасетата , и в тоя момент слушам една група дечурлига как пеят пред блока ми Ние сме Левски и Червени боклуци !!!!!!!!!!! :smt006

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Съб Окт 20, 2012 8:11 pm 
Аватар

Killmister написа:
Левски се подкрепя от първата до последната минута, от първия до последния мач. Крайно време е разните покемони, дето ходят на мачове от 2-3 години и си вдигат десните ръчички, като по клипчетата в ютюб, да спрат да гледат кой не пее, кой не скача, кой вдига балони. Аз не видях един човек, който не милее за отбора и идеята Левски в сектора, та ей така да ги отписвате - туристи, семкаджии... На терена, който иска да коментира, не че има за какво особено да се говори :roll:

Аз пък видях половин сектор мрънкащи женички. Тоест чух.

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Съб Окт 20, 2012 8:12 pm 
Аватар

Добре бе. И пеещите какво да направим? Да почнем да замеряме с домати останалите, докато запеят?

Не всеки може да пее, гледайки безидеен и слаб отбор на терена.
Погледнете го от гледната точка на обикновен фен, дошъл на мача. Как да викаш с цяло гърло за отбор, който след точно 2 паса губи топката? Разочарованието е по-силно понякога.

Срамота е да се обвиняват хората. Като другите не пеят - пееш ти. Защо изобщо пеете бе, хора? За да подкрепяте отбора или за да викате на останалите ВИЖ, АЗ ПЕЯ А ТИ НЕ ПЕЕШ, ТИ СИ ТЪПАК?

Ебати комплексарските истории, ше обяснявате на хората дали да пеят или не.. Гледайте си вашето пеене и не дръжте сметка за това кой какво направил. Всички са отишли на тоя стадион за да подкрепят Левски.

Аман.

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Съб Окт 20, 2012 8:13 pm 
Аватар

Разберете, те не ни биха, ние се бихме. А иначе това ми е първото дерби от както ходя на мачове без бий чорбата по главата и кочина е цфка свине.. и 1 2 3 4 5 6 7 гол

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Съб Окт 20, 2012 8:14 pm 
Аватар

За първи път бях в сектор Б,не съм спрял да викам и участвах във всички песни доста активно.Накрая малко стана тъпо като момчето с микрофона ни нарече смешници... :roll:
Както и да е, САМО ЛЕВСКИ и смърт за прасетата. :levski

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Съб Окт 20, 2012 8:14 pm 

Bellamy написа:
Добре бе. И пеещите какво да направим? Да почнем да замеряме с домати останалите, докато запеят?

Не всеки може да пее, гледайки безидеен и слаб отбор на терена.
Погледнете го от гледната точка на обикновен фен, дошъл на мача. Как да викаш с цяло гърло за отбор, който след точно 2 паса губи топката? Разочарованието е по-силно понякога.

Срамота е да се обвиняват хората. Като другите не пеят - пееш ти. Защо изобщо пеете бе, хора? За да подкрепяте отбора или за да викате на останалите ВИЖ, АЗ ПЕЯ А ТИ НЕ ПЕЕШ, ТИ СИ ТЪПАК?

Ебати комплексарските истории, ше обяснявате на хората дали да пеят или не.. Гледайте си вашето пеене и не дръжте сметка за това кой какво направил. Всички са отишли на тоя стадион за да подкрепят Левски.

Аман.

Като не искат да пеят няма да идват в Сектор Б :smt115

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Съб Окт 20, 2012 8:15 pm 

Bellamy написа:
Всички са отишли на тоя стадион за да подкрепят Левски.

Е именно. В сектор Б, (а защо не и в другите, ама айде само за Б говорим сега) Левски се подкрепя с пеене. Как по-точно подкрепяш Левски, когато в ултрас сектор, в сектора на агитката, седиш и мълчиш като пукал?
Не си прав, човече, защото в много по-тежки времена, в много по-тежки мачове, левскарите сме се СПУКВАЛИ от викане, дори при загуба. А сега още допреди техния гол беше едно мрънкане... И е тъпо да си чуваш сам собствения глас!

Изображение

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Съб Окт 20, 2012 8:16 pm 
Аватар

Миналото дерби бяхме по-добри и на трибуните и на терена... К.р за тоя мач , гледаме напред!!! :smt023

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Съб Окт 20, 2012 8:17 pm 
Аватар

Сектора не е бащиния на никой. :wink: :smt006

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Съб Окт 20, 2012 8:18 pm 
Аватар

Аз се опитвам да погледна от тяхна гледна точка.
Не мога да си кажа името от викане днес, обаче не смятам че е редно да се нахвърлям на тези, които си мълчаха.
Все някъде трябва да се намери разбиранe.. Тази хореография нямаше как да стане с 1000 човека, макар и пеещи.

Не знам кой е виновен и защо, обаче Левскари да се нахвърлят на Левскари с обвинения и нападки и просто гадно. Аз поне мисля така..

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Съб Окт 20, 2012 8:20 pm 
Аватар

incheto_1914 написа:
Bellamy написа:
Всички са отишли на тоя стадион за да подкрепят Левски.

Е именно. В сектор Б, (а защо не и в другите, ама айде само за Б говорим сега) Левски се подкрепя с пеене. Как по-точно подкрепяш Левски, когато в ултрас сектор, в сектора на агитката, седиш и мълчиш като пукал?
Не си прав, човече, защото в много по-тежки времена, в много по-тежки мачове, левскарите сме се СПУКВАЛИ от викане, дори при загуба. А сега още допреди техния гол беше едно мрънкане... И е тъпо да си чуваш сам собствения глас!

Напълно вярно !!!!!!!!!
1 полувреме бях долу ,2 полувреме се качих най-отгоре и за първи път ставам свидетел на такова нещо да си чувам само моя глас в радиус от 10 метра :ohmygod Беше пълно с туристи и семкари.

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Съб Окт 20, 2012 8:21 pm 

По-гадно е някой долу да се опитва всячески да надъха всички, а около мен 10 души да се смеят: "Хахаха, ти луд ли си бе, няма да гледаме мача", "Ми ти хвани някоя песен бе, кво само даваш акъл", "Аре млъквай бе, за кой да викам", "Абе аре стига повтарял едно и също бе" и т.н.

Изображение

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Съб Окт 20, 2012 8:23 pm 
Аватар

А НАЙ-ГАДНОТО е ФОРУМА след загуба на ЛЕВСКИ! :wink:

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Съб Окт 20, 2012 8:35 pm 

Е вие вече прекалявате. Да пишете глупости за фонда. Имаме си много кусури и фонда е последното нещо, за което трябва да се пишат простотии. Всички сме бесни след тоя мач.
Колкото са виновни "семкарите", толкова и човека с микрофона за мен. Има голямо желание, ма не става само с желание.
Кур за цфка

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Съб Окт 20, 2012 8:35 pm 

Цитирам си мнението от другата тема, за да не го пиша пак.
incheto_1914 написа:
Не ви ли е поне малко срам? Ей така, малко? След всички ПРЕКРАСНИ неща, след всички хореографии, артикули и т.н. досега.
Няма да изчакате отчета и ще се почне с иронията, така ли? Ами ако голяма част от хореографията не е била реализирана поради някаква причина? Или ако е станало нещо друго?

СПРЕТЕ СЕ!

Изображение

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Съб Окт 20, 2012 8:36 pm 
Аз бях леко встрани, но почти в средата. От към 8-ми вход бях. И мога да ви кажа, че пеехме 5 човека, другите мрънкаха. Имаше и семкаджии доста. За второ полувреме говоря. Първото се пееше донякъде.

Върнете се в началото

Отговори с цитат  
Аватар

Е те 100% са останали пари...

Помислете от друга гледна точка касичката се пълни най-вече преди мача с/у чорбата. Като се изхарчат всичките пари за тоя мач какво правиме целия сезон? Аз поне така си обяснявам хореото за 1-2000-3000 лв. :)

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  

Господата разбирачи явно не си спомнят, че с парите, събрани на миналото дерби се направи хореография за още 3 - 4 мача, ако не греша. :wink:

Инче. :smt023

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Съб Окт 20, 2012 8:37 pm 
Аватар

Деба, пак видях положението на Марселньо. Не можа ли да го вкара. Толкова добре почнахме, а как свършихме само ...

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Съб Окт 20, 2012 8:38 pm 
Аватар

Renaissance написа:
Господата разбирачи явно не си спомнят, че с парите, събрани на миналото дерби се направи хореография за още 3 - 4 мача, ако не греша. :wink:

Инче. :smt023

Важното е да се плюе , без да се знае ... ! :ohmygod

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Съб Окт 20, 2012 8:46 pm 
Аватар

Добър заряд преди мача, стабилна бройка, силно начало и кофти завършек.. Ама какво да се прави, станалото - станало.
В момента и да се бистрят тактики и да се гонят треньори и да се налива кой пял и кой не е просто излишно. Днес имаше всички предпоставки на лице да бъде един прекрасен съботен следобед предхождащ една прекрасна съботна вечер , но не се получи. Кофти ни е на всички, но все пак това ни е първата загуба този сезон, нищо не е свършило. :levski

А прасетата с малоумните си транспаранти просто за пореден път доказаха, че са пълни идиоти.

Последна промяна jordanofff на Съб Окт 20, 2012 8:47 pm, променена общо 1 път

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
Аватар

ПРЕСТАНЕТЕ ДА РЕВЕТЕ ПРЕДИ ДА СТЕ ВИДЕЛИ ОТЧЕТА, БЕ! :ohmygod2

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
Аватар

Тук има гнойни пъпки счетоводители,аре да посмятаме,тия които плюнчат монитора,дори преди да има отчет,който сигурно ще го поискате да е готов някъде около 21 часа,най-късно, колко от вас направиха каквото и да е за днешния мач,колко от вас могат да си представят колко много работа е това нещо и колко от вас могат да се поставят на мястото на тия хора,на които за пореден път им се скъса гъза,към които в момента им правите одит,без да имате никакво основание и как ли се биха почувствали те,след като ви прочетат сметките.Малки педалчета сте вие,а като порастнете,ще станете големи

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Съб Окт 20, 2012 8:47 pm 
Аватар

да се обединим към едно .....

ах колко жалко е да си чорбар
вечно да те жибат в гъзааааааааа

другото е подробности! Левски ДОКРАЙ!

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Съб Окт 20, 2012 8:48 pm 
Аватар

А след подканата за скандиране "владо гаджев" бих казал, че свикнахме някакви комлексари като тоя да ни серат в устата, а ние на всичкото отгоре се облизваме и искаме още... чудно..

ПС: А относно коментара ми за димките и факлите, беше провокиран от видяното на трибуните. ДАЛЕЧ съм от мисълта, че тия пари ще отидат в нечии джоб и т.н.. знам че трябва да се види отчета, за да не съдим хората, които движат фонда за щяло и нещяло. Но много хора останаха разочаровани от видяното, очакваха че с тия пари ще се направи аржентина 90 минути. Също така много добре ми е ясно че ако има останали пари, те ще се използват за следващите мачове. Аз искам да наблегна специално на това, че тия пари хората ги събираха за дербито, явно и за това са разочаровани, щото са дали тия пари с идеята, че на тва дерби ще бъдат използвани всичките пари и ще е АРЖЕНТИНА. Не искам никой да обвинявам, казвам какво чувах около мен, всички хора тва коментираха. Без да се засягате, извинявам се ако съм "наранил" някой.

Последна промяна angysarmy на Съб Окт 20, 2012 8:52 pm, променена общо 1 път

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Съб Окт 20, 2012 8:52 pm 

ПРАСЕТА ДА ИЗМРЕТЕ ВСИЧКИТЕ ЗА ТОВА ДЕТО СЕ ОПИТАХТЕ ДА НАПРАВИТЕ !!! ЗАСЛУЖАВАТЕ ДА ВИ ИЗКОЛЯТ МАЙКА ВИ ДЕБА! УМРЕТЕ !!!

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Съб Окт 20, 2012 8:52 pm 

Ivan63 , Ви го каза.И аз понякога имам забележки от към хорео или недоволствам от направеното , но като се замисля колко е трудно да правиш подобни организации и да ги реализираш - свалям шапка на момчетата независимо каква хореография са направили.
Не е нужно да се нападаме взаимно.Заедно сме по-силни!
:levski

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Отговори на тема  [ 1418 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39 ... 48  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]